Magyar Kupa fogadás – Top 10 oldalak

A Magyar labdarúgókupa az egyik legfontosabb hazai versenysorozat, amit folyamatosan focirajongok sokasága követ. Emiatt nem véletlen, hogy kiemelt helyen szerepel az online sportfogadó irodák kínálatában is, ahol sokféle lehetőség van tétet tenni a meccsekre.

Ha te is azért vagy itt, mert a Magyar Kupa fogadás érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen ebben a cikkben elolvashatod, miről is szól ez a sorozat, hogyan lehet rá pénzt tenni az online bukmékereknél, és milyen más tudnivalók akadnak még ezen a területen.

Amint átolvastad a teljes tudásanyagot, máris sokkal felkészültebben állhatsz a fogadáshoz, ez pedig akár forintokban is mérhető sikereket hozhat.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Magyar Kupa? Mit kell róla tudni ahhoz, hogy fogadj rá?

Arról sokat lehetne vitatkozni, hogy melyik az elsőszámú magyar fociesemény, a Magyar Labdarúgó-bajnokság vagy a Kupa, de mindenesetre ez utóbbi biztosan a legjobbak között szerepel. Nem hiába, hiszen magyar viszonylatban is kiemelkedő minőséget jelent, ahol az ország legjobbjai mérkőznek meg egymással.

A legjobb sportok

Amikor az ország legjobbjait említjük, akkor nem túlzás, hiszen a 12 NB I-es csapat mellett 20 NB II-es klub is indul, melyet minden olyan harmadosztályú klub követ, amelyek az első két osztályban nem szerepelnek. A fennmaradó helyeket pedig a megyei osztályok legjobbjai töltik fel, hogy összesen 160 csapatot kapjunk.

A Magyar Kupa foci fogadás során ez nagyon sok lehetőséget jelent a számodra, hiszen a csapatok kieső rendszerben játszanak egymással, és a dolgokat kicsit meg is keverheti, hogy a rendes játékidőt követően kétszer 15 perces hosszabbítás következik, majd pedig a büntetőrúgások, így mindenképpen lesz győztese a mérkőzésnek.

Hogyan lehet fogadni a Magyar labdarúgókupa meccseire az online fogadóirodáknál?

Magyar zászló

Az online fogadóirodák nagyon átláthatóan működnek, hiszen a cégeknek is érdekük, hogy minél több ügyfelük legyen. Ha te is egy ilyen oldalon szeretnél fogadni, akkor első lépésként válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül.

A szükséges adatok megadásával hozz létre magadnak egy fiókot, majd amennyiben ezt az oldal kéri, akkor az e-mail címedre kiküldött linkre kattintva erősítsd meg a regisztrációt. Fontos, hogy a valós adataidat használd, mert a pénzmosás elleni törvények miatt az online bukmékereknek kötelező elvégezni az ügyfeleik azonosítását, és ha a személyazonosító igazolványoddal ezt nem tudod megtenni, akkor felfüggeszthetik a fiókod.

Amint a regisztráció kész, szükség lesz még pénzre, amit a fogadóiroda által biztosított módokon tölthetsz fel a fiókodba. Ezután már tallózhatod is a kínálatot, hogy megnézd, éppen milyen Magyar Kupára vonatkozó fogadások érhetők el. Általában egy-egy mérkőzésre jó sok lehetőség áll rendelkezésre, ezekről a következőkben még olvashatsz.

Ha kiválasztottad a neked tetsző piacot, akkor a fogadószelvény játékba küldésével már készen is vagy. Ezután nincs más dolgod, mint a kupamérkőzést követően ellenőrizni, hogy nyertél vagy vesztettél-e.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen sportpiacok állnak rendelkezésre, ha a kupameccsekre szeretnél fogadni?

Alapvetően a Magyar Kupa is hasonló focieseménynek számít, mint egy sima meccs, csak itt mérkőzések sorozatáról van szó. Ennek megfelelően az elérhető sportpiacok között is hasonlókat fogsz találni, mint más magyar és európai kupáknál vagy bajnokságoknál:

Győztes fogadás: Ezt a típusú fogadást hívják még 1×2 fogadásnak is, bár a Magyar Kupa esetében az x, a döntetlen nem lehetséges, mivel valaki biztos megnyeri a meccset. Itt alapvetően arról van szó, hogy pénzt teszel a várható győztes csapatra, és ha eltalálod, akkor nyersz.

Ezt a faék egyszerűségű opciót tovább lehet kombinálni, amivel a sportfogadó irodák sokszor élnek is. Így ma már lehet fogadni az első félidő végének eredményére, a két csapat eredménye közötti különbségre vagy akár a meccs összesített gólszámára is.

Játékosra fogadás: A kiemelt játékosokra általában külön is lehet pénzt tenni, itt olyan lehetőségek állnak rendelkezésre például, hogy hány gólt lő a játékos, hány kapufája lesz, vagy hogy kap-e lapot.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Hendikep fogadás: Ennél a fogadási típusnál a gyengébb csapat a fogadóirodánál valamilyen kompenzációt kap a gólok számát tekintve, így az erősebb csapatnak nehezebb nyernie a fogadószelvényed szerint. Például, ha a gyengébb csapat 2 extra ponttal indul a hendikepben, és a meccse végeredménye 2-0 lesz az erősebb számára, akkor bár ők a mérkőzést megnyerték, a szelvényeden a kompenzáció miatt 2-2-es döntetlen alakul ki, és veszítesz.

Speciális fogadások: Mivel nagy a verseny, a fogadóirodáknál sokszor speciális fogadási lehetőségek is elérhetők. Ide tartozik például az időjárás, a sérülések, a piros vagy sárga lapok száma és hasonló dolog, a lehetőségek száma szinte végtelen.

Élő fogadás: A Magyar Kupa esetében is elérhetők lehetnek az élő fogadások. Ez egy olyan speciális helyzet, amikor a tétek megtétele nem zárul le a meccs elkezdése előtt, hanem valós időben változtathatsz a szelvényeiden. Mivel a játék történései alapvetően befolyásolhatják a fogadást, ezért az odds-ok is folyamatosan változnak.

Szakasz fogadások: Ez a kategória tipikusan a sorozatokra vonatkozik, és mivel a Magyar Kupa is egy sorozat, ezért itt is felbukkanhat. A fogadóirodáknál ekkor lehetőség nyílik egyes szakaszokra vagy akár a teljes kupára is fogadni, a már említett lehetőségekkel. Például, megtippelheted, ki lesz a kupagyőztes, és ha ezt még időben megteszed, akkor a jó nyereményszorzó miatt nagyobbat nyerhetsz.

Gyakran ismételt kérdések

Már a fentiekben is nagyon sokféle hasznos információt kaphattál a magyar kupasorozatra való fogadásról, de érdemes még elolvasnod a következő részt is. Itt a leggyakrabban felmerülő kérdések vannak egy helyre gyűjtve, és a hozzájuk tartozó válasz is megismerhető. Ha ezeken átrágod magad, akkor sokkal tájékozottabb téteket tudsz majd tenni.

HotBet Bónusz

Mennyire kockázatos a Magyar Kupa meccseire fogadni?

A Magyar Kupa mérkőzéseire tett tét alapvetően semmivel sem kockázatosabb, mint más focibajnokságok vagy kupák esetében. Mindig az adott mérkőzést ismerve lehet eldönteni a kockázat mértékét, de mivel a sportfogadás esetében nincs biztos tét, ezért te se tedd fel egyetlen opcióra az összes pénzed! Bármikor közbe jöhet a fociban egy sérülés, ami borítja a papírformát, és elveszítheted a tétedet!

Milyen stratégiát érdemes felhasználni a tétek megrakásakor?

Életbevágó, hogy kialakítsd a saját stratégiád. Ehhez követned kell a sportág híreit, a játékosokkal kapcsolatos infókat és minden idevágó adatot. Ezek ugyanis segítenek abban, hogy tudd, ki, milyen formában van, és mit hozhat majd a meccsen.

Emellett oda kell figyelned a pénzed kezelésére is, és mindig csak akkor összegekkel fogadni, melyek esetleges elvesztése még nem visz csődbe. Végül pedig, kerül az interneten megtalálható csodamódszereket, mert ezek nem működnek, és elveszítheted a tőkédet.

Mely csapatok számítanak a legjobbnak a kupa történetében?

A Magyar Kupa győztesek közül kiemelkedik a Ferencvárosi TC, mely több, mint 20 alkalommal vitte már el a kupát. A Fradi eredményének nagyjából felével rendelkezik az ősrivális MTK, illetve az Újpest és a Kispest. Ez persze nem jelenti azt, hogy rájuk fogadni biztos siker, ne feledd, hogy a sportfogadás során soha nincs biztos tét!

Labdarúgó stadion 6

Milyen promóciókkal találkozhatok, ha az online fogadóirodáknál regisztrálok?

A promóciók száma és mértéke minden fogadóirodánál más és más, de gyakran várja a játékosokat egy üdvözlő bónusz, emellett heti vagy szezonális bónuszok, készpénz-visszatérítés, a vesztes tétek egy részének megtérítése vagy befizetés nélküli bónuszok is megtalálhatók a kínálatban.

Arra mindig ügyelj, hogy ha igénybe veszel egy promóciót, akkor előtte olvasd el az általános szerződési feltételeit. A legtöbb bónusz ugyanis tartalmaz valamilyen kikötést, amit teljesítened kell, hogy haza tudd utalni a nyereményed.

Mire való a játékos azonosítás, és hogyan lehet kikerülni?

A játékosok személyazonosságának igazolását az e-szerencsejáték oldalak számára törvény írja elő, ezt egyik oldalon sem kerülheted ki. Bár bosszantónak tűnik, ez a procedúra segíthet kiszűrni a csalókat, és a te fiókodat is védik a rosszindulatú támadóktól. Arra figyelned kell, hogy amennyiben a regisztráció során nem valós adatokat adtál meg, és ez az azonosítás során kiderül, akkor felfüggeszthetik a fiókodat, és elkobozhatják a nyereményedet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Magyar Kupa nem hiába olyan népszerű, hiszen Magyarország klubjainak színe-virága részt vesz rajta. Ilyenkor egy kicsit minden megáll, és a szemek a focistákra szegeződnek. A fogadóirodák is kihasználják ezt a figyelmet, és sokféle lehetőséget nyújtanak a fogadásra.

Ha már választottál az általunk ajánlott bukmékerek közül, akkor a regisztrációd után már tallózhatod is a Magyar Kupa fogadás lehetőségeit! Ne feledd, hogy csak körültekintő tájékozódás után tedd fel a pénzed, és mindig ismerd meg az általános szerződési feltételeket. Így még akkor is jól fogsz szórakozni, ha a tipped esetleg nem jön be.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Magyar Kupa fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli