Pacific Coast Soccer League fogadás – Top 10 oldalak 2023

Régóta dédelgetett vágyad Pacific Coast Soccer League fogadást kötni, de még máig nem tudod, hogy pontosan hogy is kezdj hozzá? Először is, az aggódást akár már abba is hagyhatod. Az első lépést sikeresen megtetted: ránk találtál. Mi most abban fogunk segíteni neked, hogy minél nagyobb hasznot húzhass a csendes-óceáni térségben való foci fogadásaiddal.

Ennek érdekében meg fogunk ismerkedtetni a liga történelmével, lebyonoylítási rendserével és a legsikeresebb csapataival. Ezt követően bemutatjuk majd a legfontosabb foci fogadási piacokat, a leglényegesebb szempontokat, amik segítenek majd kiválasztani a tökéletes online bukmékert, és persze nem maradunk restek a fogadási stratégiákkal sem. Tarts velünk és válj a Pacific Coast Soccer LEague fogadás nagymesterévé még ma!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Pacific Coast Soccer League fogadás alapjai

Mielőtt nekifognánk a Pacific Coasat Soccer League fogadásnak, érdemes megismerkedni a liga alapjaival. Honnan is származik mindez, mit is jelent és kikre érdemes fogadni? Ezeket fogjuk bemutatni, íme tehát a PCSL történelme, lebonyolítási rendszere és történelmi fontosságú csapatai!

A kezdetek

A Pacific Coast Soccer League (PCSL) megalapításáig nem kell túl sokat visszautazni az időben: egészen pontosan 1995-ben került sor minderre. A tornában kanadai és egyesült államokbeli amatőr és félprofi csapatok vehetnek részt. British Colombia labdarúgó szövetsége felelős a sorozat lebonyolításáért, ők a CONCACAF, azaz az Észak-Amerikai Labdarúgó Szövetség alá tartoznak.

A legjobb sportok

A lebonyolítási rendszer

A Pacific Coast Soccer League mérkőzései általában májusban kezdődnek meg, a bajnokság pedig augusztusig tart. Csapatait British Colombia, Fraser Valley, Lower Mainlnand és Vancouver Island térségéből gyűjtik. A liga létszáma évről évre változik: 2021-ben 5, 2022-ben 11, 2023-ban pedig 9 csapat vett részt a tornában. Értelemszerűen így a lebonyolítás rendszere is évről évre változik.

Általánosságban véve azonban elmondható, hogy az alapszakasz végén a bajnokság első négy helyezettje (vagy a házigazda és a bajnokság első három helyezettje) bejut a rájátszásba. Ott elődöntők és döntők során dől el, hogy ki lesz a Challenge Cup, és így a csendes-óceáni régió bajnoka.

Ha ti vagytok a top

Magyar zászló

A Pacific Coast Soccer League fogadás abszolút királya a Victoria United csapata. Ők öt alkalommal is elhódították már a bajnoknak járó serleget és az ezzel járó dicsőséget. A Kupában is ők a legsikeresebbek, ott hét alkalommal is ők bizonyultak a legjobb csakatnak a térségben.

Pacific Coast Soccer League fogadási piacok

Ha szeretnél nyerni is a Pacific Coast Soccer League fogadásaiddal – márpedig miért is ne szeretnél –, akkor az alábbi fogadási piacok mindegyikét érdemes álmodból felriadva is tökéletesen isemrni:

 1. Végső győztes. Már a szezon kezdete előtt megteheted tétjeidet a csendes-óceáni térség legjobb félprofi csapatára. Ilyenkor jó szorzókat találhatsz a kedvenc bukidnál, és duplán örülhetsz, hiszen nem csak a csapatod, hanem velük együtt Te is nyersz!
 2. 1X2. Az 1X2 fogadási piacot minden mérkőzésen alkalmazhatod. Ez a rendes játékidő végeredményére való fogadást jelöli és jelenti. Válaszd ki a favoritodat a meccsre, aztán csinálj belőle pénzt!
 3. Dupla esély. Ha nem vágysz a nagy kockázatra, akkor neked ajánljuk a Dupla esély fogadási piacát. Itt a három lehetséges kimenetelből kettővel is nyersz, azaz kiugró nyerési esélyekkel indulsz neki a fogadásnak. Persze mindez az oddsokon is meglátszik…
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Élő Pacific Coast Soccer League fogadás

A Pacific Coast Soccer League mérkőzéseire élőben is köthetsz fogadásokat. Várd meg, míg elkezdődik a meccs, aztán a látottak alapján vond le a tanulságokat. Ezek alapján pedig hozd emg a döntésedet és fogadj jól. Vagy jobban. Élő fogadáskor csökkentheted a ház előnyét és hasznot húzhatsz a még magasan ragadt oddsokból, amikről már előre látod, hogy szinte biztosan meg fognak valósulni. Ne hagyyd elúszni a lehetőséget!

Pacific Coast Soccer League élő közvetítés

Ha már Pacific Coast Soccer League élő fogadás, akkor ne menjünk el a live streaming lehetősége mellett sem. A legjobb magyar online sportfogadás oldalakon ugyanis élőben, legálisan, sőt gyakran akár HD minőségben is követheted a PCSL mérkőzéseit. Ehhez csak egy regisztrációra, majd egy befizetésre lesz szükséged, ezt követően pedig már nézheted is a meccseket, amiket a tv nem ad.

A legjobb bukmékerek

A tökéletes online bukméker kiválasztása nehézkes feladat lehet, főleg, ha ötleted sincs, mit keresel. Mi most bemutatjuk neked a legfontosabb szempontokat, amik mentén érdemes elindulni. Aztán megéri elolvasni online sportfogadás oldalakról szóló értékeléseinket is, hiszen azok alapján kiderül, hogy neked való fogadóirodáról van-e szó, na de kezdjük előbb a lényeges szempontokkal:

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
 • Oddsok és fogadási piacok. Alap, hogy legyen Pacific Coast Soccer League fogadásra lehetőség az oldaladon. Legyenek magas oddsok, lehetőleg legyen elérhető több sportág és bajnokság is azok közül, amik legjobban érdekelnek téged. Keresd a legmagasabb oddsokat, hiszen ez alapvető fontosságú a nyereményeid maximalizálásának érdekében.
 • Élő fogadás és live streaming szolgáltatások. Tévében ugye lehetetlen küldetés PCSL meccseket nézni Magyarországon, így tehát érdemes beruházni egy olyan online sportfogadási fiókra, ahol egyrészt tudsz élőben fogadni a liga meccseire, másrészt pedig nézheted is azokat. Szerencsére több buki is kínál ilyesfajta szolgáltatásokat, úgyhogy neked csak a legjobbat kell kiválasztanod.
 • Fizetési módok és tranzakciós díjak. Minél több fizetési mód érhető el, annál valószínűbb, hogy a számodra legkényelmesebb opció is elérhető lesz az oldalon. Ezen felül pedig az sem árt persze, ha ingyenesen használhatod ezt a fizetési módot. Ne legyenek tranzakciós költségek, rejtett díjak, és lehetőleg azonnal, vagy legalábbis gyorsan intézzék az utalásokat. Ezek az alapvető elvárások mindig érvényesüljenek!
 • Online sportfogadási bónuszok. Bizonyos oldalak már csak a regisztráció miatt megjutalmaznak ingyenes fogadásokkal, vagy valami hasonlóval. Más az üdvözlő bónusz csomagokkal hív be. Fontos azonban, hogy ezek után is tudjon ajánlani számodra valamit az oldal. Legyen lehetőséged befizetési bónuszokat gyűjteni, sportfogadási versenyekben részt venni, ingyenes fogadásokat gyűjteni, pénzviszsafizetési garanciával fogadni, odds növelőkkel játszani, stb.
 • Ügyfélszolgálat és elérhetőség. Hosszú távon az is kulcs, hogy kedves és hatékony ügyfélszolgálata legyen az adott bukméker oldalnak. Tudják megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat, ráadásul lehetőség szerint gyorsan tegyék mindezt. Ezt elvárni ma már alap.

Sportfogadási stratégiák PCSL fogadáshoz

Először is azt tartsd mindig észben, hogy bár léteznek ilyen-olyan online sportfogadási stratégiák, a sportfogadás mindig is szerencsejáték marad. Ezer tényező befolyásolhatja az események alakulását, ezek többsége pedig gyakran csak a szerencsén múlik.

Növelheted persze a nyerési esélyeidet fogadási stratégiákkal, de a lényegen ez nem változtat. Az alábbi sportfogadási tippek és trükkök megfogadásával azonban biztosan sikeresebb sportfogadóvá válhatsz.

1Bet Bónusz_3
 1. Gyűjts annyi információt, amennyit csak lehetséges. Tényleg, ez a sikeres sportfogadáshoz nemes egyszerűséggel nélkülözhetetlen. Tudj meg mindent a csapatokról és a játékosokról, akikre fogadni készülsz. De tényleg, mindent. Így tudod csökkenteni a ház előnyét, akik szintén elvégezték a kutatómunkát, emiatt egy cseppet se félj. Ha nyerni akarsz, akkor tanulj, tanulj és tanulj. Folyamatosan és mindig.
 2. Gyakrolj költségvezetés menedzsmentet. Jelöld ki előre a költségvetésedet, és szigorúan ragaszkodj is ehhez. Ne lépd túl, vagy ha kifogytál, pihenj egyet. Ha nem tudod kezelni a pénzügyeidet, akkor nem is érdemes online sportfogadásba fognod. Hosszú távon csak úgy éri meg, ha szigorú elvárásaid vannak magaddal szemben, amiknek meg is tudsz felelni.
 3. Ha nem tudod, ne fogadj rá. Persze, értem én, hogy jó móka, de ha fogalmad sincs, hogy mi az, akkor miért áldoznál pénzt rá? Akkor akár el is égethetnéd. A sportfogadás alapja az információ szerzés, ha ezt kihagyod, akkor még tovább csökkented a nyerési esélyeidet. Ne tegyél ilyet.

A Pacific Coast Soccer League fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiek alapján már megismerkedhettél a Pacific Coast Soccer League fogadás alapjaival. Az alábbi néhány bekezdésben az általatok leggyakrabban feltett kérdésekre fogunk válaszolni. Már mutatjuk is, mit akartatok megtudni Ti!

Labdarúgó stadion 3

Érvényben van bármilyen, a játékosok állampolgárságára vagy nemzetiségére való korlátozás a Pacific Coast Soccer League-ben?

A legjobb tudománysunk szerint nincs semmilyen ilyen korlkátozás. Nincsenek a csapatok nemzetiségére vonatkozó szabályozások. A PCSL egy amatőr, illetve félprofi csapatokat foglalkoztató liga. Mint olyan, a befogadó közeg jellemzi, gyakorlatilag bárki részt vehet a versenyben, nincsenek ilyen vonatkozású kizárások vagy megkülönböztetések. 

Mennyibe kerül a jegy és a szezonbérlet a PCSL mérkőzéseire?

Ez szezonról szezonra változik, főleg így az infláció évében. Ráadásul minden csapat is másképp árazza be a saját csapata árát és értékét, így nehéz erre válaszolni. A pontos információrt azt javasoljuk, látogass el a PCSL hivatalos honlapjára, és ott nézd meg, hogy az általad kiszemelt mérkőzésre mennyibe kerül a jegy. Szezon bérletet is lehet vásárolni természetesen, ha több meccsen is ott tervezel lenni, akkor érdemes lehet ilyesmiben gondolkodni.

Hol rendezik meg a PCSL mérkőzéseit?

A tornára természetesen számos helyszínen kerül sor. Kanadában és az Egyesült Államok északki régióiban és államaiban kerülnek lebonyolításra az összecsapások. Ezeknek általában városi stadionok, egyetemi pályák, vagy egyéb létesítmények adnak otthont. Pontos információért érdemes ellátogatni a PCSL hivatalos honlapjára, és onnan tájékozódni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ezek lettek volna a legfontosabb tudnivalók a Pacific Coast Soccer LEague fogadással kapcsolatosan. Ennek során bemutattuk a legjobb és legprofitábilisebb fogadási piacokat, a legfontosabb szempontokat a tökéletes fogadóiroda kiválasztásához, az élő fogadási és élő közvetítési lehetőségeidet, és még néhány fogadási stratégiát is ismertettünk.

Ezen felül is bemutattuk még persze a liga alapjait: hogy mi is mindez, hogy miről szól, hogy melyik régióra jellemző, stb. Bízunk benne, hogy mostmár a fejedben vannak az alapok, és akkor innentől már csak rád van bízva, hogy mennyi pénzt is csinálsz az újonnan megszerzett tudással. Reméljük, hogy rengeteget, ehhez pedig előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Pacific Coast Soccer League fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli