Premier League fogadás – A legjobb oldalak 2023

A Premier League fogadások egyre népszerűbbé váltak az elmúlt években, mivel továbbra is a világ labdarúgásának egyik legizgalmasabb és legkiszámíthatatlanabb bajnoksága. Mivel a mérkőzéseket világszerte közvetítik, nem meglepő, hogy a fogadások sokak számára népszerű időtöltéssé váltak.

A Premier League mérkőzéseire számos módon lehet fogadni; a mérkőzés kimenetelének megjóslásától kezdve a helyes pontszámok megjóslásán át egészen odáig, hogy hány gólt fognak lőni egy bizonyos időn belül. Ez a fogadást minden típusú fogadó számára rendkívül elérhetővé teszi.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Általános információk a bajnokságról

A Premier League az angol labdarúgó bajnoki rendszer legfelsőbb osztálya, amelyet 1992-ben alapítottak. A bajnokságban 20 csapat versenyez egymással, és minden csapat 38 mérkőzést játszik egy szezon során.

A szezon végén három klubot kiesik a Championshipbe (a másodosztályba), és három csapat a Championshipből feljut helyettük. A bajnokság Európa legtehetségesebb játékosai és menedzserei közül is kiemelkedik néhány, valamint a nézők számára világszerte magával ragadó futballbemutatót nyújt.

A legjobb sportok

A legjobb Premier League tippek és oddsok

Ha a Premier League fogadásokról van szó, számos hasznos tippet lehet követni a siker esélyeinek növelése érdekében. A bukmékerek gyakran kínálnak promóciókat és bónuszokat a szezon során, amelyeket a fogadások elhelyezésekor ki lehet használni. Az is fontos, hogy a fogadások elhelyezése előtt kutassa fel az egyes csapatok formáját, mivel a csapatok drámaian megváltozhatnak egy szezon során.

A legtöbb bukméker saját oddsot is ad az egyes mérkőzésekre, így összehasonlíthatja a különböző bukmékerek árait, és megtalálhatja a számára legjobbat. Végül, ha bizonytalan egy adott fogadást vagy piacot illetően, mindig érdemes kikérni egy szakértő véleményét valakitől, akinek nagyobb tapasztalata van a fogadások terén.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan találják meg szakértőink a legjobb fogadási piacokat?

Szakértőink számos különböző módszert alkalmaznak a legjobb fogadási piacok megtalálása érdekében. Először is, átnézik az összes bajnoki mérkőzést, hogy megtalálják azokat a mérkőzéseket, amelyek érdekes fogadási lehetőségeket rejtenek magukban. Megnézik továbbá az egyes csapatok szezonbeli formáját, és figyelembe veszik a korábbi fej-fej mellett végzett mérkőzéseiket. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a futballfogadásról.

Továbbá szakértőink felülvizsgálják az egyes bukmékerek szorzóit, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy versenyképes árakat kínálnak a fogadásokhoz. Végül pedig konzultálnak más szakértőkkel vagy elemzőeszközökkel, hogy segítsenek a trendek és minták megértésében. Ez segít nekik abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak arról, hogy mely fogadási piacok a legvalószínűbbek a sikerre.

Vannak cikkeink a következőkről is: FA Inter League Cup, FA Vase, FA Trophy, EFL Trophy, EFL Cup, FA Cup, National League South, National League North, National League, English Football League Two, English Football League Championship, English Football League One.

Melyek a legnépszerűbb fogadási tippek?

Magyar zászló

A legnépszerűbb fogadási tippek középpontjában a favoritok állnak, a csapatok formáját és a fej-fej mellett elért eredményeket kutatják, az értékes fogadásokat keresik, és összehasonlítják a bukmékerek oddsait.

Emellett fontos, hogy reális elvárásokat támasszunk; a fogadás egyfajta szerencsejáték, és úgy is kell kezelni. Azt is érdemes észben tartani, hogy a mérkőzések váratlan kimenetelűek lehetnek, ezért soha ne tegyen többet, mint amennyit megengedhet magának.

Végül, szakértőink mindig azt tanácsolják, hogy a fogadók szánjanak időt a fogadások megértésére, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak. Végül is a fogadás a megalapozott tippelésről szól, nem pedig a vakszerencséről!

Fogadási típusok

A liga számos különböző fogadási típust kínál, így izgalmas és változatos módon fogadhatsz a Premier League mérkőzéseire. A leggyakoribb fogadási formák a mérkőzés egyértelmű győztesének megjóslása (1X2), a helyes eredmény megjóslása, a mindkét félidő megnyerésére tippelő csapat, valamint az egyes játékosok vagy csapatok gólszerzésére történő fogadás.

Emellett a speciálisabb fogadási típusok közé tartoznak a halmozók és a kombinált fogadások – amelyek potenciálisan magasabb hozamot kínálnak, mint a hagyományos fogadások.

Végső győztes fogadások

A végső győztes fogadások olyan Premier League-specifikus fogadások, amelyek a szezon végkimenetelét jósolják meg. Ezek a fogadások magukban foglalják annak megjóslását, hogy ki nyeri meg a bajnoki címet, ki végez a legjobb négy között, és mely csapatok fognak kiesni a Premier League-ből.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Gólszerző fogadás

A gólszerző fogadások olyan Premier League-specifikus fogadási piacok, amelyek arra összpontosítanak, hogy megjósolják, melyik játékos fogja a legtöbb gólt lőni. Ez a fogadástípus különösen népszerű a szezon során, és nagyszerű szórakozás lehet részt venni benne.

Fogadás a kieső csapatokra

A liga lehetőséget kínál a fogadóknak arra is, hogy a csapatokra fogadjanak a kieséses szakaszokban. Ez a fogadástípus azt jelenti, hogy megjósoljuk, melyik csapat jut el egy bizonyos szakaszba, például a negyeddöntőbe vagy egy egyéni mérkőzés megnyerésére.

Egyéb extra fogadások

Végül a fogadások számos extra fogadási típust is magukban foglalnak, mint például annak megjóslása, hogy melyik csapat végez a legmagasabb helyen a szezon végén, annak megjóslása, hogy ki nyeri az Év játékosa díjat, vagy akár annak megjóslása, hogy melyik csapat lövi a legtöbb gólt.

Premier League fogadás

Mely oldalak kínálnak magas oddsokat a mérkőzésekre?

A Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy a legnépszerűbb fogadási oldalak közé tartoznak, amelyek magas oddsokat kínálnak. Ezek az oldalak jellemzően a fogadások széles skáláját kínálják a hagyományosabb piacoktól kezdve a speciálisabbakig, mint például annak megjóslása, hogy ki nyeri az Év játékosa díjat.

Mindhárom oldal részletes statisztikákat is kínál az egyes mérkőzésekről, így segítve a fogadókat abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a mérkőzésekre való fogadás során. Emellett a Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy mind arról ismert, hogy versenyképes árakat kínálnak a fogadásokhoz, így a fogadók nagyszerű ár-érték arányt kapnak a pénzükért, amikor fogadásokat kötnek.

Hot.Bet: rengeteg fogadási piac

A Hot.Bet a fogadási piacok széles skáláját kínálja a fogadóknak, a mérkőzés egyértelmű győztesének megjóslásától kezdve annak megjósolásáig, hogy melyik csapat végez a legjobb négy között. A Hot.Bet részletes játékstatisztikákat is kínál a mérkőzésekhez, segítve a fogadókat abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a fogadások elhelyezésekor.

1Bet: magas oddsok

Az 1Bet híres arról, hogy versenyképes fogadási oddsokat és árakat kínál, így a fogadók nagyszerű értéket kapnak a pénzükért, amikor a mérkőzésekre fogadnak. Az 1Bet részletes statisztikákat is nyújt, így a fogadók számára egyszerűvé teszi, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a fogadások elhelyezésekor.

1Bet Bónusz_3

Izgalmas: rengeteg extra fogadási piac

A Thrillsy extra fogadási piacok széles skáláját kínálja a fogadóknak, például azt, hogy megjósolják, ki nyeri az Év játékosa díjat, vagy hogy melyik csapat lövi a legtöbb gólt. A Thrillsy részletes játékstatisztikákat is kínál, amelyek segíthetnek a fogadóknak abban, hogy megalapozott tippeket tegyenek a fogadások elhelyezésekor.

Gyakran ismételt kérdések

Bár a Premier League fogadásokkal kapcsolatos szinte minden témát tárgyaltunk, néhányat talán kihagytunk. Ezért az alábbiakban bemutatjuk a gyakran feltett kérdéseket.

Mikor kezdődik a 2022-2023-as szezon?

A Premier League 2022-2023-as szezonja a tervek szerint 2022. augusztus 11-én kezdődik.

Kik a Premier League favoritjai?

A Premier League fogadási tippek szerint a bajnokság megnyerésének jelenlegi favoritjai a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea.

Hol lehet fogadni a Premier League győztesére?

A fogadók számos fogadóoldalon fogadhatnak a győztesre, például a Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy oldalakon. Ajánlott, hogy a fogadók a legjobb oddsokért nézzenek körül, mielőtt fogadást kötnének a győztesre.

Vannak speciális bónuszok a fogadásokhoz?

Igen, egyes fogadási oldalak, mint például a Hot.Bet, speciális bónuszokat kínálnak a Premier League fogadásokat kötő fogadóknak. Javasoljuk, hogy a fogadók ellenőrizzék a bónuszok feltételeit, mielőtt elfogadják azokat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hol találom a legtöbb fogadási piacot?

A Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy a fogadási piacok széles skáláját kínálja, a mérkőzés egyértelmű győztesének megjóslásától kezdve egészen addig, hogy melyik csapat végez a legjobb négy között.

Következtetés

A Premier League fogadások népszerű és izgalmas fogadási módot jelentenek. A Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy a legnépszerűbb fogadási oldalak közé tartozik, amelyek magas oddsokat kínálnak a mérkőzésekre. Mindhárom oldal részletes statisztikákat is kínál minden egyes mérkőzésről, így segítve a fogadókat abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a Premier League mérkőzésekre való fogadás során.

Emellett a Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy mind arról ismert, hogy versenyképes árakat kínálnak a Premier League fogadásokra, így a fogadók nagyszerű ár-érték arányt kapnak a pénzükért, amikor fogadásokat kötnek. A fogadóknak mindig emlékezniük kell arra, hogy a Premier League fogadások elhelyezése előtt a legjobb oddsokat keressék.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Premier League fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli