Scottish League Two fogadás – Top 10 oldalak

A Scottish League Two egyre több felületen követhető, így nem okozhat gondot a fogadás, ha a szükséges információkat beszerzed. Ha te is azért vagy itt, hogy még többet megtudj erről a témáról, akkor csak olvasd végig az alábbi nagyon részletes cikket, ahol számos témakört lefedtünk.

Megismerheted, pontosan hogyan tudsz tétet tenni a skót negyedosztály mérkőzéseire, és ezekhez milyen fogadási piacok állnak rendelkezésre. A cikk végén pedig gyakran ismételt kérdéseket szedtünk össze, amelyekre a válaszokat is feltüntettük.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Scottish League Two és hogyan lehet rá fogadni az online fogadóirodákban?

A Scottish League Two a Skócia futballrendszerének a negyedik szintje, ahol 10 csapat küzd meg egymással a szezon során. A foci általános szabályainak megfelelően a győztes csapat mindig 3 pontot kap, a döntetlen 1 pontot ér, és az évad végén a pontszámok alapján hirdetik ki a győztest.

A leggyengébb csapat a bajnokság végén rangadót játszik a Highland Footbal League és a Lowland Football League bajnokai összecsapásának győztesével, és így dől el, hogy melyik csapat kerül be vagy marad bent a League Two-ban.

A skótok összecsapásait az országon kívül is sokan követik, Magyarországon is vannak rajongói ennek a sorozatnak. Emiatt a fogadóirodák kínálatában is megtalálható a skót negyedosztály, ahol te is tétet tehetsz a csapatokra.

A legjobb sportok

Ehhez nincs másra szükséged, mint választani az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, és regisztrálni egy fiókot. Ez gyorsan megy, csupán meg kell adnod a főbb adataidat, és elküldeni a regisztrációs űrlapot.

Amint kész a fiók, érdemes feltöltened pénzt, hogy amikor a fogadásra kerül sor, akkor már ezzel se kelljen külön foglalkozni. A bukméker kínálatát tallózva pedig a legtöbb esetben a foci piacok között találod meg a Scottish League Two mérkőzéseit, a Skócia országnév alatt.

Fogadni számítógépen, tableten és okostelefonon is tudsz, köszönhetően a HTML5 technológiának, amely nem igényli külön alkalmazás letöltését, csak egy internetböngésző kell hozzá. A várható nyereményed a nyereményszorzó és a feltett pénzed összegéből adódik, ha viszont rosszul tippelsz, akkor elveszíted a téted.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen fogadási piacok vannak a skót negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban?

A Scottish League Two egy focibajnokság, és ennek megfelelően hasonló fogadási piacok állnak a rendelkezésedre, ha fogadni szeretnél, mint más európai futball összecsapásoknál. Természetesen minden online fogadóiroda önállóan határozza meg, mire lehet nála fogadni, de a legtöbb esetben ezekkel a piacokkal fogsz találkozni:

Győztesre fogadás: Ez a klasszikus piac arról szól, hogy megpróbálod kitalálni, melyik csapat fogja megnyerni a mérkőzést. Az két csapat mellett tehetsz pénzt a döntetlenre is, ezért ezt a típust sokszor hívják 1X2 fogadásoknak is.

Gólok száma: Itt a mérkőzésen esett gólokra tehetsz fel pénzt. Léteznek más változatai is, például az első vagy második félidő alatt lőtt gólok száma, a gólok lebontva csapatokra, de akár olyan tét is lehet, hogy egy megadott játékos lő-e gólt vagy hány lövése talál be.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Lapok száma: Tétet tehetsz a mérkőzésen kiosztott sárga és piros lapok számára is. Itt is lehet olyan tét, hogy hány lap lesz összesen a mérkőzésen, félidőkre vagy lapszínekre lebontva. Kap-e egyik vagy másik csapat lapot, de megadott játékosokat is gyakran meg lehet tippelni.

Speciális fogadások: A fogadóirodáknál szinte nincs korlátozva az, hogy mire lehet fogadni. Emiatt a Scottish League Two esetében is előfordulhat, hogy fogadhatsz a büntetők számára, a sarokrúgások számára, de akár olyan eseményre is, hogy megérkezik-e az eső vagy sem.

Hendikep: Ennél a fogadási típusnál a gyengébb fél valamilyen plusz könnyítést kap, mellyel kiegyenlítődik az eredmény. Például a gólok számánál arra tehetsz tétet, hogy legalább két góllal nyer-e az egyik csapat, de a hendikep miatt a gyengébb csapat a fogadóirodánál egy virtuális góllal indul. Emiatt a valóságban neked csak akkor lesz nyertes a szelvényed, ha a csapatod három góllal győz.

Élő fogadás: Ez a fogadási típus extra izgalmat csempész a játékba, mivel ilyenkor azután is módosíthatod a tétjeid vagy tehetsz újakat, ami után már elindult a mérkőzés. A pontos szabályok mindig a bukmékertől függenek, de ha te gyorsan reagálsz és van tapasztalatod, akkor az élőben nézett meccs történései alapján jobban fogadhatsz, mint a meccse elején.

HotBet Bónusz

A legtöbb fogadásnál nem csak a piacot választhatod ki, hanem eltérő módon fogadhatsz. Gyakori eset, hogy pontos érték van megadva, például 1, 2, 3 vagy több. Máskor intervallumokkal találkozhatsz, például 1-5, 6-10 vagy több. De népszerű az alá-fölé fogadás is, amikor meg van adva egy érték, és el kell döntened, hogy annál kevesebb vagy több lesz-e az eredmény pl. 3,5 alatt, vagy felett.

Minden esetben olvasd el az online fogadóiroda általános szerződési szabályait, mivel itt vannak lefektetve a fogadás szabályai és az esetleges vitás kérdések szabályozása. Például, előfordulhat, hogy egy csapat csak a rájátszásban győzi le az ellenfelét, viszont a fogadóirodánál a 90 percet nézik. Így, bár a meccsen az egyik csapat győzött, a fogadás szempontjából a 90 perc alatt döntetlen született.

Gyakran ismételt kérdések – Scottish League Two fogadás

Bár már a fenti tudásanyag is nagyon részletes, az alábbiakban megismerheted azokat a gyakran ismételt kérdéseket, melyen újra és újra felmerülnek. Itt, most a válaszokat is elolvashatod, így még jobbá teheted a fogadásaid a skót negyedosztályú labdarúgó mérkőzésekre tett meccseknél.

Mi a különbség a Scottish League One és a Scottish League Two között?

A League One a harmadosztály, a League Two pedig a negyedosztály. A negyedosztályú bajnokság győztese automatikusan feljut a harmadosztályba, a második helyezettje pedig megmérkőzhet a harmadosztály utolsó csapatával, hogy ki jut fel, és ki kerül le egy osztályt.

Milyen csapatokra lehet fogadni a Scottish League Two-ban?

Bár az aktuális csapatok minden évben változhatnak a le- és feljutók között, néhány név már jó pár éve bérelt hellyel rendelkezik a negyedosztályban. A fogadószelvényeken olyan csapatokkal találkozhatsz, mint az Albion Rovers, a Cowdenbeath, az Edinburgh City vagy a Queen’s Park.

Meddig tart a negyedosztályú bajnokság szezonja?

A Scottish League Two általában augusztus környékén kezdődik, télen a csapatok szünetet tartanak, majd tavasszal folytatják a meccseket. A teljes évad valamikor április-május környékén zárul le.

Hogyan lehet 100%-ban biztos fogadást tenni a skót csapatokra?

100%-ban biztos sportfogadás nincs, akármekkora tapasztalattal is rendelkezik az ember. Bármikor közbejöhetnek véletlenek, melyek még a legkönnyebbnek ígérő fogadást is boríthatják. Mindig csak akkora tétet tegyél fel, melynek elbukása nem veszélyezteti a költségvetésed.

Labdarúgó stadion 12

Miért olyan népszerű a negyedosztály a nézők és a fogadók között?

A Scottish League Two népszerűsége nem véletlen, hiszen a skót utánpótlási rendszer fontos állomásának számít. Az alsóbb osztályokból ide tart az út, innen pedig tovább lehet haladni a Scottish League One, majd a Scottish Championship, végül a Scottish Premiership felé. A közkedveltség sokat segít azon, hogy az online fogadóirodák ennek a bajnokságnak a mérkőzéseit is folyamatosan műsorban tartják.

Mire tudok fogadni, ha véget ért a skót negyedosztály?

Szezonon kívül kétségkívül kevesebb a fogadási lehetőség a Scottish League Two-ra, de ekkor sem maradsz ajánlatok nélkül. A legjobb fogadóirodák folyamatosan figyelik a híreket, és a mérkőzéseken kívül átigazolási vagy más információkra lehet fogadni.

Melyik a legjobb stratégia, ha erre a sorozatra szeretnék pénzt feltenni?

A legjobb stratégia, ha ismered a résztvevő csapatok és játékosok erejét, aktuális állapotát. Ehhez figyelned kell a szakportálokat és más online forrásokat. Fontos a megfelelő tétmenedzsment is, ha nem egyetlen tippre teszed fel a pénzed, akkor sokkal tovább kitarthat.

Végül pedig, ne felejtsd el, hogy több online fogadóirodánál is regisztrálhatsz, melyhez felhasználhatod az általunk ajánlott oldalakat, így mindig ott fogadhatsz, ahol a legjobb nyereményszorzót kínálják.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A skót negyedosztályú futballbajnokság színvonalas focit játszik, aminek köszönhetően az mérkőzései az online fogadóirodák kínálatában is megtalálhatók. Ha te is szerencsét szeretnél próbálni ezekkel a meccsekkel, akkor a fenti cikkből mindent megtudhattál ennek menetéről.

Megismerheted, pontosan hogyan lehet tétet tenni az ilyen focimeccseken, milyen típusú ajánlatok érhetők el, és melyek azok a kérdések, melyek a többi fogadónál is gyakran felmerülnek.

Most már nincs más tenni valód, mint választani az általunk ajánlott fogadóirodák közül, és átnézni az aktuálisan elérhető Scottish League Two mérkőzések listáját. Ha pedig olyat találsz, ami elnyeri a tetszésed, akkor pár kattintással fogadást is köthetsz rá.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Scottish League Two fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli