Supercoppa Italiana fogadás – Top 10 oldalak

A Supercoppa Italiana, azaz az Olasz Szuperkupa az egyik legnagyobb mérkőzés az olasz futball világában. Ezen a mérkőzésen ugyanis a legjobbak legjobbjai mérik össze tudásukat, és döntik el azt, hogy melyik lesz a vezető olasz csapat. Az 1988 óta megrendezésre kerülő szuperkupa hatalmas érdeklődésre tart számot, nemcsak az olasz futball rajongók között, hanem világszerte.

Ezzel együtt pedig sokak számára a hozzá tartozó fogadási lehetőségek is rendkívül vonzóak. Az alábbiakban bemutatjuk azt, hogy mit érdemes tudni a Supercoppa Italiana-ról, illetve az azzal kapcsolatos fogadási lehetőségekről. Ezeknek az információknak a birtokában magabiztosan vághatsz bele a Supercoppa Italiana fogadásokba. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi is az a Supercoppa Italiana?

A Supercoppa Italiana, azaz az Olasz Szuperkupa egy évente megrendezésre kerülő labdarúgó mérkőzés, amelyet a Serie A és a Coppa Italia előző szezonjának győztesei vívnak. Ha ugyanaz a csapat nyerte meg az előző szezonban a Serie A és a Coppa Italia bajnoki címét is, a Supercoppa Italiana-t a Serie A győztese és a Coppa Italia második helyezettje vívja. Ebben az esetben ez a mérkőzés lényegében az előző évi Coppa Italia döntő visszavágójának is tekinthető.

A legjobb sportok

Az Olasz Szuperkupát eredetileg nyáron, az új szezon szuperkupa-elődöntőjeként rendezték meg, amelyet a Serie A bajnok hazai stadionjában játszottak. Az utóbbi években a mérkőzést a téli időszakra időzítették, és főként Olaszországon kívül rendezik meg.

A győztesek között Juventus tartja a rekordot azzal, hogy eddig kilenc alkalommal nyerte meg a kupát. A leggyakoribb Supercoppa párharc pedig a Juventus és a Lazio közötti mérkőzés volt, amelyre öt alkalommal került sor ezidáig.

A Supercoppa Italiana háttere

Magyar zászló

Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy mit érdemes tudni erről a mérkőzésről a korábbi helyszínek, illetve résztvevők tekintetében. Ezek az információk pedig rendkívül fontosak, hiszen sok esetben előfordulhat például, hogy a hazai pálya előnyös lehet, amelyet ebben a formában sikerült kiküszöbölni.

Emellett pedig a fogadások során azt sem árt figyelembe venni, hogy korábban hogyan teljesítettek az egyes csapatok.  A Supercoppa Italiana első mérkőzésére 1988-ban került sor. Az első mintegy húsz évben a mérkőzéseket a Serie A győztesének otthonában játszották.

A kivételek 1993-ban és 2003-ban voltak, amikor az Egyesült Államokban, valamint 2002-ben, amikor a líbiai fővárosban, Tripoliban rendezték meg a mérkőzést. 2009 óta azonban változás történt a mérkőzések rendezésében, és azóta sokkal többet rendeznek meg teljesen semleges pályán, külföldi stadionokban.

A Supercoppa Italiana mérkőzését így eddig összesen húsz alkalommal játszották a Serie A győztes csapatának az otthonában. Emellett négyszer Kínában, háromszor Szaúd-Arábiában, kétszer az Egyesült Államokban, kétszer Dohában, egyszer Líbiában rendezték meg. Emellett kétszer olyan olasz nagyvárosban került sor a döntőre, amely egy harmadik csapat otthona volt, így ezek is semleges helyszínnek számítanak. 

Az Olasz Szuperkupa bevezetése óta a Serie A-t és a Coppa Italiát nyolcszor nyerte ugyanaz a csapat, így a Coppa Italia második helyezettje a későbbi Supercoppa második résztvevője volt. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Supercoppa Italiana fogadási piacok

Az előzőekben említett információk tehát rendkívül fontosak akkor, amikor a Supercoppa Italiana fogadásairól van szó. Emellett azonban van még egy dolog, amellyel nem árt tisztában lenni. Ez pedig nem más, mint az, hogy milyen fogadási piacok érhetőek el ezen a mérkőzésen.

Szerencsére ebben az esetben minden olyan fogadási lehetőség adott, amelyek a magasabb szintű mérkőzéseken általában adottak. Ráadásul, mivel élvonalbeli csapatokról van szó, így az sem okozhat gondot, hogy megtaláld a megfelelő információkat és statisztikákat ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhass a fogadások megjátszása során. 

A legnépszerűbb Supercoppa Italiana fogadási lehetőségek

Az alábbiakban azokat a fogadási piacokat mutatjuk be, amelyek a legnépszerűbbnek számítanak a Supercoppa Italiana fogadások során. Mivel az Olasz Szuperkupa egyetlen mérkőzést jelent, így természetesen a piacok a mérkőzésre fogadást fedik le. A fogadóirodák oldalain elérhető több száz piac közül a háromesélyes fogadások, a Gól / Nincs gól, illetve az Alatt / felett lehetőségek a legismertebbek. 

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Háromesélyes fogadás – Ennél a fogadási típusnál azt kell megtippelni, hogy mi lesz a fogadás eredménye. Ez egy klasszikus fogadási lehetőségnek számít, amely természetesen a Supercoppa Italiana esetében is népszerű. Ennek a bajnoki mérkőzésnek az esetében a rendes játékidő eredményét kell megtippelni. A hosszabbítás, illetve a büntetők során szerzett gólok, illetve az így kialakult eredmény nem számít.

Gól / Nincs gól fogadás – Ez a fogadási lehetőség az Olasz Szuperkupa egy klasszikusának számít, amelynek a keretében azt kell megjósolni, hogy mindkét csapatnak sikerül-e gólt szereznie. Ez egy rendkívül izgalmas fogadási piac. Ráadásul a Supercoppa Italiana esetében elmondható, hogy általában a Gól tipp jön be. Ez pedig azt jelenti, hogy a történelem során sok olyan mérkőzés volt már, amelyek esetében mindkét csapat betalált az ellenfél kapujába.

Alatt / felett fogadások – Ebben az esetben a sportfogadási irodák által megadott különféle szempontokra kell tippelni, azaz hogy az adott témában a mérkőzés során kevesebb, vagy éppen több lesz. Például több gól születik-e, mint az a fogadási lehetőségben szerepel. Ez tehát egy rendkívül érdekes és változatos fogadási típus, amely rengeteg fogadó kedvencének számít. 

Élő fogadások – Egy olyan nagy érdeklődésre számot tartó bajnoki mérkőzés, mint a Supercoppa Italiana természetesen az élő fogadási lehetőségekben sem szenved hiányt. Erre pedig számos sportfogadási iroda kínál lehetőséget. Az élő fogadások keretében rengeteg nem szokványos fogadási lehetőség érhető el, amelyek még izgalmasabbá teszik a mérkőzések követését. 

1Bet Bónusz_3

A Supercoppa Italiana győztese – A győztesre való fogadás az egyik legizgalmasabb fogadási lehetőség az Olasz Szuperkupa esetében. Ezzel a mérkőzéssel ugyanis azt döntik el, hogy melyik csapat számít a legjobbnak Olaszországban. Ez pedig igazán kitüntető cím, hiszen egy nagyon erős bajnokságról van szó, ahol a legtöbb Serie A csapat az európai futball élvonalába tartozik.

Mint ahogy sok esetben látható volt azonban, a végeredmény bármikor okozhat meglepetést. Már csak azért is, mivel a Serie A és a Coppa Italia győztesei küzdenek egymással. És talán meglepőnek hangzik, de kevesebb alkalommal történt az, hogy az Olasz Kupa győztese vihette haza a Szuperkupát is.

Sokkal inkább jellemző az, hogy a Serie A bajnoka lesz az a csapat, amely a Supercoppa Italiana során győzedelmeskedni fog. Ahhoz pedig, hogy erre jól tippelj, ismerni kell a csapatok teljesítményét, de azt sem árt tudni, hogy korábban hogyan teljesítettek az Olasz Szuperkupa mérkőzésein. 

Tippek a Supercoppa Italiana fogadásokhoz

Az Olasz Szuperkupára való fogadás sok kockázattal jár. Egyszeri mérkőzésről beszélünk ugyanis, amelyben bármi megtörténhet, még akkor is, ha a csapatok és a statisztikák tanulmányozása alapján teljesen biztos vagy magadban, és a fogadásod sikerességében. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy ismerd a csapatokat, a játékosokat és a klubokat.

Emellett annak sem árt utánajárni, hogy a résztvevők korábban szerepeltek-e az Olasz Szuperkupában, és ha igen, akkor milyen eredményt értek el. A Supercoppa Italiana esetében pedig van még egy rendkívül lényeges tényező, amit figyelembe kell venni. Először is tudni kell azt, hogy sokáig erre a mérkőzésre nyáron került sor, a szezon végén.

Mivel ez sok csapat számára nehézséget okozott, ezért egy idő után változtattak az időzítésen, és ma már télen rendezik a bajnokságot, ami befolyással lehet a teljesítményre. A másik dolog, ami érdekes lehet, hogy a legtöbb esetben más országokban rendezik meg a mérkőzést. Az eltérő időjárás, illetve környezet pedig szintén hatással lehet a csapatok teljesítményére. 

A fogadások esetében pedig nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy a legtöbb esetben a Serie A bajnok csapata győzedelmeskedett. Ez pedig soha nem árt szem előtt tartani akkor, amikor fogadást kötsz erre a mérkőzésre. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A Supercoppa Italiana az olasz futball egyik legnagyobb eseménye, amelyen a bajnokságok két legjobb csapata méri össze a tudását, hiszen a Serie A és a Coppa Italia győztese vívja ezt a mérkőzést. Ennek megfelelően a fogadási lehetőségek is szélesek, sőt, szinte nincs is olyan fogadási iroda, amelyiknek a kínálatában ne lenne megtalálható az Olasz Szuperkupa.

Ha pedig kedveled az olasz futballt, akkor ez lesz az az esemény, amit semmiképpen nem akarsz majd kihagyni, hiszen az egyébként is izgalmas mérkőzést még érdekesebbé teheted a rengeteg féle fogadási lehetőség segítségével. 

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Supercoppa Italiana fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli