Strandfoci fogadás – Top 10 oldalak

Magyarországon is népszerű a strandfoci fogadás, mely egyre több online fogadóirodánál érhető el. Ha te is többet szeretnél megtudni erről a fogadási típusról, akkor jó helyen jársz, mert az alábbi részletes cikk erről szól. Itt megtudhatod, hogyan fogadhatsz erre a sportágra, milyen fogadási piacai léteznek, mit várhatsz az élő strandfoci fogadástól, és milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz, amikor felteszed a pénzed.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan lehet fogadni a strandfocira? Alapvető stratégia az első lépésekhez

Ha érdekes a strandfoci és pénzt szeretnél feltenni a mérkőzéseire, akkor a következő stratégiát követve a lehető legjobb módon teheted meg ezt. Az első lépés, hogy ismerd meg részletesen ezt a sportágat, a szabályait, az egyes események bekövetkezésének eshetőségét és gyakoriságát. Egyetlen sportban sem tudsz sikeresen fogadni, ha nem vagy tisztában az alapokkal.

Hasonló jelentőséggel bír a házi feladat elvégzése, mely a strandfoci esetében a hírek követését jelenti. Tisztában kell lenned a csapatok és a játékosok aktuális erejével, a részvevők korábbi egymás ellen játszott meccseinek eredményeivel.

A legjobb sportok

Ezekből már alapvető következtetéseket tudsz levonni. De azt is figyelned kell, hogy melyik játékos küszködik sérülésekkel, ki tér vissza hossza szünet után, mit lehet tudni a pályáról vagy ki van éppen otthon vagy idegenben. Szerencsére ma már a legkisebb sportágak esetében is számos online forrás van, ahol hozzájuthatsz az újdonságokhoz.

Miután az alapokkal és az aktuális infókkal tisztában vagy, regisztrálnod kell egy fiókot az egyik online bukméker oldalán. Ehhez válassz az általunk ajánlott oldalak közül, ahol a sokféle fogadási lehetőség mellett számos promóció is vár rád. Ha már fiókod is van, akkor csak pénzt kell feltöltened, és máris válogathatsz a rendelkezésre álló strandfoci piacok közül.

Strandfoci fogadási piacok – hogy tudd, milyen lehetőségeid vannak a tétrakásra

A strandfoci esetén is jó pár fogadási piac áll rendelkezésre, ezeket érdemes megismerned, hogy minél többet hozhass ki a rendelkezésedre álló pénzből.

 • Mérkőzés győztesére fogadás: Ez a legegyszerűbb fogadási piac, itt arra tehetsz pénzt, hogy melyik csapat lesz a strandfoci meccs győztese.
 • Gólok száma: Itt többféle opció áll a rendelkezésedre, megtippelheted, hogy mennyi lesz az adott mérkőzés teljes játékideje, egyik vagy másik félideje vagy adott szakasza során a gólok száma. Gyakori az alá-fölé fogadás is, amikor például azt kell megtippelned, hogy a gólok száma több lesz, mint 2,5 vagy kevesebb.
 • Gólszerző: a lehetőségek száma itt is többféle, hiszen fogadhatsz arra, hogy ki szerzi az első, utolsó gólt, vagy hogy egy megadott játékos szerez-e gólt. Ezt is lehet kombinálni alá-fölé fogadással, például, hogy egy játékos több gólt szerez-e, mint 1,5 vagy sem.
 • Hendikep fogadás: Ez a gyakori fogadási forma arról szól, hogy a fogadóiroda az egyik csapatnak gólt ad vagy elvesz tőle még a mérkőzés előtt, így egyenlítve ki kicsit az esélyeket, miközben a fogadás izgalmasabbá válik.
 • Kombinált fogadás: Ilyenkor többféle eseményre fogadhatsz egyszere, így növelve meg a nyereményszorzót. Ezzel kis pénzből is hatalmas nyereményt érhetsz el, de rendszerint elég egyetlen rossz tipp, hogy a teljes fogadás oda vesszen.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő fogadás – egy újabb izgalmas lehetőség a szerencsejáték felpezsdítésére

Magyar zászló

A fogadóirodáknál a strandfoci meccseknél is gyakran elérhető az élő fogadás, melynek során a tétjeidet még akkor is megteheted vagy módosíthatod, miután a mérkőzés már elindult.

Ez a tétrakási mód nagy tapasztalatot, ügyességet és gyors reakcióidőt követel meg a sportfogadóktól, de egy extra izgalmat ad a szerencsejáték és a meccs nézése mellé.

Az élő fogadás egyik legnagyobb előnye, és egyben hátránya is, hogy valós időben lehet változtatni a téteken, így kihasználva az új információkat. Ennek megfelelően, ha épp olyan dolgot látsz a strandfoci mérkőzés során, ami befolyásolhatja a végeredményt, akkor változtathatsz a már feltett téteken.

Természetesen a bukméker szakértői is árgus szemekkel követik a meccset, és ők is azonnal módosítanak az odds-okon. De ha gyors vagy, akkor még azelőtt jobb feltételeket szerezhetsz magadnak, mielőtt a nyereményszorzók változnak.

Sok online fogadóiroda élő streamet biztosít a mérkőzések követéséhez. Mivel ez gyakran eléggé megterhelő, ezért előfordulhat, hogy ehhez csak akkor férsz hozzá, ha már fogadtál. Így biztosítja a buki azt, hogy nem csak néző vagy, hanem szerencsejátékos is. Alternatívaként megpróbálhatod igénybe venni a sokféle online platform egyikét, bár a kisebb meccseket általában nem közvetítik ezeken.

Strandfoci fogadás előnyök és hátrányok

A strandfocira történő fogadás is rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal. Ezeket is jó ötlet felmérned, hiszen csak így kaphatsz átfogó képet arról, hogy mennyire kockázatos feltenned a rendelkezésedre álló tőkét. Az alábbiakban megismerheted a legfőbb előnyöket és a néhány hátrányt is.

Előnyök – ezeket a dolgokat fordíthatod a magad javára a sportfogadás terén

A strandfoci egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen érhetőek a szabályai, hiszen nagyban hasonlít a mindenki által ismert labdarúgásra. Emellett szórakoztató is, és minden alkalommal sokan követik. Így te is nem csak pénzt nyerhetsz, de még jól is érezheted magad a meccsnézés során.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Széles kínálat áll rendelkezésre a sportpiacokból és lehetőségekből a különféle online bukik kínálatában, ezért nem csak könnyen találhatsz megfogadható ajánlatot, de még a fogadóirodákat is versenyeztetheted egymással. Semmi sem tiltja azt, hogy az ajánlatokat összehasonlítva végül annál a bukmékernél fogadja, mely a legjobb odds-ot adja, sőt, ez egy nagyon gyakori e-szerencsejáték taktika.

Nagy nyereményeket érhetsz el, mivel, ha a kockázatosabb téteket szereted, akkor ez a sportág ezt is elérhetővé teszi a számodra. A döntetlenre fogadások, a gólok száma vagy a hendikep mind olyan lehetőségek, melyek az átlagosnál nagyobb nyeremény szorzókat nyújthatnak.

Hátrányok – ezeket mindenképpen ismerned kell a tétrakás előtt

A strandfoci fogadás legnagyobb hátránya az e-szerencsejáték voltából akad, azaz itt sem lehetsz 100%-ban biztos abban, hogy a téted bejön. Még a legbiztosabbnak látszó eseményeknél is közbe jöhet valami, ezért mindig csak akkora összeget tegyél fel, melynek elvesztése még nem terheli meg a költségvetésed.

A strandfoci nagyban épít a játékosokra, ezt is latolgatnod kell a fogadás előtt. Ha nem vagy naprakész a játékosok állapotából, akkor olyan csapdákba futhatsz bele, mint például egy hosszabb sérülés, ami gyengítheti a játékos teljesítményét vagy akár ki is kell állnia miatta. Elég egy kulcsember elvesztése, és máris boríthatja a papírformát.

Végül pedig a hátrányok közé tartoznak azok a korlátozások is, melyeket a bukmékerek támaszthatnak ezzel a sportággal szemben. Ezek mindig fel vannak tüntetve az aktuális eseményeknél, és neked mindig tisztában kell lenned a tartalmukkal.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok a strandfociról

Ha fenti, részletes ismertetőt átolvastad, akkor már csak a következő gyakran ismételt kérdések szekció maradt hátra. Mivel most a válaszokat is megtalálod itt, még teljesebbé teheted a tudásod ebben a sportágban.

Thrillsy Bónusz_3

Mi az a strandfoci?

Ez a sportág hasonlít a focira, de homokos területen játsszák, 5-5 játékossal és kisebb pályával. A rendes játékidő változhat, de általában 2×10 perc, 3 perces szünettel közöttük.

Hogyan lehet nyerni a strandfociban?

A strandfociban is az a csapat nyer, mely több gólt lő. Ha az eredmény döntetlen, akkor egyik csapat sem nyer. A döntetlenre fogadás általában nagyobb odds-okat ad, de kockázatosabbnak is számít.

Szükség van speciális felszerelésre a strandfocizáshoz?

Általános szabály, hogy a játékosoknak nem lehet fedetlen testtel játszaniuk a hivatalos mérkőzések során, de saját maguk választhatják meg az öltözéküket és a lábbelit.

Mennyire található meg a strandfoci a bukmékerek kínálatában?

Ez a sportág egy látványos és szórakoztató sport, ezért sok online fogadóiroda tartja a kínálatában. Az egyes nemzeti csapatok küzdelmei mellett nemzetközi megmérettetések is elérhetők, és mindegyik eseménynél sokféle dologra tudsz pénzt feltenni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan nyerhető meg biztosan egy strandfocira tett fogadás?

Biztos fogadás nincs, mivel ez is szerencsejátéknak számít. A játékosok és a pálya állapota, az időjárás vagy más tényezők bármikor közbe szólhatnak, emiatt még a betonbiztosnak számító tétek is bármikor bedőlhetnek.

Összefoglalás

A strandfoci nem hiába örvend nagy népszerűségnek, könnyen érhető és jól lehet vele szórakozni. A hozzá kapcsolódó sportfogadás további izgalmakat generál a mérkőzések nézésekor, ezért még akkor is jól érezheted magad, ha nem teszel fel nagy összegeket.

A fenti leírásból pontos képet kaphattál arról, hogyan működik ez a sportág és milyen előnyökre és hátrányokra számíthatsz, amikor pénzt teszel fel az egyik online fogadóirodánál. Ha fentieket átolvasod és megérted, azzal jobbá teheted a saját stratégiád, és nagyobb összegeket nyerhetsz, vagy elkerülheted a valóban fájó veszteségeket.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a strandfoci fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli