Super League 2 Görögország fogadás – Top 10 oldalak

A Super League 2 a görög labdarúgó piramis másodikon fokán helyezkedik el, ez tehát a nemzet másodosztályú labdarúgó bajnoksága. Ha pedig fogadni akarsz a liga mérkőzéseire, akkor pedig meg is érkeztél a tökéletes helyre, mi ugyanis mindent meg fogunk most mutatni neked azzal kapcsolatosan, amit tudni érdemes a Super League 2 fogadásról.

Szó lesz itt magáról a bajnokságról, annak szabályairól és lebonyolításáról, de természetesen nem megyünk el a legjobb görög foci fogadási oldalak, oddsok és fogadási piacok mellett sem. Ezek mellett számos hasznos infó kerül még terítékre. Ha szeretnéd kideríteni, mi minden, akkor kénytelen leszel tovább olvasni!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Útmutató kezdőknek

A Super League 2 egy két divízióra osztott bajnokság. Ez a görög foci második vonala, amelyet északi és déli konferenciákra osztottak fel. Alapvetően 1962-ben alapították, 2010-ig Beta Ethniki néven futott. Utána 2019-ig Football League, azóta pedig Super League 2 néven ismerhettük és ismerhetjük.

A legjobb sportok

Gyakorlatilag évente változtatják a rendszert. Legutóbbi ismeretünk szerint harminc csapat vesz részt két 15 csapatos divízióba osztva. A két divízió győztese automatikusan feljut az élvonalba, azaz a Greek Super League-be a következő szezonra, onnan pedig az utolsó két helyezett veszi át a helyüket. Divíziónként négy csapat, azaz összesen 8 másodosztályú csapat búcsúzik évente, a helyüket a harmadosztály 8 csoportbajnoka veszi át.

Super League 2 Fogadás

Szerencsére számos online sportfogadás oldalon fogadhatsz görög focira. Közülük a legjobbak értelemszerűen a Super League 2 fogadás lehetőségét is elérhetővé teszik. Hogy melyik a legjobb mind közül, az persze egyéni preferencia kérdése, így nem is szeretnénk egy kizárólagos választ adni; mindenkinek mások ugyanis az igényei. Inkább azt szeretnénk ismertetni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a választást megelőzően.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legjobb sportfogadás oldalak kiválasztása görög foci fogadáshoz

Mielőtt regisztrálnál az új sportfogadás oldaladra, először is mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy biztonságos oldalra készülsz regisztrálni. Sok az interneten a csaló oldal. Érdemes a mi oldalunkon keresztül intézni a fiók létrehozását, itt ugyanis csak sokszorosan letesztelt és abszolút biztonságos oldalakat fogsz találni, így egy problémát azonnal ki is pipálhatsz.

Ezen felül a bukméker értékeléseinkből érdemes még tájékozódni. Itt bemutatjuk a megbízható online fogadóirodák bónusz és promóciós ajánlatait, elérhető fogadási piacait, sportágait, elérhető fizetési módjait, beszélünk a tranzakciós díjaikról, a mobil sportfogadási appról, az ügyfélszolgálatról, és számos egyéb fontos infót találhatsz még egy-egy oldalról. Ezeket mindenképp érdekes megtudni, mielőtt regisztrálnál.

Magyar zászló

Super League 2 fogadási piacok

Felmerül a kérdés, milyen oddsokat érdemes figyelemmel követni Super League 2 fogadás esetében. Mi két kategória szerint csoportosítottunk: hosszútávú és rövidtávú Super League 2 fogadási piacokat fogunk most ismertetni. Kezdjük az előbbivel!

Hosszú távú Super League 2 fogadás

 1. Végső győztes. Tisztában vagy az erőviszonyokkal, és tudod, melyik csapat fogja megnyerni a maga divízióját, hogy a következő szezont már a Super League-ben, azaz az élvonalban kezdhesse meg? Akkor érdemes lehet fogadni is rá, hiszen így fogsz tudni pénzt csinálni a megérzésedből!
 2. Gólkirály. Láttad a görög másodosztály csatárait, és kiszúrtad a srácot, aki toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből? Tegyél rá egy kis pénzt, szezon végén pedig gyűjts be a nyereményeidet!
 3. Kiesők. A Super League 2 hosszú távú fogadásai között kifejezetten jó döntés a kiesőkre fogadni, a 15 fős divíziókból ugyanis négy csapat is búcsúzik, így jó eséllyel tudod kiválasztani, melyikük fog kevésbé erősnek bizonyulni a szezon végeztével.

Rövidtávú Super League 2 fogadás

 1. 1X2. A klasszikus háromesélyes foci fogadási piac a Super League 2 fogadás esetében sem hagy bennünket cserben. Nézd a mérkőzést és tippeld meg a rendes játékidő eredményét. Nyer a hazai, nyer a vendég, vagy döntetlen. Ezek az opcióid, a háromból csak egy jöhet be.
 2. Dupla esély. Az 1X2 piacnak egy olyan változata, amiben a három lehetséges kimenetel közül kettővel is nyer a Super League 2 fogadási szelvényed. 1X, X2 vagy 12, ezek a lehetséges fogadásaid, azaz a három kimenetelből egyet zársz ki, és csak akkor veszítesz, ha pont az az egy következik be, amire a legkevésbé számítottál.
 3. Alatt/Fölött. Az Alatt/Fölött piac az online sportfogadók nagy kedvence, és ez a görög másodosztály mérkőzéseire is vonatkozik. Tippeld meg, hogy hány gól vagy épp sárga lap születik a meccsen. Ez egy kétesélyes fogadás, amivel ráadásul akár már a rendes játékidő vége előtt is nyerhetsz, ha a fölött piacon fogadsz.
Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A fenti három csak néhány példa a rengeteg elérhető Super LEague 2 fogadási piac közül. Ráaádsul ezek mindegyikét élő Super League 2 fogadás keretein belül is űzheted, azaz akkor sem kell feladnod a fogadást, ha már elkezdődött a mérkőzés, amit kinéztél magadnak. Sőt, bizonyos oldalakon akár még élő közvetítést is találhatsz az adott görög másodosztályú meccsre.

PRO és KONTRA – Érvek és ellenérvek a Super League 2 fogadáshoz

Az alábbiakban három-három érvet fogunk felhozni pro és kontra. Ha eddig nem sikerült dönteni, bízunk benne, hogy ezután más tudni fogod, hogy neked való tevékenység-e a Super League 2 fogadás, avagy sem.

PRO

 1. Könnyen találhatsz nagyobb oddsokat. Mivel kevesen játszanak a görög másodosztály mérkőzéseire, így az oddsokat csak angyjából tudja belőni a buki, és azok nem fognak hirtelen korrigálódni, ha egy odds érthetetlenül magasan marad. Ezeket a helyzeteket okosan ki lehet ám használni, úgyhogy érdemes képben lenni a liga eseményeivel!
 2. Valós ismereteddel csökkentheted a ház előnyét. Minél többet tudsz az adott bajnokságról, annál jobban növelheted a nyerési esélyeidet hosszú távon. Információ-halmozással tudod csökkenteni a ház előnyét, ám ezt nehéz beszerezni. Ha van közvetlen rálátásod a görög másodosztály híreire és eseményeire, az óriási előny lehet mind a többi játékossal, mind pedig az online bukméker oldaladdal szemben. Használd ki!
 3. Kitartós stratégiával hosszú távon is nyereséges lehet. Bizony, vannak olyan Super League 2 fogadási stratégiák, tippek és trükkök, amelyeket alkalmazva hosszú távon is sikeresebb sportfogadóvá válhatsz. Ezeket az ajánlásokat érdemes megfontolni, hiszen mégis csak a profitszerzés az online sportfgadás egyik fő célja és előnye.
Thrillsy Bónusz_3

KONTRA

 1. Nehéz jó oddsokat és megbízható bukikat találni. Mivel nem a világ legnépszerűűbb foci ligájáról van szó, hanem a görög másodosztályról, ezért nem is érhető el az összes megbízható online sportfogadás oldalon, ráadásul vannak olyan oldalak, ahol kiahsználják az ismeretlenséget és direkt kisebb oddsokat kínálnak. Az ilyen oldalakat kerüld; a mi partnereinknél szerencsére ilyen panaszokba nem fogs belefutni.
 2. Nehéz megfelelően informálódni. A görög másodosztály azért nem egy Bajnokok Ligája, vagy egy Premier League. Azokról akkor is hallunk, ha nem akarunk, hiszen a csapból is onnan folynak hírek. Más a helyzet a görög másodosztályból: nehezebb információt gyűjteni, így pedig nehezebb feladat csökkenteni a ház előnyét, hiszen az információ hatalom; a sportfogadás területén is.
 3. Nem fogsz spéci Super League 2 fogadási bónuszokat kapni. Sajnos ez van. Egyszerűen ez a bajnokság ne melég népszerű és közismert ahhoz, hogy külön erre szóló fogadási bónuszokban részesedhess, így ha ilyesmire vágysz, erről a bajnokságról sajnos le kell mondanod.

Gyakran ismételt kérdések

A fentiekben igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabb információkat a super League 2 fogadással kapcsolatban. Az alábbiakban még igyekszünk megválaszolni pár kérdést, amelyek esetlegesek benned maradhattak.

Labdarúgó stadion 9

Mettől meddig tart a Super League 2?

A Super League 2 egy harminc csapatos bajnokság, két divízióba sorolva. Minden csapat 28 mérkőzést játszik, kétszer a divízióján belül mindenkivel. A bajnokság rendre szeptemberben kezdődik és májusban ér véget.

Ki bonyolítja le a Super League 2 mérkőzéseit?

A Super League 2 lebonyolításáért felelős szervezet nem más, mint a Görög labdarúgó szövetség, azaz a Hellenic Footbal Federation (HFF). 

Itthon is tudom nézni a Super League 2 mérkőzéseit?

Természetesen igen, bár televízió sajnos nem közvetíti a görög másodosztályú labdarúgó mérkőzéseket. Megoldás azonban erre is van; előfizethetsz legális online streaming szolgáltatásokra, vagy több oldalon élő fogadás mellé akár HD live stream szolgáltatásban is részesülhetsz. Ez persze tényleg csak a legjobb online fogadóirodák ismérve.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Super League 2 Görögország fogadás – Összefoglalás

Super League 2 fogadás, ez volt a mai témánk, ezt igyekeztünk bemutatni neked a lehető legpontosabb részleteken keresztül. Szó volt tehát fogadási piacokról, a legjobb online bukmékerekről és persze igyekeztünk bemutatni a görög foci piramis mellett a feljutás és a kiesés rendszerét is.

Bízunk benne, hogy cikkünkben megtaláltál minden infót, amire csak szükséged volt a magabiztos Super League 2 fogadás megkezdése előtt. A játékhoz előre is sok sikert kívánunk, a legjobb online sportfogadási bónuszokért pedig ne felejts el visszatérni hozzánk!

Utolsó frissítés: 15/05/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Super League 2 fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli