Super League Görögország fogadás – Top 10 oldalak

A görög Super League az ország legmagasabb szintű bajnoksága, melyben 14 csapat vesz részt. Mivel minden csapat 2-2 mérkőzést játszik a többivel, így egy idényben ez 26 mérkőzést jelent mindenkinek. Görögországban nagyon sok érdeklődő követi a játékokat, de Magyarországon is vannak rajongói.

Az online fogadóirodák már jó ideje kínálatukban tartják a Super League-át, így te is minden héten újabb és újabb eseményekre fogadhatsz. Jó pár érdekességgel lehet találkozni ennek a sorozatnak a tüzetesebb megvizsgálásakor, melyeket érdemes megismerned, mielőtt kockáztatnád a pénzedet.

Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan fogadhatsz erre a görög bajnokságra a fogadóirodákban, mit kell átgondolnod a saját stratégiád kialakításához, és milyen extra tudásanyag kapcsolódik még ehhez a nemzeti sportághoz.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan alakíthatod ki a saját fogadási stratégiádat a görög Super League-hoz?

Alapvetően a fogadási stratégiád megalkotásakor hasonló dolgokat kell végig gondolnod, mint más európai bajnokságok esetében. Mégis, van néhány olyan gondolat, mely csak erre a szériára jellemző, és nem árt, ha figyelsz rá:

Bár a bajnokságban minden évben 14 csapat vesz részt, az elmúlt száz évben mindössze hat csapat nyerte meg a bajnokságokat. Ezek így kiemelt esélyesnek számítanak, amit természetesen a fogadóirodák is tudnak. Emiatt előfordulhat, hogy az összecsapásaikra alacsonyabb odds-okat határoznak meg a bukmékerek.

A legjobb sportok

A hazai pálya rendszerint kedvez a csapatoknak, így az otthon játszó játékosok valamilyen szinten előnyben vannak. Azt mindig ellenőrizd le, hogy ki az ellenfél, mivel elsősorban az erőnlét és a taktika számít, nem a pálya.

Ha átnézed a korábbi statisztikákat, akkor olyan gyöngyszemekre bukkanhatsz, melyek segíthetnek a Super League fogadás során. Ilyen lehet például, ha egy csapat egy stadionban mindig jól szerepel, vagy két csapat összecsapásában általában az egyik győz.

Ellenőrizd le, hogy milyen időjárás várható. Ehhez ma már nagyon sokféle szolgáltatás érhető el ingyenesen, de ne felejtsd el még a mérkőzés kezdete előtt is ránézni az adatokra, mert az utolsó pillanatban is módosíthatsz a fogadásodon.

Kövesd a csapatok és a játékosok közösségi média profiljait, olvasd el a szakportálok elemzéseit, mivel ezek együtt valós képet adhatnak a játékosok aktuális erejéről. Ha nem ész nélkül tippelsz, akkor sokkal nagyobb esélyed nyílik arra, hogy nyerj.

Figyelj oda a tétjeid nagyságára! Ha vesztettél, akkor csökkentsd a téted összegét, ha viszont nyertél, akkor kissé máris bátrabban próbálkozhatsz. A profi sportfogadók ráadásul több online fogadóirodánál is regisztrálnak, így mindig ott tesznek tétet, ahol a legjobb nyereményszorzót találják.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan tehetsz tétet a Super League mérkőzésekre az online fogadóirodák oldalain?

Magyar zászló

Ahhoz, hogy az online fogadóirodáknál tétet tudj tenni, mindenképpen rendelkezned kell náluk fiókkal. Ennek az az oka, hogy minden szerencsejátékos cégnek kötelező elvégezni az ügyfeleik azonosítását, ha ezt nem teszik meg, akkor elveszíthetik a működési engedélyüket.

Az azonosításhoz pedig szükséges a regisztráció. Ennek az első lépésnek a megkezdéséhez csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül. Add meg az adataid, majd küldd el az űrlapot. Ha szükséges, az emailben kapott linkre kattintva igazolhatod az email címed.

Ezután szükség lesz még pénz feltöltésére a fiókodba, melyből a tétet kifizeted. Amint ezzel is készen vagy, akkor már akár pár kattintással fogadni is tudsz.

A Super League fogadás esetében a Super League kategóriát kell keresned, mely általában a Labdarúgás főkategóriában található, azon belül pedig Görögországnál. Amint erre rákattintasz, máris láthatod a soron következő mérkőzések listáját, és mindegyik meccsnél számos fogadási lehetőséget.

A leggyakoribb fogadási piacok közé tartozik a győztesre fogadás (1×2), a gólok száma, a lapok száma, az eredmények közötti eltérés, a hendikep és számos másféle fogadás. Sok bukméker elérhetővé teszi az élő fogadást is, amikor a tétek megtétele nem zárul le a mérkőzés kezdete előtt, hanem az odds valós időben változik, és te is igazíthatsz a szelvényeiden.

Gyakran ismételt kérdések az görög elsőosztályú focival kapcsolatban

Természetesen a Super League fogadás is olyan terület, ahol kismillió kérdése adódik a fogadóknak. Ezek közül válogattuk ki a leghasznosabbakat, hogy te is felkészült legyél, amikor eljutsz a tétrakáshoz.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Mi a különbség a Super League 1, a Super League 2 és a Gamma Ethniki között?

A Super League 1 a görög elsőosztályú futballbajnokságot jelöli, erről szól ez a cikk is. A Super League 2 a másodosztály, mely egy Déli és egy Északi csoportból áll össze, míg a Gamma Ethniki a harmadosztály. Ez utóbbit alig néhány éve hozták létre összevonásokkal.

Fogadás szempontjából a Super League 1 rendelkezik a legnagyobb figyelemmel a fogadóirodák és a szerencsejátékosok részéről, míg a másodosztály és harmadosztály kevesebb lehetőséggel képviselteti magát a bukmékereknél.

Milyen stratégiával lehet elérni 100%-os sikert a Super League fogadás során?

Olyan stratégia nincs, mely garantálni tudja a 100%-os sikert a sportfogadásban. A foci nagyban épít a játékosok erőnlétére és munkájára, de ők is bármikor lesérülhetnek, így a biztosnak tűnő tét is elbukhat. Mindig csak olyan összegeket tegyél fel, melyek esetleges elvesztése még nem viszi csődbe a költségvetésed!

Mely csapatok a legjobbak a görög elsőosztályú bajnokságban?

Bár a korábbi sikerek nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményre, néhány csapat kiemelkedik a görög foci elsőosztályában is. Ezek között megtalálható az Olympiacos, a PAOK, az AEK és a Panathinaikos.

1Bet Bónusz_3

Milyen fizetési módokat lehet használni az online fogadóirodáknál?

Az mindig az adott fogadóirodától függ, hogy milyen be- és kifizetési módokat kínál. De általában felhasználható a banki átutalás, a bankkártyák, az e-pénztárcák, az előre feltölthető kártyák és a kriptopénzek is. Fogadás előtt mindenképpen ismerd meg az általános szerződési feltételeit az oldalnak, mivel többek között ez rendelkezik a fizetési módokhoz kötődő szabályokról is.

Honnan tudhatom, hogy egy online fogadóiroda becsületes?

Mindig csak olyan fogadóirodánál fogadj, mely rendelkezik a megfelelő működési engedélyekkel, ilyenkor ugyanis egy vagy több felügyelő hatóság figyeli, mi történik a cégnél. Szintén elvárt ma már, hogy az oldal mögött HTTPS protokoll és SSL titkosítás fusson, mivel ezek védik a weboldal és az ügyfelei közötti kommunikációt.

Mit lehet tenni, ha ki akarom kerülni a játékosazonosítási eljárást a fogadóirodánál?

A játékosokat azonosító eljárás (Know Your Customer – KYC) olyan kötelező dolog, melyen minden játékosnak át kell esnie. Ezt az adott szerencsejáték oldal végzi el, be kell mutatnod a személyazonosító igazolványod másolatát, hogy ellenőrizzék, nem-e adod ki másnak magad.

A szigorú EU-s törvények minden szerencsejáték oldalra vonatkoznak, sőt, ahol pénzt kezelnek, ott is kötelező. Emiatt át kell esned hasonló eljáráson az e-pénztárcádnál, a bankodban és más helyeken is.

Labdarúgó stadion 12

Mekkora összeggel érdemes fogadni egy Super League mérkőzésre?

Az csak rajtad múlik, hogy mekkora téted szeretnél tenni, de alapvetően nem szabad nagyobb pénzekkel játszani, mint aminek az elvesztését még megengedheted magadnak. Ha így teszel, akkor nem kerülsz bajba.

Emellett a fogadóirodák meghatároznak egy minimumot és maximumot is a fogadásokhoz, a minimálisan megjátszandó összeg általában pár dollár vagy euró, míg a maximum pedig országonként, oldalanként, de akár a VIP státuszodtól függően is változhat.

Honnan tudhatom, hogy mekkora nyereményre vagyok jogosult egy Super League fogadás során?

A várható nyeremény kiszámolása egyszerű, melyben a fogadási szelvényed is segít. A várható nyereményed a téted és a nyereményszorzó szorzata. Ha több lehetőséget fogadsz meg, akkor a nyereményszorzókat előbb összeszorozzák egymással, majd a téteddel.

Több dolog megfogadásakor könnyen magasba szökhet a szorzó eredője, így könnyen lehetne nagyobb összeget nyerni minimális befektetéssel is. Sajnos azonban elég egyetlen rossz tipp, hogy a teljes fogadás nullás legyen, ezért az ilyen kombinált fogadási szelvények mindig sokkal kockázatosabbak!

Mindenhol tudok kriptopénzekkel is fogadni?

Nem, sőt, a kriptopénzzel való fogadás viszonylag újnak számít az online szerencsejátékban. Hogy melyik bukméker fogad el kriptót, és pontosan melyeket, azok általában kiderülnek az oldalak általános szerződési feltételeiben. Ha mégsem, akkor bátran keresd fel az ügyfélszolgálatokat, ahol segítenek.

Azt tudnod kell, hogy a kriptopénz használata nem mentesít az ügyfélazonosítási eljárás elvégzése alól. Emiatt semmiképp sem tudsz névtelenül játszani a törvényesen működő szerencsejáték oldalakon.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Super League Görögország fogadás – Összefoglalás

A görög Super League fogadás egyre több embernek érhető el, köszönhetően annak, hogy a hellén foci is széles körben hozzáférhető. Ha téged is ez a téma érdekel, akkor a fenti, részletes leírásból mindent megtudhattál a fogadás menetéről és a bajnokság működéséről.

Most már nincs más dolgot hátra, mint választani az általunk ajánlott fogadóirodák közül, létrehozni a fiókod, és szétnézni a kínálatban. Bátra kattintsd végig a lehetőségeket, hogy megtudd, pontosan milyen feltételek mellett működik a Super League fogadás az adott bukmékernél!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Super League fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli