Supercopa de España fogadás – Top 10 oldalak

Még többet szeretnél megtudni a Supercopa de España fogadás témakörében? Akkor jó helyen jársz, az alábbi részletes cikk ugyanis teljes körűen bemutatja ezt a spanyol kupát és a rá való fogadást.

A cikk elején megismerkedhetsz a Supercopa főbb tudni valóival, majd megtanulhatod, hogyan köthetsz rá fogadást a legjobb online bukmékereknél. Ezután szó lesz a stratégia kialakításáról, így még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló kezdő tőkéből. Képet kaphatsz az előnyökről és hátrányokról, majd a leggyakrabban felmerülő kérdésekkel és a rájuk adott válaszokkal is találkozhatsz.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Supercopa de España és hogyan lehet rá fogadni?

A Supercopa de España vagy magyarul a Spanyol labdarúgó-szuperkupa egy kiemelt sportesemény Spanyolországban, melyet a világ minden tájáról sokan követnek. Korábban két csapat szállt versenybe a címért, a La Liga (a Spanyol labdarúgó-bajnokság), illetve a Copa del Rey (a Spanyol Király Kupa) győztesei. Ezt pár éve kibővítették, azóta négy csapat játszik körmérkőzést a címért.

Mivel ez a labdarúgó kupa nagyon népszerű, ezért kiemelt helyet kap az online fogadóirodák felületein is. Minden évben sok Supercopa de España fogadás válik elérhetővé, ahol a legváltozatosabb dolgokra tehetsz fel pénzt.

A legjobb sportok

A kezdéshez csak választanod kell egyet az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, majd létre hoznod egy fiókot. Miután feltöltötted a fiókod egy általad választott összeggel, minden készen áll, hogy a Supercopa de España fogadási lehetőségeket tallózd.

Természetesen lehetőséged van több fogadóirodában is fiókot regisztrálni, így nem csak még több eseményt találsz a kínálatban, de ki is választhatod a legjobb nyereményszorzókat.

Supercopa de España fogadási piacok a legjobb online fogadóirodáknál

A legjobb bukmékereknél számos fogadási piacra találhatsz a kínálatban. Mivel ezek száma kizárólag az adott oldaltól függ, így itt most egy általános ismertetőt kapsz a legnépszerűbb piacokból:

 1. Győztesre való fogadás: A Supercopa de España fogadás során is ez a legegyszerűbb opció, hiszen azt kell megtippelned, hogy ki lesz az adott mérkőzése győztese.
 2. Gólok száma fogadás: Ennél a lehetőségnél pénzt tehetsz fel a mérkőzés összesített gólszámára, az egyik vagy másik félidő gólszámára, de akár arra is, hogy melyik csapat, hány találatot értékesít. Itt népszerű az alá-fölé típusú fogadás is, amikor arra tippelhetsz, hogy például 2,5 gólnál több találat lesz vagy kevesebb.
 3. Gólszerző: Itt azt tippelheted meg, hogy a megadott focista lő-e gólt vagy sem, esetleg hány gólja lesz. Itt is szoktak alá-fölé típusú ajánlatok lenni.
 4. Sárga és piros lapok száma: Ez a téma változatos lehetőséget biztosít az online fogadóiroda számára, hogy neked tetsző fogadási lehetőségeket állítson össze. Itt lehet szó a mérkőzés alatt kiosztott piros lapokról, sárga lapokról vagy ezek együtteséről, lehet nézni a teljes játékidőt vagy egyik-másik félidőt. Arra is lehet fogadni, hogy egyik vagy másik csapat hány lapot kap, illetve, ugyanezt a különféle játékosokra is lehet alkalmazni.
 5. Szögletfogadás: Ez is hasonlóan változatos terület, hiszen tét tehető a szögletek számára a mérkőzés alatt, vagy lebontva félidőkre, csapatokra. Olyan ajánlat is létezik, ahol azt tippelheted meg, hány gól születik szögletrúgásból, melyre alá-fülé fogadások is értelmezhetők.
 6. Speciális fogadások: Mivel a lehetőségek száma szinte végtelen, ezért itt csak azokat a dolgokat említjük meg, melyek sokszor felbukkannak az online bukmékerek kínálatában: fogadás az első és az utolsó gólt rúgó játékos csapatára, a csapatok gólszáma közötti különbségre, a mérkőzés hosszára, a hosszabbítás perceire stb.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Szuperkupa stratégia – mit tehetsz azért, hogy még kifizetődőbb legyen a szerencsejáték?

Magyar zászló

Ahhoz, hogy a Szuperkupa fogadások még kifizetődőbbek legyenek, érdemes kialakítanod a saját stratégiádat. Ehhez felhasználhatod a következő ötleteket és stratégiákat:

Csapatok megismerése: A Supercopa de España egy rapid esemény, ahol néhány mérkőzésen dől el minden. Emiatt nyomon kell követned a játékosok és csapatok formáját, múltbeli teljesítményeit, az esetleges sérüléssel küzdőket és a két csapat korábbi, egymás ellen játszott mérkőzéseinek eredményeit. Ezek segítségével már képet kaphatsz arról, hogy mire számíthatsz.

Összehasonlító oldalak használata: A Spanyol labdarúgó-szuperkupa kiemelt sportesemény, ezért sok szakportál már hónapokkal korábban elkezdi az elemzések és várakozások közzé tételét. Ha ezeket felhasználod a fogadás során, akkor sokkal jobban megalapozhatod a tippjeidet.

Bankroll menedzsment: Mindig ügyelned kell arra, hogy ne fogyjon el a rendelkezésedre álló pénz. Mivel szerencsejátékról van szó, ezért a sportfogadásban nincsenek 100%-ban biztos dolgok. Ez a típusú menedzsment arról szól, hogy nyereményeknél kissé emelsz a tétjeiden, veszteségeknél pedig csökkentesz.

Fogadóirodák kombinálása: Ha több online fogadóirodánál regisztrálsz fiókot, akkor össze tudod hasonlítani a legjobb odds-aikat, és mindig ott tehetsz meg tétet, ahol a legjobban megéri. Így ugyanabból a pénzből jobb nyeremény szorzókat érhetsz el.

Supercopa de España fogadás – előnyök és hátrányok

A Supercopa de España fogadás is sokféle előnyt biztosít a számodra, melyek közül a legnagyobb, hogy népszerű eseményként nagyon sok fogadási ajánlat érhető el vele kapcsolatban a bukmékereknél. Emellett a mérkőzések izgalmasak, így akkor is jól szórakozhatsz, ha a tipped nem jön be.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Sok fogadás magasabb odds-ot kínál. Ha te jobban szereted a nagyobb kockázatot, a potenciálisan magasabb nyereményekért, akkor a Supercopa de España fogadás során ezt biztosan megtalálod. Ha pedig kockázatkerülő vagy, akkor a kisebb nyereményszorzók is elérhetők a bukiknál.

A szuperkupára való fogadás legnagyobb hátránya az, hogy kiszámíthatatlan, ki lesz a nyertes. Még a legnagyobb papírforma mérkőzések is elúszhatnak egy játékos hibán vagy sérülésen, ezért mindig csak akkora összeget tegyél fel, melynek elvesztése még nem okoz problémákat a költségvetésedben

Gyakran ismételt kérdések – még több infó erről a spanyol kupáról

Már a fenti, részletes leírásból is számos dolgot megtudhattál a Supercopa de España fogadásairól, de a következő gyakran ismételt kérdések elolvasásával még tovább bővítheted a tudásod. A kérdéseket most meg is válaszoltuk.

Thrillsy Bónusz_3

Mikor játsszák a Supercopa de España-t?

A szuperkupát általában augusztusban vagy szeptemberben játsszák, és az előző idény győztesei mérettetik meg rajta magukat. Emellett pár éve már a második helyezettek is esélyt kapnak, így egy négy csapatos versenyt láthatsz. A négy csapat közül kettő-kettő egymással játszik, majd a győztesek lejátsszák a döntőt maguk között.

Hol játsszák a Supercopa de España-t?

A megmérettetést minden évben előre meghatározott helyszínen rendezik meg. Az utóbbi években többször is előfordult, hogy nem Spanyolországban, hanem külső helyszínen, Szaúd-Arábiában játszották le a mérkőzéseket.

Mi a különbség az El Clásico és a Supercopa de España között?

A Supercopa de España a Spanyol Király Liga és a Spanyol labdarúgó-bajnokság első és második helyezettei között lejátszott kuparendezvény. Az El Clásico pedig minden olyan mérkőzés, amelyet a két nagy top spanyol csapat, a Real Madrid és a Barcelona egymással játszik. Ez utóbbi csak egy rajongól és média által kitalált elnevezés, nem hivatalosan használt.

Melyik csapat nyerte a legtöbb Supercopa de España kupát?

Minden idők két legsikeresebb csapata a Supercopa de España szuperkupán a Barcelona és a Real Madrid. Mindkét csapat már több, mint 10 alkalommal nyerte meg az összecsapást. Néhány győzelemmel rendelkezik az Athletic Bilbao, a Deportivo la Coruna vagy az Atlético Madrid is.

Milyen hosszú ideig tart egy szuperkupa mérkőzés?

A Supercopa de España mérkőzései ugyanolyan focimeccsek, mint más bajnokságban, és ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá. A teljes játékidő kétszer 45 percből áll, melyet hosszabbítás követhet, majd végül 11-es rúgásokkal dőlhet el a meccs, ha a rendes játékidő alatt nem született találat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Supercopa de España nem hiába számít olyan népszerűnek a sportfogadás területén, hiszen a top kategóriába tartozó fociklubok mérkőznek meg egymással az eseményen. Minden online fogadóiroda kiemelten készül rá, nem egyszer kínálva egyedi promóciókat az ügyfeleinek.

Ha téged is érdekel a Supercopa de España fogadás, akkor a fenti összefoglalóból mindent megtudhattál róla, így megalapozottan hozhatsz döntéseket. A megfelelő stratégia kialakításával jobban használhatod fel a rendelkezésedre álló kezdő tőkét, és elkerülheted a nagyobb veszteségeket.

Azt azonban nem szabad elfelejtened, hogy a Spanyol labdarúgó-szuperkupa fogadás is szerencsejáték, ezért mindig csak akkor összeget kockáztass, melynek elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed. 100%-ban biztos fogadás még akkor sincs, ha a papírforma ezt sugallja, mivel elég egy baleset vagy véletlen, és borulhatnak a számításaid.

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Supercopa de España fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli