TFF Süper Kupa fogadás – Top 10 oldalak

A Török Szuperkupa, eredeti nevén a TFF Süper Kupa a török labdarúgás egy fontos eseménye. Ebben ugyanis a Török Szuperliga, illetve a Török Kupa győztese küzd azért, hogy melyik lehet az abszolút győztes. Már ebből is látható tehát, hogy egy rendkívül izgalmas kupáról van szó, amelyet mindenki követ, akit egy picit is érdekel a török élvonalbeli labdarúgás.

Ezt természetesen az online fogadási irodák is felismerték, és fel is vették a kínálatukba ezt a magas rangú eseményt. Ha valaki szeretne ezen a mérkőzésen fogadni, annak tehát semmi akadálya nincs. Ehhez pedig segítségként bemutatjuk azt, hogy mit kell tudni a TFF Supe Kupa mérkőzésről, illetve a hozzá kapcsolódó fogadási lehetőségekről.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

TFF Süper Kupa rövid bemutatása

A TFF Süpep Kupa tehát Süper Lig előző szezonjának bajnoka és a Török Kupa győztese között évente megrendezett szuperkupa labdarúgó mérkőzés Törökországban. Abban az esetben, ha egy csapat eléri a duplázást, a Török Kupa második helyezettje döntős lesz.

A legjobb sportok

 Eredetileg Elnöki Kupa néven volt ismert 1966 és 1998 között. 1999 és 2005 között nem rendeztek versenyt, bár 2000-ben Atatürk-kupa néven játszottak egy pótselejtezőt. Az átkeresztelt TFF Süper Kupa a közelgő labdarúgó-szezonra való felkészülés előfutama, amelyre általában augusztusban kerül sor.

Abban az esetben, ha valamelyik csapat eléri a duplázást, a Török Kupa második helyezettje döntős lesz. Azt még érdemes tudni, hogy a Galatasaray a bajnokság legeredményesebb csapata, hiszen 25 mérkőzés során összesen 16 bajnoki címet szerzett.

A TFF Süper Kupa története 

Magyar zászló

Ez a bajnoki mérkőzés meglehetősen hosszú időre nyúlik vissza, ugyanis az első ilyen meccset 1996-ban rendezték meg. Egészen 1980-ig azonban Elnöki Kupa néven emlegették.

Ezt követően is sor került a mérkőzésre, azonban azt aktuális politikai helyzetnek megfelelően keresztelték el. Végül 1983-ban visszakapta az eredeti nevét, amely 1998-ig maradt is.

Ezt követően az 1999 és 2005 közötti időszakban nem rendeztek versenyt. A 2000-es évben Atatürk-kupa néven pótversenyt rendeztek. A bajnokság újjáélesztése és szuperkupaként való újra rendezése érdekében a 2006-os döntőt Németországban rendezték meg, ahol nagyszámú török bevándorló él.

Az új formátum sikere vezetett a TFF Süper Kupa folytatásához, amely azóta is ugyanabban a formában működik. A kupa újraélesztésével együtt a helyszín is változott. Korábban szinte mindig Ankara adott otthont a mérkőzésnek. A 2006-os átnevezést követően a kupát továbbra is semleges helyszínen rendezték meg, amelyet a Török Labdarúgó Szövetség választ ki évente.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A döntőbe mindig a Süper Lig bajnokai és a Török Kupa győztesei kerültek, de voltak kivételek ez alól a szabály alól. 1968-ban a Fenerbahçe megnyerte a bajnokságot és a kupát is, így sikerült a duplázás.

A TFF, azaz a török labdarúgó szövetség úgy döntött, hogy a szuperkupát közvetlenül a klubnak ítéli oda, de ezt az esetet követően változtatott a szabályozáson. 1973 és 1977 között abban az esetben, ha egy csapat elérte a duplát, a miniszterelnöki kupa győztese lett a második döntős.

Az 1980-as török államcsíny idején a választott kormányt megszüntették, és 1981 és 1984 között nem rendeztek meg ezt a versenyt. Így a Török Labdarúgó Szövetség újabb szabályozási változtatást hajtott végre, és a Süper Lig második helyezettjének ítélte oda a második döntős helyet, amennyiben egy csapat elérte a duplázást. Az 1983-as, 1984-es, 1990-es és 1993-as döntők így zajlottak.

A 2006-os változtatást követően a török szövetség utoljára módosította a szabályzatot, és a Török Kupa második helyezettjei kezdtek el helyet szerezni a versenyben, amennyiben valamelyik csapat elérte a duplázást, így a mérkőzés az adott évi Török Kupa döntőjének a visszavágójává vált.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legnépszerűbb TFF Süper Kupa fogadási lehetőségek

A TFF Süper Kupa tehát az egyik legfontosabb mérkőzés a török labdarúgásban, ahol azt döntik el a résztvevő csapatok, hogy ki lesz a legjobbak legjobbja. Ez a kupa nem egy hosszú bajnoki sorozatot jelent, hanem egyetlen mérkőzést. Ennek megfelelően a foci fogadási lehetőségek is megegyeznek a mérkőzésekre való fogadásokkal.

Ahhoz azonban, hogy magabiztosan fogadhass, nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyek azok a fogadási piacok, amelyek elérhetőek ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy ebben segítséget nyújthassunk, összeszedtük azokat a fogadásokat, amelyeket a fogadók gyakran keresnek az online bukméker oldalak kínálatában, és amelyek általában megfelelő oddsokat is kínálnak.

Természetesen minden fogadási típust nem tudunk bemutatni, de az alábbiakban adunk egy kis ízelítőt a TFF Süper Kupa fogadásokból. Többek között tehát a következők várják a fogadókat a TFF Süper Kupa esetében. 

Thrillsy Bónusz_3
 • A mérkőzés eredménye – Talán az a legnépszerűbb fogadási piac, hiszen rendkívül izgalmas dolog annak a megtippelése, hogy melyik lesz a legjobb csapat Törökországban. Ha azonban valaki ilyen tippet szeretne feladni, akkor azzal is tisztában kell lennie, hogy ez egy nagyon nehéz fogadás. A résztvevő csapatok között ugyanis általában hajszálnyi különbségek vannak, így nem egyszerű biztos tippet adni. Abban azonban biztos lehetsz, hogy ez egy nagyon izgalmas fogadási lehetőség. 
 • Gól / Nincs gól fogadás – Ha valaki ilyen fogadást szeretne kötni, akkor azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés ideje alatt sikerül-e mindkét csapatnak gól szereznie.ó. Persze, két élvonalbeli csapat esetében ennek eldöntése sem egyszerű, de talán valamivel könnyebb fogadás, mint a végeredménynek a megtippelése. A fogadásnak a menete egyszerű. Ha úgy gondolod, hogy mindkét csapat nyer, akkor a gól opciót kell választanod. Ellenkező esetben a nincs gól lehetőségnek kell a tippben szerepelnie.
 • Alatt / felett fogadási piacok – Ez a fogadási piac is rendkívül népszerű. Ebben az esetben az online fogadási iroda megad néhány szempontot, ami lehet például a gólok száma, vagy éppen az, hogy hány sárga lapot osztanak ki a mérkőzés alatt. A fogadók dolga annak megtippelése, hogy ezeknek a tényleges száma magasabb, vagy éppen alacsonyabb lesz, mint amit a bukméker oldal megadott. 
 • Hendikep fogadások – Természetesen az ilyen mérkőzések esetében sem hiányozhatnak a hendikep fogadások. Ezek pedig még izgalmasabbá teszik a tippeléseket, sőt, egy-egy kockázatosabb fogadással akár igazán vonzó oddsok is elérhetőek ezen a piacon. 
 • In-play fogadások – Az olyan nagy események során, mint a Török Szuperkupa, nem maradhatnak ki a kínálatból az élő fogadások sem. Ezek között szinte minden olyan piac megtalálható, amelyekre a mérkőzések előtt lehet fogadni. Emellett pedig általában néhány speciális fogadás is elérhető. Emellett az élő fogadások előnye, hogy úgy hozhatsz döntést a tippekről, hogy látod a résztvevő csapatok és játékosok formáját. 
Labdarúgó stadion 11

Tippek a TFF Süper Kupa fogadásokhoz

Mivel egy nagyon magas rangú mérkőzésről van szó, nem árt tisztában lenni azzal, hogy a TFF Süper Kupa mérkőzéssel kapcsolatos fogadások általában rendkívül kockázatosak. Mivel egyetlen mérkőzésről van szó, visszavágó nélkül, így biztosak lehetünk abban, hogy mindkét csapat igyekszik a legjobb formáját hozni, és a végsőkig küzdeni a bajnoki címért.

Éppen ezért, ha erre a meccsre szeretnél fogadni, akkor arra nem árt alaposan felkészülni. Fontos, hogy alaposan megismerd a résztvevő csapatok korábbi statisztikáit, mérkőzéseit és a játékosokat. A jó hír azonban az, hogy mindössze két csapatról van szó, így könnyebb dolgod lesz, mintha valamelyik liga győztesével kapcsolatban szeretnél fogadni. 

Amellett, hogy alaposan utánajársz a résztvevőknek, természetesen más szempontokat sem árt figyelembe venni. Ezek közül is a legfontosabb a mérkőzés helyszíne. A Török Szuperkupa minden évben más helyszínen kerül megrendezésre, amelyet igyekeznek úgy kiválasztani, hogy mindkét résztvevő csapat számára semleges legyen. Fontos azonban tudni, hogy hol lesz a mérkőzés, volt-e már ott korábban ilyen meccs, és ha igen, akkor mit érdemes arról tudni.

Annak is érdemes lehet utána járni, hogy milyen változást okoz ez a csapatok számára, milyen a hőmérséklet, a páratartalom stb. Összességében nagyon fontos szem előtt tartani azt, hogy egy ilyen mérkőzésen minden apróság lényeges lehet, így amit csak lehet figyelembe kell venni a fogadások megjátszása során. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

TFF Süper Kupa fogadás – Összegzés

A TFF Süper Kupa a török labdarúgás legmagasabb szintű mérkőzése, ahol a legnagyobb bajnokságok győztesei mérik össze a tudásukat. Egy ilyen magas rangú meccs pedig nemcsak a nézők számára tartogat rengeteg izgalmat, hanem azok számára is, akik szeretnének fogadásokat kötni rá. Az biztos, hogy ez a mérkőzés fogadási szempontból nem a legegyszerűbb.

Ezért azonban kárpótolhat a rengeteg izgalom, a sokféle fogadási lehetőség, illetve a vonzó oddsok is. Ha tehát egy olyan mérkőzést keresel, amely fogadási szempontból is kihívást jelent, akkor érdemes figyelembe venned a TFF Süper Kupa meccsét. 

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a TFF Süper Kupa fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli