UAE First Division fogadás – Top 10 oldalak

Az Egyesült Arab Emirátusok híres arról, hogy szinte nem számít a pénz, amikor sportról van szó, és nincs ez másképp a futball esetében sem. Bár a másodosztályú nemzeti focibajnokság kissé alacsonyabb presztízzsel bír, mint az elsőosztály vagy a President’s Cup, azért minden évben tömegek követik.

Észrevették ezt az online fogadóirodák is, melyek beillesztették a kínálatukba ezt a bajnokságot is. Ha téged is érdekel az UAE First Division fogadás, akkor csak olvasd tovább ezt a cikket, mert nagyon sok hasznos információt meg fogsz találni róla.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az az UAE First Division és milyen információk fontosan róla a fogadásokhoz?

Az UAE First Division League az Egyesült Arab Emírségek másodosztályú labdarúgó-bajnoksága. Majdnem 50 éve létezik, és a fő célja, hogy az elsőosztály mellett egy újabb platformot biztosítson a focimeccseknek.

17 csapat mérkőzik meg benne, mindegyik egy-egy meccset játszik otthon és idegenben is, így a szezonban 28 mérkőzés van. Minden évben a két legjobb csapat felkerül az elsőosztályba, a két legrosszabb csapat pedig helyet cserél a harmadosztály két legjobbjával.

Kiemelt csapatokról nehéz beszélni ebben a bajnokságban, hiszen a legjobbak hamarosan felkerülnek az elsőosztályba, a legrosszabbak pedig még lejjebb zuhannak.

A legjobb sportok

Hogyan működik az UAE First Division fogadás az online bukmékerek oldalain?

Az UAE First Division fogadás semmiben sem különbözik attól, ahogyan tétet tehetsz az előosztályú mérkőzések, vagy más országbeli bajnokságok esetén. Mindenképpen szükséged van egy fiókra egy online fogadóirodánál, hiszen enélkül nem lehet fogadni. A kezdéshez válassz azon fogadóirodák közül, melyeket az alábbi listán látsz.

Ezután menj végig a regisztráció lépésein, és hozd létre a saját fiókod. Amint beléptél, máris lehetőséged van arra, hogy pénzt tölts fel a fiókodba. Ehhez a legnépszerűbb fizetési módok közül válogathatsz, az országod alapján.

Amint szétnézel a kínálatban, számos mérkőzést fogsz találni az UAE First Division fogadás keretein belül. Ez azért van, mert egyszerre 15 mérkőzés zajlik, és a fogadást amúgy is már korábban megnyitják a bukméker oldalak. Te csak válassz azok közül, melyek neked a leginkább szimpatikusak. Tedd meg a téted, majd küldd játékba a szelvényed. Ha jó a tipped, akkor a fogadási szelvényen feltüntetett összeget nyered meg.

Honnan tudhatod, hogy egy online fogadóiroda becsületes?

Magyar zászló

A fogadóirodák esetében ugyanazokat a dolgokat kell ellenőrizned, melyeket a szakértőink is megnéztek az általunk ajánlott oldalak listájának összeállításakor. Minden legálisan működő bukmékernek rendelkeznie kell működési engedéllyel, melyet valamelyik szerencsejáték hatóság állít ki.

Ezt a legtöbbször az online fogadóiroda weboldalának láblécében találod, egy jelvény vagy ikon formájában. Ha erre rákattintasz, akkor átkerülsz a kiállító hatóság weboldalára, ahol valós idejű részleteket olvashatsz az engedélyről. Ebből megtudhatod, hogy még mindig érvényes-e, mire szól, és ki a tulajdonosa.

A becsületes fogadóirodák oldalain sokféle fizetési mód érhető el. Mivel ezek a pénzügyi szolgáltatók nagyon megválogatják, kivel írnak alá szerződést, ezért mindig gyanúra adhat okot, ha csak néhányat találsz meg közülük.

A fogadói fiókodba való befizetéskor a fogadóiroda nem látja a pénzügyi adatokat, hanem a tranzakció átkerül a választott fizetési szolgáltató biztonságos rendszerébe, és a bukméker csak azt kapja vissza, hogy sikeres volt-e a tranzakció, és milyen összegű.

Szintén nagyon fontos, hogy minden legálisan működő fogadóirodának kötelező a játékosok azonosítása. Ha neked azt ígérik, hogy egy weboldalon ezt nem kell majd végrehajtani, az megint csak gyanús, mivel az EU-s törvények kötelezővé teszik ezt. Akármelyik legális szerencsejáték oldalt választod, legkésőbb az első nyereménykiutalásod előtt elkérik a személyazonosító igazolványod másolatát és más dokumentumokat.

Egy jó bukméker figyel a biztonságra is. Az oldala biztosan HTTPS alatt fut, a közötted és a fiókod közötti adatkommunikációt pedig SSL titkosítás védi. Emellett többrétegű csalásvédelmet, tűzfalakat és más biztonsági megoldásokat is felfedezhetsz az ilyen fogadóirodáknál.

Nagyon fontos az ügyfélszolgálat is, erre azonban majd csak akkor jössz rá, ha sürgősen szükséged lesz rájuk. Ma már nem ritka, hogy egy online fogadóiroda az év minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal rendelkezik, ahol ráadásul a munkatársak több nyelvet is beszélnek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kell pénzt befizetni ahhoz, hogy fogadni lehessen az UAE First Division mérkőzéseire?

Amint készen van a fogadóid fiókod, lépj be a tagoknak fenntartott felületre a felhasználóneved és a jelszavad segítségével. Válaszd a Pénztárt, majd ott a befizetés lehetőséget. A felbukkanó fizetési módok logói közül válaszd azt, amelyik neked a leginkább megfelelő.

Add meg a befizetni kívánt összeget, majd indítsd el a folyamatot az elküldés gomb megnyomásával. Ekkor átkerülsz a választott fizetési szolgáltatóhoz, ahol az azonosításod után végre hajtódik a tranzakció.

Ha nincs elég pénzed a fizetési mód mögött álló számlán, akkor hibaüzenetet fogsz kapni. Ha megfelelő a fedezet, akkor a jóváírás rövid időn belül megtörténik. Ha banki átutalást választasz, azt a saját bankod online rendszerében kell elindítanod, és az átfutási ideje akár több nap is lehet.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A bankkártyák, a prepaid kártyák vagy az e-pénztárcák esetében a jóváírás szinte azonnali. Kriptopénzeknél a választott kriptótól függ, hogy mennyi idő alatt íródik jóvá az összeg. Ez kisebb tokeneknél akár pár másodperc lehet, míg például az Ethereumnál gyakran jelentős torlódás alakul ki a tranzakciókban, melyet ki kell várnod, a fogadóiroda erre semmilyen ráhatással nem lehet.

Alapvetően a befizetett összeg a jóváírását követően azonnal fel is használható a fogadásokra, hacsak erről másféle tájékoztatást nem kapsz. Ritka esetekben a fogadóirodák feltartóztatják a befizetést, hogy elvégezzék rajta a szükséges ellenőrzéseket, de inkább a fizetési mód oldaláról történhet meg az, hogy valamilyen késedelmet szenvedsz.

Az online fogadóirodák túlnyomó többsége semmilyen költséget sem számít fel a befizetésedre. Ha mégis úgy találod, hogy a tranzakciónál költség jelentkezett, akkor mindenképpen olvasd el a fizetési mód díjszabását vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával a bővebb infókért.

Milyen fogadási piacok léteznek az Egyesült Arab Emirátusok First Division fogadása során?

Mivel ez esetben is fociról beszélünk, ezért találkozhatsz a jól megszokott fogadási piacokkal:

 • Győztes (1×2) fogadás: tétrakás arra, hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést. Ismert még 1×2 néven is, ahol a 1 a hazai, a 2 a vendég győzelem az x pedig a döntetlen.
 • Gólok száma: Fogadás arra, hogy mennyi gól esik a mérkőzésen.
 • Hendikep fogadás: Egy csapatra alkalmazott hendikep vagy hátrányos gólkülönbség alapján történő fogadás.
 • Első gólszerző: Fogadás arra, hogy melyik játékos lesz az első gólszerző a mérkőzésen.
 • Csapatok közötti gólkülönbség: Fogadás arra, hogy mennyivel fogja legyőzni a győztes csapat az ellenfelét.
 • Félidős/mérkőzés végeredménye: Fogadás arra, hogy melyik csapat vezet majd a félidőben, illetve melyik csapat nyeri meg végül a mérkőzést.
 • Mindkét csapat gólt szerez: Fogadás arra, hogy mindkét csapat betalál-e a mérkőzés során.
 • Gólok időpontja: Fogadás arra, hogy melyik időszakban (pl. első félidő, második félidő, hosszabbítás) esik a legtöbb gól.
 • Egyéni játékos teljesítmény: Fogadás arra, hogy egy adott játékos mennyi gólt szerez, mennyi gólpasszt ad vagy milyen sárga/piros lapokat kap.
 • Különleges fogadási opciók: Egyéb speciális fogadási lehetőségek, mint például a sárga és piros lapok száma, az egyik csapat szögleteinek száma stb.
Thrillsy Bónusz_3

Ezek csak a leggyakrabban előkerülő lehetőségek, mivel az online fogadóirodák kreativitása nem ismer határokat. Emellett a bukmékerek között hatalmas a verseny is, így már csak emiatt is megpróbálnak folyamatosan újdonságokkal előrukkolni.

Gyakran ismételt kérdések az UAE First Division fogadás témaköréből

Ha még mindig érdekelnek újabb és újabb infók, akkor csak görgess lejjebb, hiszen ez a cikk még koránt sem ért véget. A következőkben a leggyakrabban felmerülő kérdésekkel találkozhatsz a témából, mely biztosan számodra is sokféle érdekességet mond majd.

Mi a különbség az UAE Pro League, a First Division és a President’s Cup között?

Az UAE Pro League az Egyesült Arab Emirátusok elsőosztályú focibajnoksága, a First Division pedig a második. A President’s Cup egy kupasorozat, amelyben az összes elsőosztályú és másodosztályú csapat kieső rendszerben küzd meg. Fogadási szempontból sok különbség nincs közöttük, hiszen mindhárom eseményhez sokféle fogadási mód kötődik, melyek sem nem jobbak, sem nem rosszabbak a többinél a nyereményszorzókat tekintve.

Van favorit csapat a másodosztályú egyesült arab emirátusokbeli focibajnokságban?

Kimondott favoritot nehéz megnevezni, mivel a legjobban felkerülnek az elsőosztályba, így mindig változik a mezőny. Fontos, hogy minden fogadás előtt utána járj a csapatok aktuális állapotának, felkészültségi szintjének, és ennek megfelelően dönts a pénzed kockáztatásáról.

Labdarúgó stadion 8

Mekkora tétekben kell tétet tenni a First Division mérkőzéseire?

Nincs elvárt tét, senki sem nézi azt, hogy számodra mi a megfelelő tét méret. Mindig akkora összegekkel fogadj, melyek esetleges elvesztése még nem dönti be a költségvetésed, és nem okoz pénzügyi problémákat.

A fogadóirodák rendszerint meghatároznak egy minimum tétet, mely viszonylag alacsony, pár euró, ennél kisebb összeget nem tehetsz fel. Gyakran vannak maximum tétetek is, ha te nagyobb összegeket kockáztatnál, akkor mindenképpen vedd fel a kapcsolatot az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával, és beszéld meg velük a dolgot!

Milyen lehetőségeim vannak a felelősségteljes szerencsejátékra?

Ha úgy érzed, hogy túlzásba viszed a szerencsejátékot, akkor keresd fel az ebben segítséget nyújtani tudó szervezeteket. Ezek elérhetőségeit az online fogadóiroda ügyfélszolgálatán is elkérheted.

Emellett megkérheted az ügyfélszolgálatosokat, hogy átmenetileg zárjanak ki a játékból, vagy korlátozzák a napi tétjeid összegét, esetleg állítsanak be veszteség limiteket. Mindegy, hogy melyiket kéred, a lényeg, hogy érezd jól magad, és csak annyit költs, ami még nem okoz pénzügyi problémákat!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az Egyesült Arab Emirátusok másodosztályú futballbajnoksága sokféle izgalmat rejt, nem csak a szurkolók számára, hanem a sportfogadóknak is. Ha téged is érdekel az UAE First Division fogadás, akkor ebből a cikkből nagyon sok hasznos információt megtudhattál.

Most már nincs is más dolgod, mint létre hozni magadnak egy fiókot az egyik fogadóirodánál, körbe nézni az elérhető mérkőzések között, és a neked tetsző lehetőségekre fogadni.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az UAE First Division fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli