UEFA Europa Conference League fogadás – 10 oldalak 2023

Az UEFA Európa Konferencia Liga az Európai Labdarúgó-szövetség rangsorában a harmadik helyet foglalja el, így igazán nagy kihívásnak számít rajta nem csak a jó szereplés, de egyáltalán az elindulás is. Természetesen ez a sorozat kiemelt helyen szerepel az online fogadóirodák kínálatában is, ahol te is számos mérkőzésre tehetsz tétet.

Ha már eddig is érdekelt az UEFA Europa Conference League fogadás, de még valahogy nem tudtad rászánni magad az indulásra, akkor olvasd végig ezt a cikket, hiszen itt nagyon sok információt fogsz találni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az az UEFA Europa Conference League, és hogyan lehet rá fogadni?

Az UEFA Európa Konferencia Liga egy új indítású sorozat, melynek első szezonja 2021-2022-ben volt. Az évente megrendezett bajnokságon európai fociklubok vehetnek részt annak megfelelően, hogy milyen teljesítményt értek el a saját nemzeti bajnokságukban vagy kupájukban.

A ligába kétféle módon lehet bekerülni, a bajnok ágon, illetve a nem bajnok ágon. A bajnok ágon azok a csapatok szerepelnek, melyek kiestek az UEFA-bajnokok ligájából, vagy két körből is kiestek egymás után az UEFA Európa Ligából. A nem bajnok csapatoknál országonként 1-4 közötti csapat kerül ki a Konferencia ligára, az úgynevezett UEFA együtthatójuk szerint.

A legjobb sportok

A csoportkörökben nyolc csoportot alakítanak ki, melyek mindegyikében 4 csapat szerepel. Mielőtt kialakulna a legjobb 16 csapat, egy kiegészítő, kieséses alapú kört is beiktatnak, ahol a második helyen végzett csapatok harcolnak meg az Európa-liga csoportjainak harmadik helyezettjeivel.

Ennek köszönhetően a nézők és a sportfogadók 15 héten keresztül 141 mérkőzést kapnak. A döntőt mindig egy semleges stadionban játsszák le, a győztes pedig jogot szerez az UEFA Bajnokok-ligája indulásra a következő évben.

Hogyan fogadj az online fogadóirodáknál az UEFA Europa Conference League mérkőzéseire?

Magyar zászló

Hogy elérhetővé váljon számodra az UEFA Europa Conference League fogadás, ahhoz regisztrálnod kell magad egy fogadóirodánál. Ehhez válassz az általunk ajánlott helyek közül. Hozz létre saját fiókod, majd véglegesítsd a regisztrációt a kiküldött emailben lévő linkre kattintva.

Ezzel már be is tudsz lépni a fiókodba, ahol sokféle fizetési mód közül választhatsz a számlád feltöltésére. Ha ezt már a regisztrációt követően megteszed, akkor nem kell vele foglalkoznod, amikor megtalálod a neked tetsző fogadási lehetőséget.

Nézd át kedvedre az UEFA Europa Conference League kínálatot a buki oldalán, és nyisd meg az egyes mérkőzések adatlapjait. Ezek nagyon részletesek, a pontos adatok mellett elemzéseket, linkeket és akár online közvetítést is tartalmazhatnak. Megtalálod rajtuk a mérkőzéshez tartozó fogadási lehetőségeket is, a nyereményszorzókkal együtt.

A neked tetsző lehetőségekből állítsd össze a fogadási szelvényt, add meg a tétet, majd küldd játékba az egészet. A szelvény alján már láthatod, hogy milyen várható nyereményre számíthatsz, ha bejönnek a tippjeid.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen fogadási lehetőségekkel találkozhatsz a Konferencia Ligában?

Az UEFA Európa Konferencia Ligában is találkozhatsz a megszokott fogadási lehetőségekkel:

 • Mérkőzés eredménye – itt tippelheted meg, hogy milyen eredménnyel végződik a meccs, ez az úgynevezett 1×2 fogadás.
 • Gólok száma – ennek többféle változata van, itt tehetsz tétet a mérkőzésen esett gólok számára, illetve félidőre, de csapatokra lebontva is.
 • Handikep – a fogadóiroda virtuális gólokat ad a gyengébbnek tekintett csapatnak, ezzel nehezebbé és izgalmasabbá is válik a fogadás.
 • Lapok száma – itt arra tehetsz fel pénzt, hogy hány piros vagy sárga lap lesz a mérkőzésen.
 • Szögletek, büntetők száma – ahogy a neve is mutatja, akár a szögletek vagy a büntetőrúgások számára is fogadhatsz.
 • Élő fogadás – itt a fogadóiroda nem zárja le a fogadási lehetőségeket a mérkőzés elindulásakor, hanem valós időben is fogadhatsz

Hogy egy-egy Európa Konferencia Liga meccsen a fentiek közül melyek érhetők el, az a fogadóirodától függ. Általában minél nagyobb a bukméker, annál többféle fogadási piacot állít össze az ügyfeleinek.

Tippek és trükkök, melyekkel jobb eredményeket érhetsz el – UEFA Europa Conference League fogadás stratégia

Az alábbi tippek és trükkök segítségével kialakíthatod saját fogadói stratégiádat, így jobban megtervezve és átgondolva teheted fel a pénzedet.

Járj utána a csapatok aktuális formájának – ma már megszámlálhatatlan mennyiségű szakportál közül választhatsz, amikor az Európa Konferencia Liga mérkőzéseinek elemzéséről van szó. Emellett ott a közösségi média is, ami szinte kifogyhatatlan információt biztosít az összes csapathoz.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Adj előnyt az otthon játszó csapatnak – általában elmondható, hogy az otthon játszó csapat előnyben van, míg az idegenben lévő hátrányban. Természetesen oda kell figyelned az erejükre is, hiszen egy top csapat bárhol favoritnak számít!

Keresd a jobb odds-okat – több fogadóirodánál is regisztrálhatsz, így a pénzedet mindig ott teheted kockára, ahol jobb nyereményszorzókat kínálnak. Az UEFA Europa Conference League fogadás mellett megnézheted a fogadóiroda bónuszait és promócióit is, mivel erre a kiemelt eseményre rendszerint külön akciókkal készülnek a játékosok számára.

Ellenőrizd az időjárást – vannak olyan csapatok, melyek kifejezetten jól teljesítenek cudar időjárási körülmények között, míg másokat teljesen lever a rossz idő. Mindig ellenőrizd le, hogy a meccs időpontjában és helyszínén mi várható, és ennek megfelelően alakítsd a tétjeidet!

Honnan tudhatod, hogy egy sportfogadási oldal megbízható és megfelelő a játékhoz?

A hozzánk hasonló oldalak szakértői részletes munkával mérik fel, hogy mely oldalak becsületesek, amikor a sportfogadásról van szó. Ha az általunk ajánlott online fogadóirodák közül választasz, akkor már teljesen a játékra koncentrálhatsz.

Ezeket a tulajdonságokat mindig ellenőrizd le, ha új fogadóirodát veszel igénybe az UEFA Europa Conference League fogadás megtételéhez:

Legális működés és engedély – a fogadóirodákat is felügyeletek ellenőrzik. Válassz olyan bukmékert, melynek engedélyét valamelyik jól ismert szerencsejáték felügyelet adta ki, és a rendszeres ellenőrzést is ellátja!

Megbízható fizetési módok – a legnagyobb betéti- és hitelkártya kibocsátók, az e-pénztárca cégek csak olyan fogadóirodákkal állnak szóba, amelyek becsületesek. Ha olyan cégeket látsz a fizetési módok között, mint a Visa, a Mastercard, a Payoneer, a Skrill vagy a Neteller, az mindig azt mutatja, hogy jól választottál!

Thrillsy Bónusz_3

Szakszerű elemzések, élő stream – egy minőségi fogadóiroda sokféle szolgáltatással kényezteti el az ügyfeleit, ide értve a szakszerű elemzéseket, statisztikákat, híreket és az élő streameket. Utóbbiak nagyon jól jönnek, amikor az élő fogadásról van szó, és követni akarod az eseményeket.

Nagylelkű bónuszok és promóciók – a legjobb bukmékerek kiváló és nagylelkű promóciókkal várják az újonnan regisztráltakat, és a már meglévő fogadóikat is. Ezekhez pedig méltányolható lejátszási vagy másféle kikötéseket támasztanak.

Profi ügyfélszolgálat – az ügyfélszolgálat fontossága általában akkor jön elő, amikor valamilyen problémába ütközöl, és megoldásra van szükséged. A legtöbb fogadóiroda többféle módon is biztosít elérést, például élő chaten, e-mailben, az oldalon elhelyezett kapcsolatfelvételi űrlapon vagy telefonon.

Gyakran ismételt kérdések az UEFA Europa Conference League fogadás témaköréből

A cikk végén pedig megismerheted azokat a kérdéseket, melyek gyakran előkerülnek a témában. A segítségükkel még tájékozottabb lehetsz az UEFA Europa Conference League fogadás során, így jobban megtérülővé válhatnak a tétjeid.

Mi a különbség az Európa Konferencia Liga, a Bajnokok ligája és az Európa-liga között?

Az UEFA-bajnokok ligája az európai foci elsőszámú kupasorozata. Az országok nemzeti labdarúgó-bajnokságainak csapatai vesznek részt rajta: alapesetben minden országból a győztes, de néhány esetben a második, a harmadik, illetve a negyedik helyezett is bekerül.

Az Európa-liga az európai foci második számú kupasorozata. Azok a csapatok kerülhetnek ide, melyek a nemzeti bajnokságokból és kupákból nem kerültek be a Bajnokok ligájába.

Az Európa Konferencia Liga pedig a harmadik számú kupasorozat, amit azért hoztak létre, hogy az európai focivilág kisebb csapatainak is legyen lehetőségük megmérettetni magukat. A Bajnokok ligájából és az Európa-ligából kieső csapatok is részt vesznek ebben a kupában, hogy még több izgalmas mérkőzés és fogadási lehetőség legyen elérhető.

Hogyan határozzák meg, hogy hány csapat indulhat egy országból a Konferencia Ligában?

Az úgynevezett UEFA együtthatót veszik igénybe ehhez, amely az alapján értékeli a csapatokat, hogy az előző évi nagy fociversenyeken hogyan teljesítettek. Ennek megfelelően a legnagyobb focinemzetek akár 4 csapatot is küldhetnek az éves sorozatba, míg a kisebbek egyet vagy kettőt.

Labdarúgó stadion 11

Miért fontos a Konferencia Kupa a fogadók szempontjából?

Már korábban is voltak két nagyon rangos kupasorozat az európai fociról, és a harmadik megérkezésével jelentősen nőtt az elérhető fogadási lehetőségek száma minden évben. Így azok a szerencsejátékosok is megtalálhatják a számításaikat, akik kisebb csapatnak szurkolnak, de eddig kényszerből más csapatok mérkőzéseire fogadtak.

Hogyan kerülnek be a csapatok az UEFA Europa Conference League köreibe?

Két módon kerülhetnek be a csapatok. Az egyik az, hogy jól teljesítenek a nemzeti bajnokságokban, és így bekerülnek a csoportkörökbe. A másik módszer az, hogy a Bajnokok ligája csoportkörének harmadik helyezettjei, valamint az Európa-liga csoportkörének második helyezettjei is részt vesznek a Konferencia Ligában. Ennek következtében változatos és izgalmas csoportok alakulnak ki, amelyeket érdemes követni.

Hogyan befolyásolja a Konferencia Kupa a nemzeti bajnokságokra tett fogadásokat?

A Konferencia Kupa jelenléte jelentősen befolyásolhatja a nemzeti bajnokságokra tett fogadásokat. A nemzeti bajnokságok menetrendjét már úgy is módosították, hogy a harmadik európai kupasorozat mérkőzései is beférjenek a naptárba, és ezek a mérkőzések általában csütörtökön kerülnek megrendezésre.

Emellett a nemzeti bajnokságok csapatai a nemzetközi szereplés miatt fokozottan leterheltek lehetnek, és olyan mérkőzések is problémát okozhatnak számukra, amelyeket egyébként sikeresen teljesítenének. Érdemes figyelni az európai sorozatokat és megfelelően értékelni a csapatok fáradtságát, különösen hosszabb utazások esetén, amikor a menetrend szoros.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az UEFA Europa Conference League új és izgalmas lehetőséget kínál a kisebb csapatoknak az európai focivilágban való részvételre. A fogadók számára pedig további lehetőségeket teremt a fogadásra és a nyereményekre.

Fontos azonban, hogy megfelelően tájékozódj és válassz megbízható fogadóirodát a fogadásokhoz. Szánj időt a csapatok elemzésére, figyeld az aktuális formát és fontolj meg különböző stratégiákat, hogy a lehető legjobban használhasd ki a fogadási lehetőségeket. És ne feledd, mindig csak akkora összegeket kockáztass, melyek esetleges elvesztése még nem dönti be a költségvetésed, és nem okoz megélhetési gondokat!

Utolsó frissítés: 09/06/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az UEFA Europa Conference League fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli