USL Championship fogadás – Top 10 oldalak 2023

A USL Championship fogadás azon észak-amerikai foci iránt érdeklődőknek szóló cikk, akik az élvonal küzdelmeibe már beleuntak, és most még egy fokkal izgalmasabb mérkőzésekre vágynak. Cikkünk során bemutatjuk az amerikai labdarúgó piramos második fokán elhelyezkedő bajnokság legfontosabb tudnivalóit.

Továbbá történelmi hátteret is biztosítunk, ismertetjük a liga lebonyolítási rendszerét és a legsikeresebb klubjait is. Természetesen szó lesz még a legnépszerűbb fogadási piacok mellett a legjobb internetes bukémkerek és a legális élő közvetítési lehetőségek tárházáról is. Olvass tovább és tudj meg mindent a United Soccer League rendszeréről!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A USL Championship fogadás alapjai

A USL fogadás megkezdése előtt nem árt tisztában lenni bizonyos alapvetésekkel. Ezek közé tartozik például az, hogy hogyan is alapították meg az amerikai másodosztályú labdarúgó ligát, hogy milyen rendszerben zajlanak annak küzdelmei, illetve hogy melyek is a liga történelmének legsikeresebb együttesei. Ezeket fogjuk hát első ízben bemutatni, tartsatok is velünk!

A legjobb sportok

A kialakulási körülmények

Magyar zászló

A USL Championshipet 2010-ben alapították meg, a sorozat történelmének első bajnokságára pedig 2011-ben került sor. A CONCACAF, azaz az Észak-Amerikai Labdarúgó Szövetség szervezi és a labdarúgó piramos második fokán áll az Egyesült Államokban.

A liga közvetítési jogait az ESPN, a YouTube, a TUDN és a OneFootball csatornái birtokolják. A 2013-14-es szezon kezdete óta áll kapcsolatban az MLS-szel is bajnokság.

A lebonyolítási rendszer

A United Soccer League egyik különlegessége, hogy a bajnok nem jut fel automatikusan az MLS-be. Amerikában ugyanis másképp működik ez a labdarúgó piramis, mint ahogy mi megszokhattuk, zárt sorozatok vannak, nem jellemző a csapatok feljutása, kiesése, osztály váltogatása. A USL Championship fogadás március elejétől egészen október közepéig tart, ebben az időszakban játsszák le az alapszakasz mérkőzéseit.

A liga 24 csapatos: a Keleti és a Nyugati főcsoportban is 12-12 csapat verseng egymással a bajnoki címért. Bővítési csapatok között hat nevet is találhatunk: Queensboro FC, Rhode Island FC, USL Pro Iowa, Milwaukee Pro Soccer, JAXUSL, USL NOLA. Ők mind csatlakozhatnak a USL ligához a közeljövőben. Az OKC Energy FC és a Fort Worth is hamarosan visszatérhetnek, egyelőre pihenőpályán tartják őket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A történelem legjobbjai

A USL Championship fogadás két fő csapata a Louisville City FC és az Orlando City. Előbbi nyolc szezont töltött a másodosztályban. Utóbbi csak négyet, de így is mindkét együttes 2-2 bajnoki arannyla rendelkezik (Orlando: 2011, 2013; Louisville: 2017, 2018). A többi csapat mind maximum egyszeres bajnok. Az FC Cincinatti mérkőzéseire átlagosan több mint 20,000 néző kíváncsi, ezzel ők a rekorderek szinte minden évben.

USL Championship fogadási piacok

Ahhooz, hogy profitábilis lehessen a USL Championship fogadás, érdemes ismerni a legnépszerűbb online sportfogadási piacokat is. Ezeket fogjuk az alábbiakban ismertetni.

 1. Végső győztes. Hosszú távú fogadási piac, ami a liga győztesére utal. Fogadj arra, hogy melyik csapat fogja megnyerni a bajnokságot, és nyerj pénzt. Lehetőleg a szezon kezete előtt fogadj. Ekkor ugyan kevesebb infó áll rendelkezésedre, így nagyobb a kockázat – viszont ennek köszönhetően az oddsok is magasabbak.
 2. Gólkirály. A liga legjobb csapatai mellett a bajnokság legjobb játékosaira is fogadhatsz. Ha az egyik csapat felvásárolt egy csatárt, aki szerinted klasszis lesz vagy lehet, akkor tedd meg gólkirálynak. Jó magas oddsokat lehet kifogni, úgyhogy bőven megéri hosszú távú fogadásokat kötni a USL Championship mérkőzéseire és gólkirályaira.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4
 1. 1X2. A foci fogadás alapja, és ez Észak-Amerikában sincs másként. A rendes játékidő végeredményére való fogadást jelenti ez. A három lehetséges kimenetelből csak egy fog nyerni, így a kockázat viszonylag nagy, de így az oddsok is egész jók. Ráadásul a Martingale fogadási stratégiát is az 1X2 piacon tudod a legjobban használni.
 2. Dupla esély. A Dupla esély az 1X2 olyan válrozata, ahol a lehetséges három kimenetelből kettő is nyer. Gyakorlatilag ki kell választanod egyetlen eseményt, amit kizársz a három közül. Ha pont az jön be, akkor vesztesz, de ha a másik kettő, amiket kiválasztottál, akkor bármelyik esetben nyersz. Így jobbak a nyerési esélyeid, de ezezl együtt persze az oddsok is csökkennek.
 3. Alatt/fölött. Az alatt/fölött egy kétesélyes fogadási piac, amivel ráadásul akár már a mérkőzés vége előtt is nyerhetsz. Ez persze csak a fölött piaccal valósulhat meg: ilyenkor mihelyst megszületik a győzelmet jelentő gól, szöglet vagy lap, abban a pillanatban már nyertél is. Kérheted ia kifizetést, vagy a számládon tarthatod, és köthetsz újabb fogadásokat, akár ugyanarra a meccsre is.

Élő USL Championship fogadás

Az élő USL Championship fogadás sok szempontból megéri. Ilyenkor a legkisebb a ház előnye, hiszen azonnal reagálhatsz a pályán zajló eseményekre. Információ többletbe kerülhetsz a fogadóirodával szemben, és kihasználhatod az esetlegesen magasan maradt szorzókat. A lényeg, hogy tudj gyorsan, szinte azonnal és helyesen reagálni arra, ami épp zajlik a pályán. Így pedig remélhetőleg nyerhetsz is majd némi extra pénzt.

USL Championship élő közvetítés

Sajnos tévé Magyarországon nem közvetíti az amerikai másodosztály mérkőzéseit, ez azonban nem jelenti azt, hogy USL Championship nélkül kellene maradnod. Tudod ugyanis nézni a meccseket legálisan, akár HD felbontásban is. Ehhez csak regisztrálnod kell egy olyan internetes bukméker oldalon, ahol található ilyen funkció. Szerencsére több ilyen is található a magyar szerencsejáték piacon, neked csak ki kell választanod a legjobbat mind közül.

Top bukmékerek

A legjobb online sportfogadás oldalhoz vagy született tehetségre, vagy pedig a legfontosabb szempontok ismeretére van szükséged. Az előbbit sajnos nem tudjuk garantálni számodra, az utóbbit viszont igazán könnyedén, úgyhogy erre teszünk most egy – egyébként sikeres – kísérletet. Már mutatjuk is!

1Bet Bónusz_3
 • Fizetési módok és tranzakciós költségek. Hosszú távon akkor leszel elégedett az online sportfogadás oldaladdal, hogyha gyorsan, kényelmesen és lehetőség szerint ingyenesen fogod tudni kezelni a pénzügyeidet. Ezért szükséges tehát, hogy minél több fizetési mód legyen elérhető – hogy biztosan közte legyen a számodra optimális megoldás is. Továbbá az sem hátrány, ha ingyenn intézheted be- és kifizetéseidet egyaránt. Rengeteget tudsz spórolni, ha olyan oldalakon játszol, ahol nem sarcolnak a tranzakcióid után. Ilyesmire érdemes odafigyelni, a pénztárcád is hálás lesz érte.
 • Mobil sportfogadási lehetőségek. Manapság már az is fontos, hogy a mobilodról bárhol és bármikor elérd a bukmékeredet. Ennek al egnagyobb előnye, hogyha rendelkezik az oldal egy jól szabott, gyorsra dizjánolt mobil sportfogadási appal Android és iOS készülékekre egyaránt. Az is elég tud persze lenne, ha mobil bukméker app hiányában csak mobil böngészős változatban érhető el – ekkor azonban jó, ha tökéletesre van szerkesztve a mobil felület. A mobilbarát oldalaké a jövő.
 • Élő fogadás és live stream. Válassz olyan online sportfogadás oldalt, ahol élőben is köthetsz USL Championship fogadásokat. Ez óriási előny, hiszenaz élő fogadás a legjobb módja az online sportfogadáskor annak, hogy a lehető legalacsonyabbra csökkents a ház előnyét. Ráadásul bizonyos oldalakon még akár élő közvetítést is találhatsz a mérkőzésekhez.
 • Sportfogadási bónuszok és promóciós ajánlatok. A fentieken felül az is fontos, hogy a sportfogadás oldal megfelelő ajánlatokkal lásson el. Ez jelenthet egy magas üdvözlő bónuszt, rendszeres ingyenes fogadási ajánlatokat, pénzvisszafizetési garnciákat, újratöltő bónuszokat, stb. A lényeg, hogy megfelelőek és teljesíthetőek legyenek a bónusz követelmények.
 • Hitelesség, megbízhatóság és adatbiztonság. Ez ugyan az utolsó pontunk itt, mégis talán ez a legfontosabb. Szerencsejáték engedély, adatbiztonsági technológiák, rendszerek alkalmazása, stb. Ezek mind kulcsfontosságúak. Nálunk szerencsére csak tökéletesen megbízható oldalakat fogsz találni, így érdemes olyan oldalak közül válogatni, akiket nálunk találsz. Mi ugyanis alaposan leellenőrizzük minden partnerünket.

A USL Championship fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebibekben már megválaszoltuk a USL Championship fogadás legégetőbb kérdéseit. Az alábbiakban még bemutatnánk néhány fontos kérdést, amiket gyakran megkaptunk olvasóinktól. Ezúttal most egy csokorban szeretnénk választ adni a leggyakrabban előforduló amerikai másodosztály rendszerét firtató kérdések mindegyikére.

Labdarúgó stadion 4

Hogyan lehet feljutni a USL Championshipből a Major League Soccerbe?

Az észak-amerikai labdarúgó piramis második fokáról az úgynevezett expansion team, azaz bővítőcsapatok rendszerén keresztül van átjárás a legfelső polcra. Közvetlenül tehát itt hiába nyered meg a másodosztályt, annak nem lesz feljutást jelentő eredménye. Ha az MLS úgy dönt, ideje bővíteni a liga létszámát, akkor bizonyos csapatok a másodosztályból jogot kaphatnak arra, hogy ők kerüljenek a legmagasabb osztályba.

Milyen szempontok alapján léphet fel USL Championship csapat az MLS-be?

Ennek számos szempontja van. Az első és legfontosabb természetesen a gazdasági tényező, hiszen az MLS-ben csak a leggazdagabb észak-amerikai foci csapatok vehetnek részt. Ezen felül a legnépszerűbb és legsikeresebb csapatokat szokták kiválasztani.

Ha jó sok nézőt tudnak kicsalogatni a csapatok a stadionokba, és még az eredményeik is indokolják, akkor belépőt nyerhet a másodosztyálú együttes az élvonalba. Ezen felül egy szupergazdag klub akár meg is veheti egy másik MLS-ben lévő klub jogait, így felvásárolva kiharcolva magának az indulás jogát. Más rendszer ez, mint amiben mi szocializálódtunk.

Mikor van a USL Championship átigazolási időszaka?

A USL Championship is évente két átigazolási ablakkal számol. Először a szezon kezdete előtt, január egytől március 31-ig igazolhatnak játékosokat az MLS csapatai. Ezt követően a nyári átigazolási ablakban marad lehetőség játékos vásárlásra és klubváltásra. Erre július 5 és augusztus 5 között kerülhet sor.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Cikkünk során a USL Championship fogadás legfontosabb tudnivalóit ismertettük. Bízunk benne, hogy a figyelmes olvasóink már minden fontos részlettel megismerkedhettük és ennek hatására magabiztosan kezdhetnek fogadni. Természetesen ehhez sok infót átadtunk. Ezek közé tartozik a liga történelme, a lebonyolítási rendszere és a legjobb csapatai.

Ezen felül, a sikeres sportfogadás érdekében értelemszerűen bemutattuk a legjobb bukméker oldalakat és a top fogadási piacokat is. Ne maradj le az élő fogadási lehetőségekről és az élő HD közvetítésekről sem! A fogadásaidhoz előre is sok sikert kívánunk.

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az USL Championship fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli