Virslīga fogadás – Top 10 oldalak 2023

A lett labdarúgás Európa kisebb megmérettetései közé tartozik, mégis nagyon sok helyi és nemzetközi rajongó követi a mérkőzéseit. Nincs ez másképp az elsőosztályú bajnokság esetében sem, melyet a legnagyobb online fogadóirodák is folyamatosan a kínálatukban tartanak.

Ha te is a Virslīga fogadás miatt vagy itt, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megismerheted, hogyan működik a lett foci, mit kell tudni az elsőosztályról, milyen ötletekkel alakíthatod ki a legjobb fogadási stratégiádat, és egyéb ötletekkel is gazdagodhatsz.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Virslīga, mit kell tudni a lett labdarúgásról a fogadás megkezdése előtt?

A lett elsőosztályú labdarúgó-bajnokság hivatalos neve a Virslīga, ami magyar fordításban kb. a Szuperbajnokságot jelenti. A Lett Labdarúgó Szövegség szervezi, és minden évben 10 csapat csap össze a szezon során, hogy megtalálják, ki a legjobb közöttük.

Az országban is korán megkezdődött a profi fociélet, hiszen már 1927 óta létezik nemzeti bajnokság. Ez egészen 1940-ig így is ment, míg a szovjetek be nem kebelezték az országot, minek utána a lettek a szovjet bajnokság részvevői voltak.

A legjobb sportok

Az új, független Lett Labdarúgó Szövetség a függetlenedés évében, 1991-ben alakult meg, és 1992-től útnak indította a Virslīga bajnokságát. Ez folyamatosan változott, mai formáját 2007-ben érte el, amikor 8 csapatról 10-re nőtt a résztvevők száma.

Az évad végén a leggyengébb csapat automatikusan visszaesik a másodosztályú 1. līga bajnokságba, a helyét pedig a másodosztályban első helyen végzett csapat veszi át. Az elsőosztály utolsó előtti helyezettje, illetve a másodosztály másodikja pedig megmérkőzik egymással, hogy ki, melyik osztályban folytassa. A Virslīga első helyezettje bekerül az UEFA-bajnokok ligájába, a második és harmadik helyezett pedig az UEFA Európa-ligába.

Mely csapatokra érdemes odafigyelni a lett elsőosztályú labdarúgó-bajnokság fogadás során?

Magyar zászló

Az évek során kialakult, hogy mely csapatok számítanak favoritnak Lettországban az elsőosztályban, így, ha őket látod játszani, akkor mindig vedd számításba ezt a faktort is. A top csapatok közé tartoznak a következők:

Skonto Riga (Skonto FC): Minden idők egyik legsikeresebb lett csapatával már nem fogsz találkozni, csak azért említjük meg itt, mert biztosan fel fog tűnni sok helyen a témában. A formáció volt a legtöbb bajnoki cím birtokosa, de 2016-ban csődbe ment.

Ventspils: A sárga-kék színekben játszó FK Ventspils mindössze negyed százados múltra tekint vissza, mégis számos alkalommal nyerte meg az elsőosztályt és a lett kupát. Az utóbbi években küszködik, ki is esett az elsőosztályból, de aztán rövid kihagyás után újra felkerült. Meglepetéseket tud okozni, így mindig elemezd körültekintően az aktuális erőviszonyokat, ha rá fogadnál.

Riga FC (Riga Football Club): Egy alig egy évtizede létező csapat, mely meglepően jól beilleszkedett a fociéletbe. Már többször nyertet meg az elsőosztályt és a kupát is. Övé a Skonto Stadium Rigában, ahol majdnem tízezer szurkoló tudja egyszerre követni a meccset.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

FK Spartaks (FK Spartaks Jürmala): Egyike a feltörekvő csapatoknak. A klub harmadosztályú játékosokkal indított, akik felverekedték magukat a másodosztályba, majd tovább léptek az elsőosztályba. Már kétszer nyerte meg a Virslīga bajnokságot, pedig alig másfél évtizede még nem is létezett. Érdemes rájuk is figyelni.

Valmiera FC (Valmiera Football Club): A negyed százada alapított fociklub több, mint 10 évig volt távol az elsőosztálytól. Mióta visszatért, kirobbanó formában van, megnyerte a 2022-es évadot, és folyamatosan azon van, hogy újabb sikereket szállítson. Ehhez képest meglepő, hogy nem a fővárosban, hanem Valmiera városában található, stadionja pedig mindössze 2000 szurkolót képes befogadni egyidejűleg.

Lettországban is léteznek hírhedt összecsapások. Ezek közül a legismertebb a Kurzemes derbijs, amelyen a Ventspils és a Liepaja csapatok feszülnek egymásnak. Eddig 86 mérkőzést játszottak egymással, melyből 31-es nyert az utóbbi, 27-et az előbbi és 28 végződött döntetlennel.

Egy másik híres páros a Riga FC és a Rigas FS, mely helyi rangadónak számít, és 2016 óta áll fenn a mostani formájában. Összecsapásaik rendszeresen hoznak nézőszám-rekordot.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a Virslīga fogadás az online bukmékerek oldalain?

A Virslīga fogadás a számodra is elérhetővé válik, ha rendelkezel regisztrációval egy online fogadóirodánál. Ehhez csak válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül, és kattints valamelyikre a listában.

Végezd el a regisztrációt, majd lépj be a fiókodba. Itt már fel tudod tölteni a fogadási számládat, amihez látogass el a pénztár felületére, és válaszd a befizetés menüpontot. Itt számos fizetési mód logója fog felbukkanni, kattints arra, amelyiket használni szeretnéd.

Miután beírtad, mekkora összeget küldtél be, átkerülsz a választott fizetési mód szolgáltatásába, ahol azonosíthatod magad. Ha minden rendben történt, a befizetésed rövid időn belül megjelenik a fiókodban.

A befizetések során az online fogadóiroda nem látja a banki vagy pénzügyi adataidat, mert a hitelesítés tőle függetlenül, az általad választott pénzügyi szolgáltatónál történik. A fogadóiroda csak azt kapja vissza eredményként, hogy sikeres volt-e a tranzakció vagy sem, illetve mekkora összegről van szó.

A fogadóiroda kínálatában a Labdarúgás kategóriában találhatod meg a lett focit, és azon belül a Virslīga fogadás opciót. Minden mérkőzésre több fogadási lehetőséged nyílik, így teljesen a neked megfelelő eseményekre tehetsz pénzt.

Mire fogadhatsz a lett elsőosztályú labdarúgó-bajnokság mérkőzésein?

Hogy pontosan milyen fogadási lehetőségeid nyílnak egy adott fogadóirodánál, azt mindig a hely dönti el. De általában a legnépszerűbb opciók mindenhol megtalálhatók, melyek között ott vannak a következők:

HotBet Bónusz
 • Mérkőzés győztesének fogadása – itt arra tehetsz pénzt, hogy melyik csapat lesz a győztes. Népszerű még az 1×2 elnevezés is, ahol az 1-es a hazai csapatot, a 2-es a vendéget, míg az x a döntetlent jelöli.
 • Gólok száma fogadás – ennek nagyon sokféle változata létezik. Az alap fogadás a mérkőzésen esett gólok számát jelzi, de lehet tétet tenni a félidőkre külön-külön, vagy akár csapatokra lebontva. Olyan opció is lehet, amikor híresebb játékosoknál tippelheted meg, vajon hány gólt fog rúgni a játékidő során.
 • Lapok száma – tétet tehetsz a kiosztott sárga vagy piros lapokra, különféle változatai: a teljes játékidőt nézve, félidőkre lebontva, csapatokra lebontva, játékosokra lebontva.
 • Büntetőrúgások, szögletek száma – itt arra tehetsz fel pénzt, hogy lesz-e büntetőrúgás a meccsen vagy sem, illetve hány lesz belőlük. A szögletrúgásoknál is azt kell eltalálnod, hogy hány lesz a teljes meccsen, vagy félidőkre bontva, esetleg csapatonként elvégezve.
 • Hendikep fogadás – ebben az esetben a gyengébb csapat virtuális gólokat kap a fogadás előtt, a fogadóiroda ugyanis így próbálja izgalmasabbá, egyben nehezebbé is tenni a fogadást.
 • Élő fogadás – ebben az esetben a fogadás nem zárul le a mérkőzés indulásakor, hanem valós időben változtatva lehet fogadni, miközben az odds-ok is folyamatosan változnak.

A fogadási lehetőségek közül sokféle változattal találkozhatsz az online fogadóirodáknál. Egyes esetekben fix értékeket jelölhetsz be, mint például az 1, 2, 3, 4 vagy több. Máskor intervallumokkal találkozhatsz, pl. 1-5, 6-10 vagy több. Végül pedig léteznek alá-fölé fogadások, amikor egy adott érték alá vagy fölé lőheted be a tipped, pl. 3,5 alatt vagy fölött.

Gyakran ismételt kérdések a Virslīga fogadás területéről

A cikk még koránt sem ért véget! Ebben a részben a leggyakrabban előkerülő kérdéseket ismerheted meg, és olyan témákkal is találkozhatsz, melyekre önmagadtól talán nem is gondoltál volna. Olvasd el a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat figyelmesed, és használd fel őket a következő fogadásaid során!

Labdarúgó stadion 10

Mi a különbség a Virslīga és az 1. līga között a fogadásokat tekintve?

A Virslīga a lett elsőosztályú-focibajnokságot jelöli, az 1. līga pedig a másodosztályt. Mivel mindkét szériában 10-10 csapat küzd meg egymással a szezon során, ezért ugyanannyi mérkőzést jelentenek. Fogadói szempontból nincs kifejezett különbség a két széria között, hiszen a fogadóirodák odds-ait főleg a két csapat egymáshoz viszonyított ereje határozza meg, és nem az, melyik ligában játszanak.

Melyik a legjobb stratégia, amikor a Virslīga mérkőzéseire fogadnék?

A legfontosabb stratégia, hogy mindenképpen járj utána a csapatok aktuális állapotának. Tudd meg, hogy melyik játékos van kirobbanó formában, ki sérült, kit tiltottak el, vagy éppen ki érkezik vissza egy hosszabb távollét után.

Lettország kis ország, ezért az utazás nem terheli le nagyon a játékosokat. Ettől függetlenül, a tapasztalatok szerint az otthoni pálya mindig előnyt ad a hazai csapatnak. Ha pedig valamelyik rangadó következik soron, az mindig felboríthatja az előzetes számításokat, hiszen ezeken a csapatok mindent kihoznak magukból.

Milyen fizetési módok használhatók fel a Virslīga fogadások során?

Az aktuálisan elérhető fizetési módok mindig az online fogadóirodától függenek, de általában ugyanazokat a megbízható és világhíres cégeket találod meg mindenhol. Általában elérhető a banki átutalás, a bankkártyák és hitelkártyák (pl. Visa és Mastercard), az e-pénztárcák (pl. Skrill vagy Neteller), a prepaid kártyák (pl. Paysafecard), illetve egyre többször a kriptopénzek is (pl. Bitcoin, Ethereum, Litecoin).

Azt fontos tudnod, hogy minden e-szerencsejáték cégnek kötelező elvégeznie az ügyfelei azonosítását még az első kifizetés előtt, ezért a valós adataiddal regisztrálj, hiszen a személyazonosító igazolványodat fel kell majd töltened. Ha a kriptopénzes fizetési módot választod, akkor is át kell esned az ügyfélazonosításon.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mekkora tétekkel érdemes fogadni a lett meccsekre?

Mindig akkora tétekkel fogadj, hogy az esetleges elvesztésük még ne okozzon pénzügyi problémákat a számodra! Ettől függetlenül, csak rajtad áll, hogy mekkora összeget kockáztatsz. A legtöbb fogadóiroda meghatároz egy nagyon alacsony minimum összeget, ha pedig high roller vagy és nagy téteket tennél fel, keresd fel a bukméker ügyfélszolgálatát, hogy egyedi elbírálást és előnyöket kaphass.

Összefoglalás

A lett elsőosztályú labdarúgó-bajnokságot nem csak Lettországban, de az egész világon követik. Magyarországon is van rajongótábora, akiket könnyen megtalálhatsz a közösségi média világában.

Ha téged a Virslīga fogadás is érdekel, akkor ebben a cikkben minden fontos infót megkaphattál hozzá. Most már nincs más teendőd, mint választani egy fogadóirodát az általunk ajánlottak listájáról, regisztrálni egy fiókot, és körbe nézni a fogadási lehetőségek között. Válogass kedvedre, és olvasd el a lett mérkőzés részleteid a meccse adatlapjára kattintva. Így biztosan megkapsz minden infót ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhassa tét megtételekor.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Virslīga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli