Gaelic Football fogadás – Top 10 oldalak

A gall foci a labdarúgás egy speciális fajtája, melyet főleg Írországban játszanak, de terjedőben van az Egyesült Királyságban és más országokban is. A fő vonzerejét az adja, hogy csak amatőrök vehetnek rajta részt, így meccsek gyakran fordulatosan, és a fogadás szempontjából kiszámíthatatlanok.

Ha te is a Gaelic Football fogadás miatt vagy itt, akkor jó helyen jársz, hiszen itt mindent megtudhatsz ennek a focinak a szabályairól, az elérhető fogadási lehetőségekről, a fogadás módjáról és még a leggyakrabban feltett kérdéseket is megismerheted.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan működik a Gaelic Football, mit kell róla tudni a sportfogadáshoz?

Természetesen nem is lehetsz sikeres sportfogadó ebben a sportágban, ha nem ismered meg a gall foci szabályait. Itt is két csapat mérkőzik meg egymással, mindegyikben 15-15 játékossal. A játék célja a labda kapuba rúgása vagy ütése, melyért három pontot kap a csapat, vagy a kapu fölött látható lécek között kell átküldeni a labdát, egy pontért.

A legjobb sportok

Nincs megszabva, hogy hogyan kell közlekedni a labdával a pályán, ezért lehet hagyományos focihoz hasonlóan rúgva, esetleg kézzel dobva, vagy a testhez szorítva futni az ellenfél irányában. Mivel ennyire szabad a játékmenet, ezért sok az izgalom, és a nagy iram miatt a cserék is gyakoriak. A kapuban ez esetben is egy védő próbálja elejét venni annak, hogy az ellenfél berúgja a labdát.

Hogyan lehet gall focira fogadni az online fogadóirodákban?

Magyar zászló

A fogadáshoz szükséged le egy fiókra egy online fogadóirodánál, ehhez válassz az általunk ajánlott bukmékerek közül. Hozd létre a saját regisztrációdat, majd erősítsd meg azt, az e-mail címedre kiküldött megerősítő linkre kattintva.

Ha ez megvan, akkor beléphetsz a bukméker oldalán a fiókodba. Itt nagyon sokféle fogadási lehetőség áll majd a rendelkezésedre, tehát keresd meg a Gaelic Football kategóriát, és máris látod, hogy mire tudsz tétet tenni.

Egy-egy mérkőzésre rendszerint sok piac áll rendelkezésre, és mindenhol több opciót is választhatsz. Ha csak egy dologra teszel tétet, akkor a várható nyereményed összege a téted és a nyereményszorzó összege lesz. Ha kombinált szelvényt küldesz be több fogadással, akkor a nyereményszorzók szorzata adja ki az eredőjüket, melyek megtöbbszörözve a téteddel láthatod a várható nyereményt.

Szimpla szelvénynél akkor nyersz, ha eltalálod a fogadási esemény kimenetelét, kombinált szelvénynél pedig akkor, ha mindegyik bejön. Bár ez utóbbi fogadási típusnál sokkal könnyebb kis pénzzel nagyobb eredő odds-ot előállítani, a fogadás is sokkal kockázatosabb, és nagyobb eséllyel veszíted el a pénzed.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen fogadási piacok vannak a Gaelic Footballban?

A Gaelic Football is hasonló fogadási piacokat kínál, mint a hasonló sportágak, de gyakorlatilag kizárólag a fogadóirodán múlik, hogy milyen opciókat tesz elérhetővé neked. A legnagyobb bukmékereknél általában megtalálod ezeket a fogadási lehetőségeket:

 • Mérkőzés eredménye: Itt azt kell eltalálnod, hogy melyik csapat nyeri a gall focimérkőzést.
 • Összesített pontszám: Itt arra fogadhatsz, hogy hány pont születik a mérkőzésen. Itt is lehetnek további alkategóriák, például a pontok száma félidőkre lebontva, csapatonként vagy hárompontos-, illetve egypontos gólokra.
 • Fogadás játékosokra: Nagyon sokféle fogadási lehetőség kapcsolódik a játékosokhoz, például megtippelheted, hogy ki rúgja az első gólt vagy az utolsót, ki szerzi a legtöbb pontot, vagy hogy egy megadott játékos összesen hány pontot hoz össze a teljes játékidő alatt.
 • Speciális fogadások: Ebben a kategóriában található meg minden olyan dolog, ami máshova nem fér bele. Jó példa erre a különbség megfogadása a győztes és a vesztes eredménye között, a sérülések száma, vagy a kiosztott lapok száma.
Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Gaelic Football fogadási stratégia

Érdemes kialakítanod a saját, jól bevált stratégiádat, így egy idő után már nagyobb tapasztalatod lesz a tétek felrakásában, és könnyebben kiszagolhatod azokat a helyzeteket, melyekből inkább menekülnöd kell. Fontold meg az alábbi tippeket a stratégiád kialakításához:

Ismerd meg a csapatokat: Kövesd a csapatok és a játékosok aktuális állapotát, hiszen ez alapvetően kihat a mérkőzés végeredményére. A gall foci esetében ez nehezebb lehet, de meglepő, hogy milyen sok internetoldal foglalkozik ezzel a sportággal, nem beszélve a Facebook oldalakat, ahol a csapatok és a játékosok is folyamatosan szivárogtatják az infókat. Bár a sok utána járás kicsit macerás lehet, de megéri, ha emiatt lesznek sikeres fogadásaid.

Ismerd meg a szabályokat: Ahogy már említve volt a cikk első felében, nem lehet sikeres a Gaelic Football fogadás, ha nem ismered kívülről a szabályokat. A legapróbb részletekig meg kell értened, hogyan működik ez a játék, hiszen néha csak apróságokon múlhat, hogy miért bukik el vagy lesz nyertes egy fogadószelvény.

Ismerd meg az online fogadóiroda szabályait: Még az első fogadás előtt olvasd végig az online fogadóiroda általános szerződési feltételeit, hiszen ez alapján leszel kifizetve. Előfordulhat, hogy a kikötések között olyan szerepel, ami másképp értelmezi a játék végeredményét, mint az alapszabályok, és ilyenkor természetesen a fogadóiroda szabályai a mérvadók.

Költekezz okosan: Mindig tudd, mekkora összeg áll még a rendelkezésedre, és sohase tedd fel az összes tőkédet egyetlen fogadásra. Ha nem így teszel, akkor könnyen elveszíthetsz mindent. Mindig csak akkora tétekkel fogadj, hogy az esetleges bukás ne okozzon pénzügyi problémákat a számodra!

Thrillsy Bónusz_3

Gyakran ismételt kérdések

Hogy a tudásod még teljesebb legyen, összeszedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a Gaelic Football fogadásról, melyeket a hozzájuk tartozó válaszokkal az alábbiakban olvashatsz.

Honnan tudhatom, hogy a gall foci fogadáshoz kiválasztott fogadóiroda becsületes?

Mindenképpen kerülni kell az ismertséggel nem rendelkező, noname fogadóirodákat. Inkább válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül. Ezek rendelkeznek a szükséges működési engedélyekkel, és a megfelelő hatóság rendszeresen ellenőrzi őket. Az ilyen oldalak a legújabb technológiát, köztük a HTTPS szabványt, az SSL titkosítást és tűzfalat használnak az ügyfelek adatainak védelmére, és a velük való kommunikáció biztonságossá tételére.

Hogyan állítható fel olyan fogadási stratégia, mely 100%-ban biztos?

100%-ban biztos fogadások nincsenek, a sportfogadás mindig kockázatos. Amit tehetsz, hogy a megfelelő felkészüléssel és informálódással megpróbálod minimálisra csökkenteni annak esélyét, hogy elveszíted a fogadásod. De ne feledd, hogy véletlenek és sérülések bármikor felboríthatják a gall foci esélyeit is, ezért 100%-ban sohasem lehetsz biztos a tétedben.

Gaelic Football fogadás

Vannak speciális promóciók, melyek a Gaelic Football fogadás során elérhetők?

A bónuszok és promóciók mindig a fogadóirodán múlnak, de a gall focira is lehetnek olyan lehetőségek, melyek kihasználásával még többet hozhatsz ki a pénzedből. Ezek között megtalálhatók lehetnek az elérési befizetési bónuszok, a befizetés nélküli bónuszok, az ingyenes fogadások, a pénzvisszatérítések vagy a vesztes fogadások egy részének megtérítése.

A legtöbb promóció valamilyen feltétellel érkezik, melyet teljesítened kell, ezeket minden esetben ismerd meg az általános szerződési feltételek elolvasásával.

Mit tehetek, ha már túlzásba viszem a fogadást?

Az online fogadóirodák számos segítséget nyújtanak, ha úgy érzed, hogy túlzásba viszed a fogadást. Igénybe veheted azokat a linkeket, melyek a szerencsejáték függőséggel foglalkozó szervezetek oldalára vezetnek, vagy kérheted az önkorlátozást, ide értve a veszteséglimitek beállítását vagy az ideiglenes kizárást az oldalról.

Ne feledd, a sportfogadás csak akkor lehet szórakozás, ha nem akkora pénzekkel játszol, melyek elvesztését nem engedheted meg magadnak. Ha veszítesz, soha ne próbáld meg visszanyerni úgy, hogy ész nélkül nagy téteket teszel fel, mert ezzel csak még többet veszítesz.

Milyen korlátozások vannak a Gaelic Football fogadás esetében?

A gall focinál is hasonló korlátozásokkal találkozhatsz, mint más sportfogadásoknál. Ha még nem vagy nagykorú, akkor nem vehetsz részt a fogadásokban. Csak a valós adataiddal regisztrálhatsz, mert ezt a szerencsejáték cég ellenőrizni fogja a nyeremények kifizetésekor, és ha ekkor az adataid nem stimmelnek, akkor akár el is veszítheted a nyereményed és kizárnak az oldalról.

Emellett a legtöbb fogadóiroda meghatároz minimum és maximum limiteket, melyeknél kisebb vagy nagyobb összegek nem tehetők fel a fogadások során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Gaelic Football fogadás egyre nagyobb tömeget ér el, hiszen maga a sportág is egyre felkapottabbá válik. Ha te is szeretnél tétet tenni valamelyik mérkőzésre, akkor csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, és hozz létre egy fiókot. Ezután pedig nézz körbe a kínálatban, és találd meg a neked tetsző lehetőségeket.

Ha pedig igénybe veszed az új játékosoknak szóló promóciók valamelyikét, akkor felpörgetheted a rendelkezésedre álló kezdő tőkét, így még többet hozhatsz ki a pénzedből. Csak ne feledd elolvasni még a tétek megrakása előtt az általános szerződési feltételeket, mivel mindent ebben szabályoznak le.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Gaelic Football fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli