Kabaddi fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Kabaddi sokáig teljesen ismeretlennek számított Európában, miközben Indiában és Pakisztánban már tömegek hódoltak neki. Ennek már vége, hiszen a ez a sportág berobban szerte a világon, köztük Magyarországon is. Ezt lekövették a bukméker oldalak is, akik hamar elérhetővé tették a Kabaddi fogadási lehetőségek széles körét.

Ha te is azért érkeztél ide, hogy megismerd, miről szól ez a játék, és megismerd a Kabaddi fogadás részleteit, akkor jó helyen jársz. Ez a szuper részletes cikk bemutatja a Kabaddi szabályok alapjait, az online Kabaddi fogadás menetét, a legfőbb előnyöket és a lehetséges buktatókat, és képet kaphatsz a Kabaddi stratégia megalkotásáról is.

Ha ez még nem lenne elég, akkor elolvashatod azokat a gyakran feltett kérdéseket, melyeket a játékosok a legtöbbször ismételned, de ez esetben a válaszokat is megtalálhatod hozzájuk. A Kabaddi fogadási ismereteid kiterjesztésével pedig gondoskodhatsz róla, hogy a fogadásaid még sikeresebbek legyenek, és a lehetőségek szerint minél jobban elkerüld a buktatókat.

40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
40000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Nagy bukméker
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • Több mint 25 sportág
 • Magas odds
 • Nagyszerű élő fogadás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Kabaddi? Hogyan működik a Kabaddi fogadás?

A Kabaddi egy olyan játék, mely India és Pakisztán területén alakult ki, és máig ezeken a helyeken örvend a legnagyobb népszerűségnek. Ez az indiai játék arról szól, hogy a csapatok játékosai megpróbálnak átrohanni az ellenfél térfelére, miközben megérintik az első vagy több ellenfél játékost, majd visszafutnak a saját térfelükre.

Mivel ez egy igencsak dinamikus sport, ezért nagy szerepe van benne testi erőnek és az ügyességnek, melyet figyelembe kell venned a fogadás során is. Az igencsak izgalmas mérkőzés és sportág elérhető a legjobb fogadóirodák kínálatában, így általában nem okoz problémát a Kabaddira fogadni.

Mivel ez is egy nemzeti csapatsport, ezért a fogadási piacok száma nagy, a sportfogadás pedig izgalmas. Magyar nyelven is elérhető olyan bukméker, ahol 100%-ban található Kabaddi esemény, ezért nincs más dolgod, mint képbe kerülni a sportág szabályaival, és figyelni a szorzók sokaságát.

Milyen országokban népszerű a Kabaddi? Ismerik a magyar sportfogadók is?

Természetesen a két ország, ahol a Kabaddi a legnépszerűbb, az India és Pakisztán. Itt alakult ki ez a sportág, ezért itt nemzeti sportról beszélhetünk. Ezen kívül ma már számos más országban is kialakultak a nemzeti változatok, a legtöbb esetben hasonló szabályokkal.

A legjobb sportok

A sportok között jelen van a Kabaddi is az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságokban, Németországban, Ausztráliában, Nepálban, Sri Lankán és Thaiföldön.

Az ázsiai kontinensen kívül Európában még csak bontogatja a szárnyait, a magyar játékosok között folyamatosan nő az ismertsége. Az események követőinek száma és a Kabaddi fogadási ajánlatok kínálata is növekszik, így arra lehet számítani, hogy Magyarországon is egyre több embernél kerül be a népszerű sportok közé.

Kabaddi fogadási piacok – ezeket mindenképpen ismerned kell

A Kabaddi fogadási oldalak sokféle fogadási piacok kínálatait teszik elérhetővé, amelyeket nem ritkán egy-egy üdvözlő bónusz segítségével tesznek még vonzóbbá. Ezekre néha eltérő feltételek érvényesek, mint a reguláris bónusz esetében, de ezeknek minden esetben utána kell járnod.

A fogadási lehetőségek között az első és legismertebb a győztes fogadás, amikor a arra kell fogadni, hogy melyik csapat nyer. Az elérhető piacok szabályaitól függően ez a fogadás típus tovább bővíthető más opciókkal, és arra is tehetsz tétet, hogy az adott meccs fél idejében vagy más időszakaszában ki lesz az eredményesebb.

A Kabaddi fogadás során is létezik a hendikep fogadás. Ennek során a gyengébb csapat plusz pontokat kap, így egyensúlyozva ki az erőviszonyokat a fogadás során. Ez az opció és a népszerű ajánlatok közé tartozik, mivel ilyenkor nem fontos, hogy melyik a sportág legjobb csapata, a hendikep kiegyensúlyozza ezt.

A magyar játékosok körében is kedvelt a gólok számára történő fogadás, amikor azt kell meghatározni, hogy hány gól születik az adott Kabaddi mérkőzésen. Ezt tovább lehet bővíteni más opciókkal, például megfogadni azt, hogy a fél időre hány találat esik, vagy egy adott időszakban hány gól születik.

Szintén érdemes figyelni itt az úgynevezett alatta-felette típusú sportfogadás ajánlatokra, amikor azt kell megtippelni, hogy egy megadott értéknél kevesebb vagy több találat születik, például 2,5 alatt vagy felett.

Végül pedig, ebben a sportban is elérhető az online bukméker oldalak kínálatában számos speciális fogadás, melyek egy megadott játékosra vagy csapatra vonatkoznak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási stratégiák – hogyan hozd ki a legtöbbet a rendelkezésedre álló pénzből?

A Kabaddi fogadás során sokféle stratégia alkalmazható. Az egyik legfontosabb, hogy mindig legyél képben a Kabaddi szabályok fontosságával, hiszen, ha nem tudod, mi történik a pályán, akkor előbb-utóbb garantáltan elveszíted a pénzed.

Emellett tudnod kell a játék sajátosságait és a különféle események bekövetkezésének valószínűségét, így teljes képet alakíthatsz ki a fejedben a Kabaddi fogadási oldalak meglátogatása előtt.

A Kabaddi fogadási trükkök közé tartozik az is, ami valószínűleg a legtöbb munkát igényli a teljes folyamat során. Ez pedig a kutatómunka, hiszen meg kell ismerned a csapatok és játékosok aktuális állapotát, így tudhatod, mire számíthatsz tőlük. A korábbi eredmények elemzésével megláthatod a trendeket, és felismerheted azokat az előnyöket, melyeket kihasználhatsz az online sportfogadás során.

Szintén fel kell mérned, ha két csapat egymás ellen játszik, hogy milyen előzményekkel rendelkeznek. Vannak olyan esetek, amikor két csapatból mindig az egyik nyer, ha ilyet találsz, azt már extra előnyt jelenthet a számodra. Persze, ne felejtsd el, hogy a sportfogadás során soha, semmi sem biztos, ezért garanciát nincsenek arra, hogy a korábbi dolgok ismét bekövetkeznek.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Szintén jó stratégia lehet a tétek megosztása, melyhez akár több online bukméker kínálatát is igénybe veheted. Ennek az a lényege, hogy minden lehetséges kimenetelt lefogadsz, ami például a végeredményre történő tipp során a hazai, a vendég győzelmet, illetve a döntetlen jelenti. Ennek a módszernek az a lényege, hogy bármelyik kimenetel győz, annak képesnek kell lennie fedezni a másik pár vesztes tét összegét, így mindig pozitív lesz az eredményed.

Hasonlóan jó módszer a bankroll menedzsment, melynek során mindig figyelemmel kíséred a rendelkezésedre álló pénz összegét. Így, amikor nyersz, akkor kissé magasabb összeggel kezdesz el a Kabaddira fogadni, ha pedig veszítesz, akkor csökkented a téted méretét. Ez sem garancia a sikerre, de segít abban, hogy rossz széria esetén se bukd el olyan gyorsan a tőkédet.

Mivel a Kabaddi az lényegében test-test elleni küzdelem, ezért érvényes technika lehet arra fogadni, hogy a legerősebb játékos vagy csapat nyer. A Kabaddi fogadási oldalak ezt nem tiltják, és akár be is válhat, de egy sérülés vagy baleset itt is keresztül húzhatja a számításod.

Előnyök és hátrányok az online Kabaddi fogadás során

Magyar zászló

Ahogy minden sportág, úgy a Kabaddi és a hozzá köthető sportfogadás is rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal. Ezeket azért érdemes megismerned, mert az előnyök felhasználásával még többet hozhatsz ki a pénzedből, míg a hátrányok felmérésével elkerülheted azokat a buktatókat, melyek csődbe taszíthatnak.

Előnyök az online Kabaddi fogadás során – Használd fel okosan a pénzed a tétrakásnál

A Kabaddi fogadás egyik legnagyobb előnye a nagyon sok fogadási lehetőség, így biztosan megtalálják az ázsiai és a magyar játékosok is, hogy mire érdemes fogadni. Ahogy azt már feljebb megismerhetted, pénzt tehetsz a gólok számára, a játékosokra, de akár a csapatokra is.

Ez a sportág viszonylag magas szorzókat kínál sok területen, ezért könnyedén találhatsz jó ajánlatokat. De például, ha az egyik online sportfogadó iroda nem ad neked tetsző odds-okat, akkor nyugodtan átmehetsz egy másik helyre, és körbe nézhetsz ott is. Azt is jó ötlet lehet megismerni, hogy milyen az elérhető üdvözlő bónusz ajánlatok köre, mert ez további ingyen forintokat jelenthet neked.

Szintén előny a felhasználható adatok és statisztikák széles köre, mivel a Kabaddi fogadási oldala is sokszor kínálnak ilyen ingyenes szolgáltatást. Emellett egyre növekvő számban léteznek online szakmai portálok, már nem csak indiai, de angol nyelven is. Az ázsiai játékosok ezen a téren előnyben vannak, de ha érted az angol nyelvet, akkor előtted sem lehetnek akadályok.

Vonzó tulajdonság az egyediség, ami egy extra élvezeti faktort ad a sport élvezetéhez és a fogadás megtételéhez. Nem csak azért érdemes az adott meccs követése, mert a pénzed múlik rajta, a Kabaddi valóban igazán izgalmas és látványos indiai sportág.

Az online fogadóirodák megléte nyújtja számodra az egyik legnagyobb élményt, hiszen ez az ázsiai sport akkor is élvezhető és megfogadható így, ha az otthonod kényelméből, a foteledből követed az események folyamatát. A modern technológia korábban soha nem látott lehetőségeket kínál.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen hátrányokra számíthatsz, ha a Kabaddi fogadási oldalak kínálatára fogadsz?

Mivel ez a sportág még viszonylag új nálunk és a világ nagy részén, ezért a Kabaddi fogadás során a dolgok árnyoldalával is találkozhatsz. Mivel a kínálat ezen sport esetében korlátozottabb, mint más, népszerűbb sportok esetében, ezért kevesebb az elérhető ajánlat a bukik részéről. A kevesebb ajánlat pedig elriaszthatja az érdeklődőket, ami összességében nem tesz jó az új fogadásokat keresők számára.

Mivel nem csak indiai és ázsiai csapatok játsszák ezt a játékot, ezért a világ más részein kissé eltérő lehet a játékszabály vagy a csapatok felállása. Ha nemzetközi mérkőzés szerepel a fogadás során, akkor mindig nézz utána, melyek a pontos szabályok. Nagy eltérésekre nem kell számítani a legnépszerűbb eseményeknél, de a sportfogadás során apró dolgokon is el lehet csúszni.

A kevesebb online közvetítés megnehezíti a valós időben történő fogadást, és az indiai vagy nemzetközi bajnokság eseményeinek nyomon követését. A legtöbb sportfogadó oldal kínál online streamet, de ezekhez gyakran csak akkor férsz hozzá, ha tényleg fogadsz. A technológiának köszönhetően mobil szinten is tudsz tétet tenni, ilyenkor a fogadáshoz csak egy modern telefon és internet kapcsolat szükséges.

Végül pedig, nem szabad elfelejteni, hogy a Kabaddi egy csapat sport, ahol test-test elleni küzdelem folyik a játékosok között. Még a legjobb játékosok esetében sem biztos, hogy bejönnek a számításaid, mert elég egy pár brutál kontaktus, hogy a kedvenced hordágyon vigyék le a pályáról, adott esetben bebukva a téted.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Hogy a fentiekben megismert dolgokat kiegészítsük, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a fogadóktól, melyekre most a válaszokat is elolvashatod. Ennek köszönhetően még több tudás gyűlik össze a fejedben a Kabaddi játékról, és biztosabban teheted meg a tétjeidet, hiszen ez az, ami igazán számít.

Thrillsy Bónusz_3

Mi a Kabaddi fogadás trükkök lényege?

A Kabaddi fogadás trükkök gyakorlatilag az okos fogadásról szólnak, hiszen utána járással, gyakorlattal és szorgalommal olyan alapot építhetsz fel, amely nagyban javíthatja a megtérülési mutatóidat a sportfogadás során.

Varázsmódszerek, 100%-ban biztos stratégiák nem léteznek, hiszen a sportfogadás mindig szerencsjáték marad, aminél mindig fennáll a veszteség lehetőség. Mindenképpen ismerned kell a saját határaidat, és csak akkora összeggel fogadni, melynek elvesztése még nem borítja fel a pénzügyi költségvetésed. Figyelj oda a mobil fizetésekre, ezeket néha nehezebb fejben tartani, mint amikor a kártyádat kell használnod.

Mikor kezdődik a Kabaddi szezon?

A Kabaddi szezon mindig a helyi sajátosságoktól függ, az indiai liga, a Pro Kabaddi League például júliusban indul, és októberig tart. Általánosságban elmondható, hogy ez a felállás a világ más részein is elérhető, mivel a legtöbb mérkőzés elmarad, ha szélsőségesen rossz idő érkezik.

Hol lehet Kabaddi fogadásokat kötni, és ezekre milyen feltételek érvényesek?

A Kabaddi fogadás magyar sportfogadók számára a legkönnyebben interneten, az elérhető fogadóirodáknál áll rendelkezésre. Te is náluk tudsz Kabaddira fogadni, legyen szó csapat vagy mérkőzés típusú ajánlatról. Ezeknél az irodáknál áll rendelkezésre általában a legjobb bónusz, amelyre speciális feltételek érvényesek, ezeket mindenképpen el kell olvasnod, mielőtt igénybe veszed őket.

Ezek a feltételek, időhatárok és kivételek jellemzően az üdvözlő bónusz ajánlatoknál nagyon szigorúak, hiszen ilyenkor nagyobb ingyen pénzt kaphatsz fogadni. A feltételek rendkívül jól le vannak írva az általános szerződési feltételeknél, így mindig dönts saját belátásod szerint. Figyelj oda, mert nem csak a szorzók számítanak!

Van Magyarországon hivatalos Kabaddi liga?

Mivel ez a sportág még viszonylag új Magyarországon, így nincs az országban hivatalos Kaaddi liga. Ez azonban nem akadályozhatja meg az itthoni sportfogadókat abban, hogy a Kabaddira fogadjanak, hiszen a magyarokra is ugyanazok a feltételek érvényesek a népszerű fogadóirodáknál, mint más játékosok esetében.

Ugyanúgy jár a legjobb üdvözlő bónusz, és ugyanúgy kötik őket a hozzá társított feltételek, időhatárok és kivételek. Szó, mi szó, bár itthon még hiányzik a profi szövetség, nekünk is elérhetők a legjobb szorzók, a mobil játék és a kiváló mérkőzések.

Thrillsy Platform_5

Miért változnak a területenként a Kabaddi szabályok?

A Kabaddi, bár nagyon népszerű Indiában és Pakisztánban, a világ többi részén még viszonylag újnak számít. Emiatt kevés nemzeti szövetsége létezik, ezek együttműködése pedig nélkülözhetetlen az egységes szabályok kialakításában.

Ennek köszönhetően az egyes szabályok és felállások némileg eltérhetnek a számos bajnokság esetében, így mindig tájékozódj az adott piac sajátosságairől még a fogadás előtt. Ha így teszel napi szinten, akkor sokkal kevesebb meglepetés érhet.

Természetesen minden esetben az számít, hogy az adott fogadáshoz melyik Kabaddira kialakított szabályokat használják fel, de ezekről a sportfogadási oldalon is részletesen olvashatsz.

Mi az eltérés a két csapat taktikája között a Kabaddi során?

Mindkét csapat 7-7 játékossal rendelkezik, ez nem változik a különböző piacok során. A két csapat felváltva támad és védekezik. A támadó játékos befut az ellenfél területére, és megérinti a másik csapat valamelyik vagy több tagját. Közben visszafut a saját térfelére. A csapattársai eközben azt akadályozzák meg, hogy az ellenfél játékosai elhagyják a számukra kijelölt térfelet.

Ahogy láthatod, a Kabaddira vonatkozó taktika eltérő attól függően, melyik csapat van soron. Az élő fogadásnál ennek szerepe lehet, mivel a feltételek, időhatárok változhatnak annak függvényében, hogy éppen mi történik a pályán. Ha bármilyen újdonság történik a játékban, akkor ajánlott gyorsan lépned, mielőtt a fogadóiroda módosítja a számodra kedvező odds-okat.

Hogyan lehet biztos tétet tenni a Kabaddira?

Mivel a sportfogadás szerencsejáték, ezért nincs benne biztos tét. Ez a Kabaddi fogadás esetében is így van, ahol még a biztosnak tűnő favoritoknál is bekövetkezhetnek balesetek vagy vélemények. Mindig csak akkora összeget kockáztass, melynek elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed.

Mennyire jellemzők a bónusz ajánlatok ebben a sportágban?

A sportfogadó irodák a saját belátásuk szerint osztják ki a promócióikat, köztük a bónuszokkal. A Kabaddi ajánlatok is tartalmazhatnak számos bónuszt, ez mindig a bukitól függ. Ha egy oldalon nem vagy elégedett a promóciók mértékével, akkor érdemes más sportfogadó oldalt is kipróbálni, és tesztelni az ajánlataikat. Ez egy rendkívül okos stratégia, mivel nagy a verseny a bukik között, ezért jó ötlet kihasználni a lehetőségeket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mennyire érdemes elmélyedni ebben a játékban, nem fog eltűnni?

A Kabaddi már több, mint 4000 éves múltra tekint vissza, és igen kicsi, gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy eltűnik. Sőt, egyre növekvő népszerűségre tesz szert a világ számos részén, köztük Amerikában.

Ez a sport a test-test elleni küzdelemről szól, amely nagyon látványos, sokan szeretik, így várhatóan további tömegeket fog meghódítani az idők során. Ha beleinvesztálsz a tudásodba, azzal kiemelkedhetsz a többi fogadó közül, és előnyöket érhetsz el velük szemben. A tapasztalatra és informálódásra épülő tétrakás hosszú távon mindig kifizetődőbb, mint az ad-hoc, véletlenszerű, így, amennyiben van lehetőséged elmélyedni a statisztikákban és tudásbázisban, mindenképpen megéri.

Összefoglalás

A Kabaddi egy rendkívül szórakoztató és látványos csapatsport, amit nehéz nem figyelemmel kísérni. Ahogy egyre több helyre jut el, úgy nyílik egyre több esély a vele kapcsolatos sportfogadásra, tovább bővítve a szerencsejátékosok lehetőségeit.

Ha te még nem fogadtál erre a sportágra, akkor ajánlott körbe nézned a kínálatban, és ha nem is teszel fel téted, magát az eseményt még figyelemmel követheted. Egy minőségi Kabaddi meccse legalább annyira izgalmas, mint maga a téteden izgulni, ezért akkor is kellemes időtöltésben lehet részed, ha átadod magad a sport élvezetének.

Utolsó frissítés: 17/03/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Kabaddi fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli