Kerékpár fogadás – Top 10 oldalak 2023

Nagyon sok sportfogadási oldalon érhető el a kerékpár fogadás, hiszen ezt a sportot nagyon sokan kedvelik, és az olyan események, mint például a Tour de France, azokhoz is elhozzák, akik külön nem keresnék. Az érdeklődők között pedig sok olyan is van, aki az online sportfogadás szerelmese, innentől már csak egy lépés, hogy a két terület egymásra találjon.

Ha te is a kerékpársport és az ahhoz kötődő fogadási lehetőségek miatt vagy itt, akkor a legjobb helyre érkeztél. Ebben a nagyon részletes cikkben bemutatjuk, hogy hogyan lehet fogadni a kerékpáros versenyekre, hogyan működik ez a típusú sportfogadás, mire is érdemes pénzt tenni, és megismerkedhetsz a legjobb előnyökkel és a néhány hátránnyal is. A cikk végén pedig a gyakran ismételt kérdések teszik még teljesebbé a tudásod.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a kerékpár fogadás?

A kerékpár fogadás olyan sportfogadás, ahol erre a népszerű sportok ezen királyára tehetsz pénzt. Lényegében az országúti kerékpározás területét fedik le a bukmékerek ajánlatai, de amúgy nincs korlátozva, hogy mire lehet fogadni.

A legjobb sportok

Az országúti kerékpár a sportág csúcsa, hiszen nagy kitartás kell hozzá, és az ehhez társított fogadások sok játékost vonzanak. Emiatt könnyen találhatsz olyan online fogadási felületet, ahol a kerékpáros piacok elérhetők, és mindegyikhez többféle ajánlattal is találkozhatsz. Ha követed az olyan weboldalak ajánlásait, mint a miénk, akkor megismerheted a legjobb kerékpár sportfogadási oldalakat, köztük azzal, hogy hol is érdemes fogadni.

Milyen típusú versenyek vannak – ezek közül választhatsz

A kerékpár szabályok alapvetően hasonlóak minden területen, de azt természetesen az adott verseny határozza meg, hogy mit szabad, és mit nem. Ha a verseny szó kerül elő, akkor az emberek többségének olyan események jutnak eszébe, mint a Tour de France, de ennél jóval többről szól ez a sportág.

A magyar és nemzetközi versenyek esetében a követező felosztásról beszélhetünk a különböző versenyzők száma, a megtett hossz, és az időtartam alapján:

Egynapos versenyek: Ez a típus tartozik a legnépszerűbb események közé, és ez vonzza az egyik legerősebb figyelmet a rajongók részéről. A kerékpársport esetében az ilyen versenyek egyetlen nap alatt valóban le is zajlanak, a megtett táv általában 150 és 300 kilométer között változik.

Olyan helyszínek bukkanhatnak fel itt, mint a Milánó-San Remo, a Párizs-Roubaix, a Liege-Bastogne-Liege, de a BMX és a hegyi kerékpár versenyek sem tartanak tovább általában egy napnál.

Többnapos versenyek: Ez a típus a kerékpársport másik nagy szegmense, hiszen olyan események tartoznak ide, mint a Tour de France vagy a Vuelta a Espana. Az országúti kerékpáron tekerő versenyzők különféle szakaszokat teljesítenek, melyeknél önálló győztes is kinevezésre kerül, illetve a verseny végén is kiosztják a legjobb sportolóknak szóló díjakat.

Ez a sok lehetőség természetesen kedvez a sportfogadás számára is, a kerékpár fogadási oldalak kiemelten készülnek ezekre a versenyekre, nem ritkán külön üdvözlő bónusz bevetésével.

Időfutamon: Az ilyen megmérettetésen az egyéniben vagy csapatban versenyző sportolók meghatározott távolságot tesznek be, és a beérkezésük alapján kapják meg a díjakat. A legtöbb többnapos verseny tartalmaz ilyen futamokat is, ahol egészen jók a szorzók.

Hegyikerékpáros versenyek: A hegyi futamok külön területnek számítanak már a kerékpársport berkein belül, másféle bringákkal, mint az országúti versenyek esetében. A változatos, sokszor extrém hegyi terep külön kihívást emel a különböző versenyzők elé, ahol nem ugyanazok a feltételek érvényesek, például nem a gyorsaság számít, hanem az ügyesség. Sok bukméker követi ezeket a versenyeket is a sportág kínálatán belül, így könnyedén köthetsz fogadást.

BMX versenyek: A leghúzósabb BMX eseményeken a magyar és nemzetközi versenyzők speciális kerékpárokon adnak elő mutatványokat, illetve küzdik le a változatos akadályokkal felszerelt pályát. Ezen a területen nem jellemző a hegyi verseny, oda másféle kerékpárok szükségesek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mire lehet fogadni a kerékpározásban? Elérhető az üdvözlő bónusz?

Ha tisztán a fogadási oldalát nézzük, akkor a kerékpár fogadás során is hasonló feltételek érvényesek, mint más sportág esetében, például az üdvözlő bónuszra feljogosító befizetése értékében a játékosoknak számlát kell nyitniuk a bukmékerek oldalain.

Ha viszont azt nézzük, milyen fogadási piacok állnak rendelkezésre, akkor érdemes kis figyelmet szentelned a fogadások megismerésére, mert számos egyedi sajátossággal találkozhatsz:

Fogadás a verseny győztesére: Ez a fogadási piac ugyanaz, mint más sportág esetében, az online fogadóirodáknál tétet tehetsz arra, hogy melyik versenyző nyeri az adott versenyt. Ha csapatok is indulnak, akkor arra is fogadhatsz, hogy melyik csapat viszi el a végső győzelmet.

Helyezésre fogadás: Az online bukméker oldalakon ilyenkor arra tehetsz fogadást, hogy a szakasz vagy a verseny végén ki lesz a megadott helyezett. Ez lehet az első, a második, a harmadik hely, de gyakorlatilag nincs korlátozva a különböző lehetőségek száma, így akár arra is tehetsz tétet, hogy ki fut be a 100. helyen, ha ezt a bukméker felkínálja.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Pontverseny fogadás: Ilyenkor arra teszel tétet, hogy melyik versenyző vagy csapat gyűjti össze a legtöbb pontot. Ezek különböző szabályok alapján vannak kiszámolva, melyet mindig a sportág és az esemény előírásai határoznak meg.

Speciális fogadások: A fogadási oldalak saját döntése alapján teljesen egyedi fogadási ajánlatok is elérhetők lehetnek, mely az adott verseny valamelyik jellemzőjére lett kitalálva. Ide tartozik pl. a hegyi befutóra, a sprintre, az egyes szakaszok eredményeire, vagy bármilyen más tulajdonságokra feltett tét.

Trikókra fogadás: Az olyan versenyek, mint pl. a Tour de France, különböző színű trikókat osztanak ki a szakaszok végén, honorálva az adott versenyző teljesítményét. Ezekre is lehet fogadást kötni, pl. hogy ki kapja az adott napon a Tour de France sárga trikóját.

Egymás elleni fogadás: Az ilyen head-to-head típusú fogadási ajánlatok két versenyző eredményére fókuszálnak, és arra tehetsz fel tétet, hogy a verseny során az adott kettősből ki lesz az első.

Milyen események vannak Magyarországon és világszerte?

Magyar zászló

A sportfogadás csak akkor izgalmas, hogyha megfelelő események is elérhetőek az adott sportág kínálatában. Szerencsére a kerékpár egy ilyen sport, hiszen nagyon sok nívós külföldi és magyar sportesemény áll rendelkezésre a fogadások megtételére.

 • Tour de France: Ez a verseny Franciaországban kerül megtartásra, nagyjából három hétig tart, és legtöbbször júliusban startol el.
 • Giro d’Italia: A májusban, Olaszországban megrendezett esemény a világ második legmenőbb ilyen rendezvénye, és az egyik legrégebbinek számít.
 • Vuelta a Espana: Ezt a verseny is három héten át tartják, szeptemberben indul Spanyolországban.
 • Olimpia: A négy évenként megtartott olimpián jelenleg kétféle verseny szerepel a programban, az országúti kerékpár és a pályakerékpár.
 • Kerékpáros világbajnokság: Az évente megszervezett eseményen képviselteti magát az országúti kerékpár, a hegyi futamok, a BMX és a pályakerékpár.
 • Európa-bajnokság: Hasonlóan a vb-hez, ezt is évente rendezik meg, csak ez esetben az európai versenyzőké a főszerep.
 • Magyar futamok: Magyarország esetében sincs okunk a szégyenkezésre, hiszen itthon is ugyanazok a feltételek érvényesek a sportolókra, mint világszerte, emiatt nagy az érdeklődés. Olyan népszerű magyar eseményeken érhető el a kerékpár fogadás, mint a Hajdú-Főnix Kupa, a Borsod MTB Series, a Tour de Hongrie, a Tour de Mátra, az Alpok-Adria Kupa Sopron, a Visegrád 4 Kerékpárverseny vagy a különféle junior megmérettetések.

Kerékpár sportfogadás – Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik?

Ahogy minden sportfogadás, úgy a kerékpár fogadás is rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal. Ezeket jó ötlet még az előtt megismerned, mielőtt pénzt tennél fel egy ajánlatra, így elkerülheted a veszteségeket, és még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló tőkéből. Az alábbiakban megtalálod a kerékpárhoz köthető fogadások előnyeit és hátrányait, hogy ennek alapján meghozd a végső döntést, neked való-e ez a sportág, és ha igen, melyik piac lehet a legjobb.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Ezeket az előnyöket érdemes kihasználnod a fogadások során

Természetesen a kerékpár fogadás egyik legerősebb előnye maga az izgalom, melyet a sportok ezen királya szállít a nézőknek. Így nem csak azon izgulhatsz, hogy megnyered-e a fogadást, hanem azt is nyomon követheted, hogy ki lesz az adott szakasz vagy verseny végső befutója. Egy Tour de France még akkor is élvezetes, ha soha nem hallottál róla korábban, nem hogy akkor, amikor pénzed múlik rajta!

Hatalmas előny az is, hogy ez a sport könnyen elérhető az összes online buki felületén. Nem csak egy-két piaccal fogsz találkozni, amikor megnyitod az első ilyen kínálatot, hanem nagyon sokkal, mely telis-tele lesz eseményekkel. Főleg a nyári időszakban találni nagyon sok ajánlatot, ekkor 100%, hogy nem maradsz tétrakás nélkül.

Sokféle bukméker kínál üdvözlő bónusz vagy más típusú promóciókat a top versenyekre (mint pl. a Tour de France), amelyekre másféle feltételek érvényesek, mint az egyéb promóciókra. A fogadás során kínált szorzók pedig általában jóval magasabbak, mint másféle online fogadás esetén, mivel ezek a versenyek jóval kockázatosabbak.

Legyen akármilyen formában is egy versenyző, nem garantált, hogy ő lesz a szakasz nyertese vagy a végső győztes, mivel sérülések és technikai problémák mindig közbe szólhatnak.

Figyelj oda a hátrányokra is, így nem érhet meglepetés

Ahogy azt már a bevezetőben elolvashattad, léteznek hátrányok is a bringás fogadás részéről. Ilyen hátrány a kiszámíthatatlanság, hiszen nehezen megjósolhatók a sportfogadás területén, hogy egy ennyire kiélezett tecnikai sportban mikor következnek be balesetek vagy véletlenek. Emiatt még a betonbiztosnak tűnő fogadások is elbukhatók.

Kerékpár fogadás

Ez a sport híres arról, hogy nagyon sok dolog titokban marad a csapatok háza táján. Emiatt sokkal nehezebb infót kapni a versenyzők állapotáról, a piac nagymenőiről, de akár az általuk kitalált dolgokról. Ennek köszönhetően jellemzően csak futhatsz az információk után, és nagyon nehéz előzetes következtetéseket levonni.

Az online sportfogadás része a bónusz, amikor az arra feljogosító befizetése értékében a játékos ajándékot kap a bukmékertől. Itt is vannak persze különféle feltételek: időhatárok és kivételek, melyeket be kell tartanod, de a bónusz elfogadása után a nyereményedet csak akkor tudod felvenni, ha a hozzá kötődő feltételeket teljesítetted. Ez más sportághoz tartozó fogadások többségénél is így van, de a feltételek, időhatárok betartását érdemes itt is kihangsúlyozni.

Kerékpár fogadás trükkök – ezekkel hozhatsz ki még többet a pénzedből

A fogadási tevékenység nem lehet teljes tippek és trükkök nélkül, hiszen ésszel élve sokkal többet elérsz. Ha tudod pontosan, miről szól az adott piac, akkor 100%-kal több esélyed van arra, hogy informált tétet tegyél, mintha csak vaktában lövöldöznél. Persze a sportfogadás mindig kockázatos, és nincsenek garanciák a nyerésre, de ismerd meg a következő tippeket, és alkoss véleményt te:

Ismerd meg a versenyzőket és a csapatokat: Bár ahogy azt már az előzőekben megismerhetted, ez a világ eléggé zárt, azért jó pár szakmai oldal követi a legújabb fejleményeket. Ezeket olvasva azért képet kaphatsz arról, hogy melyek az esélyek egy szakasz vagy a végső eredmény terén.

HotBet Bónusz

Vedd figyelembe a pályát: verseny és verseny között is hatalmasak lehetnek a különbségek, ezért mindig vedd figyelembe a fogadási szelvény elküldése előtt, hogy milyenek a helyi adottságok. Nem mindegy, hogy egy pályaversenyről van szó, vagy egy időjárásnak kitett utcai futamról.

Vedd igénybe a szakértők segítségét: Ma már egyáltalán nem ritka, hogy a kisebb versenyek előtt is szakértők elemzik az esélyeket, melyeket te aztán felhasználhatsz a fogadási tevékenységed során. Akár még azt is megtudhatod, hogy ki lehet az aboszolút favorit, melyet aztán beilleszthetsz a stratégiádba.

Használd fel a fogadóirodák konkurens ajánlatait: A fogadási ajánlatoknál az online fogadóirodák egymással is versenyeznek, ezért nem köt téged semmi sem ahhoz, hogy csak egy bukit használj. Nézz körbe, ismerd meg a különféle odds-okat, és fordítsd a bónusz ajánlatokat a saját előnyödre!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok a kerékpár fogadásról

Egyetlen részletes cikk sem lenne teljes a gyakran isméltelt kérdések és az azokra adott válaszok nélkül, nincs ez másképp az ebbe a kategóriába eső fogadási ajánlatok esetében sem. Olvasd el a következő tudnivalókat, ezáltal téve teljessé a fentiekben már megismert információkat.

Hogyan működnek a kerékpáros fogadások szorzói?

A szorzók 100%-ban ugyanúgy működnek, mint más sportágaknál, az alap téted kerül felszorzásra az odds-szal, vagy több tét esetében az eredő odds-szal. Ezek alapján már láthatod a várható nyereményed, ha a fogadási szelvényed sikeres lesz.

Milyen kockázatai vannak az ilyen típusú fogadásnak?

Legyen szó akár egy klasszikus futamról, akár hegyi versenyről, a kockázatok ugyanazok. Az ilyen versenyeken rendszeresek a sérülések, a balesetek, ahol nem csak önmagukat ütik ki a részt vevők, hanem sok másik versenyzőt is. Ezért még a top favoritokra tett tét is elbukhat egy előre nem látható körülmény miatt.

Elérhetők bónusz ajánlatok ezekre a fogadásokra?

Igen, nagyon gyakori, hogy a fogadóirodák valamilyen extra bónusz ajánlattal készülnek a legnagyobb bringás eseményekre, melyet igénybe véve még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló alap tőkéből.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A kerékpár nem hiába tartozik a nagyon népszerű eseménye közé, hiszen rendkívül látványos és izgalmas. Az sem csoda, hogy ezt a tényt a fogadóirodák is észre vették, és szinte az év bármely időszakában 100% biztosra veheted, hogy találsz náluk a bringásokhoz köthető fogadási piacot.

Ebben a nagyon részletes cikkben mindent megtudhattál erről a sportfogadásról, az elérhető piacokról, a legnagyobb nemzetközi és magyar versenyekről, az esetleges buktatókról és a legnagyobb előnyökről. A gyakran ismételt kérdésekben pedig azt is megérthetted, hogy milyen kérdések foglalkoztatják a legtöbb embert ezen a területen.

A fogadáshoz válassz az általunk ajánlott és letesztelt online fogadóirodák közül, ahol a tudásod és tapasztalatod felhasználhatod a legütősebb nyeremény odds-ok összeválogatásához. Ezután már csak bíznod kell a szerencsében, hogy a megfogadott esemény bejöjjön, és elvihesd a téged megillető nyereményt.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a kerékpár fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli