Kutyaversenyzés fogadás – Legjobb oldalak 2023

Ha izgalmas szerencsejátékot keres, az agárversenyfogadás lehet, hogy pont az, amit keres. Ez a fajta fogadás nagyon szórakoztató lehet, és ha tudod, mit csinálsz, akkor nagyon jövedelmező is lehet. Íme egy gyors áttekintés arról, hogyan működik az agárversenyfogadás.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az agárversenyzés története

A kutyaversenyzés a 19. században kezdődött, bár a történészek szerint már jóval régebben is létezhetett. A feltételezett versenyeket egy i. e. 2.000-ből származó egyiptomi falfestményen ábrázolták, amelyen kutyák üldöznek egy nyulat.

Az első feljegyzett versenyre 1876-ban került sor az angliai Hendonban, és mivel a versenypályák végül az egész Egyesült Királyságban és Európa más részein is megjelentek, 1911-re a brit és amerikai fogadóirodák csak Anglia területén több mint 350 pályán fogadtak.

Kezdetben a nők nem vehettek részt a versenyen, de néhány éven belül elkezdtek versenyezni a férfiak között. A kutyaversenyzés Amerikában akkor vált népszerűvé, amikor 1919-ben Owen Patrick Smith bevezette a sportágat, és a következő két évtizedben jelentősen nőtt az egész országban, így ez lett Amerika egyik legkedveltebb látványsportja.

Miután az 1960-as évektől kezdődően napjainkig tartó népszerűségi időszakot élt meg, a kutyaverseny-fogadás sok ember számára vált lebilincselő tevékenységgé, akik próbára akarják tenni a szerencséjüket, vagy csak élvezni akarják a showt.

A legjobb sportok

A kutyafuttatás fontos jellemzői

Az agárverseny-fogadás izgalmas élmény, és számos fontos jellemzőt kell figyelembe venni, amikor belevágunk. Az egyik legfontosabb elem a kutya formájának megértése, mielőtt fogadnánk rájuk. Ezenkívül hasznos, ha kutatást végez a tulajdonosukról és az edzőikről, hogy megismerje a versenyzés sajátos stílusát. Egy másik figyelembe veendő tényező a különböző pályák felkutatása, hogy jobban megértse, hogyan futnak a kutyák az adott környezetben.

Ezen tulajdonságok mellett sokan úgy vélik, hogy az agárversenyfogadásnak élvezetesnek és szórakoztatónak kell lennie, ezért a sikerhez elengedhetetlen, hogy időt szánjon és jól érezze magát. Ezért mindezen dolgok szem előtt tartása segít abban, hogy élvezetes és sikeres élményt nyújtson a fogadásban való részvétel.

Versenypálya

A versenypályára járni izgalmas élmény lehet, és a kutyás versenyeken biztosan nincs hiány izgalomban. A hangulat és a nézőtársak bajtársiassága még inkább fokozza a várakozás érzését. Egy este a lóversenyeken mindenképpen megéri, hiszen annyi mindent kínálnak – gyönyörű táj, ragyogó és energikus kutyák, minőségi fogadóirodák és engedéllyel rendelkező bárok csak egy része annak, amire számíthat.

Minden egyes új futam új esélyeket kínál mindenkinek, legyen az tapasztalt fogadó vagy első alkalommal résztvevő. Természetesen mindig nagy élmény nézni, ahogy ezek a hajlékony és erős kutyák végigsprintelnek a pályán!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan zajlik a verseny?

Az agárverseny-fogadás a szerencsejátékok népszerű formája, amelynek lényege, hogy megjósoljuk, melyik kutya fog elsőként célba érni a versenyen. A kutyákat általában rajtboxokba helyezik, majd kiengedik őket a pályára, ahol legfeljebb hét sáv áll rendelkezésre. Ahogy a kutyák futnak, minden egyes sávot elektronikusan időzítenek, és több videokamera rögzíti a verseny eseményeit, így a verseny előrehaladtával stratégiai döntéseket hozhatsz.

Minden versenypályának más-más szabályai vannak arra vonatkozóan, hogy bizonyos futamokra vagy kutyatípusokra bizonyos téteket kell-e megtenni, ezért fontos, hogy a fogadás megtétele előtt tisztában legyen az egyes szabályokkal. A verseny befejezése után az eredményeket közzéteszik, és a nyerteseket a nyertes szelvényükkel vagy az online fogadási számlájukon keresztül fizetik ki.

A legjobb sportfogadási oldalak

Magyar zászló

Ha a legjobb sportfogadási oldalakat keresi a kutyás versenyekre, a három legjobb választás garantáltan megdobogtatja a szívét. A Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy mind olyan fogadások széles választékát kínálja, amelyek feldobhatják az amúgy is izgalmas futamokat.

Nem számít, milyen típusú fogadást köt, ezeken az oldalakon könnyen találhat nagyszerű oddsokat, így még több pénzt kaphat a pénzéért. A versenynap most sokkal izgalmasabbá vált!

Mire fogadhatsz agárversenyen?

Az agárversenyfogadás a szerencsejátékok izgalmas és kifizetődő formája, amely lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy nagyot nyerjenek a fogadásaikkal. A kutyákra a világ minden táján, többek között Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Mexikóban engedélyezett pályákon fogadhatsz.

A különböző fogadási típusok segítségével fogadhat arra, hogy melyik kutya lesz az első vagy a második egy versenyen, a back-to-back versenyekre, arra, hogy több kutya egy bizonyos sorrendben ér célba, vagy kombinált fogadásokra.

Vannak pontszerző fogadások és pontkülönbségek is azok számára, akik nagyobb izgalomra vágynak a fogadások során. Ennyi különböző fogadási lehetőséggel bárki, aki izgalmat és lehetséges nyereményeket szeretne, fontolja meg az agárversenyfogadást!

Fogadási tippek és stratégiák

A sikeres fogadáshoz nem csak a szerencsén múlik. A megfelelő stratégiákkal növelheti a nagy nyeremények esélyét. Néhány tipp, amely segíthet, többek között a fogadási típusok felkutatása és megismerése, a formakalauzok megismerése, a szigorú költségvetés és az egyes fogadások gondos előkészítése.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Annak megállapítása, hogy mely fogadástípusok működnek a legjobban az Ön számára, szintén kulcsfontosságú a nyereményei általános haszonkulcsának eléréséhez. Számos hasznos online forrás áll rendelkezésre, amelyek további gondolatokat és tanácsokat osztanak meg a kutyafuttatásokra való fogadással kapcsolatban, így még izgalmasabbá téve ezt az izgalmas hobbit.

Ne csak a győztesre fogadjon!

A fogadás rengeteg izgalmat nyújthat, de ne csak a győztesre korlátozza magát! Vegyen fontolóra néhányat a sok egyéb mód közül, amelyekkel izgalmat szerezhet ebből a lendületes sportból. Az exacta fogadásnál az első és a második helyezettet kell sorrendben kiválasztania, míg a trifecta esetében az első, a második és a harmadik helyezett helyes sorrendjére kell fogadnia.

A szuperfecta egy nehéz fogadás, amely a negyedik helyet is hozzáadja a jóslathoz, és siker esetén jelentősen kifizetődik. Az egyes futamok ennyi lehetséges kimenetelével rengeteg lehetőség van arra, hogy a fogadást még izgalmasabbá tegye!

Kövesse kedvencét online!

Az online agárversenyfogadással minden eddiginél közelebb lehet az eseményekhez! Kövesse kedvenc agarait, trénereit és pályáit, és tegyen okosabb fogadásokat az online fogadási forrásokon keresztül elérhető adatok és meglátások segítségével. Találja meg a legfrissebb híreket és statisztikákat, amelyek előnyt jelenthetnek a közelgő versenyeken.

Fogadjon okosabban és gyorsabban az iparágvezető szoftverrel, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen maximalizálni a nyereséget, miközben egy kényelmes helyen nyomon követheti az összes fogadását. Legyen szó akár egy kis helyi versenyről, országos bajnoki versenyről vagy az év kutyája tétről, mostantól minden információ a kezed ügyében van, és a világ bármely pontjáról fogadhatsz kedvenceidre!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A feltörekvők a bajnokok ellen

Az egyik legrégebbi és a rajongók által legkedveltebb fogadási sportágként a kutyafuttatás a feltörekvő újoncok és a tapasztalt bajnokok egyedülálló keverékét vonzza. Annak ellenére, hogy az újoncok számára alacsony a belépési küszöb, a győzelem meglepően nehéz lehet a verseny közepén belépők számára.

Ezért van az, hogy a régóta tapasztalt veteránok közül néhányan évekig tartó gyakorlás és sikeres befektetések után könnyedén az élre állnak. Ettől függetlenül a friss arcok és a veterán szakértők közötti verseny még izgalmasabbá teszi a fogadásokat ezeken a versenyeken. Egy kis szerencsével és az esélyek megismerésével – potenciálisan jövedelmező kifizetések várnak azokra, akik gondosan választják meg a tétjeiket.

Fáradtság és teljesítmény

A versenyfogadással járó fizikai megerőltetés nem vicc. Az állat folyamatos mozgása a verseny rohanásában fáradtságot okozhat, ami a teljesítményt mind az edzők, mind a fogadók számára aggodalomra ad okot.

A kutya fáradtsági szintjének megértése a fogadások megtétele előtt segíthet meghatározni, hogy az adott állat mennyire lesz sikeres a verseny során, ami potenciálisan növelheti a siker esélyét bizonyos kutyák esetében. A kutya teljesítményének figyelemmel kísérése az idő múlásával szintén hasznosnak bizonyulhat annak megértéséhez, hogy a kimerültségi szint és más tényezők függvényében mikor érdemes fogadásokat kötni vagy visszalépni.

Érzelmek helyett racionálisan!

Ahelyett, hogy érzelmekre alapozná fogadásait, fontos, hogy racionálisan járjon el a fogadások során. Ha átgondolja a döntését és elemzi az esélyeket, nagyobb valószínűséggel fog hosszú távon nyereséget elérni. Természetesen minden szerencsejátékban mindig van egy kis szerencse is, de ha ésszerűen cselekszel, akkor a legjobb esélyt adhatod magadnak a sikerre.

Csak egy adott összegért játsszon!

A bölcs fogadók tudják, hogy a meghatározott összeggel való játék minden sikeres fogadási stratégia fontos része. Ha új vagy az egyedülálló sportfogadás világában, tudd, hogy fontos meghatározni, hogy mennyi pénzt tudsz kényelmesen elkölteni, és soha ne lépd túl ezt a határt.

Thrillsy Bónusz_3

A saját lehetőségein belül fogadni elengedhetetlen mind a felelősségteljes játékhoz, mind a pénzügyi stabilitás fenntartásához, amit érdemes szem előtt tartani a szerencsejátékok minden fajtájánál! Csak egy kis fegyelemmel, az alapok megértésével és a limiten belül maradva máris egy szórakoztató (és kifizetődő!) fogadási élmény felé veheti az irányt.

Figyelje az időjárást!

A kutyafuttatásra való fogadás ijesztő feladat lehet, különösen, ha megpróbáljuk megjósolni az egyes versenyek kimenetelét. Az egyik fontos tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, az időjárás. Ha például a pálya nedves és sáros a heves esőzések miatt, az egyes kutyáknak előnyt jelenthet, mivel hozzá vannak szokva az ilyen körülmények közötti futáshoz.

Másrészről viszont különböző kutyáknak jobban fekszik egy száraz vagy napos pálya – ezért mindig érdemes ellenőrizni az időjárást, mielőtt fogadásokat kötnénk! Bár a forma tanulmányozása alapvető fontosságú, amikor kutyás versenyekre fogadunk, annak megértése, hogy az egyes kutyák hogyan fognak teljesíteni az időjárás függvényében, mindent eldönthet a siker és a kudarc között.

GYIK

Az agárversenyfogadás zavaros és nyomasztó folyamat lehet, tele ismeretlen technológiával és szakzsargonnal. A sportfogadással kapcsolatos jobb tájékoztatás érdekében fontos, hogy tisztában legyen a leggyakrabban felmerülő kérdésekkel.

Ezek a GYIK a jogosultsági szabályoktól kezdve a technikai követelményekig és még sok más témát érintenek, így ha időt szánsz az áttekintésükre, az elengedhetetlen azok számára, akik tájékozott és sikeres fogadási rajongókká szeretnének válni.

Ha tisztában van a szerencsejáték ezen típusának minden csínjával-bínjával, akkor nagyszerű helyzetbe kerülhet, hogy profitálhasson, ezért ne hagyja, hogy az információhiány megakadályozza, hogy belevágjon a szerencsejátékba.

Milyen típusú fogadásokat tehetek?

Az agárversenyfogadás izgalmas élményt nyújt minden tapasztalati szintű szerencsejátékos számára. Ha fogadást köt egy versenyre, potenciálisan pénzt nyerhet, ha a kiválasztott kutya megnyeri a versenyt. Hét különböző típusú fogadás érhető el, köztük egyenes és egzotikus fogadások.

Az egyenes fogadások közé tartoznak a győzelmi fogadások, a helyezési fogadások és a show fogadások, míg az egzotikus fogadások közé tartoznak a napi párosok, a quinellák, az exacták, a trifecták és a superfecták.

Kutyaversenyzés fogadás

Ha tudja, hogy milyen típusú fogadást érdemes megtenni, az előnyös lehet a siker esélyének növelésében, amikor fogadást köt. A fogadás típusától függően az oddsok eltérőek lehetnek, ezért fontos, hogy a fogadási lehetőségek közötti különbségeket megértse, mielőtt részt vesz a fogadásban.

Hogyan tudhatok meg többet az agárversenyzés szabályairól?

Az agárverseny egy izgalmas és izgalmas fogadási sport, amely évek óta magával ragadja és szórakoztatja a közönséget. Bár a szabályok elsőre kissé bonyolultnak tűnhetnek, rengeteg forrás áll rendelkezésre, hogy segítsen Önnek! Az online útmutatók, a tapasztalt rajongók által írt könyvek, sőt a helyi versenypályák által szervezett tanfolyamok is értékes ismereteket nyújthatnak a törvények és szabályok eligazodásához.

Emellett a tapasztalt fogadókkal vagy a versenypálya személyzetének tagjaival való beszélgetés is hasznos tippeket adhat arra vonatkozóan, hogyan maradhatsz tájékozott és naprakész ennek az izgalmas sportnak a folyamatosan változó szabályaival kapcsolatban!

Az agárversenyfogadás legális az én országomban?

Az agárversenyfogadás remek módja lehet a szórakozásnak és a potenciális pénznyerésnek, de mielőtt belevágna, fontos, hogy megismerje az alkalmazandó szabályokat. Az Ön országától vagy régiójától függően a fogadások illegálisak lehetnek. Annak érdekében, hogy biztos legyen benne, hogy betartja a törvényt és a szabályoknak megfelelően jár el, érdemes utánajárnia, hogy az Ön területén legális-e a fogadás.

Szerencsére sok kormányzat könnyű forrásokat biztosít ahhoz, hogy gyorsan hozzájusson ehhez az információhoz. Kutakodjon egy kicsit, és nézzen utána a helyi hatóságoknak – ez biztosítja, hogy a törvény jó oldalán maradjon, és élvezze a kutyaversenyekre való szerencsejátékot.

Szerveznek nagydíjakat Magyarországon?

Az agárverseny-fogadás népszerű tevékenység Magyarországon, és országszerte rendszeresen rendeznek kutyafuttatásokat. A szerencsejátékosok szívesen fogadnak a versenyeken induló kutyákra. A fogadásnak ez a formája nagyvonalú jutalmakat és alkalmanként nagydíj lehetőségét kínálja.

Valójában minden évben több figyelemre méltó eseményt is rendeznek a komoly szerencsejátékosok számára, akik nagyobb összegeket szeretnének nyerni ezen az érdekes játékon. Néhány ilyen versenyen Európa legjobb versenyzői vesznek részt, és a játékosoknak mindig figyelniük kell rájuk, amikor a magyarországi lehetőségeiket vizsgálják.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mi történik azokkal a kutyákkal, amelyek már nem versenyeznek?

A kutyaversenyfogadás szórakoztató időtöltésnek tűnhet, de a valóság az, hogy a visszavonult kutyáknak gyakran bizonytalan a jövőjük. Miután visszavonulnak a versenypályáról, sokukat egyszerűen elhagyják, vagy túlzsúfolt, egészségtelen körülmények között tartják őket – nem kaphatják meg a megérdemelt gondoskodást és szeretetet.

Szerencsére van rá mód, hogy az emberek segítsenek abban, hogy ezeknek a szeretett kutyáknak fényes jövőjük legyen: örökbefogadással, szponzorálással vagy egy mentett kutya gondozásával. Bármennyire is megterhelő volt számukra a versenypályán töltött élet, az állatvédő csoportok és a nagylelkű adományozók támogatásával a visszavonult versenykutyák új otthonokban folytathatják szeretetteljes életüket.

Összefoglaló

Az agárversenyek, népszerű nevükön a kutyafuttatások, régóta a nagy nyereményre vágyó szerencsejátékosok kedvencei. Két vagy több kutya versenyez egy pályán, és minden résztvevő fogadást köt arra, hogy melyik kutya lesz az első. A közelmúltban számos országban törvényeket vezettek be a kutyafuttatók megfelelő szabályozásának és humánus körülményeinek biztosítása érdekében.

Bár az embernek jártasnak kell lennie ahhoz, hogy felmérje, melyik kutya lesz a legvalószínűbb győztes, a fogadás nagy izgalmakat és pénzkereseti lehetőségeket kínálhat azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy fogadjanak. Ennyi lehetőség és izgalom mellett nem csoda, hogy az agárversenyek továbbra is népszerűek mind online, mind személyesen.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Kutyaversenyzés fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli