Küzdősport UFC / MMA fogadás – A legjobb oldalak 2023

Az online küzdősportfogadás birodalma már nem csak az UFC és MMA rajongókra korlátozódik. A boksztól és kick-boksztól a muay thaiig és a karatéig számos sportág elérhető, így mindenki számára van valami, aki be szeretne kapcsolódni az online küzdősportfogadás világába.

Bár egyes sportfogadók még mindig az MMA vagy UFC fogadásokra specializálódnak, sokan már a harcművészetek más formáit is felkarolják, és minden egyes sportághoz különböző piacokat kínálnak. Például a bokszban találhatsz oddsokat bizonyos menetekre, vagy arra, hogy egy harcos melyik stílust fogja használni egy muay thai meccs során.

Amikor el kell döntenie, hogy melyik küzdősportra szeretne fogadni, először is vegye figyelembe a saját tapasztalati szintjét. Ha kezdő vagy, akkor lehet, hogy a legjobb, ha valami ismertebbel kezdesz, mint például a boksz vagy a muay thai, mielőtt belemerülnél az ismeretlenebb sportágakba. Az is fontos, hogy utánanézzen annak a sportágnak, amelyre fogadni szeretne, és megértse a vonatkozó szabályokat és előírásokat.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Harci fogadási oldalak – hol fogadhatok? – Hot.Bet, 1Bet és Thrillsy

Amikor egy jó online bunyófogadási oldal megtalálására kerül sor, több kulcsfontosságú tényezőt is figyelembe kell venni. Ezek közé tartozik a kínált piacok köre, az alkalmazott nyereményszorzó formátum és a biztonsági intézkedések.

A Hot.Bet egy bevált harcfogadási platform, amely versenyképes oddsokat kínál az MMA, UFC és boksz mérkőzésekre. Emellett élő közvetítési lehetőségeket is kínálnak, így minden egyes menetet élőben követhet, amint az akció zajlik.

A legjobb sportok

Az 1Bet egy másik népszerű választás a küzdősport-fogadók számára, mivel széleskörű lefedettséget biztosítanak a világ minden nagyobb eseményére. A Thrillsy egy újabb oldal, amely nagyszerű választékot kínál a küzdősport fogadási piacokon, beleértve a muay thai és karate küzdelmeket is.

Mielőtt bármelyik harci fogadási oldalra feliratkozna, mindenképpen olvassa el figyelmesen a feltételeket. Ellenőrizze az elérhető bónuszajánlatokat vagy promóciókat, és ellenőrizze a kínált ügyfélszolgálati lehetőségeket, ha segítségre van szüksége a fogadások elhelyezéséhez.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az online fogadások bizonyos fokú kockázatot hordoznak, ezért mindig felelősségteljesen fogadjon, és csak olyan pénzt költsön, amit megengedhet magának, hogy elveszítsen. Ha követi ezeket a tippeket, élvezheti az online fogadások minden izgalmát anélkül, hogy szükségtelen pénzügyi kockázatnak tenné ki magát.

Élő közvetítés és játék közbeni fogadások

Az élő közvetítés és a játék közbeni fogadások egyre népszerűbb módja az online fogadások élvezetének. A legnagyobb bunyós estékről elérhető élő közvetítésekkel minden egyes ütést, rúgást és leütést élőben követhet, amint az megtörténik. Sok fogadóiroda kínál in-play fogadásokat is ezekre a mérkőzésekre, így az akció közben is fogadhatsz.

Ez olyan fokú izgalmat kínál, amelyet a hagyományos, mérkőzés előtti fogadások nem érnek el, mivel az élő események során mindig előfordulhatnak váratlan eredmények vagy figyelemre méltó visszatérések. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a küzdelem során végig koncentráltnak kell maradnia, hogy ne szalasszon el egyetlen jó lehetőséget sem a nyereséges fogadások elhelyezésére.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan zajlik a fogadási folyamat a versenyeken?

A fogadási folyamat a küzdősport-versenyeken nagyon hasonlít a hagyományos sportfogadáshoz. Számlát kell nyitnod egy bukmékernél és befizetned némi pénzt, majd elkezdheted kiválasztani azokat a piacokat, amelyekre fogadni szeretnél. Az egyes piacokra elérhetőek lesznek az oddsok, így a fogadások elhelyezése előtt eldöntheted, hogy a lehetséges hozam megéri-e a kockázatot.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A különböző bukmékerek speciális ajánlatokat vagy bónusz akciókat is találhat, amelyek segíthetnek növelni a nyereményét vagy csökkenteni a veszteségeit, amikor a sportfogadás elleni küzdelemről van szó. Tartsa nyitva a szemét ezeken, amikor kiválasztja a fogadási platformot, mivel ezek extra ösztönzést nyújthatnak arra, hogy részt vegyen az akcióban.

Végezetül pedig ne feledje, hogy mindig felelősségteljesen fogadjon, és soha ne tegyen fel többet, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen. Ha követed ezeket a tippeket, akkor anélkül élvezheted a harci sportfogadás izgalmát, hogy szükségtelenül kockáztatnád a bankszámládat.

A küzdősportok egyszerű alapkoncepciója

A küzdősportfogadás egy egyszerű koncepció, amely két versenyző közötti küzdelmek kimenetelének megjóslásából áll. Számlát kell nyitnia egy bukmékernél, és pénzt kell befizetnie, majd kiválaszthatja, hogy mely piacokra szeretne fogadni. Minden egyes piacra elérhetőek lesznek az oddsok, így a fogadások elhelyezése előtt eldöntheti, hogy a lehetséges hozam megéri-e a kockázatot.

Fogadás a döntetlenre magas odds mellett

Magyar zászló

Néhány bukméker lehetőséget kínál arra, hogy a döntetlenre magasabb oddsért fogadj, mint amennyit általában kapnál, ha az egyik bunyósra fogadnál.

Ez vonzó ajánlat lehet azok számára, akik nagyobb hozamra vágynak, és gyakran használják a fogadások fedezésére, ha bizonytalanok abban, hogy melyik bunyós fog nyerni. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a döntetlenek a küzdősportokban viszonylag ritkák, ezért ezt a fajta fogadást csak óvatosan szabad megtenni.

A menetek számára fogadhatsz

Amellett, hogy fogadhatsz a küzdelem kimenetelére, arra is fogadhatsz, hogy hány menetig fog tartani. Ez a fajta fogadás különösen népszerű az UFC-versenyeknél, ahol a szabályok szerint a küzdelmeket csak kiütéssel vagy behódolással lehet megnyerni. Ha megjósolja, hogy az egyes küzdelmek meddig fognak tartani, még több izgalmat élvezhet, miközben kedvenc küzdősport-versenyeit nézi.

Fogadás a korai befejezésre

Végül pedig sok bukméker kínál fogadásokat a korai befejezésre is. Ez a fajta fogadás lényegében egy „menet közbeni győzelem” fogadás, és akkor fizet, ha az egyik harcos a kijelölt menet vége előtt nyer. A korai befejezés fogadások remek lehetőséget biztosítanak a hozam növelésére, ha biztos vagy benne, hogy az egyik bunyós az időhatár lejárta előtt győzni fog.

Thrillsy Bónusz_3

Tippek és trükkök a fogadáshoz

A küzdősportokra való fogadás hihetetlenül izgalmas lehet, de fontos megjegyezni, hogy a siker nem mindig a szerencsén múlik. Annak érdekében, hogy biztosítsa, hogy helyesen döntsön a fogadások elhelyezésekor, íme néhány tipp és trükk a fogadásokhoz:

Kutatás: A kutatás alapvető fontosságú, ha fogadásokról van szó. Mielőtt fogadást kötnél, győződj meg róla, hogy mindkét bunyós formáját ismered, és próbálj meg minél több információt megtudni a legutóbbi mérkőzéseikről.

Tanulmányozd az oddsokat: Az oddsok megmondják, hogy mennyire valószínű egy adott bunyós győzelme, ezért mindenképpen tölts időt az oddsok tanulmányozásával, mielőtt döntést hozol. Nézz meg több bukmékert is – a különböző oldalak különböző oddsokat kínálhatnak ugyanazokra a piacokra.

Tarts feljegyzéseket: Ha feljegyzed a fogadásaidat, az segíthet felismerni a fogadási szokásaidat, valamint a gyenge pontjaidat. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikeres sportfogadóvá váljon, és biztosíthatja, hogy folyamatosan fejlődjön és tanuljon a múltbeli hibákból.

Határértékek megállapítása: Fontos, hogy tisztában legyen azzal, mennyi pénzt hajlandó havonta vagy hetente fogadásokra költeni. Állítson fel magának határokat arra vonatkozóan, hogy mennyi tétet tervez, és soha ne lépje túl ezeket, függetlenül attól, hogy mennyire magabiztos bizonyos fogadásokkal kapcsolatban.

Fogadjon felelősségteljesen: Ne feledje, hogy a szerencsejátékot mindig szórakozásnak kell tekinteni – soha nem szabad, hogy stressz vagy nehézségek forrásává váljon. Ha valaha is azon kapja magát, hogy nehezen tudja kontrollálni a fogadásait, mindenképpen kérjen segítséget egy felelős szerencsejáték-platformtól.

A fenti tippek és trükkök betartásával jó úton haladhatsz a sikeres fogadások felé, és elkerülheted, hogy feleslegesen kockáztasd a bankszámládat.

Küzdősport fogadás

Népszerű sportesemények hazánkban – Magyarország

Magyarország számos népszerű küzdősport eseménynek ad otthont, a hagyományos harcművészettől kezdve a bokszon át a kickboxig. Íme néhány a legnépszerűbbek közül:

Nemzetközi Lövőboksz Szövetség (ISBF): Az ISBF minden évben Magyarország számos városában rendez profi shoot box versenyeket. Ezek a versenyek a világ legjobb bunyósait vonzzák, és izgalmas hangulatot biztosítanak a bokszrajongók számára.

Magyar Amatőr Küzdősport Bajnokság: Ezen a Budapesten évente megrendezett versenyen magyar amatőr harcosok mérik össze tudásukat különböző harcművészeti szakágakban, mint például taekwondo, judo, jujitsu és más sportágakban. Ezt az eseményt Európa egyik legjelentősebb versenyének tekintik, és minden évben nagy tömegeket vonz.

Budapest Open Kickboxing Championship: Ez az esemény Magyarország egyik legnépszerűbb kick-box versenye, amelyre Európa minden tájáról érkeznek versenyzők. Mindig izgalmas esemény, és remek lehetőség arra, hogy a kontinens legjobb harcosai között izgalmas küzdelmeknek lehessen szemtanúja.

Magyar Vegyes Harcművészeti Liga: A Magyar MMA Liga 2012-ben alakult, és platformot biztosít a tehetséges vegyes harcművészetek sportolóinak a versenyzéshez. A liga az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, és a sportág legjobb feltörekvő magyar tehetségeit mutatja be.

GYIK

Bár a legtöbb dologról, amit a játékról tudni kell, már beszámoltunk, néhányat talán kihagytunk. Ezért az alábbiakban bemutatjuk a gyakran feltett kérdéseket.

Mennyire fontos ismerni a küzdősportok szabályait az UFC/MMA-ban?

Rendkívül fontos ismerni a küzdősportok szabályait, amikor az UFC/MMA-ra fogadsz. A szabályok promócióról promócióra és még küzdelemről küzdelemre is változnak, ezért mindenképpen szánjon egy kis időt a szabályok tanulmányozására, mielőtt fogadásokat kötne.

Valóban lehet fogadni erre a sportágra bármelyik fogadóirodánál?

Igen, bármelyik fogadóirodánál lehet fogadni. Azonban nem minden bukméker kínál piacokat minden típusú küzdősportra – győződjön meg róla, hogy a legjobb oddsokért vásárolt, mielőtt fogadást kötne.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tényleg megéri alternatív közvetítésen nézni a küzdelmeket?

Igen, a küzdelmek alternatív közvetítésen való megtekintése nagyon előnyös lehet. Betekintést nyerhetsz az egyes bunyósok teljesítményébe, erősségeikbe és gyengeségeikbe, valamint néhány taktikába, amelyet a mérkőzés során alkalmaznak. Mindezek az információk segíthetnek a küzdősportokra való sikeres fogadások megkötésében.

Következtetés

A küzdősport-fogadás nagyszerű módja lehet annak, hogy izgalmasabbá tegye a nézői élményt, és lehetőséget teremtsen néhány nagy nyereményre. Fontos azonban, hogy felelősségteljesen fogadjon, és tisztában legyen a kockázatokkal. A megfelelő ismeretekkel és stratégiával sikeres küzdősport-fogadóvá válhat – sok szerencsét!

Utolsó frissítés: 24/02/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a küzdősport fogadási tippek, akkor a legjobb helyre jöttél. Használja ezeket a tippeket, és növelje a nyerési esélyeit.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli