Lóversenyzés fogadás stratégiák – Top 10 oldalak

A lóversenyzés egy rendkívül népszerű sportág az online fogadási irodák kínálatában, amely hosszú múltra tekint vissza. Ráadásul azon sportágak közé tartozik, amelyek esetében megéri beleásni magunkat az információkba, hiszen a megalapozott fogadások segíthetnek abban, hogy minél jobb fogadási döntéseket hozzunk.

Ezzel pedig igazán nagy előnyre tehetsz szert a fogadások során, hiszen akár kockázatosabb döntéseket is hozhatsz, amelyek szerencsés esetben akár nagyobb nyereményhez is vezethetnek. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan stratégiát, amelyeknek az alkalmazása segíthet a jobb lóverseny fogadások megjátszásában. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Miért érdemes lóversenyzés fogadás stratégiákat használni?

Kezdjük is azzal, hogy megnézzük azt, hogy miért is fontosak ezek a stratégiák. A lóverseny fogadási stratégiák használata azért érheti meg a fogadók számára, mert segíthet abban, hogy nagyobb eséllyel nyerjenek pénzt a lóversenyeken.

Az olyan stratégiák, mint például az oddsok elemzése, a formátumok vizsgálata, a versenyzők utáni kutatás, valamint a pénzkezelési technikák alkalmazása mind segíthetnek abban, hogy a fogadók sikeresebbek legyenek a fogadásokban.

Az oddsok elemzése segít a fogadóknak abban, hogy meghatározzák, mely lovak valószínűbbek a győzelemre, és melyek az esélyesebb vesztesek. A formátumok vizsgálata segít a fogadóknak megérteni, hogy mely lovak a legmegfelelőbbek a versenyre, melyek vannak a legjobb helyzetben ahhoz, hogy nyerjenek.

A legjobb sportok

A versenyzők utáni kutatás segít abban, hogy a játékosok jobban megismerjék a lovakat és azok edzőit, valamint, hogy megtudják, hogy milyen körülmények között teljesítenek a legjobban. A pénzkezelési technikák használata pedig abban segíthet, hogy hatékonyan menedzseljék a pénzüket és ne veszítsék el túlzottan a fogadásaikat.

Ezek az alapvető stratégiák segíthetnek abban, hogy megalapozott döntéseket hozhass akkor, amikor belevágsz a lóverseny fogadásokba. Ahhoz azonban, hogy igazán mindent kihozhass ebből az izgalmas sportból, nem árt megismerni a haladó lóversenyzés fogadás stratégiákat is, hiszen ezekkel megtöbbszörözheted a nyerési esélyeidet. Nézzük is meg, hogy ezek közül melyek a legnépszerűbbek. 

A holland fogadási stratégia

Magyar zászló

Az első fogadási stratégia, amelyet figyelembe kell venned, amikor a következő lóversenyre fogadsz, a holland fogadás vagy más néven a holland rendszer. Ez a fajta fogadási stratégia az, amikor ugyanazon verseny több lehetséges kimenetelére kell fogadnod, ahelyett, hogy csak egyre tennél. 

A holland fogadási stratégiát általában a lóversenyzésben és a labdarúgásban használják. Ennek a stratégiának a fő célja, hogy profitot érhess el a több kimenetel közül az egyikből, amelyre fogadsz. Ennél a stratégiánál a tétet egyenlő arányban kell elosztani. Ez pedig azt jelenti, hogy a nyertes fogadások egyenlő nyereséget biztosítanak majd.

A holland rendszer egy olyan hasznos stratégia lehet, amelyet mindaddig használhatsz, amíg tudod azt, hogy melyik a megfelelő tét, amit meg kell játszanod. Ehhez pedig azt is érdemes megnézni, hogy melyik online sportfogadási szolgáltatónál fogadsz. Az oddsok ugyanis eltérőek lehetnek az egyes oldalakon, így érdemes nagy figyelmet fordítani a szolgáltató kiválasztására.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A lóversenyzés fogadás stratégiák 80/20 rendszer 

A Pareto-elv, vagy 80/20, egy híres elv, amelyet a lóversenyfogadásban is alkalmazhatsz. Ez a rendszer hasonlít a holland fogadáshoz, ahol két lóra teszel, amelyek megnyerhetik a versenyt. A téted körülbelül 80%-a a favoritra, vagy arra a lóra megy, amelyik az 1. helyet szerinted megszerzi. A maradék 20%-kal az esélytelenebb vagy a magas kifizetéssel rendelkező résztvevőt fogja támogatni, ha nyer.

A 80/20-as fogadási rendszer akkor működik jól, ha csak egy favorit résztvevő van a pályán, mivel így megnő az esélye, hogy a 80%-os tétre tisztességes kifizetést kaphass. Ebben az esetben nem kell a 20%-ot a legkevésbé jól teljesítő lóra tenni. Ezt a tétet elhelyezheted magas kifizetésű egzotikus fogadásokra, mint például az exacta vagy trifecta, ha jó rálátásod van arra, hogy melyik résztvevő lesz a 2. és a 3. helyezett.

Sok fogadóban, aki most kezdte el a 80/20-as rendszert, felmerülhet az, hogy ez a rendszer hogyan segíthet nekik nyerni. Először is figyelembe kell venned, hogy egy versenyen bármi megtörténhet. Az elején lehet, hogy a lovad az élre tör, szinte mintha repülne.

Azonban ahogy belép az utolsó futóhosszra, hirtelen lassulni kezd, és csak másodikként vagy harmadikként halad át a célvonalon. Ez a forgatókönyv sokszor előfordul. Ha egy ilyen helyzetet szeretnél ellensúlyozni, akkor a 80/20-as fogadási stratégiát kell alkalmaznod, ami segíthet a legjobbat kihozni a fogadásból. 

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A lóversenyzés fogadás stratégiák place laying rendszer

A Place Laying fogadási rendszer egy olyan stratégia, amelyet egyes lóversenyfogadók arra használnak, hogy lovakat helyezzenek el vesztésre a Place piacon a fogadási tőzsdéken. Ez a rendszer könnyen követhető, így nem kell aggódnod akkor sem, ha kezdő vagy a lóverseny fogadásban. Azonban nem szabad elfelejtened, hogy ha helyesen használod ezt a stratégiát, akkor remek profitra tehetsz szert a lóversenyeken. 

A place laying rendszert stratégiaként használva két alacsony oddsú lóra kell tétet tenned. Olyan futamot kell választanod, amelyen a versenyzők száma 5 és 7 között van, mert azt szeretnéd, hogy a verseny csak az első és a második helyezettnek fizessen az each-way piacon.

Ezzel a stratégiával akkor fogsz nyereséget elérni, ha az egyik vagy mindkét kiválasztott ló nem első vagy második helyezettként fejezi be a versenyt. Ezért érdemes a lehető legalacsonyabb oddsot választani a felállásban.

Ez azt jelenti, hogy körülbelül 1,3 és 1,4 közötti szorzót kell keresned, ami éppen a 2,8 körüli értéket adja. Miután kiválasztottad ezt a két lovat, meg kell tenned rájuk a lay fogadást. És ne feledd, a kiválasztott lovaknak nem szabad megnyerniük a versenyt, hogy profitálhass ebből a fogadási stratégiából.

A lóversenyzés fogadás stratégiák yankee stratégia 

Ez a fogadási stratégia már régóta létezik, sőt talán az egyik legrégebbinek számít. Ebben a stratégiában négy lovat kell kiválasztanod a különböző versenyeken. Ahhoz, hogy ez a stratégia sikeres legyen, az általad választott négy ló közül legalább kettőnek nyernie kell, vagy helyezést kell elérnie a versenyen. A Yankee fogadás összesen 11 azonos értékű tétet tartalmaz.

Ezek hat páros, négy hármas és egy négyszeres. Ez a stratégia általában a fogadók kedvencének számít a nagyvonalú kifizetések miatt. Éppen ezért érdemes mélyebben beleásnod magát ebbe a lóverseny fogadási stratégiába.

1Bet Bónusz_3

Az lóversenyzés fogadás stratégiák exacta stratégia 

Ha egy ismertebb és egyszerűbb fogadási stratégiát keresel, akkor érdemes megfontolnod az exacta stratégiát. Azoknak, akik nem ismerik az exacta fogadást, érdemes tudniuk, hogy ez egy olyan fogadástípus, ahol két olyan lóra teszel tétet, amelyek szerinted első és második helyezettként fogják befejezni a versenyt.

Ha például arra fogadsz, hogy az 5. számú ló az első helyen, a 7. számú ló pedig a második helyen fog célba érni, akkor a szokásos exacta fogadást teszed meg. A győzelemhez az kell, hogy az általad választott lovak a versenyben ezen a helyen végezzenek.

Vannak azonban más lehetőségeid is, ahol a stratégia jön be. Választhatod a box exacta, vagy más néven a fordított exacta fogadást is, amely a standard exacta fordítottja. Az általad kiválasztott ló bármilyen sorrendben befejezheti a futamot, hogy nyerjen a box exacta-n. Például a 7-es ló nyerhet első helyen, az 5-ös ló pedig második lehet. 

Kulcs használata

A „kulcs” egy ló kiválasztására utal, amely várhatóan megnyeri a versenyt, és több fogadás alapjául szolgál. Ezt a stratégiát akkor kell alkalmazni, ha valaki bízik egy adott futam győztesében, hogy segítse a kulcs mögött végző lovak, vagy a nap folyamán később más futamokban szereplő lovak potenciális kifizetéseit.

Lóverseny fogadás

Ha egy fogadó úgy gondolja, hogy az 1. számú ló a legnagyobb esélyes egy adott futam megnyerésére, akkor ezt az 1. számú lovat választhatja „kulcsként”. A kulcs használatának gyakori módja az exacta vagy trifecta fogadás. A játékos kiválasztja az 1. számú lovat a futam megnyerésére, majd kiválaszt két vagy három másik lovat a második és harmadik helyre, tetszőleges sorrendben.

Ez a fogadás használható dupla fogadásra, pick 3 fogadásra és pick 4 fogadásra is. A dupla, pick 3 és pick 4 fogadások két, három, illetve négy egymást követő futam győztes lovának kiválasztását jelentik. A fogadó által ezekhez választott kulcsfontosságú ló azért fontos, mert nagymértékben csökkenti a szelekciót és a szelvény teljes árát, ha csak egy ló szerepel a dupla, pick 3 vagy pick 4 szelvények egyik futamában.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A lóversenyzés fogadás stratégiák öwsszegzés

A fent említett adott lóverseny fogadási stratégiák bizonyítják, hogy a lóverseny fogadásból sokféleképpen lehet profitálni. Nem feltétlenül kell kiválasztanod és fogadnod egyetlen lóra, amelyik megnyeri a versenyt, hiszen rengeteg más lehetőséged is van. Ehhez természetesen ismerni kell az alapvető stratégiákat, amelyekre építve már a fentebb említettek is használhatóak. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a lóversenyfogadási stratégiák, akkor a legjobb helyre jöttél. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli