Blackberry fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Blackberry volt az első olyan telefon, mely megközelítőleg okostelefonként működött. Arról sokáig el lehetne vitatkozni, hogy pontosan mitől okos egy telefon, de az egyértelmű, hogy ez a vállalat paradigmaváltást hozott az addig alig használható mobilok világába a teljes billentyűzetével.

Bár láthattuk, hogyan múlik el a világ dicsősége a Blackberry esetében, azért még mindig sokan használják ezt a készüléket a mindennapok során. Ez alól nem kivétel a szerencsejáték sem, és ebben a cikkben a Blackberry fogadás számos aspektusával ismerkedhetsz meg.

Megtudhatod, hogyan fogadhatsz egy Blackberry segítségével, hogyan tudod kiválasztani a legjobb fogadóirodákat a fogadáshoz, és a cikk végén számos kérdést is elolvashatsz, melyek a leggyakrabban feltettek közül kerültek ki. Így nem csak növelheted a tudásod, de sokkal sikeresebbé is válhatsz a fogadások területén.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan tehetsz tétet egy Blackberry telefon segítségével?

Ha a kezedben van a Blackberry, akkor a következő lépések segítségével helyezheted el a téted a neked tetsző fogadási lehetőségre:

 1. Keress egy olyan fogadóirodát, mely rendelkezik Blackberry fogadás felülettel. Ehhez válassz az általunk jelzett helyek közül, és nyisd meg az oldalukat.
 2. Hozd létre a fiókod a fogadóirodánál, add meg a neked tetsző felhasználónevet és jelszót, majd az e-mailben kiküldött link segítségével erősítsd meg a regisztrációt.
 3. Győződj meg arról, hogy van pénz a fogadói számládon, hogy amikor megtalálod a neked tetsző lehetőséget, akkor már ne kelljen a pénzfeltöltéssel bajlódnod.
 4. Ügyelj arra, hogy a Blackberry-d stabil internetkapcsolattal rendelkezzen, így nem maradsz le egyetlen lehetőségről sem a hálózati kimaradások miatt.
 5. Végül tedd meg a téted a neked tetsző eseményre, és küldd el a fogadást a fogadóirodának.

Azt mindenképpen ellenőrizd le még a fogadás előtt, hogy az adott bukméker milyen szolgáltatásokat kínál a Blackberry felhasználók számára, így nem fog meglepetés érni.

A legjobb sportok

Honnan tudhatod, hogy egy Blackberry fogadóiroda megfelelő a számodra?

A Blackberry fogadás csak akkor lehet szórakoztató, ha a megfelelő fogadóirodát választod ki. Bár mindenkinek eltérő, hogy mi számít megfelelőnek, a következő szempontok figyelembe vételével jó eséllyel nem fogsz lyukra futni, amikor a bukmékerhez történő regisztrációról van szó:

Engedélyek és felügyeleti hatóság: Ez a lehető legfontosabb szempont, amit mérlegelned kell. Ha egy fogadóiroda nem becsületes, akkor nem szabad rábíznod a pénzed. A legális fogadóirodák érvényes működési engedéllyel rendelkeznek, és valamilyen felügyeleti hatóság látja el a folyamatos ellenőrzésüket. Ezt ráadásul jól láthatóan fel is szokták tüntetni a weboldalakon, ahol a hatóság jelvényére kattintva láthatod az érvényes engedély részleteit.

Sokféle és kényelmes fizetési mód: A Blackberry fogadás során is jó dolog, ha minél több és mindinkább kényelmes fizetési mód érhető el a fogadási fiókod feltöltéséhez vagy a nyeremények kiutalásához. A legjobb helyeken megtalálható a banki átutalás, a betéti- és hitelkártyák, az e-pénztárcák, az előre feltölthető kártyák és gyakran még a kriptopénzek is.

Minél több nagy hírű szolgáltatót tudsz felhasználni a pénz mozgatásához, annál biztosabb, hogy egy jó hírű oldallal találkozol, hiszen a rossz szándékú helyekkel a fizetési szolgáltatók is hamar szerződést bonthatnak.

Könnyen elérhető ügyfélszolgálat: A jó ügyfélszolgálat fontossága akkor derül ki, amikor valamilyen problémába ütközöl, és az ő segítségük kell a megoldáshoz. A fogadóirodáknál e-mail segítségével érheted egy az ügyfélszolgálatosokat, melyet gyakran kiegészít az élő chat vagy a telefonos elérhetőség is. Az is gyakori, hogy a fogadóiroda honlapján egy részletes GYIK szekció kap helyet, ahol önmagad is megtalálod a kérdéseidre a választ.

Biztonsági megoldások: Ma már elvárt, hogy minden fogadóiroda kiemelt figyelmet szenteljen a biztonságnak. Ide tartozik a HTTPS kapcsolat, az SSL titkosítás, a fiókok védelme a felhasználónevekkel és jelszavakkal, a tűzfal, az esetleges kétfaktoros azonosítás és számos más dolog. A törvény által előírt KYC ügyfélazonosítást pedig minden online fogadóiroda elvégzi, mely egy extra védelmi szintet ad a rendszerhez.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Tétméretek és limitek: A Blackberry fogadás során is találkozhatsz minimum és maximum tétméretekkel, befizetési- vagy kiutalási limitekkel. Ezeket még azelőtt ismerd meg az általános szerződési feltételek átolvasásával, hogy pénzt tennél fel valamire.

A legtöbb esetben a minimum tétek kellően alacsonyak ahhoz, hogy a hobbi fogadók is teljesíteni tudják, a maximumok pedig a legtöbb esetben nem korlátozzák érezhetőek a legtöbb embert. Ha te high roller fogadó vagy, és kicsinek tartod a téteket, akkor vedd fel a kapcsolatot a fogadóiroda ügyfélszolgálatával, ahol a legtöbb esetben nem csak, hogy segítenek a limitekkel kapcsolatos problémáidon, de esetlegesen még VIP elbánásban is részesülsz.

Nyereménykiutalás gyorsasága: A hatalmas piaci verseny miatt ma már a legtöbb online fogadóiroda nem teheti meg, hogy hosszú ideig ül a pénzkiutalási kérelmeken. Sőt, gyakori, hogy 24 óra vagy 1-2 munkanap alatt feldolgozzák, és onnantól már csak a választott kifizetési módon múlik, hogy mennyi idő alatt ér hozzád.

Odds-ok: Lehet akármilyen profi egy bukméker, végső soron a fogadók az odds-ok alapján fogják megítélni. Semmi akadálya annak, hogy több helyen is legyen fiókod, és mindig ott fogadj a Blackberry telefonoddal, ahol a legjobb nyereményszorzókat kínálják.

Díjak és költségek: Az odds-ok mellett még meg kell nézned, hogy milyen díjak és költségek terhelik a befizetéseid, kifizetéseid, a pénznemek közötti áttérést vagy más feladatokat. Ma már nagyon gyakori, hogy a befizetésre és a kifizetésre sem számít fel jutalékot vagy díjat az online fogadóiroda. Azt, hogy az általad választott fizetési mód milyen költségekkel dolgozik, azt mindig a saját weboldalán találod meg, esetleg megkérdezheted a fizetési mód ügyfélszolgálatát is.

Promóciók és bónuszok: Az üdvözlő bónusz segítségével feldobhatod a rendelkezésedre álló kezdő tőkét, a meglévő ügyfeleknek járó promóciók segítségével pedig még jobban megéri fogadni az adott bukmékernél. Amikor egy hely kiválasztása mellett döntesz Blackberry fogadás során, mindig szánj időt a promóciókra is!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Blackberry fogadás vs más fogadási módok

Logo Blackberry

A Blackberry telefonok egyre kisebb számban lelhetők fel, ezért felmerülhet a kérdés, hogy érdemes-e ezzel a készülékkel fogadni? Ha te is azon aggódsz, hogy a telefonod tönkre menetele után mi történik a fogadói fiókoddal, akkor megnyugodhatsz, mivel semmi rossz nem fog történni vele.

A Blackberry fogadás során ez a telefon egy platformként működik, mellyel hozzáférsz a fogadói fiókodhoz. Ettől függetlenül, minden adat a fogadóiroda szerverein tárolódik, ezért akármi is történik a telefonoddal, az adatok sértetlenek maradnak.

Akár egy másik Blackberry telefon segítségével, akár a számítógéped böngészőjéből belépve, ugyanúgy fogod találni a rendelkezésedre álló egyenleged és az aktuális fogadásokat, mint ahogy korábban voltak.

Sőt, ha Androidos vagy iOS-es telefonról lépsz be, a fogadói fiókod akkor is a rendelkezésedre áll, természetesen már nem a Blackberry fogadási felületen, hanem az adott okostelefonra optimalizált módon. Ezért a dizájn, használhatóság más lehet, de a fogadás maga nem változik.

Magyar zászló

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban olvasható kérdéseket teszik fel a leggyakrabban a játékosok, amikor a Blackberry fogadás témája felmerül. Ha átolvasod őket, akkor esetlegesen olyan ötleteket is kaphatsz, melyekre korábban nem gondoltál volna.

Fogadhatok Blackberry segítségével, ha még nem vagyok 18 éves?

Az, hogy Blackberry segítségével fogadnál, nem változtat az aktuális törvényeken és jogszabályokon. Szerencsejátékot 18 éven aluli személy nem végezhet, erre a fogadóirodák nagyon ügyelnek, hiszen komoly büntetést kaphatnak érte. Ha még nem vagy 18 éves, akkor az Európai Unió, az USA és a világ számos más területén sem fogadhatsz.

Esetlegesen előfordulhat, hogy hamis adatok megadásával bejutsz a fogadási felületekre. Az online fogadóirodákat azonban törvény kötelezi az ügyfeleik azonosítására, amit legkésőbb az első nyeremény kifizetése előtt megtesznek.

Ennek során azonosítanod kell magad a személyazonosító igazolványoddal, és ha ekkor kiderül, hogy hamisak az adatok vagy nem vagy még 18 éves, akkor törlik a fogadói fiókod, és elkobozzák az esetlegesen összegyűjtött nyereményeidet.

Milyen sportágakat érhetek el a Blackberry fogadóirodák segítségével?

A lista hasonlóan teljes, mintha másféle készülékekkel fogadnál. Ennek köszönhetően megtalálhatod a labdarúgást, kosárlabdát, kézilabdát, jéghokit, teniszt, baseballt, jégkorcsolyát, de még az e-sportokat is.

Thrillsy Bónusz_3

Mi történik a fogadói fiókommal akkor, ha tönkre megy a telefonom?

A fogadói számládat, a fogadások adatait, a személyes adataidat és minden mást az online fogadóiroda a saját szerverein tárol, függetlenül attól, hogy éppen milyen telefon segítségével fogadsz. Ha tönkremegy a telefonod, akkor egy másik Blackberry segítségével folytathatod, ha pedig ez nem áll rendelkezésedre, akkor tehetsz tétet a számítógéped böngészője, de akár az Androidos vagy iOS-es okostelefonjaid segítségével is.

Hogyan tudod teljesen kockázatmentes fogadásokat megtenni?

A fogadás sohasem 100%-ban kockázatmentes, még a legnagyobb favoritok esetében is közbe szólhat a véletlen. Ez bármelyik fogadási módra is érvényes, közte a Blackberry fogadással. Mindig csak akkor téteket tegyél fel, melyek esetleges elbukásuk esetén még nem okoznak pénzügyi nehézségeket a számodra.

Kell adózni a fogadások után, ha egy Blackberry fogadóiroda felületén nyerek?

Az, hogy ezt a telefont használod, nincs behatással az adózási kötelezettségedre. Mindig a lakóhelyed szerinti adótörvényeket kell betartanod, amikor a fogadásokról van szó, és ennek alapján tudod meghatározni, hogy kell-e adóznod, és mennyit.

Labdarúgó stadion 11

Ha nem értesz a témához, akkor erősen javallott megbízni egy könyvelőt vagy adótanácsadót, aki felvilágosítással szolgálhat a számodra. A fogadóirodák nem illetékesek a kérdésben, így tőlük csak általánosságban kaphatsz tanácsokat, a saját adóügyeiddel kapcsolatban nem.

Elérhetők bónuszok, ha a Blackberry-met használom a bukmékereknél?

Alapvetően nem befolyásolja, hogy milyen promóciókra vagy bónuszokra vagy jogosult, ha Blackberry segítségével játszol. Érdemes átnézned a fogadóirodák promóciós oldalát, ahol bővebb infókat kaphatsz erről. Alternatívaként pedig fel is keresheted a fogadóirodák ügyfélszolgálatát, ahol szakavatott segítségre lelsz.

Mi történik, ha a fogadás közben lemerül a telefonom, vagy nincs internet?

Fogadásokat csak működő telefonnal, és élő internetkapcsolattal vagy wifi segítségével tudsz megtenni. Ha lemerül a telefonod, akkor attól függően történnek a dolgok, hogy a telefonod még mit tudott elküldeni a fogadóiroda szerverének. Ha még a fogadás élesítése előtt lemerülsz, akkor a téted nem lesz játékban. Ha már elküldted a kérést a szervernek, és közben merült le, akkor esélyes, hogy a fogadóiroda meg is kapta.

Minden esetben ellenőrizd le a telefonod feltöltése után, illetve a térerő megérkezésekor, hogy sikeresen megtetted-e a téted, és amennyiben nem így történt, még módosíthatsz rajta. A fogadóirodák azon nem tudnak segíteni, ha valamilyen műszaki vagy technikai probléma miatt nem érkezett be hozzájuk a téted.

Milyen nyelveken fogadhatok a Blackberry segítségével?

Hiába amerikai telefon a Blackberry, ez nem befolyásolja azt, hogy milyen nyelven fogadhatsz. Az online fogadóirodák sokszor több nyelven is rendelkezésre állnak, gyakran magyarul is. Mindig érdemes körbe nézned a fogadási oldal felületén, és átváltani a neked kényelmes változatra.

A fizetési módok külön cégnek számítanak, és a fizetési folyamat során az adott szolgáltató nyelvével találkozhatsz. Ez betéti- és hitelkártyáknál sokszor már a magyart jelöli, mivel a nemzetközi pénzügyi szolgáltatók már felkészültek a magyar ügyfelekre is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kaphatok visszatérítést a vesztes fogadásaim után?

Az online fogadóirodák nagyon részletesen szabályozzák az általános szerződési feltételeikben, hogy mikor kaphatsz visszatérítést a vesztes fogadásaid után. Amennyiben úgy véled, hogy járna neked, de nem kaptad meg, akkor vedd fel a kapcsolatot a fogadóiroda ügyfélszolgálatával.

Érdemes odafigyelned a promóciókra, mert egyes időszakokban a fogadóirodák a vesztes tétek egy részét kreditben jóváírják, hogy így ösztönözzenek a további fogadásokra.

Blackberry fogadás – Összefoglalás

Bár a Blackberry már egyre kevésbé van jelen a telefonok között, azért máig tömegek használják. Ezt tudják a bukmékerek is, és továbbá is elérhetővé teszik a Blackberry fogadás felületét.

Ha neked is ilyen telefonod van, akkor csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, és nézz körbe a kínálatban. Válaszd ki a neked tetsző eseményt, és amennyiben úgy gondolod, küldd játékba az első téted a Blackberry-d segítségével!

Utolsó frissítés: 15/05/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Blackberry fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli