iOS fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha az Apple készülékeire esküszöl, és iPhone telefonod vagy iPad tableted van, akkor bizonyára nem jelentenek számodra újdonságot az applikációk. Ezeket az App Store-ból töltheted le, hiszen ez a hely kifejezetten azért készült, hogy egy ellenőrzött platformot biztosítson a harmadik féltől származó szoftverek számára.

Az App Store-ban szinte bármilyen appot megtalálhatsz, mely alól nem kivétel a sportfogadás is. Ma már egyetlen sportfogadási oldal sem engedheti meg magának, hogy ne legyen saját alkalmazása, hiszen a játékosok egy része ezt a könnyen használható, kézre álló megoldást használja.

Az iOS fogadás már egy komoly iparággá nőtte ki magát, ahol éppen olyan komoly verseny van, mint a böngészőben játszható, instant kaszinóknál. Ha téged is érdekel ez a téma, akkor figyelmesen olvasd végig ez a bejegyzést, hiszen szó lesz arról, hogyan választhatod ki a legjobb iOS fogadási appokat, illetve hogyan lehet ilyen módon fogadni. A bejegyzés végén pedig a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is megismerheted a témában.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Honnan tudhatod, hogy egy iOS fogadás applikáció megfelelő? Így válaszd ki a legjobb sportfogadás appokat

Természetesen a nagy számú versenyző miatt nagyon sok applikáció található meg az Apple Store-ban, emitt pedig nehéz lehet közülük választani. Ha azonban figyelembe veszel néhány szempontot, az segíthet kideríteni, hogy melyek a legjobbak.

A fogadási applikáció típusa: A fogadás világa nagyon közel áll az online kaszinókhoz, ezért első lépésben el kell döntened, hogy egy fogadóiroda applikációját töltöd le, vagy egy kaszinóét. Az online kaszinóknál másféle eseményekre tehetsz tétet, mint egy bukmékernél. Ha te is a sportfogadást keresed, akkor egy fogadóiroda alkalmazására lesz szükséged.

A kínált bónuszok köre: Sok fogadóiroda különféle bónuszokkal várja a játékosokat, így ezek áttekintése egy jó ötlet lehet, amikor kiválasztod a következő iOS fogadási applikációdat.

A leggyakoribb promóciók közé tartozik az elérési bónusz, amikor a fogadóiroda gyakran ugyanakkora összeggel kipótolja a befizetésed, a másik kedvelt típus pedig az ingyenes fogadás. Ezek igénybe vételével komolyan megdobhatod a rendelkezésedre álló kezdő tőkét, de ne felejtsd el elolvasni az általános szerződési feltételeket, melyek a promóciók felhasználását szabályozzák!

A legjobb sportok

Az iOS fogadás applikáció szolgáltatásai: Ma már nem lehet azzal labdába rúgni, ha a fogadóiroda elérhetővé teszi a fogadást mobilon, ezért mindegyik cég valamilyen extrákat is kínál. Ezek köre alapján is eldöntheted, hogy melyik appot próbálod ki.

Az extrák közé számos dolog tartozhat, például a megjátszott vagy figyelőlistára tett mérkőzések eredményeinek vagy fontosabb eseményeinek küldése pop üzenet formában, a részleges kifizetés elérhetővé tétele vagy az élő fogadás.

Könnyű használhatóság: Felhasználóként az is fontos, hogy a kiválasztott iOS app könnyen használható legyen, és minden funkcióját néhány ujjmozdulattal elérd. A legjobb fogadóirodák már profikra bízzák a szoftverek elkészítését, akik a fogadás teljeskörű biztosítása mellett a funkcionalitásra és az ergonómiára is figyelnek.

Versenyképes odds-ok: A fentiek nem sokat érnek, ha a fogadóiroda nem kápráztat el téged versenyképes szorzókkal. Emiatt nagyon fontos leellenőrizned, hogy az adott hely milyen odds-okat kínál.

Ezt a legjobban úgy nézheted meg, ha összehasonlítod az odds-okat más bukmékerek odds-aival. Ha szükséges, ehhez erre szakosodott weboldalak segítségét is igénybe veheted.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a fogadás egy iPhone segítségével

Magyar zászló

Az Apple híres arról, hogy minden eszköze és szoftvere kézre áll, nincs ez másképp az az iPhone esetében sem. Ha egy iOS-es eszközről fogadnál, akkor csupán a következő néhány lépést kell végre hajtanod:

 1. Töltsd le a fogadó appot az Apple Store-ból: Ha nem az instant fogadást választod a telefonod böngészőjéből, akkor le kell töltened az applikációt az Apple alkalmazásboltjából. Általában ezeket a programokat ugyanúgy hívják, mint a fogadóirodát, de ha nem találod, akkor keresd fel a buki honlapját. Ott linket szoktak elhelyezni, mely egyből a megfelelő app letöltési oldalára navigál téged.
 2. Lépj be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal: Ha már korábban létre hoztad a fiókodat az online fogadóiroda honlapján, akkor egyszerűen csak lépj be az appba ezek megadásával. Ha még nem rendelkezel fiókkal, akkor a legtöbb applikációban a regisztrációt is eléred. Ne felejtsd el megerősíteni a fiókodat az e-mailben kiküldött linkre kattintva, és már be is léphetsz!
 3. Töltsd fel pénzt a fiókodba: Ha még nincs pénzed a fogadóirodánál lévő fiókodban, akkor az app segítségével a befizetést is megoldhatod. Csak választ a kívánt fizetési módot, add meg az összeget, és indítsd el a tranzakciót.
 4. Nézz körül a kínálatban és fogadj: Az iOS fogadás egyik alapja, hogy az applikációban elérhető az összes megfogadható esemény, neked csak tallóznod kell őket. Az mindig a fogadóirodától függ, hogyan működik a szoftverük, de általában le-föl tudsz görgetni az ujjad mozgatásával, míg a jobbra-balra pöccintéssel lapozni lehet.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Élő fogadás az Apple telefonod segítségével

Érdemes külön kitérni az élő fogadásra, hiszen sok fogadóiroda ezt is elérhetővé teszi az applikációjában. Ilyenkor a tétek rakása nem zárul le a mérkőzés elkezdésekor, hanem közben is változtathatsz a már meglévő tétjeiden, esetleg újakat indíthatsz.

Telefon segítségével még könnyebben nyomon követheted a mérkőzés alakulását, hiszen akár menet közben is figyelheted a mobil kijelzőjét. Így nem maradsz le a fontos változásokról, és ennek megfelelően finom hangolhatod a téted.

A legtöbb fogadóiroda streamet is nyújt az élő tétekhez, mely az iOS fogadás során is rendelkezésedre áll. Abban azonban mindenképpen legyél biztos, hogy korlátlan mobil internettel rendelkezel, esetleg nagyobb adatcsomaggal, illetve wi-fire kapcsolódsz az ilyen események alatt. Az élő stream ugyanis komolyabb mennyiségű adatforgalmat generál, így, ha kb vagy Mb alapú elszámolásban vagy, akkor később sokat fizethetsz a mobilszolgáltatódnak.

Gyakran ismételt kérdések az iOS fogadás témakörében

Még többet tudhatsz meg arról, hogyan fogadhatsz az iOS-es mobiltelefonjaid vagy tabletjeid segítségével, ha végig olvasod a következő GYIK szekciót. Nem csak a tudásod válhat teljessé, de akár olyan kérdésekkel is szembesülhetsz mások jóvoltából, melyekre magadtól nem is gondoltál volna.

Miért nem engedi letölteni az Apple Store a fogadó applikációt a telefonomra?

Logo iOS

Több oka is lehet annak, hogy miért nem sikerül letölteni a kinézett fogadóiroda applikációját a telefonodra. Néha jogszabályi vagy más okok miatt az adott app nem letölthető az országodban, így hiába szeretnéd elérni, a szoftverbolt nem fogja kiszolgálni.

De az is lehetséges, hogy a telefonos iOS szoftverének verziója túl régi, így először a core-t kell frissítened, hogy rá tudd telepíteni a fogadó appot. Végül pedig, előfordulhat, hogy nincs hely a mobilodon vagy tableteden, ilyenkor szabadíts fel tárhelyet, és próbáld újra.

Ha jól megnézed, az iOS rendszere vagy az Apple Store kiírja, miért nem sikerül a letöltés és a telepítés. Ha mégsem látod, akkor vedd fel a segítséget az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával, ahol megpróbálnak megoldást találni a számodra.

Milyen bónuszok érhetők el az iOS fogadás során?

Lényegében az iOS-es fogadás bónuszok és promóciók szempontjából hasonlóan működik, mint más eszközök. Az üdvözlő bónuszban például gyakran van egy elérési befizetési bónusz, illetve ingyenes fogadás.

Hol találom meg a legjobb iOS fogadási appokat?

Érdemes olyan összehasonlító oldalakat használnod, mint ez, és az általunk ajánlott online fogadóirodák közül választani. A kínált bukmékerek közül már te döntheted el, melyik tetszik neked a legjobba, miután körbe néztél az oldalukon, a promóciók és a fogadási lehetőségek között.

Van már lehetőség a fogadásra, ha nem akarok letölteni appokat?

A fogadóirodák ma már a HTML5 technológiának köszönhetően azonnali játékot kínálnak a mobiltelefonod böngészőjéből. Persze fiókot így is kell regisztrálnod, de nincs szükség applikáció letöltésére. A fogadó appok a fentebb is már említett előnyöket biztosítják, köztük a kisebb képernyőre optimalizált dizájn, a push üzeneteket és számos más dolgot.

Elveszik a fiókomban tárolt összeg és az előzményeim, ha telefont váltok?

Nem veszik el semmi, mert az iOS fogadás során a letöltött applikáció csak egy kényelmi platformot biztosít, az egyenleged és minden más adatod a fogadóiroda szerverén tárolódik. Emiatt, ha új telefont veszel, akkor elég csak újra letölteni az appot, bejelentkezni, és mindent ugyanúgy ott fogsz találni, mint korábban.

1Bet Bónusz_3

Az iOS szoftverben néhány beállítást esetlegesen újra meg kell adnod, mert azok a korábbi telefonodhoz kötődtek, például újra engedélyezned kell a push notifications-t.

Figyelembe kell venni a korhatárhoz kötődő korlátozásokat, amikor mobiltelefonról fogadok?

Igen, a törvény által előírt korhatárok betartása nagyon fontos. Bár mobilja vagy tabletje ma már az egészen fiataloknak is lehet, a különféle országokban különféle korhatárok vannak, mely alatt fiatalkorú nem játszhat szerencsejátékot. Ez Magyarországon jelenleg 18 év, de más országokban ennél magasabb is lehet.

Nem érdemes trükközni, mert a nyereményed kifizetése előtt első alkalommal a fogadóirodát törvény kötelezi a játékosazonosítási eljárás lefolytatására. Ennek során kérni fogják a személyazonosító igazolványod, és ha ott az adataid nem stimmelnek, vagy kiderül, hogy fiatalkorú vagy, akkor azonnal törlik a fiókod, és még a felgyűlt nyereményed is elkobozhatják.

Milyen fizetési módok érhetők el az Apple mobiltelefonokon történő fogadásnál?

Az mindig az adott fogadóirodától függ, hogy éppen milyen fizetési módok érhetők el. Ezek között megtalálhatók a betéti- és hitelkártyák, az e-pénztárcák, az előre feltölthető kártyák, az Apple Pay, de akár a kriptopénzek is.

A mobiltelefonra amúgy is szükség van ma már a pénzfeltöltés alatt, mert a legtöbb bank a mobil bankjában dob fel push üzenetet az engedélyezéshez, vagy SMS-ban küld aktiváló kódot.

Mennyire kockázatos az iOS fogadás?

Kockázatok szempontjából teljesen mindegy, hogy te egy Apple mobiltelefon, számítógép vagy Androidos tablet segítségével fogadsz, mindig kockázatos. A tétek megrakása sohasem lehet 100%-osan biztos, hiszen, ha más nem, akkor a véletlen mindig közbeszólhat.

Labdarúgó stadion 12

Az iOS csak egy platform, melyre mobil applikációkat tölthetsz le, így menet közben is kényelmesebben fogadhatsz. De ettől függetlenül még nem lesz kevésbé kockázatos egy tét, csak azért, mert az Apple telefonján tetted meg.

Mi történik, ha fogadás közben lemerül a telefonom?

A fogadóirodák mindig azt feladatot végzik el, mellyel megbízod őket. Ez lehet a pénzfeltöltés, a nyeremény kiutalása, a bónusz begyűjtése, a tét megrakása vagy a tét visszavonása. Ha ezen folyamatok közben lemerül a telefonod, akkor azon múlik, hogy végrehajtódik-e a kért művelet, hogy éppen hol adta meg magát a mobil.

Például, a tét megrakása nem lesz sikeres, ha az elküldés gombot már nem nyomod meg. Ezzel szemben, általában akkor is megkapja a fogadóiroda szervere a fogadásod, ha a gombot már megnyomtad, de a visszaigazolási oldal megjelenése előtt adja meg magát a készüléked.

A fogadóirodák az általános szerződési feltételeikben ki is emelik, hogy az iOS fogadás során sem felelnek semmilyen technikai hibáért, a te felelősséged, hogy mindig töltsd a telefonod.

Átvihetem az iOS fogadási applikációban tárold pénzemet és fogadásaimat számítógépre vagy egy Androidos applikációba?

Ahogy azt már korábban olvashattad, az iOS applikációd csak egy platform, ahol kommunikálhatsz és fogadhatsz a fogadóirodáddal. Mivel az adatok a fogadóiroda szerverén tárolódnak, ezért a számítógéped böngészőjében bejelentkezve ugyanott folytathatod, ahol a mobilon abba hagytad.

Sőt, ha az adott fogadóiroda rendelkezik Androidos és iOS-es applikációval is, akkor az appokba való bejelentkezés után is mindig azt fogod látni, amit a másik telefonon láttál. Természetesen előfordulhat, hogy a kétféle app kinézete kissé eltérő, de fiókban található egyenleged, a már megtett tétjeid ugyanazok lesznek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

iOS fogadás – Összefoglalás

Az iOS fogadás egy olyan módja a tétrakásnak, amikor akár menet közben is gondot viselhetsz a kedvenc mérkőzéseidre, és pénzt is tehetsz rájuk. Csak egy Apple-kompatibilis telefonra vagy tabletre van szükséged hozzá, illetve egy fogadóirodánál vezetett fiókra.

Ha ezek megvannak, akkor a nap bármelyik pillanatában előkaphatod a mobilt, hogy pár pöccintés segítségével végig menj az aktuális kínálaton. Amennyiben pedig úgy látod, hogy tétet is tennél, pár tapival a kijelzőn játékba is küldheted a fogadásod.

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az iOS fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli