Mobiltelefon fogadás – Top 10 oldalak

A sportfogadás manapság még népszerűbb, mint valaha. Ez pedig nagymértékben köszönhető az internetes fogadás terjedésének, különösen a mobil fogadásoknak. Ezzel ugyanis lehetővé vált az, hogy bárhol és bármikor fogadjunk a kedvenc sportágunkra, hiszen a mobil fogadásoknak köszönhetően már nem vagyunk helyhez kötve ezen tevékenység során.

A sportfogadás azonban egy rendkívül gyorsan változó terület, amiben sokszor nehéz lehet eligazodni. Éppen ezért összeállítottunk egy útmutatót, amely minden lényeges információt tartalmaz, amelyet érdemes tudni a mobil fogadásokkal kapcsolatban. Ebben bemutatjuk azokat a legfontosabb dolgokat, amelyeket egy mobil sportfogadási oldalon érdemes szem előtt tartani, és amire nem árt figyelni. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A mobil és hagyományos fogadási oldalak közötti különbségek

A mobil és a hagyományos fogadási oldalak alapvetően ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtják. Mégis számos különbséget észrevehetsz, amikor egy fogadási oldal asztali verziójáról átváltasz annak a mobil verziójára.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a mobil fogadási oldalak bármilyen szempontból rosszabbak lennének. Valójában a szolgáltató minden egyes verziója arra az eszközre van optimalizálva, amelyen éppen használod. A legtöbb esetben a következő területeken veszel majd észre különbséget a két változat között.

Felhasználói felület – Az első nagy különbség, amit a mobil fogadási oldalak és az asztali fogadási oldalak között észre fogsz venni, a felhasználói felület és az oldalon való navigálás módja. A fogadási oldalak asztali verzióját számítógépes képernyőre tervezték, amely sokkal nagyobb, mint a legtöbb mobileszköz. Ez azt jelenti, hogy az asztali verzió több funkcióval rendelkezik, és sokkal könnyebb lesz a navigáció.

A fogadási oldalak mobil verzióját viszont kifejezetten mobil eszközökre készítették. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb felhasználói felülettel rendelkezik, a szöveg és a gombok a mobil eszközökhöz méretezettek. Fontos szem előtt tartani, hogy ez nem jelenti azt, hogy a mobil verzió bármilyen szempontból rosszabb lenne, csak más a kialakítása.

Ha mobil fogadási oldalakról van szó, a legtöbbjük legördülő menüket használ az oldalukon való navigáláshoz. Ezért, ha jellemzően egy adott fülre kattintasz, amely az asztali webhely felső navigációs sávján fut, akkor lehet, hogy egy kicsit kutakodnod kell, hogy megtaláld ugyanazt a részt.

A legtöbb mobil fogadási oldalon az oldal egyik sarkában egy három vonallal átszőtt doboz található. Itt találod meg az összes oldalt, amire szükséged van.

A legjobb sportok

Szöveg/gomb mérete – A weboldalon található szöveg és gombok méretét az is befolyásolhatja, hogy asztali vagy mobil eszközt használsz. Mint már említettük, a fogadási webhely mobil verzióját kifejezetten mobil eszközökre tervezték.

Ez azt jelenti, hogy a weboldalon a szöveg és a gombok lényegesen kisebbek lesznek, mint a fogadási oldal asztali verzióján. Bár ez elsőre hátránynak tűnhet, fontos megjegyezni, hogy a mobil verziót kisebb eszközökre tervezték. Ezért az oldalon minden könnyen olvasható és használható lesz. Ráadásul a legtöbb mobil fogadási oldal jól kihasználja az érintőképernyőket, és sokkal egyszerűbb lesz az egyes funkciók elindítása

Különleges jellemzők – Az asztali fogadási oldalon elérhető speciális funkciók nem feltétlenül állnak rendelkezésre a mobil fogadási oldalon. Ennek az az oka, hogy sok asztali fogadási oldalt számítógépekre terveztek, amelyek sokkal nagyobb feldolgozási teljesítményűek, mint a mobil eszközök.

A mobil fogadási oldalak egyik legjobb tulajdonsága, hogy gyakran speciális, kifejezetten mobileszközökre tervezett funkciókkal rendelkeznek. Egyes mobil fogadási oldalak például lehetővé teszik, hogy élő sporteseményekre fogadhass, miközben azokat élőben nézed.

Általános funkcionalitás – Egy weboldal általános funkcionalitását az is befolyásolhatja, hogy asztali vagy mobil eszközt használsz. A fogadási webhelyek asztali verzióját jellemzően számítógépekre tervezik, amelyek sokkal nagyobb feldolgozási teljesítményűek, mint a mobileszközök. Emiatt valószínű, hogy egy asztali fogadási oldal sebességében és hatékonyságában némi különbséget fogsz észrevenni egy mobil fogadási oldalhoz képest.

Az asztali felhasználók hozzáférhetnek minden olyan speciális funkcióhoz, amely az oldal asztali verzióján elérhető. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy nem tudnak használni néhány ilyen funkciót, ha a készülékük nem felel meg bizonyos specifikációknak, például az operációs rendszer vagy a böngésző típusa miatt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mitől lesz egy fogadási oldal mobilra optimalizált?

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy mitől is tekinthető mobilra optimalizáltnak egy fogadási oldal? Nos, az egyik fontos jellemzője nem más, mint hogy úgy optimalizálták az oldalt, hogy azt az ujjaiddal is tudod irányítani. Így például a menüket jelentő gombokat meg kell érinteni, nem pedig kattintani kell rájuk.

Emellett az is jellemzőbb, hogy a grafika is egyszerűbb, hiszen ezáltal lehetővé válik azt, hogy az oldalnak megfelelő legyen a sebessége. Emellett az is jellemző, hogy sokkal kevesebb szöveg jelenik meg, amely a könnyebb áttekinthetőséget jelenti. Ami pedig egészen biztos, hogy a mobil oldalak és a hagyományos weboldalak között mindig van átjárás, így mindkét felületet használhatod egyetlen felhasználói fiókkal. 

Letölthető mobil sportfogadási alkalmazások

Az tehát már láttuk, hogy szinte minden sportfogadási oldal rendelkezik mobil változattal. Érdemes azonban azt is megemlíteni, hogy több olyan is létezik, amelyik letölthető alkalmazást is készített a játékosok számára. Ahogy a név is sugallja, ezeket a platformokat le kell tölteni, és általában mind az iOS, mind az Android felhasználók számára elérhetőek. Ezeknek az előnye az, hogy a használatukhoz nincs szükség böngészőre. 

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Bizonyos esetekben ezek a mobil fogadási alkalmazások jobban működnek, mint a hagyományos mobil böngészős változatuk, hiszen egyszerűséget szem előtt tartva tervezték őket. Ahhoz, hogy megtaláld ezeket az alkalmazásokat, nincs más teendőd, mint hogy el kell látogatnod a sportfogadási oldal weboldalára. Itt általában egy külön menüpontban találhatod meg az alkalmazás letöltéséhez tartozó linket.

A legtöbb sportfogadási oldal az alkalmazását elkészíti iOS és Android telefonokhoz is. A dolgod tehát mindössze annyi, hogy rá kell kattintanod arra, amelyik megfelelő a számodra, és a telepítéshez követni a képernyőn megjelenő utasításokat. Amint telepítetted az alkalmazást, csak be kell lépned a felhasználói fiókodban, és már kezdheted is a játékot. 

Hogyan lehet fogadni a mobil készülékeken?

Magyar zászló

A sportfogadások megjátszása a mobilon egyáltalában nem bonyolult. Ha azonban még soha nem próbáltad, akkor jól jöhet az alábbi lépésről lépésre útmutatónk, arról, hogy hogyan is teheted ezt meg. 

A fogadások megjátszásához először is meg kell nyitnod a sportfogadási oldalt a mobilod böngészőjében, vagy pedig el kell indítanod a sportfogadási alkalmazást. Ezt követően be kell lépned a felhasználói fiókodba. Ha még nem rendelkezel ilyennel, akkor pedig regisztrálnod kell a szolgáltatónál.

Ehhez szükséged lesz néhány alapvető személyes adatra, mint például a névre, születési dátumra, címre, e-mail címre és telefonszámra. Ha ezzel megvagy, akkor pedig nincs más hátra, mint hogy elindítsd az első befizetésed a számlára, hiszen a fogadásokhoz szükséged lesz elkölthető bankrollra is. 

Amikor megnyitod az általad használni kívánt sportfogadási oldalt, egy csomó különböző sportágat és sportligát fogsz ott látni. Ha egy adott sportágra vagy ligára szeretnél fogadni, akkor itt kell kiválasztanod a listából. Miután ez megtörtént, a sportfogadási oldal megjeleníti az összes fogadási lehetőséget, amelyek közül választhatsz.

Azt javasoljuk, hogy gondosan olvasd át az összes különböző lehetőséget, és próbáld meg kiválasztani azokat, amelyek megfelelőek a számodra, és amelyek tisztességes megtérülést kínálnak. A sportfogadások értékét sokféleképpen lehet mérni, ezért szánj időt arra, hogy eldöntsd, milyen fogadásokat szeretnél kötni.

Ha sikerült döntened a fogadásokról, akkor elkezdheted felépíteni a fogadószelvényt. Ha egy adott fogadást szeretnél hozzáadni a fogadószelvényhez, egyszerűen csak kattints rá. Miután hozzáadtad az összes fogadást, amit meg szeretnél játszani, ideje véglegesíteni a fogadószelvényt, és elküldeni azt. Ezt követően pedig nincs más teendőd, mint hogy megvár a mérkőzések eredményét, illetve azt, hogy helyesen fogadtál-e. 

A mobil sportfogadási oldalak előnyei

Ha úgy döntesz, hogy egy valódi pénzes fogadási oldal mobil verzióját használod, számos előnyhöz juthatsz hozzá, amelyeket az oldal asztali verziójával szemben kínál. Ez nem jelenti azt, hogy a fogadási oldalak asztali verziója rossz, azonban van néhány figyelemre méltó különbség, amit ki kell emelni. 

HotBet Bónusz

A mobil fogadási oldalak használatának legnyilvánvalóbb előnye a megnövekedett kényelem. Ahelyett, hogy be kellene indítanod egy számítógépet vagy laptopot, csak elő kell venned az okostelefonod. A mobil sportfogadási oldalak tehát gyors hozzáférést biztosítanak a fogadásokhoz. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell megvárnod, amíg hazaérsz, hogy fogadásokhat köthess, hiszen ezt akár útközben is megteheted. 

Milyen sportokra lehet fogadni mobilon?

Mielőtt elköteleznéd magad egy mobil sportfogadási oldal mellett, azt javasoljuk, hogy nézd meg azt, hogy milyen sportágakra fogadhatsz a választott oldalon. Elsődleges célodnak azt kell tekintened, hogy olyan oldalt találj, amely az általad kedvelt sportágakat kínálja, amelyekre fogadni szeretnél. Ha egy webhely nem kínál néhány vagy az összes ilyen sportágat, akkor érdemes tovább keresgélni. 

Hogyan válassz egy jó sportfogadási szolgáltatót a mobil fogadásokhoz?

Amikor egy jó online bukméker kiválasztásáról van szó a mobilfogadáshoz, érdemes időt szánni a keresgélésre. Ha komoly mobil játékossá szeretnél válni, és sok fogadást szeretnél megtenni a telefonodon, akkor elengedhetetlen, hogy találj egy olyan oldalt, amely valóban jól használható a mobil készülékeken, akár a böngészőben, akár alkalmazás formájában. 

Függetlenül attól, hogy szándékodban áll-e használni az alkalmazás minden funkcióját vagy sem, mindig az a legjobb, ha olyan fogadóirodánál hozol létre felhasználói fiókot, amely piacvezetőnek számít a fogadások, illetve a technológiai fejlesztések terén is. Ezzel biztosíthatod azt, hogy a választott oldal kövesse az új trendeket, és ne kelljen új szolgáltató után nézned, ha például szeretnél egy új funkciót kipróbálni. 

Labdarúgó stadion 12

Emellett természetesen van néhány olyan gyakorlati szempont is, amelyeket érdemes figyelembe venni az alkalmazással, illetve a mobil oldallal kapcsolatban. Ezek pedig a következő:

 • Automatikus bejelentkezés, hogy könnyen hozzáférhess a felhasználói fiókodhoz.
 • Gyors linkek a nagy eseményekhez, ezekkel ugyanis egy kattintással elérhető link áll majd rendelkezésedre az igazán fontos fogadási lehetőségekhez. 
 • Gyors befizetések lehetősége a fizetési adatok tárolásával, ezzel ugyanis egyszerűbbé válnak a be- és a kifizetések.
 • Teljes in-play részleg, amely tartalmazza az összes fogadási lehetőséget, valamint az események élő közvetítésének lehetőségét.
 • Kizárólag mobil ajánlatok, illetve az ajánlatok mobilos használhatósága. Néhány bukméker csak a mobil ügyfelek számára válogatott ajánlatokat is kínál, amelyeket kihasználhatsz, ha regisztrálsz náluk.

A fentiekben felsoroltuk azokat a dolgokat, amelyeket egy szolgáltatónak a mobilfogadás tekintetében kínálnia kell. Ami magát az alkalmazást illeti, olyat érdemes keresni, ami könnyen használható és gyorsan navigálható.

Az alkalmazás, illetve a mobil oldal gyorsasága nagyon fontos, mivel általában véve, amikor az emberek a telefonjukon fogadnak, nem sok idejük áll rendelkezésre. Az utolsó dolog, amit szeretnél az az, hogy egy lassú alkalmazás problémákat okozzon a fogadások elhelyezésében, amikor nincs sok időd.

A mobil szolgáltatások mellett természetesen sok más szempontot is érdemes figyelembe venni. Ahogy azt említettük, az elérhető sportágak, események és fogadási piacok érhetőek el. Minél szélesebb ez a választék, annál jobb. Nézd meg azt is, hogy milyen bónuszok várnak az oldalon, különösen akkor, ha visszatérő játékos vagy.

Számos olyan oldal van ugyanis, amelyek kizárólag az üdvözlő bónuszra helyeznek hangsúlyt, a későbbiekben pedig magukra hagyják a játékosokat. Ezeket az oldalakat érdemes elkerülni, és olyat választani, amelyek nem feledkeznek el a visszatérő játékosokról sem.

Végül pedig nézd meg azt is, hogy milyen fizetési módok érhetőek el egy oldalon, illetve, hogy azokra milyen használati feltételek a jellemzőek. Fontos például az, hogy milyen gyorsak a tranzakciók, illetve az is, hogy a sportfogadási oldal számít-e fel bármilyen díjat az egyes tranzakciók után.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mobiltelefon fogadás – Összegzés

A mobilos fogadások ma már szinte mindennapossá váltak. Fontos azonban alapjaiban ismerni ennek a lehetőségnek a részleteit, ezzel ugyanis sokkal kényelmesebbé és kellemesebbé tehetjük a fogadási élményt. Már csak azért is, mivel a mobiltelefon fogadás történhet a mobilok böngészőjében, illetve alkalmazásban is.

Az pedig, hogy melyiket használod, alapjában határozhatja meg azt, hogy milyen élmény lesz számodra a játék. A cikkünkben mindent összefoglaltunk azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes ezzel kapcsolatban tudni, így egészen biztosan meg fogod találni a számodra megfelelő megoldást. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Mobiltelefon fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli