Windows fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Windows szó hallatán mindenkinek a népszerű operációs rendszer jut eszébe, de ha a Windows fogadás kifejezésről van szó, akkor már egyértelműbb, hogy itt az okostelefonokkal történő szerencsejáték kapja a főszerepet.

Bár a Windows Phone már nem jön ki új szoftververziókkal, máig sok ilyen telefon van a tulajdonosok kezében, akiket a fogadóirodák is várnak. Ha téged is érdekel ez a téma, akkor csak olvasd végig ezt a nagyon részletes cikket, amiből megtudhatod, hogyan választhatod ki a legjobb Windows Phone fogadóirodát, és milyen dolgokra kell figyelned, amikor egy megfelelő appot keresel a telefonodra.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit kell tudni a Windows telefonokról?

A Windows Phone a Microsoft által megalkotott mobil operációs rendszer, melyet kifejezetten az okostelefonokhoz terveztek. A Metro felhasználói felülettel és az élő csempékkel egy újszerű kinézetet hozott be a köztudatba, bár a rá készült alkalmazások száma sohasem érte el a nagy riválisokét.

Nagy előnye, hogy kompatibilis a Microsoft számos szolgáltatásával, így munkára és szórakozásra is használható. A platform fejlesztése 2019-ben leállt, azóta már nem kerülnek ki új Windows Phone telefonok a piacra. Mivel azonban a szoftver még rendelkezik látható részesedéssel, ezért számos applikáció érhető el rá, közöttük a fogadó appokkal is.

A legjobb sportok

Hogyan működik a Windows fogadás?

Alapvetően, a Windows fogadáshoz háromféle dolog kell, internet, telefon és fogadóiroda. Ha ezek megvannak, akkor a következő lépésekkel juthatsz el oda, hogy van már egy élő téted:

 1. Válassz egy neked tetsző fogadóirodát az általunk kínált listából.
 2. Kattints a mellette található linkre, ezzel eljutsz a fogadóirodához, ahol létre hozhatod a saját fiókod.
 3. Az e-mailben érkező linkre kattintva megerősítheted a regisztrációdat.
 4. Töltsd fel pénzt a fogadóirodánál lévő számládra, hogy ha már fogadni szeretnél, akkor ne kelljen ezzel foglalkozni.
 5. Nézd át az online fogadóiroda kínálatát, válogass a neked tetsző események közül, és tegyél fel tétet.
 6. A mérkőzés lezárultával megtudod, hogy a fogadásod nyert vagy a feltett összeg elveszett.

Így működik a fogadási szelvény

Magyar zászló

Minden fogadási lehetőségnél sokféle opcióval találkozhatsz, hiszen ezek teszik élvezetessé és változatossá a Windows fogadás menetét.

A főszerepet a fogadási szelvény játssza, ezen küldöd be a téted a fogadóirodának. Hasonlóan ahhoz, amit egy fizikai épülettel is rendelkező bukmékernél láthatsz, az online fogadóirodák szelvénye is egyfajta összesítőként szolgál.

Amikor kiválasztasz egy fogadási lehetőséget, az rákerül a szelvényre, ahol megadhatod a téted, majd a tét és a nyereményszorzó szorzata már mutatja a várható nyereményt. Ha több tétet válogatsz össze, akkor ezek mindegyike felkerül a fogadási szelvényre, és egy kombinált szelvényed jön létre.

Ezeknél a nyereményszorzók összeszorzódnak, majd ez kerül megszorzásra a téteddel is, hogy kialakuljon a várható nyeremény. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy kis odds-ok is gyorsan naggyá válthatnak, ha egymással kombinálod őket, és kis téttel is nagyot nyerhetsz. Ez a fő veszélye is, hiszen elég csak egyetlen nem sikeres tipp, az magával rántja a többi nyertest is, és semmit sem nyersz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadj pontos értékre, intervallumra vagy alá-fölé lehetőségekre

Az online fogadóirodák abból a szempontból is különlegesek, hogy szinte korlátlan a kreativitásuk, hiszen az interneten nem kötik őket a fizikai dolgok. Emiatt nagyon sokféle opcióval és lehetőséggel állnak elő már egy-egy fogadási esemény kapcsán is, melyek közül kedvedre válogathatsz.

Van, amikor pontos értékek közül választhatsz, például a gólok száma 1, 2, 3 vagy több lesz. Máskor intervallumokat adnak meg, és ezeket teheted fel a szelvényedre, például a szögletek száma 1-4, 5-8 vagy több lesz. Máskor pedig úgynevezett alá-fölé értékekkel találkozhatsz, ilyenkor csak abban kell döntened, hogy a kinézett opció egy értéknél több vagy kevesebb lesz, például a gólok száma 3,5-nél több vagy kevesebb.

Nem minden esetben kínálja a bukméker mindegyik lehetőséget, előfordul, hogy csak az egyik típus közül választhatsz, máskor pedig több is elérhető. A rendszer azonban minden esetben figyeli, hogy egymást ütő dolgok ne kerülhessenek fel a fogadási szelvényre, hacsak ez külön meg nincs engedve.

Egy nagyon ritkán működő stratégia az a Windows fogadás során is, hogy akár több fogadóirodánál is, de többféle kimenetekkel teszel meg egy mérkőzést, lefedve az összes lehetőséget.

Bár azt még meg is tudnád tenni, hogy az egyik bukinál a gólok számát 3,5 alá lövöd, míg a másik helyen 3,5 fölé, az azonban nagyon ritkán fordul elő, hogy az egyik nyertes téttel annyit nyerj, hogy kompenzálni tudd a másik veszteségét, és még pluszban legyél. Ha azonban ilyet találj, akkor érdemes lehet kihasználni, csak légy biztos abban, hogy pontosan érted a fogadási feltételeket.

Mi történik, ha tönkre megy a Windows telefonod, és máshonnan kell fogadnod a sportfogadást?

Főleg a régebbi telefonok tulajdonosai szoktak aggódni azon, hogy tönkre megy a telefonjuk, és nem tudnak a jól megszokott készülékről sportfogadni. A telefonok sajnos tényleg elromolhatnak egy idő után, ez azonban jelentősen nem befolyásolja a fogadásaid.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A fogadóirodánál létrehozott fiókod adatai, az egyenleged, az éppen futó fogadásaid listája nem a Windows telefonodon kerül eltárolásra, hanem a bukméker szerverein. Ezért történjen akármi a telefonoddal, más Windows telefonról, számítógépről, laptopról, iPhone, iPad vagy Androidos eszközökről is folytatni tudod a fogadást.

Az előfordulhat, hogy készülékváltáskor kissé más kinézet fogad a fogadóirodánál, mint amit megszokhatták, de ez semmilyen módon nem befolyásolhatja a számlaegyenlegedet vagy a neked kínált nyereményszorzókat. Általában a bónuszok és a promóciók igénybe vehetősége is független attól, hogy milyen készülékről, Windows telefonról, Androidról, iOS-ről vagy számítógépről lépsz be.

Windows fogadás

Logo Blackberry

Az mindig tőled függ, hogy te mit részesítesz előnyben egy fogadóirodánál a Windows fogadás során. De vannak olyan alapelvek, melyeket mindenképpen érdemes megfogadni, hogy a fogadási élményed zavartalan és biztonságos legyen:

Engedélyek: Csak olyan fogadóirodánál játssz, mely rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. Ezeket hatóságok ellenőrzik, így biztonságosnak számítanak. A legnagyobb fogadóirodák mind ilyenek, de érdemes olyan oldalakon fogadóirodát választani, mint a nálunk látható lista.

Főleg a kriptopénzeknél találkozhatsz olyan bukmékerekkel, melyen nem legálisan, és ha elküldöd a pénzed, jó eséllyel el is tűnnek vele. Ez persze nem igaz a legnagyobb legális fogadóirodákra, ahol alternatív fizetési módként kínálják csak a kriptót, miközben számos másféle bankolási móddal is rendelkeznek.

Biztonság: Ma már alapvető, hogy egy fogadóiroda weboldala HTTPS-en fusson, és a közötted és a szerverek közötti adatokat az SSL technológia titkosítsa, így harmadik fél nem zavarhat bele. A legjobb bukik emellett tűzfallal, opcionálisan kérhető 2FA azonosítással, és számos más dologgal is védik a játékosaikat.

Nyereményszorzók: Mivel fogadóirodákról van szó, ezért mindig nézd meg, hogy az adott eseményre milyen nyereményszorzók vonatkoznak. Hasonlíts össze nyugodtan több fogadóirodát, és ott tedd fel a pénzed, ahol jobb odds-ot kapsz rá.

Bónuszok és promóciók: A megtérülés számításánál fontos szerepet töltenek be a bónuszok és más promóciók. Ezekkel sokszor ingyen pénz, ingyenes fogadás vagy kreditek járnak, melyeket szintén a tétjeidre költhetsz. Csak ne felejtsd el, hogy ezek a promóciók mindig szerződési feltételekkel érkeznek, melyeket meg kell ismerned az igénybe vételük előtt!

Bankolási módok: Ha te egy megadott fizetési módot vagy szolgáltatót preferálsz, akkor biztosan találsz olyan bukmékert, aki a Windows fogadás során ezt elérhetővé teszi. Ha azonban nincs előnyben részesített módod, akkor még könnyebb dolgod van, hiszen a bankkártyákat, e-pénztárcákat és prepaid kártyákat mindenhol elfogadják, és számos helyen még a kriptopénzeket is.

Ügyfélszolgálat: Ma már alap, hogy egy megbízható fogadóirodának legyen profi ügyfélszolgálata is. Az egy napon belüli e-mail válasz szintén elvárt, de még jobb, ha van élő chat vagy telefonos elérhetőség is. Ráadásul, a nagy nyelvek mellett gyakran a magyart is megértik a munkatársak.

HotBet Bónusz

Gyakran ismételt kérdések

Cikkünk második felében olyan kérdésekkel és a rájuk adott válaszokkal találkozhatsz, melyek szorosan kötődnek a Windows fogadás témakörhöz.

Érhet hátrány amiatt egy online fogadóirodánál, mert Windows telefonról teszek tétet?

Nem, te ugyanolyan fontos ügyfél vagy a bukmékerek számára, mint a más eszközről játszók. Ha van is bármilyen megkülönböztetés az ügyfelek között, az főleg a költés alapján történik, így lehet valaki például VIP ügyfél.

Van Androidos telefonom is, fogadhatok alkalmanként arról is?

Természetesen, a fogadóirodádnál lévő fiókodat bármilyen telefonról vagy számítógépről is elérheted. Mivel minden adatot, tranzakciót és fogadást online tárolnak, ezért készülékváltáskor pont ott folytathatod, ahol korábban abba hagytad.

Melyik stratégiát válasszam ahhoz, hogy biztosan ne bukjak pénzt?

Nincs olyan fogadási stratégia, mely 100%-ban biztos téteket eredményezne. Ha lenne ilyen, akkor a szemfüles emberek már meggazdagodtak volna, a bukmékerek pedig tönkre mentek volna. A fogadás mindig szerencsejátéknak számít, ahol a szerencse pedig bármit kidobhat végeredményként.

Vigyázni kell az interneten terjedő, tuti fogadási tippekkel, melyek mindig valamilyen matematikai tételre hivatkoznak. Ha létezik is olyan fogadási stratégia, mely számokkal igazolható, ott majdnem végtelen mennyiségű pénzzel kellene rendelkezni a biztos sikerhez, ilyen pedig a valóságban nincs.

Tudja a fogadóiroda, hogy Windows telefonról játszom?

Az mindig az adott fogadóirodán múlik, hogy méri-e ezt a tulajdonságot, mivel a modern analitikai szoftverek már képesek azt detektálni, hogy a felhasználó milyen operációs rendszerről játszik. Ennek az a haszna, hogy a fogadóirodák így látják, milyen fejlesztésekre és dolgokra lehet a legnagyobb igény, és célzottan erre költik el a programozókra és más szakemberekre kifizetett összegeket.

Labdarúgó stadion 10

Ha csak meg nem adod magad, a fogadóiroda semmilyen körülmények között sem látják a személyes adataidat. Ez vonatkozik a fizetési módokra is, ahol a fizetéskor átkerülsz a fizetési szolgáltató felületére, amely megtartja magának az összes adatot. A fogadóiroda tőle csak azt kapja vissza, hogy mi volt a tranzakció azonosítója, mekkora összegről szólt, és hogy sikeres volt-e, vagy milyen ok miatt hiúsult meg.

Mit tegyek, ha technikai problémákba ütközöm a játék során?

A legjobb ilyen esetekben, ha felveszed a kapcsolatot az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával. Ők el fogják kérni, hogy pontosan mi történt, és megpróbálnak utána járni a dolgoknak. Mivel nagy tapasztalatuk van már a Windows fogadás terén, ezért lehetséges, hogy azonnal válaszolni tudnak, de ha utána járás szükséges, akkor is megpróbálják orvosolni a problémádat.

Van akadálya annak, hogy Windows-os telefonról vegyem igénybe az üdvözlő bónuszt?

Nincs akadálya, a Windows fogadás során ugyanúgy jár az üdvözlő bónusz az új ügyfeleknek, mint más készülékek esetében. Ha azonban bármilyen technikai problémába ütközöl, mindenképpen keresd fel az ügyfélszolgálatot.

Emellett, ne felejtsd el elolvasni az általános szerződési feltételeket, mert a promóciós ajándékokat a fogadóirodák rendszerint valamilyen feltétellel adják. Ezeknek pedig meg kell felelnek, hogy például később haza tudd utalni a bónusz segítségével elért nyereményeidet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mi történik, ha a telefonom magyar nyelvű, a fogadóiroda felületén pedig nem érhető el ez a nyelv?

Semmi különös nem történik, mivel a fogadás azon vagy azokon a nyelveken zajlik, amit a fogadóiroda elérhetővé tesz. Ebbe semmilyen módon sem tud beleszólni a telefonod nyelve. Azt azonban a modern analitikai szoftverek rögzíteni tudják, hogy a te operációs rendszered nyelve magyar, így a statisztikában név nélkül, de magyar nyelvű látogatóként fogsz szerepelni.

Ez főleg arra hasznos a bukmékernek, hogy ha látja egy nyelvnél a megugró látogatások számát, akkor esetleg elgondolkodhat a weboldala lefordításában az adott nyelvre.

Windows fogadás – Összefoglalás

Bár a Windows telefonok már egyre kevesebben vannak a felhasználóknál, azért még máig építeni lehet rájuk a marketing stratégia során. Ezt teszik a fogadóirodák is, amikor továbbra is elérhetővé teszik a Windows fogadás lehetőségét. Ha te is ilyen telefonról szeretnél tétet tenni, akkor csak válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül, és nézz körül a kínáltban. Ha pedig megtetszik egy fogadási lehetőség, akkor akár ki is próbálhatod a szerencsédet!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Windows fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli