National Soccer League fogadás – Top 10 oldalak

Új-Zéland nagyon messze van Magyarországtól, ettől függetlenül ennek az országnak a fociját is sokan követink a hazánkban. Köszönhető ez a sportévéknek, melyek a hatalmas verseny miatt egyre újabb és újabb sportpiacokat tesznek elérhetővé, és ennek a sportrajongók látják használt.

Természetesen egy ország teljes fociszcénáját az online fogadóirodák sem hagyhatják figyelmen kívül, ezért nagyon sokféle eseményre tehetsz tétet a bukiknál. Ha téged is érdekel a National Soccer League fogadás, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a bajnokságról és hogy milyen módon tehetsz rá pénzt a fogadóirodák segítségével.

Az infókat tippek és trükkök is kiegészítik, így a tartalom végére minden esélyed meg van arra, hogy még jobb sportfogadóvá válj.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit kell tudni az új-zélandi elsőosztályú fociról, és hogyan lehet megjátszani az online fogadóirodáknál?

A National Soccer League hivatalos neve a New Zealand Men’s National League, és 2021-es átalakítása óta az ország elsőosztályú labdarúgó-bajnokságaként funkcionál. 10 csapat vesz részt benne, és minden évben két formáció bejut az OFC Bajnokok Ligájába, ahol megmérkőzhetnek a többiekkel.

A League két részből áll. Az első a regionális, ahol minden csapat a csaját régiójában játszik a többi csapattal, 2-2 meccset. A második a legjobbak versengése, ahol kieséses alapon csapnak össze egymással.

A legjobb sportok

Egy eléggé érdekes szabályozás is fontos szerepet kap a sorozatban, ugyanis a csapatok mindegyikében maximum 4 idegen nemzetiségű játékos lehet, kiegészítve egy ötödikkel, aki az Óceánia Futballszövetség tagállamai egyikének az állampolgárságával rendelkezik.

Emellett legalább két olyan játékosnak is részt kell vennie, aki 20 éves vagy annál fiatalabb. Egy újabb szabályozás szerint ezeknek a játékosoknak a teljes szezont figyelembe véve legalább 10%-nyi játékidőben játszaniuk is kell.

Melyek a legjobb csapatok, akiket érdemes megfontolnod a fogadások során?

Magyar zászló

Bár a National Soccer League csak pár éve indult, hivatalos elődsorozata majdnem 20 évig futott. Ezért mára kialakultak azok a top csapatok, akikkel érdemes számolnod a National Soccer League fogadás során:

Auckland City FC: A 2004-ben alapított csapat Auckland környező településeiről származik, és nem csak a nemzeti bajnokságban sikeres, hanem egész Óceánia területén rendszeresen nyeri az összecsapásokat. Könnyű felismerni a pályán, mivel a tengerészet kékjében pompázó felsőt és nadrágot hord, fehér lábszárvédőkkel.

A logójában a város jelképei találhatók meg, közöttük a Sky Tower, a Rangitoto sziget és a Waitemata kikötő. Stadionja az 5000 fős befogadóképességgel rendelkező Kiwitea Street, amely nagyon népszerű a helyi rajongók között. Ha ezt a csapatot látod a pályán, akkor mindig készülj fel arra, hogy nagyon erős mérkőzésről lesz szó.

Miramar Rangers AFC: Ennek a csapatnak a gyökerei 1907-re nyúlnak vissza, Weillington egyik elővárosáról kapta a nevét. Rendkívül sikeres formációról van szó, hosszú történelme során, amit lehetett, azt már mind megnyerték. A hazai színeiben a felső az kék-fekete függőleges csíkozású, fekete nadrággal és fekete lábszárvédővel.

Idegenben piros-fehér függőleges csíkozású felsővel, piros nadrággal és fehér lábszárvédővel lépnek pályára. Otthonuk a 2000 fős David Ferrington Park stadion. Ez is egy erős csapat, nem hiába vettek többször is részt a döntőkben.

Wellington Olympic AFC: Az 1953-ban Apollon AFC néven megalapított csapatot sokáig csak a görögöknek hívták, logója máig a görögök kék és fehér színei hordozza. 1959-ben felvette a Christian Youth FC nevet, melyet 1983-ban cseréltek le a maira.

Továbbra is a helyi görög közösség jelenti a klub szurkolói bázisát, a hazai színe a teljes kék, az idegenbeli pedig a teljes fehér. A csapat otthona az akár 1000 szurkolót is befogadni képes Wakefield Park. Figyelned kell erre a csapatra is, hiszen rendszeresen okoz meglepetéseket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a National Soccer League fogadás az online bukmékerek honlapjain?

Ahhoz, hogy tétet tudj tenni egy National Soccer League mérkőzésre, regisztrálnod kell magadnak egy fiókot egy online fogadóirodánál. Ehhez csak kattints az általunk ajánlott helyek listájára, majd menj végig a regisztráció lépésein.

Amint készen van az új fiókod, lépj be a bukmékernél a felhasználóneved és a jelszavad segítségével, majd látogass el a pénztárba. Itt választ a pénzbefizetés lehetőséget, majd a felbukkanó logók közül válaszd azt a fizetési módot, amelyik a legjobban megfelel a számodra. Általában sokféle lehetőséggel találkozhatsz, közöttük a banki átutalással, a bankkártyákkal és hitelkártyákkal, az e-pénztárcákkal, a prepaid kártyákkal, és esetenként a kriptopénzekkel is.

Ha feltöltöd a neked tetsző összeget a fiókodba, akkor semmi akadálya annak, hogy tétet is tegyél. Csak nyisd meg a kínálatot, és keresd meg a National Soccer League fogadás mérkőzéseit.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A fogadási lehetőségek sokfélék, közöttük megtalálhatók ezek:

 • Mérkőzés végeredményére fogadás
 • Félidős eredményre fogadás
 • Fogadás a csapatok által rúgott gólok számára
 • Játékosokra fogadás
 • Élő fogadás
 • Handicap fogadás
 • Szögletrúgásokra, büntetőrúgásokra való fogadás
 • Piroslapok, sárgalapok számára fogadás
 • És számos más

A neked tetsző lehetőségeket a fogadószelvénnyel küldheted játékba. A tét beállítása után már rögtön látni is fogod, hogy mekkora várható nyereménnyel számolhatsz. Ha minden tipped bejön, a szelvény nyertes, ha akár csak egy is helytelen, a teljes szelvény elveszik.

Milyen stratégiával érdemes készülnök az új-zélandi focimérkőzések fogadásaira?

Akkor a legeredményesebb a sportfogadás, ha kialakítás a saját szisztémádat, és nem vakon esel neki a fogadási lehetőségeknek. A legjobb stratégia kialakításához gondold át a következőket:

Informálódj a csapatokról: Igazán megalapozott döntést csak akkor hozhatsz, ha pontosan ismered a játékosok aktuális formáját. Az új-zélandi focival nagyon sok oldal foglalkozik, ráadásul az információ angolul férhető hozzá. Ne sajnáld az időt utána járni az információknak, mert ezek komoly fiaskóktól kímélhetnek meg. Manapság már nem csak a csapatoknak, hanem a játékosoknak is van közösségi oldaluk, ezekről szintén sokféle adat birtokába juthatsz.

Nézz után az időjárásnak: Bár az időjárás alapvetően kellemes ebben a szigetországban, azért könnyen változhat a helyzet. Ezért mindig nézz utána annak, milyen idő várható a mérkőzés időpontjában, és hogy a csapatok között van-e olyan, amely híresen pocsék vagy kiváló a rossz időben. Ezek ugyanis befolyásolni tudják a mérkőzés végeredményét.

Thrillsy Bónusz_3

Figyelj oda a pénzedre: Sohase tedd fel a teljes pénzes egyetlen mérkőzésre, mert elég egy apró véletlen, és máris bukik a papírforma. A legjobb sportfogadók felosztják a tőkéjüket, és több eseményre teszik fel őket.

Használj több fogadóirodát: Ha több online fogadóirodánál is regisztrálsz fiókot a listánkról, akkor meg tudod versenyeztetni az általuk kínált nyereményszorzókat. Így mindig ott fogadhatsz, ahol neked a legjobban megéri.

Vedd igénybe a bónuszokat: Új játékosként a nagylelkű üdvözlő bónuszra, visszatérő játékosként pedig a folyamatos promóciókra vagy jogosult. Ezek kiváló lehetőségnek számítanak arra, hogy némi ingyen pénzhez vagy ingyen fogadáshoz juss. Csak ne feledd el elolvasni az általános szerződési feltételeket, hogy képben legyél azzal, milyen feltételek társulnak a felhasználásukhoz!

Gyakran ismételt kérdések az National Soccer League fogadás területéről

Már az eddigi információk is nagyon sok hasznos dolgot tartalmaztak a National Soccer League fogadás területéről, de érdemes elolvasnod a következő GYIK szekciót is. Itt ugyanis olyan dolgok kerülnek kitárgyalásra, melyekből további extra infókat kaphatsz a fogadáshoz!

Mely városok a legerősebbek az új-zélandi elsőosztályú bajnokságban?

Bár a résztvevő csapatok az ország számos városából érkeznek, hagyományosan két város az, mely a leginkább jelen van a bajnokságban. Az aucklandi csapatok közé tartozik például az Auckland City, az Auckland United, a Birkenhead United és a Melville United, míg a wellingtoniak közé a Miramar Rangers, a Wellington Olympic, a Wellington Phoenix Reserves vagy a Western Suburbs.

Labdarúgó stadion 3

Milyen pénznemben fogadhatok az új-zélandi meccsekre?

Szerencsére nem kell azzal foglalkoznod, hogy Új-Zélandon milyen pénzemet használnak az emberek, hiszen az online fogadóiroda felületén mindig azzal a pénznemmel fogadhatsz, melyet a fiókodban használsz.

Ez általában amerikai dollár, euró, angol font vagy sokszor a magyar forint. Csupán arra érdemes odafigyelned, hogy ha a való életbeli számlád más pénznemet használ, mint a fogadóirodás fiókod, akkor be- és kiutaláskor felszámolhatnak valamekkora átváltási költséget is.

Van másodosztály is az országban?

Van, de nincs külön neve a másodosztályú új-zélandi focibajnokságnak. Három régióra oszlik, ez a Northern League, a Central League és a Southern League. Az elsőben 12, a másodikban és harmadikban pedig 10-10 klub mérkőzik meg egymással.

Mely csapatokra érdemes odafigyelni a National Soccer League fogadások során?

Bár a résztvevő csapatok köre a bajnokság jellegéből adódóan folyamatosan változhat, mindenképpen érdemes odafigyelned az Auckland City FC, a Miramar Rangers AFC és a Wellington Olympic AFC csapatokra. Ezekről feljebb részletesebb bemutatót is olvashatsz a cikk szövegében.

Melyik csapatra fogadja, hogy 100%-ban sikeres legyen a tétem?

A sportfogadásban soha sincs 100%-ban biztos tét. Még a leginkább papírforma mérkőzéseknél is közbe szólhat a véletlen, és bukhatod a pénzed. Mindig csak akkora összegeket kockáztass a játék során, melyek esetleges elvesztése még nem terheli meg súlyosan a költségvetésed. Ha szükséged van segítségre, mert túlságosan elkapattad magad, akkor vedd igénybe a játékosokat segítő szervezetek segítségét!

Az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot pedig olyan védelmi intézkedéseket állíthatsz be, mint az önkizárás, az önkorlátozás, a veszteséglimitek és mások. A sportfogadás csakis akkor tud szórakoztató lenni, ha nem hajszolod a veszteségeid, hanem hideg fejjel állsz a tétek megtételéhez!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az új-zélandi labdarúgásnak Magyarországon is számos követője van, hiszen a sporttévék közvetítései lehetővé teszik ezt. Ha téged is a National Soccer League fogadás érdekel a legjobba, akkor ebből a cikkből mindent megtudhattál, ami segít jobb fogadóvá válni.

Most már nincs is más dolgod, mint választani az általunk javasolt fogadóirodák közül, létrehozni egy fiókot, majd a neked megfelelő összeg feltöltése után körbe nézni a kínáltban. A National Soccer League egész éven nagyon sok izgalmat kínál, ezért ne habozz rászánni az időt az utána járásnak, és találd meg, hogy neked melyik fogadási lehetőség felel meg a legjobban. Ha így teszel, akkor nem csak jobban szórakozol majd, hanem pénzügyileg is jobban járhatsz!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a National Soccer League ( Új-Zéland 1. divízió) fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli