Rocky Mountain Cup fogadás – Top 10 oldalak

A Rocky Mountain Cup fogadás minden fontos tudnivalóját ki fogjuk ma tárgyalni. Szó lesz a résztvevő csapatokról egyenként, de természetesen bemutatjuk egymás elleni eredményeiket is.

Ezen felül kielemezzük a fogadási lehetőségeket is és persze tanácsokat is adunk, hogy mikor, mit, hogy, hol, miért érdemes megfogadni. Nem csak a szelvényen, hanem a tanácsaink közül is. Előtte azonban következzék egy kis történelmi kitekintő, tartsatok velünk!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Rocky Mountain Cup fogadás alapjai

Bizony, a fentebb ismertetett tény-gyűjteményen felül most még egy kis történelem lecke következik. A Rocky Mountain Cup fogadás megalapítási körülményeit, történelmi összecsapásait, és persze mindezek mellett a mini sorozat legjobb játékosait is be fogjuk mutatni. Tartsatok velünk, a következő néhány fejezetből minden kiderül, amiket aztán felhasználhatsz a sikeresebb fogadás érdekében.

A legjobb sportok

Töri óra

A Rocky Mountain Cup történelme 2005-ig nyúlik vissza, ekkor adták át az első trófeát. Az első két kiírást még a Colorado Rapids nyerte, azóta azonban már jócskán átvette a vezetést a Real Salt Lake. E két csapat rivalizálásáról szól ugyanis a Rocky Mountain Kupa, amit a Committe of 10, azaz “A Tizek Bizottsága” ad át minden évben. A Tizek Bizottsága egy – nagy meglepetésre – 10 tagból álló bizottság, tagjai 5-5 szurkoló a két csapat képviseletében.

A lebonyolítás

Magyar zászló

A szabályokat a Committee of 10 határozza meg. Az ő döntésük értelmében a győzelemért 3, a döntetlenért 1, a vereségért pedig 0 pont jár. Pontegyenlőség esetén a gólkülönbség dönt.

Ha az is döntetlen, akkor az előző évi kupagyőztes megtarthatja a serleget. A mérkőzéseket a Major League Soccer alapszakaszában játsszák. Nincs akadálya, hogy a rájátszásban is összekerüljenek, de erre még ezidáig nem volt példa.

Top játékosok

A Rocky Mountain Cup történelmének legsikeresebb játékosa egyértelműen az egykori Salt Lake játékos, az ecuadori Joao Plata. Plata 9 alkalommal is megzörgette a derbyken a Rapids hálóját. Őt szintén két Salt Lake játékos követi: a Rocky Mounrain Kupában 5 gólig jutott az örmény Yura Movsisyan, illetve a Costa Rica-i Álvaro Saborío is. A Rapids legjobb játékosa a négy gólos jamaicai Jeff Cunningham, aki egyébként játszott a Salt Lake-ben is.

A csapatok

Ahhoz, hogy a lehető legmagasabb nyerési eséllyel kezdjük meg a Rocky Mountain Cup fogadás jövedelmező tevékenységét, először érdemes tisztába tenni az alapokat. Ennek mentén most a két résztvevő csapatot fogjuk ismertetni olyan részletesen, amennyire csak lehetséges, hogy minden fontos infót megtudj a Real Salt Lake és a Colorado Rapids csapatairól. Utóbbival kezdünk!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Colorado Rapids

A Colorado Rapids csapatát 1995-ben alapították meg, azóta is a Major League Soccer tagja az együttes. Hazai mérkőzéseit a 18,061 néző befogadására alkalmas Dick’s Sporting Goods Park Commerce Cityben játssza Colorado városában. Történelme során eddig egyetlen egy alkalommál tudták elhódítani az MLS sergelet, erre 2010-ben került sor.

Az együttes házi gólrekordere az amerikai Conor Casey a maga 53 találatával – ezek közül 1-et az Open Cupon, 2-t a rájátszásban, 50-et pedig az MLS alapszakaszában szerzett. A csapat legnagyobb nevű játékosa Calvin Harris, aki természetesen nem Az a Calvin Harris.

Real Salt Lake

A Real Salt Lake jóval fiatalabb ősi riválisánál, ők ugyanis csak 2004-ben születtek meg. Természetesen a Salt Lake is az MLS tagja. Az ő mérkőzéseiknek a 20,213 férőhelyes America First Field biztosít helyszínt. A klub történelmének egyik legnagyobb játékosa Joao Plata. Ő 175 mérkőzést játszott, ezek során 46 gólt szerzett és 43 gólpasszt adott.

Ezzel előbbiben a klub történelmének harmadik, utóbbiban második legsikeresebb játékosa. A legtöbb gólt Álvaro Saborío lőtte, egészen pontosan 63-mal. Javier Morales a klub gólpasszkirálya 81-gyel. A legtöbb mérkőzést Nick Rimando vívta meg a csapat színeiben, ő 369 alkalommal húzhatta magára a Real Salt Lake mezt.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A Rocky Mountain Cup győztesei

A sikeres Rocky Mountain Cup fogadás érdekében érdemes kielemezni, hogy az elmúlt évek során hogyan alakult a torna, illetve az egymás elleni eredmények. Ezeket összegezve az alábbi táblázatban nézheted meg a lehető legegyszerűbb módon:

ÉvGyőztesÖsszesített eredmény
2005Colorado Rapids9 - 1
2006Colorado Rapids7 - 4
2007Real Salt Lake7 - 4
2008Real Salt Lake4 - 4
2009Real Salt Lake4 - 4
2010Real Salt Lake2 - 2
2011Real Salt Lake4 - 1
2012Real Salt Lake6 - 3
2013Colorado Rapids5 - 2
2014Real Salt Lake9 - 0
2015Colorado Rapids4 - 4
2016Real Salt Lake6 - 3
2017Real Salt Lake6 - 3
2018Real Salt Lake7 - 1
2019Real Salt Lake6 - 0
2020Colorado Rapids3 - 3
2021Real Salt Lake3 - 0
2022Real Salt Lake2 - 2
2023??

Összesített Rocky Mountain Cup statisztikák

Mielőtt megkötnéd életed első Rocky Mountain Cup fogadását, talán nem árt utánanézni a hivatalos statisztikai adatoknak és a múltbeli eredményeknek. Ezek alapján ugyanis kaphatsz egy átfogó képet az egymás elleni teljesítményükről, ami nyilvánvalóan segíti a sikeres fogadást és növeli a nyerési esélyeidet. A Real Salt Lake és a Colorado Rapids cikkünk írásának pillanatáig 52 alkalommal csapott össze egymással.

Az 52 találkozóból 25 alkalommal is a Salt Lake került ki győztesen. A Rapids csak 15 összecsapáson tudott diadalmaskodni, a maradék 13 mérkőzés értelemszerűen döntetlennel zárult. Az összesített eredmények alapján jelen pilalnatban 13 – 5 arányban vezet a Real Salt Lake a Rocky Mountain Cup győzelmek tekintetében. A legnagyobb győzelem is hozzájuk fűződik, 2018 augusztusában ugyanis 0-6 arányban verték a Rapids csapatát.

Rocky Mountain Cup fogadási piacok

A Rocky Mountain Cup fogadás nem lehet teljes az alábbi fogadási piacok tökéletes ismerete nélkül, úgyhogy ennek áthidalására szeretnénk őket részletezni picit:

HotBet Bónusz
 1. 1X2. A foci fogadás alapja. Ezt a Rocky Mountain Cup fogadásokhoz is fel tudod használni minden egyes meccs előtt közvetlenül. A rendes játékidő eredményére fogadsz. Három lehetséges kimenetel, de ezek közül csak egy nyer. Jó nyerési esélyek, magas oddsokkal párosítva.
 2. Dupla esély. A Dupla esély az 1X2 egy olyan fejlesztett változata, ami leginkább a kockázatokat kerülni kívánó játékosoknak szólnak. Itt is a mérkőzés eredményét tippeled meg – de a háromból nem csak egy, hanem két kimenetelt választasz ki. Ezáltal sokkal jobb nyerési esélyekkel indulsz, viszont így értelemszerűen az oddsok is alacsonyabbak.
 3. Alatt/felett. Az Alatt/felett is egy jó nyerési esélyekkel rendelkező fogadási piac. Ez főként annak köszönhető, hogy a fogadásod kétesélyes. Fogadhatsz a mérkőzésen a szögletek vagy a lapok számára is, de a leggyakoribb az alatt-fölött piacon a gólok száma. Egy-egy csapat góljait is megtippelheted, vagy a mérkőzés összességét is alapul veheted. Jövedelmező piac, megéri kiismerni magad rajta!
 4. Pontos eredmény. A pontos eredmény fogadás a kockázatokat szerető játékosoknak szól. Erre a piacra az átlagosnál jóval magasabb oddsokat kapsz – hiszen a sikerhez jó nagy adag szerencsére is szükséged lesz. Itt ugyanis telibe kell trafálni mindkét csapat pontos gólszámát. Ki mennyit fog lőni és mi lesz így a mérkőzés végeredménye? Erről szól a pontos eredmény fogadás, ami a legnehezebbek közül való és gyakran tényleg csak a szerencsén múlik.

Élő Rocky Mountain Cup fogadás

A fenti fogadási piacokat élő fogadásban is alkalmazhatod. Ez azt jelenti, hogy hiába indult el a mérkőzés, te akkor is tehetsz pénzt a valós időben zajló eseményekre. Ennek óriási előnye, hogy információs többletbe kerülsz a fogadóirodába, persze ehhez szükségesek bizonyos alap képességek.

Ilyen például a határozottság, a gyorsaság és persze a megfelelő reakcióidő. Mit sem ér az egész, ha nem tudod időben lereagálni az eseményeket, ha viszont időben levonod a helyes következtetést a látottak alapján, akkor könnyedén kihasználhatod az esetlegesen magasan maradt oddsokat, amiket még nem tudott lejjebb tornászni a fogadóiroda.

Labdarúgó stadion 7

Rocky Mountain Cup élő közvetítés

Az élő fogadásnak gyakorlatilag előfutára az élő közvetítés. Számos online spotfogadás oldal kínál ilyesfajta szolgáltatásokat. Ehhez csak regisztrálnod kell, majd megtenni első befizetésedet, és már használhatod is a foci tévét az oldalon. Így legálisan nézheted a Rocky Mountain Cup meccseit is, akár HD minőségben.

Számos bukinál érhető el ilyen szolgáltatás magyar játékosok részére is. Élő fogadás mellé különösen ajánlott, hiszen így sokkal pontosabb fogadásokat fogsz tudni kötni.

Rocky Mountain Cup fogadási stratégiák, amik működnek

A fentiekben már bemutattunk számos fontos tudnivalót a Rocky Mountain Kupa fogadással kapcsolatban. Most még lenne néhány stratégiai tanácsunk. Ezeket megfogadva Te is magabiztos és sikeres online sportfogadóvá válhatsz. 

 1. Játssz mindig higgadtan. Higgadtan és józanul. Hidegvérrel, amennyire csak lehetséges. Ne hagyd, hogy a pillanatnyi érzelmeid uraljanak, az ugyanis a sportfogadás halála. Többet ésszel, mint ideggel, ha szabad átírni a közismert szólást. Mindig csak ésszel játssz, ha dühöt, idegességet, csalódottságot érzel, ideje abbahagyni, mert az nem fog jó döntésekhez vezetni.
 2. Szerezd be a létező összes statisztikát. És alaposan elemezd is ki azokat. Tudj meg mindent a résztvevő csapatokról, játékosokról, edzőkről, a stadionról, az időjárásról, a gyepről, midnenről, ami bármilyen szinten releváns lehet. Aztán vond le a megfelelő kökvetkeztetéseket és tedd meg a fogadásodat az újonnan megszerzett ismereteid alapján.
 3. Játssz mindig felelősségteljesen. Ne feledd, hogy az online sportfogadás végtére is szerencsejáték, így pedig mindig fennáll annak a veszélye, hogy veszíteni fogsz. Számíts is arra, hogy veszíteni fogsz, szóval csak olyan pénzt tegyél fel, ami nem fog hiányozni, ha elbukod teljes egészében. Ne kergesd a veszteségeidet, ha rossz szériád van, nyugodtan szállj ki. Játssz mindig ésszel, higgadtan, felelősségteljesen és tudatosan, vagy sehogy.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna összefoglaló értekezésünk a Rocky Mountain Cup fogadás legfontosabb részleteivel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy cikkünket elolvasva mostmár bátran veted bele magad a kedvenc internetes bukméker oldalaid legjobb bónuszaiba és fogadási ajánlataiba – akár a Rocky Mountain Cup meccseire is.

Az itt elolvasottak alapján már tudod, hogy hogyan kell statisztikát elemezni és tudod, hogy milyen infókat érdemes megtudni a csapatokról, mielőtt feladnád a szelvényedet. Gyakorlatilag mindent tudsz már a sorozatról, amit fogadás előtt tudni érdemes. Már tényleg csak a regisztráció, a befizetés, és a fogadás van hátra. Készen állsz? Előre is sok szerencsét!

Utolsó frissítés: 16/06/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Rocky Mountain Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli