Röplabda fogadás – Top 10 oldalak 2023

A röplabda világszerte nagy népszerűségnek örvend, és nincs ez másképp Magyarországon sem. Itthon is nagy tömegek követik a kisebb-nagyobb mérkőzéseket, ahol a játék izgalma mellett a fogadással még tovább színesítheted a meccseket. Hiszen mi lehetne jobb annál, mint egy szórakoztató játék mellett még a megtett eseményeken is izgulni?

Az alábbiakban részletes áttekintést kaphatsz a témakörben, ahol nagyon sok területet érintettünk. A cikk eleje arról szól, hogy hogyan fogadj a röplabdára, és milyen alapvető információknak kell a birtokában lenned ehhez. Ezután megismerheted a legnagyobb fogadási piacokat, és a különféle tét típusokat. Mire ennek a résznek a végére érsz, biztosan további lehetőségre találsz, ha a sportfogadásról van szó.

Ezt követően választ kapsz arra, hogy miért olyan népszerű az élő fogadás, és milyen extrákat kaphatsz tőle, ha te is kipróbálod. Végül pedig a leggyakrabban feltett kérdések megválaszolásával teheted teljessé a tudásod a röplabda fogadás területén.

Akkor is jó ötlet áttanulmányozni ezt az útmutatót, ha már nem ma kezdtél röplabda mérkőzésekre fogadni. Mindig találhatsz új ötleteket, melyek segítenek elkerülni a vesztes téteket, teljesebbé tenni a stratégiád, vagy jövedelmezőbbé tenni a megtérülésed.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan fogadj a röplabdára? – ezeket az infókat mindenképpen tudnod kell

A röplabda fogadások első ránézésre nem tűnnek nehéz témának, hiszen csak ki kell választani a neked megfelelő eseményt, majd fel kell tenned rá a pénzed. A valóságban ez az egész folyamat jóval bonyolultabb, hiszen, ha nem csak veszíteni szeretnél, hanem jövedelmező szisztémát alakítanál ki, akkor mindent gondosan meg kell tervezned.

A legjobb sportok

Maga a sportfogadás hasonló más sportágakhoz. Először is, ki kell választanod azt a sportfogadó irodát, ahol felteszed majd a pénzed. Létre kell hoznod a saját fiókod, és amennyiben szükséges, át kell esned a megfelelő játékosellenőrzési lépéseken. Ezután pénzt kell befizetned, hogy mire eljön a neked tetsző fogadási lehetőség, már minden készen álljon.

A tétrakás után az iroda által megadott időpontig még módosíthatod vagy törölheted a fogadásod. Ha azonban ez az időpont már elmúlt, akkor nincs más teendőd, mint követni a mérkőzést, és izgulnod, hogy a kiváló játék mellett még pénzt is keress.

Röplabda fogadási piacok

A röplabdában is számos fogadási piac áll rendelkezésedre, melyet tetszésed szerint követhetsz és játszhatsz rajtuk. Emellett olyan tét típusok közül válogathatsz, amelyek többé-kevésbé más sportágakból is ismerősek lehetnek a számodra.

A következőkben a leggyakoribb fogadástípusokkal ismerkedhetsz meg, majd betekintést nyerhetsz azokba a területekbe, melyekben további potenciálra lelhetsz. Ha figyelmesen átolvasod az alábbi infókat, akkor nem csak új lehetőségekkel gazdagodhatsz, de még többet hozhatsz ki a mostani tudásodból.

Csak görgess lejjebb, hogy megtudd, mi az a győztes csapatra való fogadás, hogyan tehetsz fel pénzt a játszma pontjainak számára, illetve milyen más lehetőségeid vannak. Az utóbbiak közé tartozik a győztes kiválasztása, az első pontszámot megdobó játékos megtippelése, vagy a következő játékrész vezetőjének megjóslása.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A győztes csapatra való fogadás – egy faék egyszerű lehetőség a nyerésre

Ahogy más sportpiacokon, úgy a röplabdában is az a legegyszerűbb fogadási mód, amikor a győztes csapatra teszel tétet. Itt két esély lehetséges, vagy nyersz, vagy vesztesz. Amennyiben az első, akkor a feltett összeget a sportfogadó iroda beszorozza az általa kínált odds-szal, és az lesz a nyereményed.

Amennyiben viszont veszítesz, akkor lényegtelen, mekkora volt az odds, hiszen a pénzed így is, úgy is elúszik. Ez a tét típus népszerűnek számít a fogadók között, mivel nem nehéz eligazodni a lehetőségek között, és pillanatok alatt el lehet végezni a fogadást.

Ilyenkor nagyon csábító lehet az, hogy kizárólag az odds-ok alapján teszed meg a téted, hiszen elméletben a fogadóiroda az esélyesebb csapatnak adja a kisebb odds-ot. A gyakorlat azonban nagyon rövid idő alatt be tudja bizonyítani, hogy nem kifizetődő a csupán a legkisebb nyereményszorzókat kínáló csapatokra pénzt tenni, mert elveszítheted vele a pénzed.

Fogadás a pontok számára vagy a játszmákra – Bonyolultabb lehetőség, nagyobb kockázattal

Magyar zászló

Ez a fogadási típus már bonyolultabb lehetőséget kínál és nagyobb kockázattal is jár. A legtöbb fogadóiroda nem pontos értékeket vár el tőled, hanem az általuk megadott keretek közül kell választanod.

Ha arról van szó, hogy összesen hány pontot szereznek a csapatok a mérkőzésen, akkor csak arra az opcióra kell kattintanod, amelyik a tipped szerint a legnagyobb valószínűséggel bejön. Például 10 alatt, 10 és 20 között, 20 és 30 között, 30 felett.

Ha a játszmák számáról van szó, akkor ott kisebb a szórás, ezért a fogadóiroda megadhat pontos értékeket vagy hasonló intervallumokat is, mint az előbbiekben. Bár ezeknél a fogadásoknál kicsit többet kell gondolkoznod az elérhető kombinációk nagyobb száma miatt, általában jobb odds-okat is kifoghatsz, mint a győztesre való fogadás során.

További fogadási opciók – mert a röplabda koránt sem csak erről szól

Ha a fenti két fogadási mód nem nyerte el a tetszésedet, akkor számos más lehetőség közül választhatsz. Szinte se szeri, se száma azoknak az opcióknak, melyeket a fogadóirodák a játékosoknak kínálnak.

Az eredményre történő tét rakás során kiválaszthatod, hogy a hazai csapatot hozod ki győztesnek, vagy a vendéget, esetleg a döntetlenre számítasz. A bizonyos eseményekre feltett tét során a fogadóiroda sokféle lehetőséget felkínálhat, például tippelhetsz arra, hogy melyik csapat hoz össze először pontot vagy ér el egy megadott pontszámot.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

De léteznek speciális tétek is, mint például a meccse első szervájának tulajdonosa, vagy a változások előre történő megállapítása, például, hogy melyik csapat vezet majd a következő játékrészben.

Legyen szó bármelyik lehetőségről, nincs nehéz dolgot, amikor a pénzed tennéd fel. Csak olvasd el a pontos részleteket, tekintsd át az odds-okat, és tegyél fel egy neked megfelelő összeget.

Élő röplabda fogadás és streaming – még több izgalom, ugyanabból a játékból

Ahogy más sportágaknál, úgy a röplabda esetében is elérhető az élő fogadás. Ez egy különleges fogadási lehetőség lehetővé teszi, hogy még egy is izgalmat vigyél bele a már amúgy is kiváló sportmeccsekbe, hiszen ilyenkor valós időben változnak a dolgok. A fogadás szempontjából ez arról szól, hogy a tétjeidet nem kell lezárnod a mérkőzések elkezdéséig, hanem aközben is módosíthatsz rajtuk vagy tehetsz meg új fogadásokat, miközben futnak.

Ez megadja a lehetőségét annak, hogy a fejlemények tekintetében még többet hozz ki a pénzedből. De mindenképpen gyorsnak kell lenned, hiszen az ellenfeled ez esetben a fogadóiroda, mely szintén az új felkemények tükrében módosítja az odds-okat.

Például, ha úgy látod, hogy az egyik fél esélyesebb, mint a másik, akkor jó ötlet lehet több pénzt tenni rá, vagy a rosszul megtett tétedet átcsoportosítani. De eközben előfordulhat, hogy a változások miatt a bukméker lecsökkentette az esélyes fél odds-át, és így már nem tudsz nagyot keresni rajta.

Röplabda fogadás

Az élő fogadás a fentiek miatt folyamatos figyelmet és koncentrációt kínál, de éppen ez az, ami miatt a legtöbb szerencsejátékos imádja. Mindenképpen tegyél fele egy próbát te is, hogy meglásd, mennyire passzol a stílusodhoz.

Az élő események követésére a fogadóirodák rendszerint ingyenes streaming szolgáltatást nyújtanak, ahol láthatod, mi történik a mérkőzésen. Ezt a fogadási felületen érheted el, így miközben látod a meccset, és az odds-ok élő változását, fogadni is tudsz.

Mivel ez a technológia eléggé erőforrásigényes és drága a szolgáltató számára, így az irodák gyakran korlátozzák, hogy ki fér hozzá a streamingjükhöz. Néha elég egy regisztráció a bukinál, máskor viszont tétet is kell tenned az adott eseményen ahhoz, hogy meg tudd nyitni az adatfolyamot.

Alternatívaként megnézheted más streaming szolgáltatók kínálatát is, melyek közvetítik a mérkőzést. Ha nagyobb eseményekről van szó, az sokszor feltűnik a hagyományos médiában vagy az online felületeiken, de ahogy egyre kisebb röplabda mérkőzésről van szó, úgy találsz egyre nehezebben alternatívákat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Röplabda fogadás – gyakran ismételt kérdések

Természetesen egy részletes bemutató nem is lehetne teljes a gyakran ismételt kérdések nélkül. Ez a szekció szolgál arra, hogy megtudhasd a fogadásért érdeklődők legtöbbször feltett kérdéseit, és a hozzájuk tartozó válaszokat.

Ha ezeket te is áttanulmányozod, akkor jobbá teheted a sportfogadási stratégiád, és kiválóbb lehet a megtérülésed. Bár már a fentiekben is nagyon sok témakört érintettünk, a továbbiakban még mélyebb betekintést nyerhetsz a röplabda fogadás mélységeibe.

Megéri fogadni a magyar tornákra, vagy inkább a külföldieket célozzam?

Hogy inkább a magyar vagy a külföldi röplabda tornákra fogadsz, az kizárólag rajtad múlik. Technikailag semmi különbség közöttük, ha nem számítjuk a csapatok esetlegesen eltérő stílusát és játékerejét. Ha te inkább a magyar sportéletben vagy otthon, akkor valószínűleg jobb infókkal rendelkezel ezen a területen, ezért ajánlott a magyar mérkőzésekre fogadni. Ha viszont a nemzetközi röplabdát szereted, akkor nem érdemes kihagynod a külföldi lehetőségeket sem.

1Bet Bónusz_3

Természetesen fontos a kínált odds-ok áttekintése is, mivel alapvetően ez a nyereményszorzó az, ami meghatározza, hogy mennyi pénzt vihetsz haza. Néha jó ötlet a tétek kombinálása vagy a konkurens sportfogadó irodák ajánlatának összehasonlítása, mivel ilyenkor olyan egyszeri ajánlatokra bukkanhatsz, melyekről amúgy nem értesülnél.

Honnan tudhatom, hogy egy sportfogadási iroda megbízható?

Ha alaposabban körbe nézel, akkor néhány jel felismerésével egyértelműen meg tudod állapítani, hogy egy megbízható sportfogadó irodával állsz-e szemben.

Nézz körbe, milyen reputációja van az adott irodának. Milyen régóta van a piacon, és milyenek az ügyfelek visszajelzései a legnagyobb oldalakon? A röplabda fogadásról szóló fórumok is részletes képeket adhatnak az ilyen cégekről.

Nyisd meg a bukméker engedélyeit. Ezeket rendszeresen a láblécben teszik közzé, ahol az adott szerencsejáték hatóság logójára kattintva annak oldalára jutsz, és elolvashatod az engedély részleteit. Sohase fogadj olyan bukinál, melynek nincsenek rendben az engedélyei!

Ma már minden oldalnak HTTPS szabvánnyal kell futnia, mivel ez biztosítja a biztonságos adatkapcsolatot közötted és a fogadóiroda között. Nézd meg a biztonsági protokollokat és az egyéb adatvédelmi intézkedéseket is. Az is jó jel, ha a weboldalon minél több, komoly pénzügyi szolgálató biztosítja a fizetési módokat, mivel ezek a cégek csak komoly fogadóirodákkal szerződnek le.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Az online vagy a hagyományos röplabda fogadás kínál nagyobb profitot?

Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy a hagyományos vagy az online sportfogadás kínál-e nagyobb hasznot a számodra. Az online fogadás előnyei közé tartozik, hogy bármikor fogadhatsz, akár az otthonod kényelméből is. Az elérhető fogadásokat nem korlátozza a helyszín, hiszen sokféle piacot fognak össze az ilyen bukik, és általában a kevesebb költség miatt jobb odds-okat is tudnak nyújtani.

Ezzel szemben a hagyományos röplabda fogadás során élőben is átélheted az adott meccset, míg a többi fogadóval egy térben tétet rakva, az egész dolog kap egy kis extra izgalmat. Bár ilyenkor sokkal kevesebb eseményt érhetsz el, vannak, akik számára ez jelenti az igazi sportfogadást.

Akármelyik típusú fogadást választod, alapvetően ugyanazok a dolgok szükségesek a sikerhez. Mindig ismerned kell a részt vevő csapatok és játékosok korábbi teljesítményét, az aktuális formájukat, a helyszín sajátosságait és a további befolyásoló tényezőket.

Persze tisztában kell lenned a röplabda szabályaival, játékmenetével és a megfogadható események bekövetkezési esélyeivel. Ha ezt a tudást latba veted, akkor mindegy, hogy online sportfogadásról van szó vagy hagyományosról, sikeres fogadó lehetsz.

Összefoglalás

A fenti, részletes cikkben számos dolgot megtudhattál a röplabda fogadásokról. Ha eddig még nem voltak infóid a területről, akkor most a legtöbb kérdésedre választ kaphattál, ha viszont korábban is sportfogadó voltál, akkor most bővíthetted a tudásod.

A röplabda fogadás sok esetben hasonló a többi sportfogadási területhez, de megvannak a saját egyedi tulajdonságai, melyet nem árt mélyebben megismerned, ha nem akarod elveszíteni a pénzed. A leírásunkból pontos képet kaphattál arról, hogy mi is az a röplabda fogadás, mit kell tudni róla, és hogyan érdemes csinálni.

Ezután szó volt a népszerű piacokról és fogadási típusokról, ahol a leggyakrabb területek mellett számos új opció mellett is letettük a voksunkat. A gyakran ismételt kérdések szekcióban te is pontosan átnézhetted, hogy mely kérdések érdeklik a többi sportfogadót, és melyek az ezekre adott legjobb válaszok.

Most már nincs más hátra, mint választani egyet az általunk ajánlott online sportfogadási irodák közül, és tesztelni a tudásod. Ha így teszel, akkor nem csak kiválóan szórakoztató röplabda mérkőzéseket követhetsz végig, hanem a feltett pénzed miatt is izgulhatsz.

Természetesen ez az igazlom a jobb fajtából való, és ez teszi érdekesebbé ezt a játékot. A tőlünk tanult extra fogásokkal pedig nem csak sikeresebbek lehetnek a tippjeid, de többet is hozhatsz ki a kezdő tőkédből.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a röplabda fogadások és előrejelzések, akkor a megfelelő helyre jöttél. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli