Speedway fogadás – Top 10 oldalak

Speedway, vagy salakmotor? Salakmotor, vagy speedway? Megoszlanak a vélemények, akárcsak a labdarúgásról Amerikában (football, vagy soccer?), de nem is ez az igazán izgalmas ebben a kérdésben. Sokkal jobb engedni, hogy átjárja testünket és lelkünket az adrenalin, nézzük, ahogy veri fel a kerék a salakot és ahogy körözgetnek a világ legjobb motorversenyzői a bajnoki győzelem reményében.

Miközben azt képzeljük, hogy Mi vagyunk ott azon a pályán és mi versenyzünk milliók szeme láttára, közben varázsolhatunk is magunknak pár extra forintot a speedway fogadás segítségével. Erről szólnak majd a következő bekezdések. Szó lesz a salakmotorozás történetéről, szabályiról, de bemutatjuk a legjobb fogadási oldalakat, ajánlatokat, és számos egyéb mást is. Hogy megtudd, mi mindent még, ahhoz kénytelen leszel tovább olvasni!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A speedway rövid története

A salakmotorozás modern sportágnak hat, pedig már 1923 óta köztünk él. Akkor rendezték az első versenyt. Az Olimpiára azóta sem került be a sportág, pedig sokak szerint bőven helye lenne ott. MIndenesetre ezen felül is számos rangos speedway tornát rendeznek világszerte, melyek közül a legrangosabb a Féderation Internationale de Motocyclisme, azaz a Nemzetközi Motor Szövetség (FIM) által megrendezett Salakmotor Világbajnokság, azaz a Speedway Grand Prix.

A legjobb sportok

A Speedway legendái

Ha már szóba került a salakmotor világbajnokság, nem mehetünk el a legendás csapatok és versenyzők mellett sem. Ha salakmotor fogadásban gondolkodunk, érdemes tisztában lenni a legjobbakkkal is. Első sorban ezek a nevek ugranak be ilyenkor:

 1. Ivan Mauger. A XX. század legjobb versenyzője címet kapta az új-zélandi legenda. Csapatban négyszer, egyéniben hatszor nyert világbajnoki címet, rengeteg aranyérme közül ezek a legfontosabb sikerei.
 2. Tony Rickardsson. Ivan Maugerrel együtt tartja a rekordot a legtöbb salakmotoros világbajnoki cím szempontjából, azaz az ő személyében is egy hatszoros világbajnokról beszélhetünk. Csapatban háromszoros bajnok, ezek mellég társul 3 egyéni és 4 csapatos ezüstérem is.
 3. Hans Nielsen. Egyéniben is nyert négy világbajnoki címet a dán salakmotoros legenda, de ami igazán kiemelkedővé varázsolja karrierét, az a csapatban nyújtott és elért teljesítménye. Csapatával ugyanis 11 alkalommal is világbajnoki címet ünnepelhetett. A FIM 2012-ben a motorversenyzés legendái közé választotta, nem érdemtelenül.

A speedway legfontosabb szabályai

A salakmotor verseny egy ovális, elipszis alakú pályán zajlik, általában négy versenyző részvételével. A motrok max 500 köbcentisek, 80-90 lóerővel rendelkeznek, egysebességesek, a legnagyobb különlegességük pedig jó eséllyel az, hogy nincs rajtuk fék. Egyéni, páros, és csapat versenyek is vannak. Minden versenyzőnek más színű sisakja van, így könnyebben tudjuk őket megkülönböztetni a tévé előtt.

A versenyek után pontok járnak. A futam győztese 3, a 2. helyezett 2, a 3. helyezett 1, az utolsó pedig 0 pontot írhat fel magának. A pontok összeadódnak. Grand Prix versenyeken lehet élni a Joker lehetőségével – ez azt jelenti, hogy azon a futamon megduplázza az adott versenyző az elért pontszámát, de ezt persze csak előre lehet bejelenteni, utólag nem.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Speedway fogadás

A Speedway hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvendő sportág, évek óta követhetjük a legrangosabb versenyeket a tv-n keresztül is. Ennek köszönhetően mára már a magyar online bukméker oldalakat is megfertőzte a salakmotorozás szenvedélye, így szerencsére a magyar sportfogadóknak sem kell nélkülözniük ezt a sportágat. A legjobb oldalakon találhatunk speedway oddsokat, így például az Unibeten és a bet365-ön is.

Persze ez csak két példa volt a számos opció közül. Természetesen a kisebb oldalakon is fogadhatunk Speedway versenyekre. Azokat az oldalakat is érdemes lesz majd átnézni, hiszen könnyen lehet, hogy a piaci átlagnál magasabb oddsokkal fognak meglepni minket, azt pedig mindig érdemes kihasználni. Főleg, ha még egy busás bónusz is jár mellé…

Speedway fogadási bónuszok

Magyar zászló

Nem tudunk a legjobb Speedway fogadási oldalakról beszélni anélkül, hogy megemlítenénk a legjobb salakmotor fogadási bónuszokat.

Szerencsére szinte minden magyar online sportfogadás oldal felismerte már az ebben rejlő lehetőségeket, és tudják nagyon jól a bukmékerek, hogy mivel érdemes megpróbálni az ujjuk köré csavarni a sportfogadókat.

Ezekhez az első lépés természetesen az üdvözlő bónusz, amit gyakran kötnek össze fontosabb salakmotoros versenyekkel, például a Világbajnoksággal. Számos egyéb módon részesülhetsz azonban további salakmotor fogadási bónuszban is. Fogadhatsz méldául úgy, hogy minimalizáld a veszteség lehetőségét. Az ilyen lehetőségeket biztosítják a különböző pénzvisszafizetési garanciák vagy a biztosításé bónuszok.

Ezzel együtt gyakran szerezhetsz ingyenes fogadásokat a speedway fogadásaid után, vagy pont, hogy kifejezetten azokra tudod felhasználni. Az ingyenes fogadások mellett gyakran fogadási bajnokságokat is rendeznek a fogadóirodák, hogy megtudják, ki a legjobb speedway fogadó a házban. Ez persze nem csak presztízzsel, hanem kiemelkedő díjazással is jár!

Speedway élő fogadás

A speedway fogadás egyik legnagyobb királysága, hogy nem áll még az élet attól még, hogy a futam elkezdődik. Sőt, az igazán szórakoztató része még csak ekkor kezdődik a dolgoknak. Felbúg a motor, pörög a kerék, az izgalom a tetőfokára hág: hamarosan kiderül, melyik is a legjobb pilóta a négy adott versenyző közül. Mi tehetné még ennél is izgalmasabbá az egészet?

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Hát, például az, ha a menet – és a futam – közben megváltozott helyzetekre tudnál azonnal reagálni, és ki tudnád javítani az előzetesen teljesen félrement salakmotor fogadási szelvényedet. Itt jön a képbe az élő speedway fogadás intézménye, ami pontosan ezt teszi lehetővé. Csökkentsd a ház előnyét a minimálisra úgy, hogy élőben nézed a futamot, és a látottak alapján reagálsz arra, hogy mi fog történni a következő pillanatokban!

Speedway mobil fogadás

Képzeld el, hogy üzleti útra indultál, vagy épp vakáción vagy a családdal. Ki is ment minden a fejedből, mert csak erre összpontosítasz már jó ideje. Aztán hirtelen bevág a kép, hogy pont most indul az év egyik legfontosabb futama, benne a kedvenc versenyzőiddel.

Mit teszel? Felrúgsz mindent, és hazaszaladsz, hogy megnézhesd és fogadhass is rá? Szerencsére erre már nincs szükség, mert annak nem csak te, az egész család meginná a levét, és mi sem bíztatnánk ilyesmire.

Mobil fogadási lehetőséged van azonban speedway esetében is. A legjobb salakmotor fogadási oldalak vagy sportfogadási appal, vagy kiváló mobil dizájnnal rendelkeznek, így pedig bárhol és bármikor elérheted a szolgáltatásaikat.

Regisztráció előtt érdemes tehát megnézni, hogy milyen az adott buki mobil verziója, és csak akkor regisztrálni, ha az a megfelelő minőséget képviseli. Értékeléseinkből is kiderítheted ezt az alapvető fontosságú információt, vagy akár Te magad is meggyőződhetsz róla a linkjeinkre kattintva – értelemszerűen hatásosabb a dolog, ha a mobilodról teszteled a mobil verziót.

1Bet Bónusz_3

A legfontosabb szempontok

A rengeteg online sportfogadás oldal közül kiválasztani a tökéleteset, ahol megkezdhetjük a speedway fogadásainkat, nem egyszerű feladat, de megéri időt áldozni rá. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgod. Ezek a legfontosabb szempontok, amiket érdemes alaposan megnézni:

Biztonság. Csak biztonságos honlapra regisztrálj. Partnereink mindegyikének alaposan utánajártunk, így oldalunkon csak megbízható oldalakat fogsz találni. Ha máshol játszanál, mindig győzödj meg a hitelesített játékokról, a szerencsejáték engedélyről, nézz utána a tulajdonosnak és olvass értékeléseket is. Megéri.

Elérhető sportágak és oddsok. Salakmotorra akarsz fogadni, akkor alap kell legyen a minél több salakmotor fogadási piac. Minél több torna és verseny érhető el, annál jobb. A legnagyobb oldalak rendre lehetővé teszik szinte az összes fontos salakmotor verseny fogadási piacait. Előny, ha élőben is fogadhatsz rá, még inkább, ha mobilról is!

Fizetési módok. Legyen elérhető olyan fizetési mód, amit szívesen használsz. Ez hosszú távon végtelenül megegyszerűsíti majd az életedet, és a pénztárcádat is megkíméli. Ez a helyes döntés.

Speedway fogadás

Kezdők kézikönyve

A fenti bekezdésben megtanulhattad a legfontosabb szempontokat, melyek alapján érdemes kiválasztani a speedway fogadási oldalunkat. Vesd sössze online fogadóiroda értékeléseinket, és a legfontosabb szempontok alapján válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, utána pedig kattints a Felhasználó létrehozása (vagy Regisztráció, oldaltól függően) gombra, és hozd létre az új sportfogadó fiókodat. Ez az első lépés.

Ezt követően lépj be a fiókodba és menj a befizetés fülre. Itt válaszd ki a fizetési módot és add meg, hgoy mennyi pénzzel szeretnél fogadni a futamokra. Ne felejtsd el megadni a bónusz kódodat, vagy csak kiválasztani az üdvözlő bónuszt. Erősítsd meg a tranzakciót, és a befizetésed, ha minden jól sikerült, azonnal meg is érkezik.

Innentől már csak a sportfogadás szekcióra kell navigálni, ahol a Speedway (vagy a Salakmotor) opciót kell kiválasztani. Itt lesz az összes elérhető torna és fogadási piac. Kattints arra a szorzóra, amire fogadni szeretnél, ezzel felkerül a szelvényedre. Add meg a tétet és erősítsd meg a fogadásodat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló

Ez lett volna összefüglaló cikkünk a salakmotor fogadás legfontosabb pontjairól. A legjobb bukmékerek mellett bemutattuk a rád váró bónuszokat, a szelvény feladásának pontos menetét, a mobil- és élő fogadási opcióidat, és persze ismertettük a sportág legfontosabb alapjait is.

Bízunk benne, hogy számos hasznos információval álltunk szolgálatodra, és hogy a most megszerzett tudást hamarosan nyertes salakmotor fogadási szelvények formájában fogod kamatoztatni. A részesedést bankszámlaszámunka utalva várjuk, sok sikert!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a speedwayre vonatkozó fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli