Strandröplabda fogadás – Top 10 Oldalak 2023

A strandröplabda egy rendkívül népszerű és izgalmas sportág, amelyet nem csak a strandokon, hanem világszerte rendezett versenyeken is játszanak. A sportág szabályai és csapatszerkezete eltér a hagyományos röplabdától, és számos különleges játékstílust alkalmaznak a versenyzők.

A cikkünkben átfogó és részletes információkat kapsz a strandröplabda szabályairól, a csapatokról és versenyekről. A cikk továbbá bemutatja a sportfogadás lehetőségeit, amelyek segítségével élvezheted a versenyek izgalmait és az esélyeket, hogy nyerjen a kedvenc csapatod.

Ez a cikk a sportrajongók és a sportfogadók számára is érdekes és hasznos lehet. Olvasásával megtudhatod, hogyan készülhetnek fel a csapatok a versenyekre, milyen stratégiákat alkalmaznak a játékosok, és hogyan befolyásolhatják az időjárási körülmények a játékmenetet. A sportfogadóknak pedig a cikkünk segíthet az esélyek felmérésében és a helyes tippelésben.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Strandröplabda alapok – Ismerjük meg a szabályokat

A strandröplabda fogadás előtt fontos megismerni a játék legalapvetőbb szabályait. A játék alapját nyilvánvalóan a volleyball, azaz a hagyományos röplabda adja, viszont vannak eltérések a két sportág szabályai között. Kezdjük ezekkel!

Egy strandröplabda mérkőzés résztvevője két csapat. Egy csapat két tagból áll. A sportág célja a pontszerzés, pontot pedig úgy szerezhetünk, ha úgy ütjük a labdát az ellenfél térfelére, hogy az náluk essen le és ne a mi térfelünkön. Ha sikerül megakadályoznunk, hogy az ellenfél elérje ezt, akkor nem is fognak pontot szerezni, mi pedig előbb szett, aztán pedig match, azaz mérkőzés győztesek lehetünk.

A legjobb sportok

A labdába csak egyszer lehet érni, utána a csapattársunk következik. A mérkőzés általában három nyert játszmáig tart, aki ezt előbb eléri, az nyer. Egy játszmához 25 pontot kell elérni. Ennél lehet többre is szükség, hiszen minimum két pontnyi különbségre van szükség a játszma megnyeréséhez, azaz 25-25 esetén még folytatódik a játszma, nem ér véget, amíg két ponttal el nem húz az egyik csapat.

Ha al abda a vonalra esik, az még a pálya részének számít, így ér a pont. Taláan a fentiek voltak a legfontosabb szabályok. Ezeket nem árt tudni strandöplabda fogadás előtt. Ha ezek megvannak, akkor térjük ki a strandröplabda és a hagyományos röplabda közti alapvető különbségekre!

Különbségek a röplabda és a strandröplabda között

Alapjaiban véve a két játék lényege ugyanaz, kisebb eltérések vannak. Értelemszerűen a strandröplabda lényegi részét a röplabda kölcsönzi, azaz a szabályok között jó kilencven százalékos átfedés van.

Az első szembeötlő különbség az a pálya burkolában rejtőzik: a strandröplabda pálya burkolata homokos, így a játékosok nehezebben mozognak, nehezebben ugranak, hiszen teljesen más, mint a hagyományos röplabda mérkőzések kemény gumi burkolata.

A pályának persze nem csak a burkolata, hanem a mérete is különbözik. A röplabda pálya fedett teremben vagy, és 18×9 méter, míg a strandröplabda szabad ég alatt zajlik, a pálya mérete pedig 16×8 méter. Ezzel együtt al abda mérete és súlya is eltér; a hagyományos röplabda ugyanis könnyebb és kisebb, mint a strandröplabda.

Egy újabb fontos különbség a csapatok létszámában mutatkozik meg. Míg a hagyományos röplabda csapatok 6 főből állnak, egy strandröplabda mérkőzés során két játékos felel a csapat teljesítményéért, ketten teszik ki az összelétszámot.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Stradröplabda és a Nyári olimpiai játékok

A strandröplabda hivatalos olimpiai sportág. Első alkalommal a 1996-os nyári olimpiai játékokon szerepelt hivatalosan, de már az 1992-es játékokon is bemutatkozott, de akkor még valóban csak bemutató jelleggel. Nem hivatalos nemzetközi verseny volt az még.

Az olimpián két kategóriában versenyeznek a sportolók: a női és a férfi párosok. A strandröplabda versenyei az olimpiai játékokon a parton, homokos pályán zajlanak, és az egyik legnépszerűbb és leglátványosabb sportesemények közé tartoznak. A következő nyári olimpiai játékokat 2024-ben rendezik Párizsban, és a strandröplabda ismét szerepelni fog a programban.

Standröplabda fogadási piacok – Így fogadj és így NE fogadj strandröplabda mérkőzésekre!

Magyar zászló

A strandröplabda fogadás nehéz téma, nem is ajánlanánk bárkinek. Csak akkor fogj bele, ha tényleg érted és érdekel is a sportág.

Anélkül egyszerűen nem lehet sikeres a strandröpéabda fogadás, hiszen ha nem követed rendszeresen az élő verseny alakulását, vagy nem vagy tisztában az erőviszonyokkal, akkor nem fogsz tudni felelősségteljes döntés hozni, rossz helyre fog menni a tét, és vesztes lesz a fogadás.

Az alábbiakban gyakran előforduló proglémákat fogunk felvetni strandröplabda fogadás kapcsán. Abban szeretnénk segíteni olvasóinkat, hogy elkerüljék ezen rossz fogadások egész sorát. A sport ugyanis ilyen, hivogat a rossz döntésekre, neked pedig meg kell tanulni ellenállni, és jól dönteni. Nézzük a leggyakoribb tévedéseket, amiket elkerülve érdemes fogadni a népszerű női és férfi strandröplabda események alatt.

A leggyakoribb hibák strandröplabda fogadás esetén – Ezeket ne kövesd el!

Az alábbiakban még szeretnénk néhány élő és mérkőzés előtti match fogadási ajánlatot adni olvasóinknak. Az első és legfontosabb, hogy szerezz mindig annyi információt a játékosokról, a csapatokról, és a tornáról, amennyit csak tudsz. Ez minden sportfogadás alapja.

Ne fogadj úgy, hogy hiányosak az ismereteid, mert annyi erővel akár el is égethetnéd azt a pénzt, amit tétnek szánsz. Mindig gyűjts annyi információt, amennyit csak lehetséges. Ezeket elemezd és azok alapján vond le a következtetéseket.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Vedd figyelembe a külső körülményeket is. Strandröplabda mérkőzések egész kimenetelét befolyásolhatja az időjárás. Ha te ezekre a részletekre fittyet hánysz, akkor nem lesz belőled igazán sikeres sportfogadó, hiszen a szerencsét – vagy anank hiányát – fogod okolni, pedig láthattad volna előre, hogy valami nem a várakozásoknak megfelelően fog alakulni.

Az ilyen tényezőket mindig illik figyelembe venni a sikeres játék és a pontos eredmény jó megtippelése miatt és annak érdekében. Szintén megéri időt szánni arra, hogy a legjobb oldalon fogadj strandröplabdára. Akár több fogadóirodába is regisztrálhatsz, így mindig azon az oldalon tudsz játszani, ahol épp al egnagyobb a szorzó. Ne érd be a kisebbel, hiszen akkor a nyereményed is kevesebb lesz, mint amennyi lehetne.

Megéri átnézni az ajánlatokat, és a legjobbat kiválasztani. Nekünk ezek lennének a legfontosabb strandröplabda fogadási javaslataink. A játékhoz előre is sok sikert, és a létező összes szerencsét kívánjuk annak, aki játszik 2023-ban is.

Útmutató kezdőknek – Így regisztrálj egy strandröplabda fogadás oldalra

Strandröplabda fogadás kapcsán az első és legfontosabb teendő a tökéletes online fogadási oldal kiválasztása. Ezt legjobban rajtunk keresztül tudod megtenni, hiszen részletesen kielemeztük a legjobb, Magyarországról is elérhető online sportfogadás oldalakat. Elemzéseinket olvasva megismerkedhetsz az adott fogadási platform legfontosabb tudnivalóival,ezek alapján pedig el tudod dönteni, hogy megfelel-e számodra az oldal, avagy sem.

Ha megvan a kiválasztott online fogadási felület, akkor ideje létrehozni a felhasználói fiókodat. Általában ennek folyamatát is ismertetjük értékeléseink során, már csak ezért is érdemes elolvasni azokat. Természetesen azonban ezúttal is bemutatjuk a sportfogadás regisztráció pontos menetét.

Például a bet365 és az Unibet oldalán és biztonságos keretek között játszatunk a legjobb fogadási piacokon. Ezen oldalakon rendre a jobb felső sarokban található regisztráció gombra kattintva kezdhetjük el a profil létrehozási folyamatát. Itt meg kell adni különböző személyes adatokat: teljes név, születési dátum, de adott esetben szükség lesz egy felhasználónévre, email címre, telefonszámra, jelszóra és pontos lakcímre is.

Ha mindezt megadtad, kattints a Tovább, majd pedig a Regisztráció vagy a Felhasználó létrehozása gombra. Ilyenkor kapsz egy értesítő SMS-t vagy emailt a megadott számra/címre. Nyisd meg az üzenetet és erősítsd meg a regisztrációdat, így tudod magad hitelesíteni. Ha pedig ez a lépés is megvolt, akkor megteheted az első befizetésedet, bezsebelheted a téged megillető strandröplabda fogadási üdvözlő bónuszt, és már kezdhetsz is játszani!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Melyik nemzetközi sportfogadás oldalakon érdemes strandröplabda fogadást kötni?

Strandröplabda fogadás a legjobb online sportfogadás oldalak fogadási ajánlatai között szokott ma már szerepelni. Nem ez minden idők legnézettebb sportága, szóval a kisebb oldalakon lehet nem lesznek elérhető fogadási piacok. Érdemes még regisztráció előtt megnézni, hogy fogsz-e tudni strandröplabdára fogadni az adott online fogadóiroda felületén.

Mi az Unibet és a Bet365 kapcsán csak csupa jót tudunk elmondani, hiszen ezek a viéág legjobb online sportfogadás oldalai között szerepelnek, és nem véletlenül. Strandröplabda fogadások százait kötheted ezeken az oldalakon, ráadásul rengedes fogadási bónusz is vár rád, miután ezeken a népszerű oldalakon kezdesz fogadni. Természetesen ez csak pár ajánlat volt, rengeteg egyéb sportfogadás oldal közül válogathatsz.

1Bet Bónusz_3

Szerencsére magyar játékosok előtt is fogadóirodák tucatjai kínálják a jobbnál jobb strandröplabda fogadás piacok százait. Természetesen azt az oldalt érdemes kiválasztani, ahol a legjobbak a fogadási piacok, az oddsok, ahol a legtöbb bónusz érhető el, ahogy a legkényelmesebb az online fogadási felület és természetsen azt is, ami megfelelő adatvédelmet nyújt ügyfelei számára.

Ha ez mind megvan egy adott oldalon, akkor már mehet is a tét a döntő mérkőzés előtt, válaszd ki a kínálat legjobb oddsát és használd ki az előtted álló lehetőség minden kínálkozó pontját. Tippeld meg az eredmény alakulását, az ellenfél teljesítményét, de bármilyen nemzeti vagy nemzetközi verseny szintén remek alkalom egy kis játékra – és persze nyeremény esetén egy kis extra zsebpénzre.

Strandröplabda fógadási bónusz ajánlatok

Strandröplabda fogadás előtt érdemes tisztában lenni a létező legjobb sportfogadás bónusz ajánlatokkal. Az első és legfontosabb online fogadási bónusz az az üdvözlő bónusz lesz. Ilyenkor ar egisztrációt követően az első befizetésedre ad extra pénzt az adott oldal.

Így még jobb lesz a fogadás, hiszen több pénzzel játszhatsz, mint amennyit feltöltöttél, akár nagyobb tét is mehet, vagy a kockázatosabb piacokon is játszhatsz. A bónuszoknak köszönhetően nagyobbá válik a kínálat, tágulnak a lehetőségeid.

Strandröplabda fogadás

Az üdvözlő bónuszon túl is számos strandröplabda fogadás bónusz érhető el Európa legjobb online fogadás oldalain. Ilyenek például a különböző újratöltő bónuszok, amelyek szintén a befizetéseiden felül nyújtanak extra pénzt, amével aztán fogsz tudni fogadni a mérkőzések előtt vagy alatt.

Fogsz találni élő fogadás bónuszt is, amivel a mérkőzések alatt tudsz fogadni, vagy az élő piacokon tett tétjeid után fog járni némi bónusz: egy ingyenes pörgetés, vagy mondjuk vesztes fogadás esetén pénzvisszatérítés, de egyéb jutalmak is várhatnak rád.

Ezzel együtt lehet gyűjtögetni más módokon is további strandöplabda fogadás bónuszt. Ingyenes fogadások, kockázatmentes fogadás, pénzvisszatérítési garancia, fogadási verseny a játékosok között, és számos egyéb lehetőség áll előtted a népszerá fogadóirodáknál. Használd ki!

Nemzetközi volleyball versenyek és a legnépszerűbb tornák

A legrangosabb strandröplabda verseny egyértelműen az FIVB által megrendezett strandröplabda világbajnokság. Ezt 1997 óta kétévente rendezik meg, jelenlegi címvédő bajnoka a férfi versenyen Norvégia, a nők között pedig Brazília volt legutóbb a legjobb. Az FIVB strandöplabda-világbajnokságon 48 csapat vesz részt nemenként, csoportkörben kezdenek, és onnan lehet bejutni az azonnali kieséses rájátszási szakaszba.

Szintén komoly várakozás övezi az Euro Beach Volley sorozatot. Ezt a következő alkalommal Bécs városa fogja megrendezni, és a legjobb európai strandröplabda válogatottak fognak versengeni egymással a kontinentális bajnoki cím elnyeréséért. A torna augusztusban lesz megtartva.

Értelemszerűen muszáj megemlíteni a strandröplabda fogadás lehetőségét a nyári olimpiai játékok alatt is, hiszen a strandröplabda egy hivatalos olimpiai sport 1996 óta. A férfiak címvédője Norvégia, míg a nők versenyén az Egyesült Államok szerezte meg a legutóbbi aranyérmet.

Nők esetében messze ők a legjobbak: az eddigi hét női strandröplabda olimpiából négyet is az amerikaiak nyertek. A férfiak kökzött is az USA az uralkodó, de közel sem ilyen mérktékben. Ők háromszoros bajnokok, Brazília kétszeres, és nyert még egy-egy bajnoki címet Németország és a jelenlegi címvédő, Norvégia. Az USA legutóbb Kínában tudott nyerni, 2008-ban.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A legjobb strandröplabda csapatok

A válogatottak körében a brazil és az amerikai nemzeti csapat az, ami igazán említésre érdemes. Ők a legjobbak, és ez az olimpiai eredményeken is látszik: az USA hét aranyéremnél, illetve két-két ezüst és bronzéremnél tart, míg a brazil válogatott három-három arany- és bronzéremmel, illetve ezek mellett 7 ezüstéremmel rendelkezik.

Ezen felül a statista.com adataira hagyatkozva al egjobb férfi strandröplabda párosok közül egyértelműen kiemelkedik a norvég Mol – Sorum duó. Velük csak az orosz Krasilnikov – Stoyanovskiy páros veszi fel a versenyt, de szorosan követi őket a brazil Alison – Alvaro Filho és az Evandro – Bruno Schmidt dupla duó is.

Összefoglalás a strandöplabda fogadás alapjairól

Ez lett volna bemutató cikkünk a strandöplabda fogadás pontos menetével, illetve legfontosabb tudnivalóival kapcsolatban. Bízunk benne, hogy a cikkünket alaposan átolvasó látogatóink mostanra már tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy hogyan és mi alapján tudják kiválasztani a tökéletes online sportfogadás oldalt, és hogy hogy is kezdhetik meg karrierjüket a strandröplabda fogadás rögös útján.

Bízunk benne, hogy sikerült kellő mankót nyújtanunk ehhez. A játékhoz előre is sok sikert kívánunk. Ha pedig a jövőben is szeretnél strandröplabda fogadási ajánlatokat olvasni, és képben lenne a legfontosabb hírekkel és foagdási lehetőségekkel, akkor térj vissza hozzánk bátran, nálunk ugyanis mindig lesz erre alkalmad!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a strandröplabda fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli