Arbitrázs fogadás – Top 10 oldalak

Az arbitrázs sportfogadás a biztos profitot eredményezi a fogadóirodánál. De ami biztos profitot ígér, az nem alapjaiban átverés? A helyzet az, hogy de, ez többynire így van. Nem érdemes hinni annak az embernek, aki büszkén hangoztatja neked, hogy megtalálta a sikerhez vezető utat, a sportfogadás Szent Grálját, megfejtette a titkot, minden fogadása nyer.

Pedig a jól űzött arbitrage fogadást valóban ez jellemzi. A folyamatosan garantált nyereség, a hosszú távú nyeremény, biztosan. De persze csak a megfelelő keretek között. És akkor mi is ez az arbitrázs sportfogadás, és mi jellenzi az arbitrage fogadásokat? Ennek járunk most utána, minél részletesebben, hogy megfejtsük: mit is jelent és hogyan is lehetséges a folyamatos nyereség halmozás egynél is több fogadóirodánál. Mutatjuk, tartsatok velünk Ti is!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az arbitrázs sportfogadás alapjai

At arbitrázs sportfogadás lényege a biztos nyereség a fogadóirodánál. Tényleg ennyit rejt magában az arbitrázs lehetőség. A sportfogadás egy olyan módszere, amit ha okosan és ügyesen használsz, akkor biztosan a legjobb online szorzókat fogod megtalálni, és lehetséges lesz ebben az esetben, hogy ömöljön rád a forint folyamtosan.

A legjobb sportok

Különböző oldalak ugyanis különböző oddsok ezreit kínálja ugyanazon eseményekre. Különböző fogadóirodák más és más oddsok és szorzók mentén működnek. A megfelelő irodánál mindig ki tudod fogni a lehető legmagasabb szorzók tömkelegét. Innentől már csak annyi maradt, hogy nyerj, és itt jön képbe a bukmékerek által nem igazán kedvelt arbitrázs sportfogadás.

Garantált nyereség folyamatosan

Az abritrázs fogadás ugyanis nem elégszik meg azzal, hogy egy adott fogadóiroda legjobb szorzóit megtaláltad és kihasználtad. Tettél egy szelvényt, jók a szorzók, bumm. Persze ezzel még vezthetsz is. Kivéve, ha kétesélyes eseményre vannak jó oddsok a fogadóirodák kínálatában. Ilyenkor ugyanis indul a kutatás további fogadóirodák iránt.

Gyakran előfordul ugyanis, hogy akkora eltérés van különböző foagdóirodák ajánlatai között, hogy ha a megfelelő összeget teszed fel mindkét eseményre két külön fogadóiroda oldalán, akkor te mindenképpen nyersz és mindenképpen profitban leszel. Ehhez persze rengeteg befektetett munka szükségeltetik a játékos részéről, egyéb esetben nem fogsz tudni megfelelő online fogadást tenni. Ebből tényleg nem lehet kispórolni a munkát.

Ez a lehetőség azonban minden játékos előtt adott, akár már ma kezdhetsz például a kedvend magyar sportfogadás oldalaid összevetésével. Mi is segítünk, nálunk eleve megtalálod az összes elérhető magyar online fogadóiroda kínálatát és a fogadási ajánlatokat is.

Az oddsok sem maradnak le. Már csak meg kell találni a két legmagasabb értéket, aztán pedig kiszámolni, hogy melyik oldalon mekkora is legyen a tét a biztos nyeremény érdekében, függetlenül a szerencsétől. Ez az arbitrázs fogadás lényege.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legjobb bukmékerek

Az ösöszes szóba jöhet, épp ez benne a szép. Nincs egy oldal, ahol érdemes arbitrázs fogadást kötni. Ilyen megoldás sajnos nincs. Az arbitrázs fogadás a befektetett munka gyümölcsének learatásáról szól. Arbitrázs fogadás különböző fogadóirodák ajánlatai közül csemegézve lesz igazán sikeres és ez garantálja a fogadó biztos nyereményét is. Ha lusta vagy keresgélni, az arbitrázs fogadás nem a te játékod lesz.

Ezért érdemes tehát folyamatosan fürkészni a fogadóirodák ajánlatait, az oddsok méretét, ezeket a legjobb esetben össze tudod vetni úgy, hogy biztosan nyereséggel tudj kiszállni a játékból. Aztán hogy minderre mekkora tétet szánsz, az már csak a pénztárcádtól függ, de értelemszerűen minél nagyobb összeget teszel fel, annál nagyobb a lehetőség a nyeremény maximalizálására is.

Ezeket érdemes mindig szem előtt tartani az online játékos esetében, ahogy azt is, hogy mindig kétesélyes eseményt válasszunk. Gyakran kínálnak szerencsére ilyen fogadások tucatjait a legjobb fogadó irodák. A legszebb, hogy az egész marha egyszerű, és mégis biztosan tudjuk, hogy mindkét esetben nyerni fogunk némi forintot. A feladat csak annyi, hogy a tét elég legyen, hogy mindkét esetben profittal szálljunk ki a fogadások végén.

Pro tippek arbitrázs fogadáshoz

Magyar zászló

Ahhoz, hogy elkezdjünk az arbitrázs módszerével fogadni, nem árt először tisztába kerülni az arbitrázs fogadás alapjaival. Ez egy olyan sportfogadás, ahol különböző fogadóirodák ajánlatait böngésszük, és adott esetben két esélyes fogadásokat köt a játékos.

A legnagyobb előnye a dolognak, hogy nincs kockázat, mert két eset áll fenn, és mi mindkét esetben érvényes szelvénnyel élünk – csak másik oldalakon, ez fontos.

Ha ugyanazon oldalon fogadod meg mindkét eseményt, akkor biztosan veszteni fogsz, mert a ház eleve úgy adja a szorzókat, hogy nekik mindenképp jó legyen, így nem fogsz tudni akkora téteket találni, hogy pozitívan kijöhess belőle. Itt jön képbe például a többi fogadóiroda. Minél több fogadási oldalon van játékos profilod, annál jobbak az esélyeid az adott eseményen az arbitrázs fogadás kihasználására.

Játssz minél több fogadóiroda oldalán

Ezért első körben azt javasoljuk, hogy csekkold le az összes elérhető fogadóiroda ajánlatait, és regisztrálj, ahova csak tudsz. Így, ha később fogadni akarsz, időt spórolsz meg magadnak, hiszen akkor már csak az oddsok megtalálása után játszhatsz is, nem kell majd még a regisztrációval külön bajlódni, megerősíteni, hitelesíteni, stb. Csak élvezheti a fogadási örömöket a játékos, kötöttségek nélkül.

Folyamatosan csekkold az oddsokat

Ez egyszerű feladat, de elengedhetetlen, és időigényes. Folyamatosan nézni kell, melyik csapatra mikor a legjobb az odds, és akkor és azon fogadóiroda oldalán kell fogadni rájuk, amikor a legmagasabb. Ez persze a fogadási nehézség egyik legmagasabbik foka: megtalálni a tökéletes időzítést. Egy játékos számára sem egyszerű feladat mindez, de megéri fejleszteni a képességet.

HotBet Bónusz

Számolj!

Bizony, bizony, arbitrázs fogadás során sajnos nem tudsz időt nyerni a matekon. Folyamatosan figyelni kell és számolni, szó szerint nézni, hogy hány forintot kell melyik eseményre feltenni az eredménytől függetlenül biztos nyeremény érdekében.

Ez attól is függ, hogy milyenszorzókat kínálnak az online fogadási oldalak. Ha mondjuk túl kis téttel játszod azonban az egyik eseményt, és pont az jön be, akkor a két tét összegét lehet nem fogod visszahozni. Már csak ezért is fontos folyton számolni, és nem csak az első fogadás előtt, hanem mindig.

Arbitrázs fogadás tuti tippek

Természetesen rengeteg munkával és óriási mértékű odafigyeléssel. Folyamatosan monitorozni kell a kínálatot. Ki kell nézni egy kétesélyes eseményt, és kiszámolni, hogy milyen oddsokra lehet szükség. Aztán pedig átnézni az összes oldal kínálatát, hogy van-e vajon olyan szorzó, ami jó lehet.

Nagyok lehetnek az eltérések fogadóiroda és fogadóiroda ajánlatai és oddsai között, úgyhogy tényleg érdemes ebbe időt feccolni, de nem állítjuk, hogy könnyű megtalálni ezeket a különbségeket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Növeljük a szorzókat

Igen, az arbitrázs stratégia működik többszörös fogadási szelvény esetében is. Így is esik sok-sok forint, de érdemes szem előtt tartani, hogy kétesélyes fogadásokkal lehet a legjobb esélyed arbitrázs sportfogadásra. Ilyenkor viszont a határ akár a csillagos ég is lehet, vagy kis túlzással mondjuk még azon is túl!

Mobilról is köthetek arbitrázs fogadást?

Természetesen igen. Nincs megkötés aszerint, hogy milyen eszközről szeretnéd lefolytatni az arbitrázs fogadást. Ha az online sportfogadás oldal, amire regisztráltál, rendelkezik külön mobil fogadási appal, vagy elérhető mobilról is, akkor természetesen fogadhatsz náluk mobilról is. Ez persze minden oldalnak a saját felelőssége, na meg rajtad is múlik, hogy mely irodák kerülnek fel a radarodra.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Hogy egy fogadóiroda rendelkezik-e mobil applikációval vagy sem, illetve hogy mennyire fejlett a mobil böngészős verziója, azt az oldalunkon található értékelésekből is ki tudod deríteni, vagy értelemszerűen te magad is le tudod tesztelni mobil fogadási szelvényed feladásával. Az azonban tuti, hogy az arbitrázs előtt a mobil fogadás sem jelent akadályt.

Egyéb sportfogadási stratégiák ismertetése

Az arbitrázs fogadás remek módja a nyeremények maximalizálásának és a veszteség minimalizálásának. Fontos persze alaposan utánajárni, mire is fogadunk, de az arbitrázs valóban a sportfogadás egyik kincse, egy bónusz nélküli bónusz, amit csak a legjobb oldalak kínálnak fel lehtőségként.

A sportfogadás során azonban fontos, hogy legyen egy rendszer, egy stratégia, ami mentén játszunk. Hogyha az arbitrázs túl bonyolult a számunkra, vagy túlságosan is időigényes – aminek valljuk be, bőven van valóságalapja – akkor is van előttünk lehetőség bőven. Az alábbiakban további működöképes online fogadási stratégiákat fogunk ismertetni, melyekről természetesen bővebben is olvashatsz 1-2 ismertetőt az oldalunkon.

Martingale-stratégia – Biztos profit hosszú távon

A Martingale online fogadási technika a kezdő játékosok egyik kedvence. Az egyik legegyszerűbb online sportfogadási stratégia ez, ami hosszú távon biztosan jövedelmező. A lényege, hogy 2.00 fölötti legyen mindig az esemény, amire fogadsz.

Általában döntetlenre szoktak fociban fogadni, mert az csak a legritkább esetben fizet 3.00 alatt, így tökéletesen hozza a profitot a Martingale stratégiában. Ennek lényege, hogy nézz ki magadnak egy csapatot, és tegyél arra, hogy döntetlent játszik.

Labdarúgó stadion 11

Ha nem döntetlen lett az eredménye, a következő héten ismét fogadj a döntetlenjükre – ám ezúttal duplázd a tétet. És így tovább, amíg végül döntetlent nem játszanak. Biztosan profitálni fogsz, hiszen a tétet kétszerezted, de a szorzó 3 fölött lesz.

A büdzsére érdemes odafigyelni, hiszen ha túl sok meccset játszik döntetlen nélkül a csapat, az azért komoly pénzbe kerülhet. Érdemes kisebb csapatokat választani erre a célra, akiknek gyakran siker egy döntetlen eredmény is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Lucky 15 fogadás – Négy tuti tipp esetén a legjobb opció

A Lucky 15 fogadásról is írtunk már bővebben az oldalunkon. Ez akkor működik igazán, hogyha 4 tökéletes eseményt tudtál kiválasztani az adott játéknapra. Ilyenkor a 4 eseményből 15 szelvényt csinálsz, azaz az alap téted 15-szörösét költöd el.

Viszont a profit is sokszorosa lehet egy sima, négyes kötésű szelvénynek. Ráadásul Lucky 15 fogadás esetén akkor is nyersz, ha a négy kiválasztott eseményből csak egy tipp bizonyul helyesnek. Már csak ezért is hatalmas királyság a lucky 15 fogadás.

Lucky 31 fogadás – Minimalizáld a veszteség lehetőségét

A Lucky 31 fogadás ugyanazt tudja, mint a lucky 15 fogadás, csak előbbiben 5, utóbbiban pedig 4 esemény erül kiválasztásra. Innentől már puszta matematika, hogy az 5 eseményből a létező összes kombináció összesen 31 különböző szelvény lesz, így a téted is 31-szeres lesz. Viszont ha ötből öt eseményt találsz el, akkor ap rofit is megsokszorozódik, hiszen nem csak egy szelvényed nyer, hanem 31.

Összefoglalás

Cikkünkben az arbitrázs fogadást vettük részletes górcső alá. Bemutattuk a sportfogadási stratégia legfontosabb szabályait, hogy hogyan is működik mindez, kik és mire használják, illetve kezdő játékosoknak utat is mutattunk abban, hogy hogyan érdemes belefogni az arbitrázs fogadás cseppet sem egyszerű, de igencsak megérős folyamatába.

Bízunk benne, hogy írásunk végére érve a Te kedvedet is meghoztuk egy kis arbitrázs fogadáshoz, és ezzel együtt a biztos nyereséghez. Amennyiben így van, várunk szeretettel fogadóirodákat értékelő aloldalainkon, ahol seperc alatt találhatod meg a kedvenc irodáidat, ahova akár már ma beregisztrálhatsz, és kezdheted csekkolni a szorzókat!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Arbitrázs fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli