Átigazolás fogadás stratégia – Top 10 oldalak 2023

Az átigazolás fogadás egy szórakoztató dolog a sportfogadás területén, ahol mindenképpen alapos tudásra is szükséged lehet. Ha többet szeretnél megtudni ebben a témakörben, akkor olvasd el ez a részletes cikket, melynek segítségével megértheted a lehetséges előnyöket, a buktatókat és a fogadás menetét.

A cikk második felében a gyakori kérdéseké a főszerep, ahol az összes, sokszor megismételt átigazolási fogadás kérdést fellelheted, a hozzá tartozó válaszokkal. Ennek köszönhetően olyan információk birtokába is juthatsz, melyekre magadtól nem kerestél volna rá.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mely sportágakban népszerű az átigazolás fogadás?

Az átigazolási transzfer fogadások legnépszerűbb sportágai közé tartozik a labdarúgás, a kosárlabda és a baseball, de előfordulnak más sportágakban is, mint például az amerikai futball, a jégkorong, a röplabda, az asztalitenisz vagy a Forma-1.

A labdarúgásban az átigazolási időszakok számítanak a legizgalmasabbnak a szezonon kívül, mivel ezek a hírek és találgatások nagy figyelmet kapnak a médiában. A legjobb angol, spanyol, francia, német és portugál labdarúgó klubok (pl. Barcelona, PSG, Real Madrid, Liverpool, Machester City, Bayern München, etc.) általában jelentős összegeket költenek arra, hogy erősítsék a keretüket, és jellemzően minden évben rekordot döntenek a kiadott euró milliók.

A legjobb sportok

A kosárlabdában és a baseballban az átigazolások sokszor a szezonon belül is előfordulnak, és ez lehetőséget ad arra, hogy év közben is változatosabbá tedd a tétjeidet. Ilyenkor szinte izzik a közösségi média, ahol nem csak új hírek jönnek ki arról, hogy egy játékos hol folytatja, hanem a csapat is nyilatkozik, nem beszélve a legjobb szakértőkről. Ezeknek a híreknek persze nem kell 100%-ban hitelt adni, de jó kiindulási alapot szolgáltatnak.

Átigazolási fogadás stratégia

Magyar zászló

Mivel az átigazolási tétek kockázatoknak számítanak, hiszen akár az utolsó pillanatban is módosulhatnak a szerződések, ezért nem mindegy, hogy milyen stratégiát választasz.

Bár 100%-ban sohasem lehetsz biztos a tippedben, ez sportfogadás, ahol mindig van esély a meglepetésekre. Az alábbi tippek megfogadásával felépítheted a saját stratégiád, így még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló pénzösszegből:

Ismerd meg a fogadási piacot: Az e-szerencsejátékban érvényes alapszabály, mely szerint meg kell ismerned a fogadási piacodat, hatványozottan érvényes az átigazolás fogadás során. Itt valóban ismerned kell a csapatok előéletét, a sokféle játékos teljesítményét, az esetleges transzfer esélyeit, a szabályokat, a valószínűségeket és a pénzösszegek nagyságát.

Ha ebben szakértő leszel, akkor eldöntheted, hogy mennyi esélye van pl. annak, hogy egy játékos az angol Manchester City keretét erősíti majd, vagy akár feltűnhet-e a spanyol Barcelona csapatában.

Használj több online fogadóirodát: Ha többféle bukméker ajánlatát hasonlítod össze egymással, akkor akár jobb odds-okat is kaphatsz, mintha csak egy helyhez ragaszkodnál. Az olyan nagy csapatok, mint a PSG vagy a Real Madrid, megközelítőleg ugyanolyan nyereményszorzókat hoznak a bukiknál, de már egy kis eltérés is sokat számíthat akkor, ha a világ többféle átigazolási piacát követed.

Mérlegeld a forrásokat: Amikor olyan nagy csapatokról van szó, mint a PSG, akkor hirtelen mindenki szakértővé válik. Különösen így van ez a közösségi média térhódítása miatt, ahol a világ minden részéről friss infókhoz juthatsz. Természetesen ezek egy része csak fals adatokat tartalmaz, ezért fordíts időt arra, hogy megtaláld, hol juthatsz valódi információkhoz, és azután ragaszkodj ezekhez a forrásokhoz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan történik az átigazolás fogadás

Az átigazolási fogadás alapvetően hasonló lépésekben történik, mint más fogadások. A legfontosabb, hogy válassz magadnak egy megbízható sportfogadási oldalt, ebben az olyan weboldalak, mint amilyenek mi is vagyunk, segíteni tudnak. Itt hozd létre a fiókodat a valós adataid megadásával, és ügyelj arra, hogy pontosan egyezzenek a megadott infók, hiszen ezeket később a személyazonosító igazolványod segítségével meg kell erősítened.

Amint a fiókod kész, beléphetsz a felhasználóneveddel és jelszavaddal, majd végrehajthatod az első befizetésed a számládra. Ilyenkor az online bukik rendszerint valamilyen promóciót kínálnak neked, mint például az üdvözlő bónusz, aminek igénybe vételével megdobhatod a rendelkezésedre álló kezdő tőkét. Csak győződj meg arról, hogy mindig elolvasod az adott promóció általános szerződési feltételeit, így képben vagy a hozzá társított követelményekről.

Amint a pénzösszeg rendelkezésedre áll a fiókodban, kiválaszthatod a neked tetsző csapat vagy személyhez kötődő átigazolási fogadást. Ezek a legtöbb helyen nagyon változatos módon állnak rendelkezésre, így csak meg kell tekintened a hozzájuk társított nyeremény szorzókat, majd feltenni a neked tetsző összeget. A bukméker visszaigazolása után a fogadás él, és már csak az eredmény miatt kell izgulnod.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Átigazolási fogadások – Gyakran ismételt kérdések

Ebben a témakörben is sokféle kérdés kerül elő folyamatosan a játékosoktól, melyeket érdemes megismerned. Itt a hozzájuk tartozó válaszokat is elolvashatod, így tudásod még teljesebb körűvé válik, ezzel pedig jobbá teheted a sportfogadásaid megtérülését.

Mire kell figyelni az átigazolás fogadás megtétele során?

Az ilyen típusú tétek során követned kell az adott sportpiacot, a csapatokkal és játékosokkal kapcsolatos híreket, a nagyobb pénzmozgásokat, és ki kell választanod, hogy mely hírforrásokra tudsz valóban támaszkodni. A közösségi média terjedésével mára már mindenki szakértőnek hiszi magát, de ha fals információkba futsz, azzal pénzt veszíthetsz.

Milyen típusú átigazolás fogadásokkal lehet találkozni?

Ezek a tétek lehetnek egyszerűek, például megteheted, hogy egy játékos átigazol-e a kiválasztott csapathoz, vagy sem. De lehetnek összetettek is, ahol többféle dolgot kell figyelembe venned a tétrakás során.

Thrillsy Bónusz_3

Mennyire számít kockázatosnak ez a féle fogadás?

Eléggé nagy a kockázatod, amikor az átigazolásokkal kapcsolatban döntesz. Amikor ekkora pénzekről van szó, akkor még az utolsó pillanatban is változhatnak a dogok, ezért sohasem lehetsz teljesen biztos a téted sikerességében. Ezzel szemben, az odds-ok is magasabbak szoktak lenni, így siker esetén nagyobb összegre számítasz.

A pénzen kívül van más oka annak, hogy ezek a fogadási típus létrejött?

Igen, mivel az átigazolások többsége a holtszezonban történik, amikor nincsenek sportesemények és mérkőzések a területen, így ilyenkor sem maradnak sportfogadás nélkül a játékosok. Csak a meccsek eredménye helyett arra tehetik fel a pénzüket, hogy ki vált csapatot, és milyen módon.

Milyen tényezők befolyásolhatják a játékos transzfer fogadásokat?

Ezeket a téteket számos dolog befolyásolhatja, többet között a játékosok teljesítménye, az értük kínált ár, a csapatok menedzsment változásai, valamit az éppen aktuális trendek. Emellett, szélsőséges esetekben olyan dolgok is meghiúsíthatnak egy már biztosnak tűnő transzfert, mint például a játékosok magánéleti botrányai vagy balesetei, cselekedetei.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az átigazolásokhoz kötődő fogadások viszonylag új lehetőségnek számítanak a sportfogadók számára, akiknek így a holtszezonban sem kell unatkozniuk. Ha te is teljesen naprakész vagy a saját piacodon, és élsz-halsz a játékosokkal és csapatokkal kapcsolatos hírekért, akkor jó ötlet lehet körbe nézned ezen a területen is.

Csak ne felejtsd el, hogy az e-szerencsejátékhoz kötődő alapszabályok itt is érvényesek. Legyél bár bármennyire is biztos a tudásodban, sohasem fogadj nagyobb összegben annál, mint amennyinek az elvesztését még megengedheted magadnak.

Ha így teszel, akkor a fogadás nem csak nyereséges lehet, de egy extra izgalmat is hozhat a mérkőzések figyelése mellett. Amikor pedig bejönnek a számításaid, és bezsebelheted a nyereményt, az már csak egy extra plusz lesz a kellemesen eltöltött idő mellé.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az átigazolási fogadások és tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli