Biztos fogadás stratégiák – Top 10 oldalak

Amikor valaki belevág a sportfogadások világába, akkor egészen biztosan elkezd azután kutatni, hogy melyek azok a tippek és stratégiák, amelyek egészen biztosan nyereséget eredményeznek. Sajnos számukra rossz hírünk van, hiszen nem létezik olyan dolog, mint a teljesen biztos fogadási stratégia, amely garantálja a nyereséget minden fogadási helyzetben.

A sportfogadás és az egyéb szerencsejátékok alapvetően a véletlenen alapulnak, és bár bizonyos stratégiák lehetnek hatékonyak a nyereség maximalizálására vagy a veszteségek minimalizálására, az eredmény mindig bizonytalanságokat hordoz.

Azonban vannak olyan fogadási stratégiák, amelyeket a tapasztalt játékosok gyakran alkalmaznak, és amelyek segíthetnek a nyereség növelésében vagy a veszteségek csökkentésében. Az alábbiakban ezeket, a stratégiákat nézzük át, amelyekből kiválaszthatod azokat, amelyek igazán fontosak számodra, és segítenek a lehető legjobb sportfogadási élmény elérésében. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Miért fontosak a fogadási stratégiák?

Kezdjük is azzal, hogy megnézzük, hogy egyáltalán miért is fontos az, hogy különféle stratégiákat használjunk a fogadások során. A sportfogadás a legtöbb fogadó számára világszerte az egyik leggyakoribb időtöltés.

A sportfogadás előnye pedig az, hogy nem szükséges hozzá hatalmas tudás ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen benne. Ahhoz azonban, hogy egy játékos elkerülje a vesztes szériát, követnie kell a sportfogadási útmutatókat és alkalmaznia kell a legjobb sportfogadási stratégiákat.

A legjobb sportok

Ez az egyik fő oka annak, hogy az emberek ezeket használják. Általánosságban elmondható, hogy a sportfogadási stratégia olyan módszer, amelynek alkalmazásával profiként fogadhatsz. Vannak különböző fogadási stratégiák, amelyeket számos bukmékernél alkalmazhatsz. Vigyázni kell azonban a stratégia kiválasztásával, hiszen nem mindegyik alkalmas arra, hogy segítsen a nyereség maximalizálásában, illetve a veszteség minimalizálásában. 

Ezért is fontos, hogy megismerd a különböző stratégiákat még azelőtt, hogy belevágnál a sportfogadásokba. A legtöbb sikeres fogadó csak bevált stratégiákat használ a mérkőzés végeredményének sikeres meghatározásához. Emellett a fogadási stratégiák akkor is hasznosak lehetnek, ha könnyedén szeretnél spread fogadásokat kötni. 

A sportfogadási stratégia alapjai

Magyar zászló

A sportfogadási taktikák sikeres alkalmazásához meg kell értened azok alapjait. Minden stratégia segít egy adott eredmény elérésében. Míg egyesek növelik a nyerési esélyeidet, mások segítenek a bankrollod kézben tartásában.

Az alábbiakban bemutatunk egy listát a legfontosabb sportfogadási stratégiákról, amelyeket ismerned kell, mielőtt belevágnál a sportfogadásokba. Ne feledd, hogy az online szerencsejáték szabályok nem tiltják meg, hogy az alábbi stratégiákat alkalmazd.

Értékfogadás

A bukmékerek által kínált minden egyes oddshoz tartozik egy implikált valószínűség, amely azt tükrözi, hogy egy adott kimenetel várhatóan milyen valószínűséggel fog bekövetkezni. Ez lehet egy futballcsapat győzelme, veresége vagy döntetlenje, egy boksz meccs győztese vagy egy hoki meccs végeredménye. Például a 3/4-es vagy 1,75-ös odds 57,1%-os implikált valószínűséggel bír.

A játékosok feladata annak megítélése, hogy ezek az esélyek helyesek-e. Ha egy eseményt valószínűbbnek vagy kevésbé valószínűnek látsz, mint a bukmékerek, akkor lehetséges, hogy találtál egy értékálló fogadást. Ha következetesen felismered az értékfogadásokat, akkor végül több pénzt fog nyerni, mint amennyit veszítesz. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Bankroll menedzsment

A bankroll kezelése a legfontosabb tényező abban, hogy ne menj csődbe. Még ha olyan fogadásokat is teszel meg, amelyeket értékfogadásnak vélsz, akkor is fennáll az esélye annak, hogy veszíteni fogsz. Általános stratégia, hogy a bankrollodat a teljes összeg 1-3%-ának megfelelő egységekre osztod, és soha nem teszel ennél többet. Ez segít diverzifikálni a kockázatot, miközben javítja a hendikepes készségeidet.

A sportfogadás alapja a türelem

Ma már elmondható, hogy rengeteg sportesemény és még több fogadási piac közül választhatnak a fogadók, így az online fogadási lehetőségek óriási választékával találkozhatnak. Azonban csak azért, mert rengeteg a választási lehetőség, ez nem jelenti azt, hogy túlzásba kellene esni. A megfelelő fogadásra való várakozás jelentheti a különbséget.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Türelmesnek lenni a fogadások során tehát nemcsak a legbiztonságosabb fogadási stratégia, hanem egy nagyszerű készség is, amely segít abban, hogy több értéket találj a fogadásokban. Ennek nagy része a megfelelő oddsokra vagy piacokra való várakozás, ami remek módja lehet a nyerési esélyek növelésének.

Emellett pedig arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy nyertes fogadás nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő is nyertes lesz. Éppen ezért megéri várni, és megpróbálni a lehető legjobban kiválasztani a következő fogadási lehetőséget. 

A befektetés megtérülése (ROI)

A legalapvetőbb fogalom bármilyen típusú befektetésnél, így természetesen a sportfogadások esetében is, a befektetés megtérülése vagy hozama. Ebben az esetben a bankrollod a kezdeti befektetésed, ezért meg kell győződnöd arról, hogy tőkét tudsz belőle kovácsolni.

Általános fogadási stratégiák

A fentieket szem előtt tartva nézzük meg a leggyakoribb fogadási stratégiákat. Ezek esetében elmondható, hogy csak rajtad áll, hogy hogyan használod őket, illetve, hogy melyik alkalmas arra, hogy támogasson a legjobb fogadási döntés meghozatalában. 

Chasing Steam stratégia

A Chasing Steam egy érvényes fogadási stratégia, amelyről bebizonyosodott, hogy sok esetben működik is. A steam, azaz a gőz egy olyan kifejezés, amely a fogadási piac jelentős mozgásait írja le.

Ha azt látod, hogy az oddsok jelentősen elmozdulnak, az gyakran azért van, mert komoly fogadók, például profi szerencsejátékosokból álló fogadási szindikátusok, az egyik oldalra fogadnak.

Mivel fogadásaik hatalmas pénzösszegeket jelenthetnek, fogadásaik miatt a bukmékerek változtatnak az oddsokon, hogy kevesebbet kelljen kifizetniük.

Thrillsy Bónusz_3

Az ötlet lényege, hogy ezeknek a nagy szerencsejátékosoknak jó elképzelésük van arról, hogy mi lesz a valószínű kimenetel. Az pedig, hogy követed-e őket, csak rajtad múlik. Ahhoz, hogy ezt a stratégiát használhasd, figyelemmel kell kísérned a különböző oldalakon az összes oddsot az általad preferált sportágra vagy bajnokságra.

Ha azt látod, hogy az oddsok drámaian változnak több oldalon, válaszd azt az oldalt, amelyik még nem változtatta meg az oddsait. Így követheted a hozzáértő fogadási közönséget, miközben egy jobb értékű fogadáshoz juthatsz.

Fading the public stratégia

A fading the public az előző stratégia ellentéte. Ahelyett, hogy a többi fogadót követnéd, valójában ellenük fogadsz. Ebben az esetben, amikor azt látod, hogy a vonalak és az oddsok meredeken mozognak, a trend ellen fogsz fogadni.

Itt az az elképzelés, hogy a közvélemény valójában téved. Ez a stratégia leginkább a nagy nyilvánosságot kapott eseményeken vagy nagy versenyeken működik. Bár a vonalakat gyakran a képzett fogadók mozgatják, ugyanúgy mozgathatják őket az alkalmi fogadók, azaz akik kevés ismerettel rendelkeznek, és akik nem megalapozott döntéseket hoznak. 

Nehéz lehet eldönteni azt, hogy mikor kell követni a közönséget, de általában az utóbbiak a felkapott eseményeket és sportolókat keresik, akikre fogadhatnak. Az emberek nagyobb valószínűséggel fogadnak az általuk ismert és szeretett csapatra vagy sportolóra, mint ismeretlen sportolókra vagy kisebb csapatokra.

Természetesen a sportolók a múltbéli eredményeik révén válnak híressé, ezek a korábbi sikerek azonban nem mindig tükrözik a jelenlegi formát.

Labdarúgó stadion 12

A nehézsúlyú kedvence támogatása

A nagy favoritok támogatása az egyik legalapvetőbb sportfogadási stratégia. Lényegében nem igényel valódi szakértelmet. A favoritok nem véletlenül favoritok. Egyes sportágakban, például a teniszben vagy a bokszban a favoritok győzelmi esélyei nevetségesen magasak.

Ennél a stratégiánál nagy bankrollra van szükséged ahhoz, hogy pénzt keress a fogadásodból, mivel minden egyes fogadásból csak 5-10%-os nyereséget érhetsz el. Ez a stratégia szilárdnak tűnhet, de mégis nagy kockázattal jár.

Bár a veszteség esélye kicsi, nehéz lehet visszanyerni a pénzed, ha veszítesz. A haszonkulcsok olyan kicsik lehetnek, hogy a kedvenc fogadásod nem is biztos, hogy megéri. Ennek pedig az az oka, hogy a bukmékerek igyekeznek minimalizálni a veszteségeket, és mivel sokan fogadnak a favoritra, az esélyek gyakran irreálisan alacsonyak.

Fogadás a győzelmi szériák alapján

A forma és a lendület nagyon fontos tényezők az esélyek meghatározásában. Ha egy csapat zsinórban hét mérkőzést nyert, akkor nagy a valószínűsége, hogy a nyolcadikat is megnyeri. Ennek ellenére minden csapatnak előbb-utóbb veszítenie kell, így néha az esélytelenebbre való fogadás lehet az okosabb fogadás, különösen, ha az oddsok túlságosan fel vannak fújva.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Akkumulátorok és rendszer fogadások használata

Az akkumulátornál több választást kombinálnak egyetlen fogadószelvényen. Az egyes egyéni fogadások esélye ennek eredményeképpen megsokszorozódik, ami nagyszerű potenciális értéket teremt.

Hasonló ehhez, hogy létrehozol néhány kissé bonyolultabb rendszer fogadást, amelyek növelhetik az esélyeket anélkül, hogy növelnék az általános kockázati tényezőt. A rendszer fogadás esélyt ad a fogadóknak arra, hogy pénzt keressenek még akkor is, ha nem találnak el minden egyes választást. 

Biztos fogadás stratégiák – Összegzés

Ahogy azt a bevezetőnkben is említettük, biztos fogadási stratégia nem létezik. Ennek ellenére vannak olyanok, amelyek használatával nagyobb esélyed lehet a nyereség elérésére. Ahhoz azonban, hogy ezt elérd, türelmesnek kell lenned, és nagy figyelmet kell fordítanod a sportfogadási piacra, különösen annak a sportágnak az esetében, amelyre fogadni szeretnél. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a biztonságos fogadási stratégiák, akkor a legjobb helyre jöttél. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli