Döntetlen fogadás stratégia – Top oldalak 2023

A sorsolási stratégia olyan szabályrendszert foglal magában, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minimalizálják a lehetséges veszteségeket, amikor páros esélyekkel játszanak. Ez a fajta fogadás különösen népszerű a sportban, ahol a mérkőzések kimenetelét gyakran nehéz megjósolni.

A stratégia úgy működik, hogy csökkenti az adott mérkőzésre feltett pénzösszeget, ami azt jelenti, hogy ha az egyik csapat vagy játékos nyer, akkor a fogadó nem veszít annyit, mint amennyit egyébként veszítene.

Ez a fajta fogadás csökkenti a kockázatot és a volatilitást is egy teljes portfólión belül, lehetővé téve a fogadók számára, hogy konzervatívabbak legyenek a befektetéseikben, miközben továbbra is megmarad az esélyük arra, hogy nagy összegeket nyerjenek.

Ha megértjük, hogyan működik a sorsolási stratégia, és hogyan alkalmazható a különböző sportpiacokon, a fogadók előnyre tehetnek szert a versenytársakkal szemben, és növelhetik a siker esélyeit.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mely sportágakban érdemes a döntetlen stratégiát alkalmazni?

A döntetlen stratégia bármelyik sportágban alkalmazható, ahol páros az odds, például a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz és még sok más sportágban. Különösen hasznos az olyan sportágakban, amelyekben hosszú távú mérkőzések vagy két egyenrangú csapat közötti mérkőzések vannak. Ez a fajta fogadási forma is leginkább azoknak a fogadóknak működik, akik inkább a veszteségeiket szeretnék minimalizálni, mintsem a nyereményeiket maximalizálni.

A legjobb sportok

Labdarúgó fogadások döntetlen stratégiával

A labdarúgásra történő fogadás során a döntetlen stratégiával biztosítható, hogy a fogadó csak akkor veszítsen egy bizonyos összeget, ha a mérkőzés döntetlennel végződik. Ez a fogadási forma azt jelenti, hogy mindkét csapatra fogadunk, majd a feltett összegeket aszerint módosítjuk, hogy melyik csapat nyer nagyobb eséllyel.

Például, ha az egyik csapat előnyben van a másikkal szemben, akkor a fogadó úgy dönthet, hogy növeli a tétjét erre a csapatra, miközben csökkenti a tétjét az esélytelenebb csapatra. Így csak az eredeti tétjük erejéig veszíthetnek, ha a meccs véget ér.

Jégkorongfogadás a döntetlen stratégiával

A labdarúgáshoz hasonlóan a jégkorong is profitálhat a döntetlen stratégiával történő fogadásból. Ez a fogadási forma azt jelenti, hogy mindkét csapatra fogadunk, majd a feltett összeget aszerint módosítjuk, hogy melyik csapat nyer nagyobb eséllyel.

Ha az egyik csapat jobb mérleggel rendelkezik, mint a másik, vagy otthon játszik, akkor bölcs dolog lehet növelni annak a csapatnak a tétjét, miközben az ellenfél tétjét csökkenteni. Ily módon, még ha a mérkőzés döntetlennel is végződik, a fogadók akkor is csak annyit veszítenek, amennyit eredetileg feltettek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Vannak más sportágak is, amelyek szóba jöhetnek?

Magyar zászló

A labdarúgáson és a jégkorongon kívül a döntetlen stratégiai fogadások számos más sportágban is alkalmazhatók, például baseballban, golfban, labdarúgásban, rögbiben és krikettben.

Ez a fajta fogadás akkor működik a legjobban, ha a két érintett csapat vagy játékos kiegyenlített, vagy ha az egyik csapat erősen favorit a másiknál. Ha megtanulják, hogyan alkalmazzák a stratégiát a különböző sportpiacokon, a fogadók előnyre tehetnek szert a versenytársaikkal szemben, és növelhetik a nyerési esélyeiket.

Milyen előnyei vannak a döntetlen stratégia alkalmazásának?

A döntetlen stratégia használata számos előnnyel jár a hagyományos fogadási módszerekkel szemben. A legfontosabb, hogy csökkenti a kockázatot és a volatilitást egy teljes portfólión belül. Az egyes mérkőzésekre feltett pénzösszegek csökkentésével a fogadók megvédhetik magukat a nagyobb veszteségektől abban az esetben, ha az egyik csapat a vártnál jobban teljesít.

Emellett ez a fajta fogadási mód lehetővé teszi a fogadók számára, hogy konzervatívabb megközelítést alkalmazzanak, és mégis megmaradjon az esélyük arra, hogy nagyobb összegeket nyerjenek. Végül, ez a stratégia segíthet a fogadóknak abban, hogy előnyre tegyenek szert a versenytársakkal szemben, ha megértik, hogyan lehet a legjobban alkalmazni a különböző sportpiacokon.

Hogyan kell alkalmazni a döntetlen stratégiát?

A végrehajtáshoz a fogadóknak először is meg kell érteniük, hogy milyen típusú fogadásokra fogadnak. Ha például futballra fogadnak, akkor különböző fogadási típusokat kell mérlegelniük, mint például a teljes idejű eredmény fogadások vagy a félidő/teljes idejű eredmény fogadások. Miután ezt megállapították, a fogadóknak ki kell választaniuk a megfelelő összeget, amelyet az egyes meccsekre fogadnak.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ez az összeg a kockázattűrő képességüktől, valamint a teljes fogadási portfólió méretétől függ. Miután ezt a két elemet megállapították, a fogadók elkezdhetik a döntetlen stratégiájuk végrehajtását, és ennek megfelelően módosíthatják az egyes mérkőzésekre feltett összegeket.

Mi lehet a legjobb sorsolási stratégia?

A legjobb stratégia az egyes fogadók és saját preferenciáik, valamint a sportág vagy piac függvénye, amelyre fogadnak. Ha például egy fogadó futballra fogad, és minimalizálni szeretné a kockázatot, akkor dönthet úgy, hogy növeli a tétjét az egyik csapatra, miközben csökkenti a tétjét a másikra.

Ha viszont a nyereményeit szeretné maximalizálni, akkor dönthet úgy, hogy mindkét csapatra egyenlő téteket tesz, hogy megpróbáljon valamilyen előnyre szert tenni a versenytársakkal szemben. Végső soron minden egyes fogadón múlik, hogy melyik stratégia működik a legjobban a számára.

Mennyit lehet nyerni a döntetlennel?

Mivel a döntetlen nem számít teljes győzelemnek vagy vereségnek, a fogadók által megnyerhető összeg a megtett téttől függ. Ha egy fogadó mindkét csapatra fix összeget tett fel, és a mérkőzés döntetlennel végződik, akkor jellemzően az eredeti tétjét kapja vissza kifizetésként.

Döntetlen stratégia

Ha úgy döntöttek, hogy a játék során módosítják a tétet, akkor a végén az eredeti tétjüknél többet vagy kevesebbet kaphatnak, attól függően, hogy melyik csapat teljesített jobban. Mindenesetre fontos megjegyezni, hogy a döntetlen stratégia alkalmazásakor nincs garancia a nyerésre.

Miért választják kevesen a döntetlent?

A döntetlen stratégia használatának potenciális előnyei ellenére kevesen választják a stratégiát, mivel kiszámíthatatlan és nem garantált a hozam. Emellett sok fogadó nem hajlandó vállalni a kockázatot, amely olyan mérkőzésekre való fogadással jár, amelyek potenciálisan döntetlennel végződhetnek.

Továbbá egyesek nem értik, hogyan lehet a legjobban kihasználni ezt a fajta stratégiát, vagy nem ismerik a különböző sportpiacokat, ahol sikeresen alkalmazható. Végső soron minden egyes fogadónak magának kell eldöntenie, hogy szeretné-e a döntetlen stratégiát alkalmazni a fogadások elhelyezésekor.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan csökkenthető a kockázat

A döntetlen stratégiával kapcsolatos kockázat csökkentésének legjobb módja, ha egy nagyobb portfólió részeként használja, és csak olyan mérkőzésekre fogad, ahol reális esély van a döntetlen bekövetkeztére. Emellett a fogadók a tétjeiket is módosíthatják, hogy megpróbálják minimalizálni a veszteségeiket, ha az egyik csapat a vártnál lényegesen jobban teljesít.

Végül, ha a fogadók rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal, akkor a különböző sportpiacok vagy fogadási vonalak kihasználásával is megpróbálhatnak előnyt szerezni a versenytársakkal szemben. Végső soron a stratégia megfelelő felhasználásának megértése a kockázat minimalizálása mellett nagyszerű módja lehet a fogadóknak, hogy maximalizálják a siker esélyeit.

GYIK

Bár a legtöbb dologról, amit a játékról tudni kell, már beszámoltunk, néhányat talán kihagytunk. Ezért az alábbiakban bemutatjuk a gyakran feltett kérdéseket.

1Bet Bónusz_3

Mely sportágak esetében érdemes döntetlenre fogadni?

A tie-betting szinte minden sportágban sikeres lehet, azonban egyes sportágak kedvezőbb oddsokat kínálhatnak, mint mások. Az olyan sportok, mint a lóverseny és a labdarúgás különösen népszerűek a döntetlen stratégiákhoz, mivel gyakran széles körű fogadási lehetőségekkel rendelkeznek, és lehetőség van arra, hogy előnyre tegyenek szert a versenytársakkal szemben.

Ráadásul ezek a sportágak általában nagy közönséggel is rendelkeznek, ami vonzóvá teszi őket a fogadók számára, akik pénzt szeretnének keresni a fogadásaikon.

Kiknek ajánlott a döntetlen fogadás?

A tie-bet egy olyan stratégia, amelyet tapasztalt fogadóknak ajánlanak, akik ismerik a különböző sportpiacokat, és rendelkeznek a tudással ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a fogadásaikról. Emellett a tie-betting azok számára is megfelelő, akik minimalizálni szeretnék a kockázatot, miközben a hozam maximalizálásának lehetősége is megvan. Végső soron minden egyes fogadón múlik, hogy eldöntse, hogy ez a fajta stratégia megfelelő-e számára.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mit tegyek, ha még soha nem fogadtam döntetlenre?

Ha még soha nem fogadott döntetlenre, fontos, hogy mielőtt bármilyen fogadást kötne, megértse a döntetlenfogadáshoz kapcsolódó különböző sportpiacokat és fogadási vonalakat. Emellett fontos a mérkőzések felkutatása és figyelemmel kísérése is, hogy felismerje azokat a potenciális lehetőségeket, ahol döntetlenre lehet fogadni.

Végül, a legjobb gyakorlat az, ha az ilyen típusú stratégiával való első próbálkozáskor kicsiben kezdünk, hogy minimalizáljuk a kockázatot, miközben tapasztalatot szerzünk. Idővel és gyakorlással a fogadók fokozatosan növelhetik tétjeiket, ahogy egyre nagyobb bizalmat éreznek a kimenetel helyes felismerésének képességében.

Következtetés

A sorsolási stratégia egy népszerű fogadási módszer, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minimalizálják a lehetséges veszteségeket, miközben még mindig van esélyük nagy összegű nyereményekre.

Ez a fogadási forma különösen hasznos a páros esélyekkel rendelkező sportágakban, például a labdarúgásban és a kosárlabdában, mivel lehetővé teszi a fogadók számára, hogy konzervatívabb megközelítést alkalmazzanak, miközben megmarad a siker esélye. Ha megértjük, hogyan lehet ezt a stratégiát a legjobban alkalmazni a különböző sportpiacokon, a fogadók előnyre tehetnek szert a versenytársakkal szemben, és növelhetik a siker esélyeit.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a döntetlen stratégia a fogadásokhoz, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli