Goliath fogadás stratégiák – Top 10 oldalak 2023

A sportfogadás egy rendkívül népszerű hobbi, amely egyre inkább elterjed. Ezt az izgalmas tevékenységet sokan, sok szinten űzik. Vannak olyan fogadók, akik megelégednek az egyszerű fogadásokkal, és megmaradnak annál a lehetőségnél, hogy egy-egy mérkőzésre fogadnak, esetleg akár egy bajnokságra is tesznek ante-post tétet.

Vannak olyan játékosok is azonban, akik sokkal komolyabban gondolják a fogadást, és akik szeretik kipróbálni magukat az összetett fogadásokban is. Számukra lehet érdekes választás a Goliath fogadás. Az alábbiakban megnézzük azt, hogy mit érdemes tudni a Goliath fogadás stratégiák részleteivel kapcsolatban, hogy magabiztosan vághass bele az ilyen fogadásokba.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Goliath fogadási stratégia?

A Goliath fogadási stratégia egy nagyon nagy tétű kombinációs fogadás, amely 247 különböző fogadást tartalmaz, és összesen 8 különböző eseményre vonatkozik. Az ilyen típusú fogadások nagyon nagy kockázattal járnak, hiszen rendkívül pontos fogadásokat kell megjátszani a nyereség érdekében.

A fogadás során tehát 8 fogadási szelekció kiválasztásával a játékos egy Goliath rendszerű fogadást építhet fel, amely összesen 247 fogadásból áll. Ebben csak a halmozók szerepelnek. Mint ismeretes, egy akkumulátort több szelekció kombinációja alkotja.

Ez azt jelenti, hogy a kombináción belül a szelekciók nagy részének helyesnek kell lennie ahhoz, hogy a fogadás sikeres legyen. Cserébe a játékos magasabb nyereményt kap, mint egy egyedi fogadásból, mivel a nyereséget az összes odds és a tét szorzataként számítják ki.

A legjobb sportok

Mivel már 2 szelekcióból is lehet akkumulátort létrehozni, 8 szelekcióval sokkal több variáció hozható létre, a duplázástól kezdve a 8-szoros akkumulátorként történő fogadásig. Ez a helyzet a Goliath fogadások esetében is. Ennél a fogadásnál a 8 szelekciótól a következőket lehet összeállítani:

 • 28 dupla fogadás
 • 56 tripla fogadás
 • 70 négyszeres kötésű akkumulátor fogadás
 • 56 ötszörös kötésű akkumulátor fogadás
 • 28 hatszoros kötésű akkumulátor fogadás
 • 8 hétszeres kötésű akkumulátor fogadás
 • 1 nyolcszoros kötésű akkumulátor fogadás

A fogadó számára ez azt jelenti, hogy már 2 helyes eredmény esetén is pénzt kereshet a Goliath fogadással. Ez jó lehetőségnek tűnhet, azonban egy ilyen nyeremény nem éppen ideális a fogadó számára. Ugyanis a megnövekedett nyerési esélyek miatt ezzel a rendszer fogadással arányosan magas költségek is járnak, ebben az esetben ugyanis mindegyik, azaz összesen 247 fogadásra kell tétet tenni. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kössünk Goliath fogadást?

A Goliath fogadás az egyik legnagyobb rendszerfogadás, amelyet a fogadók használnak. Most, hogy már tudjuk, miből áll egy Goliath fogadás, itt az ideje, hogy ezt a tudást a gyakorlatba is átültessük.

Mint minden rendszer esetében, itt is vehetsz egy Goliath fogadás példát, és megnézheted, hogyan működik anélkül, hogy ténylegesen pénzt tennél fel. Csak válassz ki nyolc szelekciót, és nézd meg, hogyan kell használni, mielőtt eldöntenéd, hogy ez a nagy fogadás valóban megfelelő-e a számodra.

Továbblépve, a Goliath mögött álló stratégia ugyanaz, mint bármelyik sportfogadási lehetőség esetében. Mindig tanácsos alapos kutatást végezni a formáról és a fej-fej melletti statisztikákról minden egyes választásoddal kapcsolatban.

Miután ezt megtetted, itt az ideje, hogy megjátszd a tétet. Nézzünk is erre egy példát a futball fogadások világából. Ami fontos, hogy a csapatokat tetszőlegesen választhatod ki a fogadáshoz, azoknak nem kell ugyanabban a ligában szerepelniük. Sőt, akár még sportágakat is keverhetsz, ha már igazán profi vagy ebben a fogadási típusban. 

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A választott csapatok esetében mindig győzelemre kell fogadni, amely fel is kerül a fogadószelvényre. Most itt az ideje, hogy részletesebben ellenőrizd ezt a szelvényt. Ne felejts el, hogy ez attól függően, hogy melyik sportot használod, másképp fog kinézni, de minden szelvény egy bizonyos képletet követ.

A labdarúgó Goliath nyolc tippje valószínűleg nyolc egyes fogadásként fog megjelenni. Nyilvánvaló, hogy ezen változtatni szeretnénk, és külön lapot kell létrehozni, ahol a játékosok át tudnak váltani a többszörös és a rendszer fogadásra.

Ennek érdekében kattints a választható fülre, és görgesse lefelé addig a pontig, ahol a Goliath fogadás látható. Válaszd ezt a lehetőséget, amelyet követően megkérnek, hogy add meg a kiválasztott tétet. Válaszd ki a tét szintjét, ami megfelel számodra, és most már lehetőséged lesz megerősíteni ezt a fogadást egy kiemelkedő gomb segítségével.

A megerősítés előtt az adott sportfogadási irodának meg kell adnia a Goliath fogadás bontást, amely megmutatja ezt a nyolc szelekciót és a 247 fogadást. A Goliath Fogadás kalkulátor szempontjából a 247 nyertes fogadásból származó potenciális nyereség is alá lesz húzva.

Sok fogadási oldal külön Goliath Fogadás kalkulátort is biztosít, amely még részletesebben kitér a részletekre. Ez megmutatja a potenciális nyereséget, ha néhány, de nem az összes szelekció nyer. Ha ez megfelelő számodra, csak nyomd meg a megerősítő gombot, és a fogadásodat az adott Goliath Fogadás oldalon fel is adtad. 

A Goliath fogadás költségei

Magyar zászló

Az olyan komplex fogadási rendszereknek, mint a Goliath fogadásnak van egy hatalmas hátránya. Ez pedig nem más, mint hogy a jó nyerési esélyek mellett magas költségekkel is járnak. Ha ilyen fogadást szeretnél megjátszani, akkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy mikor haladja meg a bevétel a fogadás árát.

Ez pedig nagymértékben függ az elérhető oddsoktól is. A magas oddsok általában csak az esélytelenebbek számára elérhetőek, ami viszont csökkenti a fogadás sikerének esélyét. A kockázat és a potenciális nyeremény közötti jó egyensúly megtalálása érdekében kifizetődő lehet a kedvenc tippek kombinálása néhány underdog fogadással.

Ennek ellenére összességében nem valószínű, hogy 4 helyes tippnél kevesebbel nyereséget lehet elérni a Goliath fogadással. Mindennél több szerencsére, vagy inkább alapos elemzésre és/vagy szakértelemre van szükség ahhoz, hogy egy ilyen típusú rendszer fogadással nullszaldós legyen a játék. 

HotBet Bónusz

Ha megnézzük a potenciális főnyereményt, amikor 8-ból 8 sikeres fogadást adtunk fel, akkor világossá válik, hogy miért olyan vonzó a Goliath fogadás. Mindössze egy egyszerű számítás szükséges, amelyet a fogadószelvényen található odds kalkulátor automatikusan elvégzi. Feltételezve, hogy minden szelvény 3,00-es oddsot kap, és a tét tétvonalanként 100 forint, a potenciális bruttó nyeremény itt 6.551.100 forint lenne.

Ezzel szemben a fogadás költsége 24.700 forint (247 x 100 Ft). A teljes nyereséget pedig úgy kapjuk meg, ha a nyereményből levonjuk a fogadás költségét. Ebben az esetben tehát a Goliath fogadás nyeresége 6.526.400 Ft lesz. Természetesen ez csak egy példa egy ideális esetre. Akit még mindig nem riaszt el a Goliath fogadás kockázata, és akinek ez még talán nem is elég kockázatos, annak a teljesség kedvéért bemutatjuk a nagy testvérét, a Super Goliath fogadás is. 

A Super Goliath fogadás bemutatása röviden

A Super Goliath esetében eggyel több választásra van szükség, mint a Goliath esetében. Összesen tehát 9 választási lehetőség van, amelyekből a rendszer 502 tétet lehet generálni. Ebben az esetben a Goliath fogadásnál ismertetett kombináció szerepel, amelyet kiegészít egy kilencedik szelekció a duplázástól a kilencszeres halmozásig. 

A gyakorlatban azonban a Szuper Goliath fogadásnak viszonylag kis jelentősége van, amit számos bukméker programja is tükröz. Csak nagyon kevesen kínálják egyáltalán ezt a rendszer fogadást, szemben a Goliath fogadással, amely az online bukmékerek kínálatában általában alapból elérhető.

Labdarúgó stadion 11

Tippek a Goliath fogadásokhoz

A Goliath fogadások kiválóan működnek, ha a választott oddsok körülbelül 1,5-től felfelé terjednek. Ez azért van így, mert ha túl alacsony oddsra fogadnál, akkor túl sok tippnek kellene nyernie ahhoz, hogy olyan hozamot érhess el, amellyel a nyeremény nagyobb lehet, mint a megjátszott tét. 

Másrészt, ha túl magas oddsokkal fogadsz, akkor szintén hatalmas szerencsére lesz szükséged ahhoz, hogy megfelelő kifizetést érhess el. Ha például 8 mérkőzésre fogadsz, és minden lóra 4,0 az odds, akkor a lovak felének teljes mértékben nyernie kell ahhoz, hogy nyereséget érj el. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg jobban jársz, ha más típusú fogadást köt.

Mint minden fogadás típusnál, itt is érdemes olyan mérkőzéseket keresni, amelyekről úgy gondolod, hogy jó értéket képviselnek, és csak akkor válaszd őket a Goliath fogadáshoz, ha úgy gondolod, hogy ésszerű esély van a győzelmükre.

Ahhoz, hogy sikeres legyél a Goliath fogadásokkal, a kiválasztott esélyektől függően csak az esetek 15-25%-ában kell ésszerű megtérülést elérned. Ez azonban korántsem könnyű, és a kiválasztás messze a legfontosabb dolog, amire figyelned kell.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Goliath fogadás stratégiák – Top 10 oldalak 2023

Ha szeretnéd kipróbálni magad az összetett fogadásokban, akkor érdemes megnézni a Goliath fogadási lehetőségeket. Nem árt azonban észben tartani azt, hogy ez a fogadási típus inkább a tapasztalt játékosok számára ajánlott. A 247 különálló tétből álló fogadások ugyanis remek lehetőséget kínálnak a játékosoknak a győzelemre.

Emellett azonban kockázatosak is, hiszen a megfelelő mérkőzések és oddsok kiválasztása nem könnyű feladat. Ha azonban biztos vagy magadban, és abban, hogy helyesen tippelsz, akkor hatalmas nyereményre tehetsz szert a Goliath fogadásokkal. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Góliát fogadási stratégiák, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli