Gólra fogadás stratégia – Top 10 oldalak 2023

A gólra fogadás stratégia egy újabb nagyszerű fogadási lehetőség, melynek segítségével nem csak feldobhatod a szerencsejátékos tevékenységed, hanem még pénzt is nyerhetsz.

Nem csoda, ha ezt más játékosok is így gondolják, hiszen a gólra fogadás mindenki számára érthető és könnyen követhető stratégia. Azt azonban vedd figyelembe, hogy ez esetben is szerencsejátékról van szó, így érdemes pontosan értened, miről szól ez a dolog.

Az alábbiakban megismerheted a gólra fogadás lényegét, az elérhető piacokat, az előnyöket és hátrányokat, ezáltal naprakész lesz a tudásod, és még profitábilisabb lehet a sportfogadás.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A gólra fogadás több annál, mint megtippelni, hogy mindkét csapat szerez gólt

Természetesen a gólra fogadás stratégia nem csak arról szól, hogy az adott mérkőzésen vajon mindkét csapat szerez-e gólt, ennél jóval több dologra lehet fogadni.

Az fogadóirodák kínálatában a legkönnyebben arra fogadunk, amikor azt tippeljük meg, hogy a meccsen esik-e gól vagy sem. Emellett tétet tehetünk arra is, hogy bizonyos számnál több lesz a gólok száma, vagy kevesebb. Például 3 gól alatt vagy felett lesz a végeredmény, vagy a félidős gólok száma.

Gyakran az is lehet, hogy az előzőekben említett 3 gólt időkerethez kötik, és az adott meccs egy szakaszában kell megtörténnie, például ennyi gól esik-e az első 20 percben vagy a 20. és a 40. perc között stb.

A legjobb sportok

Bár furcsának tűnhet, az értékeket néha törtszámként adják meg, így találkozhatsz olyan esetekkel is, amikor tétet tehetsz arra, hogy 2,5 gól felett rúgnak a csapatok a mérkőzésen, esetleg ennél több születik az első félidőben.

Az alatt-felett típusú fogadási lehetőségek mellett nagy népszerűségnek örvendenek az olyan fogadások is, amikor azt kell eltalálnod, hogy egyik csapat szerez gólt, vagy mindkét csapat gólt szerez.

Ezek aztán ismét kombinálhatók értékekkel is, például az egyik csapat legalább 2,5 gól felett végez, míg a másik két találatot visz be a kapuba. A lehetőségek száma szinte végtelen.

Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik ezt a típusú sportfogadás?

A gólra való tét rakás számos előnnyel és néhány hátránnyal rendelkezik, melyeket az alábbiakban megismerhetsz. Ezeket együtt kell értékelned ahhoz, hogy biztos fejjel tehess fogadást, s ne csak a szorzók értékeire támaszkodj. Érdemes jól átolvasni a következőket, mert ezek alapján felfedezheted a fogadóirodák legjobb ajánlatait.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A fogadási stratégia előnyei – számos lehetőség és izgalom

A gólra felett fogadás egyik legnagyobb előnye, hogy az ilyen típusú fogadások esetében a szorzók magasak, ezért jó tipp esetén nagyot nyerhetsz.

Ez azt jelenti, hogy akár kisebb téttel is beszállhatsz a játszmába, ha például komoly tudásod van a bajnokságban játszó csapatok teljesítményéről. Az adott esetben aranyat érhet ez az infó, hiszen így megalapozottabban tudsz gólra fogadni.

Az is nagy előny, hogy az ilyen sportfogadás során nagy számú fogadási lehetőség áll a rendelkezésedre. Az előző fejezetben megemlített stratégia alapján tippelhetsz arra, hogy 2,5 gól felett születik eredmény, vagy melyik csapat szerez gólt az első félidőben, melyik fog a második félidőben és így tovább.

Az élő fogadások szintén bele szoktak kerülni abba a körbe, ahol gólra lehet fogadni. A valós időben történő fogadás, annak követése, hogy mi történik a mérkőzésen, mikor esnek a gólok, és a folyamatosan változó odds-ok figyelembe vétele extrém kihívás – és az egyik legjobb szórakozás.

Itt vannak a hátrányok is – ezekről is tudnod kell

Egy mérkőzésen soha semmi sem fekete és fehér, jól tudják ezt a fogadást kötők is. Ha két megközelítőleg azonos erőt képviselő csapat esik egymásnak, akkor bármi megtörténhet, ezért a gólok számának eltalálása kockázatos tétnek számít.

Az előzmények ismeretében akár érdemes is lehet arra pénzt tenni, hogy a gólok száma 2,5 felett lesz, de ha végül csak két találat születik, akkor egy utolsó találaton fog elúszni a szelvényed. És ekkor hiába érted hogy 2,5 gól az nem kettő, nehéz elfogadni az ilyen apró elcsúszást.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Szintén könnyen csábításba lehet esni, és nagyon sok tétet megtenni az adott eseményen. Például, ha megteszed, hogy 2,5 felett lesz a gólok száma, már tippet tehetsz az első, a második félidőre, a csapatok egyéni teljesítményére és így tovább. Amire észre veszed, az egyszerű szelvényedből máris sok fogadás lett a meccsen, amivel megnő a veszteség lehetősége.

A mérkőzések során szintén közre játszik az emberi faktor is. Hiába vagy pro egy bajnokságban, és ismered teljesen egy vagy több játékos állapotát, ha az adott forma épp most nem jön be, vagy valaki lesérül, kiállítják stb.

Pont ezek azok az egyszerű véletlenek, melyeken a mérkőzés elúszhat a számodra. Legyen szó alacsonyabb vagy magasabb szintű bajnokságokról, a gólokra fogadva ezek az események viszonylag gyakran bekövetkezhetnek.

Gólokra fogadás – gyakran ismételt kérdések

Miután átolvastad a cikk első részét, fontos megismerkednek azokkal a gyakran ismételt kérdésekkel, melyek egy szinte felett már sokszor előbukkannak. Itt most megtalálod a válaszokat is, ami azt jelenti, hogy átfogó képet kapsz arról, mit ajánlott még tudni a témában.

Milyen lehetőségek vannak gólokra fogadni egy mérkőzés során?

Egy mérkőzés során szinte korlátlan azoknak a lehetőségeknek a száma, amikor a gól áll a fogadás középpontjában.

Tehetsz tétet arra, hogy születik-e gól valamelyik félidőben vagy a mérkőzés egészében. Születik-e egy bizonyos gól szám felett eredmény, magasabb vagy alacsonyabb lesz ez az érték egy megadott számnál, hány gól születik az első 20 percben, a 20. és 40. perc között és így tovább.

Thrillsy Bónusz_3

Hogyan lehet maximalizálni a nyereményt ebben a típusú fogadásban?

A legjobban úgy hozhatod ki a maximumot a rendelkezésedre álló pénzösszegből, ha összehasonlítod a fogadóirodák ajánlatait.

Ezzel nem csak a foci, hanem más sportágak odds-ait is felmérheted, és ha egy bukméker jobb odds-ot ad, mint a másik, akkor jó ötlet lehet nála feltenni a pénzed.

Nem fogunk túl sok pénzt veszíteni, ha megadott gól vagy eredmény számra fogadunk?

Ha arra tippelsz, hogy megadott számú gól alatt vagy felett születik eredmény, esetleg pontosan annyi gól lesz, mint amennyit megtippelsz, az ugyanolyan szerencsejáték, mint más sportfogadás. Emiatt kockázatos, és semmi sem garantálja, hogy biztosan nyersz.

Kiemelten fontos, hogy mindig csak akkor összeget tegyél fel, amennyinek elvesztése még nem okoz pénzügyi gondokat a számodra.

Milyen tényezők befolyásolhatják a mérkőzésen született gólok számát?

Az eredményeket számos dolog befolyásolhatja. Ide tartozik a csapatok és játékosok állapota, az adott pálya típusa, a hazaiban vagy idegenben való játék, az időjárás, a szurkolók buzdítása és még sok más.

Ettől függetlenül mindenképpen érdemes képben lenned az adott eseményekkel és játékosokkal kapcsolatban, mert a papírforma rendszerint igazat mond, és arra alapozva már könnyebb döntéseket hozni, mint a semmiből építkezni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Léteznek korlátozások a gólokra való fogadás során?

Alapvetően nem találkozhatsz korlátozásokkal az ilyen típusú fogadások során, esetlegesen bizonyos típusú ajánlatok nem érhetők el minden fogadó számára.

Persze be kell töltened a törvényben megszabott életkort ahhoz, hogy szerencsejátékban vehess részt, és ha igénybe szeretnéd venni, akkor léteznek önkorlátozó eszközök is. Ezekben megadhatod, hogy mi az a veszteség vagy más limit, mely során ideiglenesen tiltson a sportfogadási iroda, így akkor sem lépheted túl a kereteidet, ha elkap a hév.

Összefoglalás

A gólra fogadás stratégia egy izgalmas és tudást igénylő sportfogadási forma, ahol a kockázatok miatt sokkal magasabb odds-okkal találkozhatsz. Itt tényleg kifizetődő lehet a tudásod, mellyel az adott bajnokságot követed.

Ettől függetlenül ne felejtsd el, hogy az e-sportfogadás is a véletlenekről szól, így soha sincs biztos tét. Ha ezeket észben tartod, és az ebben a cikkben bemutatod infókat felhasználhatod, akkor mindent megtettél ahhoz, hogy a tétjeid sikeresek legyenek.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Gólra fogadás stratégia fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli