Kétesélyes fogadás stratégia – A legjobb oldalak 2023

A kétesélyes fogadási stratégia népszerű az online sportfogadási irodáknál, hiszen nagyon sok sportágnál felhasználható, és kiváló izgalmakat és nyerési lehetőségeket nyújt a játékosok számára. Ha téged is érdekel, miről szól a kétesélyes fogadás, és melyek az ehhez köthető legjobb fogadási stratégiák, akkor csak olvasd el ezt a részletes cikket, ahol minden kérdésedre választ lelsz.

Miután megtudod, hogy mitől kétesélyes egy fogadási mód, áttekintheted a legjobb stratégiákat, majd részletes útmutatót kapsz azokról a sportokról, melyekkel próbálkozhatsz eme stratégia esetén.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a kétesélyes fogadás?

A kétesélyes fogadás olyan fogadás, ahol nincs egyértelmű favorit. Ilyenkor két résztvevőnél is közel megegyezőek az esélyek, amit az odds-ok is jól mutatnak.

Az ilyen fogadást sokkal kockázatosabb megtenni, mint az egyesélyes fogadás esetén, hiszen nehezebben dönthető el, hogy ki lesz az adott eseményen a győztes vagy a vesztes. Emiatt az odds-ok magasabbak, és többet is lehet nyerni, de nagyobb az esély a tét elvesztésére.

A legjobb sportok

Ez egy valóban izgalmas játékstílus, melyet a fogadók többsége kedvel. Az e-szerencsejáték a legtöbb ember számára már sokkal többet jelent, mint sem a pénzösszegek feltételét egy-egy eseményre, ehelyett kulturált és minőségi szórakozást hoz el a fárasztó hétköznapok sorába.

Mennyire elterjedt a kétesélyes fogadás az online bukmékerek esetében?

Napjainkban nagyon elterjedtek a kétesélyes fogadások az online bukmékereknél, a háromesélyes és egyesélyes fogadásnál megszokott kínálattal lehet találkozni ezen a területen is. A következőkben megismerheted azokat az előnyöket, melyek ezekhez a fogadási típusokhoz kötődnek az online bukiknál.

A kétesélyes fogadások előnyei az online fogadóirodáknál

Magyar zászló

A sportfogadási irodáknál a különféle sportok mellett olyan típusú fogadások is elérhetők, mint például a mérkőzés félidejei eredmény vagy végeredmény megtippelése, ami szintén további izgalmakat add hozzá a fogadások során.

A kétesélyes fogadási ajánlatok sok esetben jobb szorzó meghatározásával teszik vonzóbbá a fogadást, ilyen esetben érdemes lehet tétet feltenni. Ráadásul nem csak az adott bukinál érdemes körbenézni, mert nem biztos, hogy a versenytársaknál nem érhető el jobb nyeremény szorzó.

Sok bukméker kínál ingyenes információkat és tippeket az online felületein, melyből megtudható például, hogy milyen az adott csapat formája, melyek a korábbi legjobb eredményei, melyik kimenetelre nagyobb az esély, de akár konkrét sportok is ki lehetnek emelve a nyereségességük alapján. Ha ezen infók alapján teszed meg az adott fogadást, akkor még egy plusz esélyt kaphatsz a győzelemre.

A kétesélyes fogadási lehetőségeknél is komoly teret hódít az élő sportfogadás, ilyen esetben a megtett tétek mind módosíthatók a mérkőzés elkezdődése után, így kevésbé vagy kitéve az információhiánynak. Ilyenkor ugyanis, ha jön egy új fejlemény, akkor változtathatsz a fogadási szelvényeden, viszont oda kell figyelni arra, hogy veled egyszerre a buki is lép, azaz, módosíthatja az odds-okat.

Szintén nagyon népszerűek a mobil fogadási megoldások is, hiszen például a HTML5 technológia térhódításának köszönhetően a fogadást ma már nemet közben, mobiltelefonról is meg lehet tenni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kétesélyes fogadás stratégia – ezekkel a fogadási tippekkel nagyobb esélyed nyílik a nyereményre

A kétesélyes sportfogadás során többféle stratégia is felhasználható, mely segít a fogadásnál a lehetséges kimenetel eltalálására, azaz minél nagyobb profitot termelni. Természetesen figyelembe kell venni azt is, amikor fogadunk, hogy nincsenek 100%-ban biztos tippek.

Ráfordítások összehasonlítása a lehetséges nyereménnyel: Az első lépés mindig a szorzók megtekintése, melyek segítenek eldönteni, hogy mekkora összegre számíthatunk, amikor nyerünk. Ha a kockázat mértéke nem társul megfelelő nyereménnyel, akkor érdemesebb másik mérkőzést választani.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Bankroll menedzsment: Ez a fogadási stratégia a rendelkezésünkre álló pénzeszközök figyelemmel kíséréséről szól. Ennek köszönhetően például kisebb összegekkel kezdünk fogadni, amikor a pénzalapunk lecsökken, és nagyobb téteket teszünk fel a fogadások során, ha nyerő szériánk van. Mindkét módszer lényege, hogy megfelelően kezeljük a rendelkezésünkre álló pénzt.

Fogadások, melyekre megéri fogadni: Ez a stratégia tapasztalatot és figyelmet igényel, de érdemes megkeresni azt a néhány mérkőzést, ahol nagyobb pénzt nyerhetünk, mint azt a kockázat indokolná. Ha megtaláljuk ezt a szorzót, akkor magasabb profitot realizálhatunk, mint más mérkőzés esetében.

Megosztott tét stratégia: Az ilyen sportfogadás esetében nem tudjuk biztosan, melyik fél lesz a mérkőzés győztese, ezért két vagy több tétet is teszünk a bukmékerek valamelyikénél, de akár több sportfogadási irodánál is.

Melyek azok a sportok, ahol a kétesélyes fogadás stratégia a legjobban bevethető?

A kétesélyes fogadás stratégia számos sportágban bevethető, hiszen ez a fogadási mód könnyen átalakítható bármelyik eseményre. Legyen szó hazai mérkőzésről vagy a csapat következő idegenbeli megmérettetéséről, csak a kreativitásodat kell felhasználnod.

Labdarúgás: Ez a sportág méltán híres a kétesélyes fogadási lehetőségeiről, mivel sokszor van esély bármelyik csapat győzelmére. Gyakran előfordul, hogy például a vendég csapat a legjobb esély tipp során, de a hazai csapat előnyben van a saját pálya miatt. Ilyen megfontolások esetén nehéz pontosan megtippelni, hogy a következő 90 perc során mi fog történni.

Kosárlabda: Ez a sportág nagyban épít a játékosok egyéni formájára, aminek köszönhetően a kisebb csapatoknak is megvan az esélye a győzelemre. Elég egyetlen játékos, aki kirobbanó, vagy éppen pocsék formában van, és máris bejöhet a kétesélyes fogadási szelvényünk.

Thrillsy Bónusz_3

Tenisz: A kosárlabdához hasonlóan ez a sportág is nehézségeket okozhat a fogadási ajánlatok megtétele során, mivel a játékosok sokszor közel azonos szinten vannak, és nagyon sok kis dolog befolyásolhatja az eredményt. Bármikor közbeszólhat egy sérülés, ami minimum lelassítja a játékost, ha éppen nem kényszeríti a meccs feladására.

Boksz: A boksz is az ellenfelek egyéni teljesítményéről szól, ahol a fogadási stratégiád kialakítása során viszonylag jól meg tudod határozni az esélyesebb ellenfelet. De az esélyek rapid módon változhatnak, hiszen elég egy szerencsés mozdulat ahhoz, hogy akár KO-val kidőljön az erősebb versenyző, és ennek esetén borulhat a papírforma.

Jégkorong: A jéghoki az egyik leggyorsabb iramú sportág, ahol kiemelt szerepet kap a játékosok erőnléte. A test-test elleni küzdelem során akár három vagy több játékos is egymásnak feszülhet, és a korong pillanatok alatt gazdát cserélhet. Bár ezen sportág esetén nehezebb a gólszerzés és van esély döntetlenre, nagyon könnyen változhatnak az esélyek, ami ideális az ilyen tétek megtételére.

Vízilabda: A hokihoz hasonló sport ez is, csak itt a játékosok még keményebben feszülnek egymásnak a vízben. A kicsi kaput nehéz eltalálni, ezért gyakran lehet számítani döntetlenre, de egyetlen találat miatt elcsúszhat ez az elképzelés. Az vízilabda fogadási tétek során is népszerű az olyan megoldás, ahol két esély közül lehet választani.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A kétesélyes fogadás stratégia egy népszerű és szórakoztató módja a sportfogadásnak, ahol te is komoly izgalmakat élhetsz át. Ennél a stratégiánál nem csak nagyobb összegeket vihetsz haza, de jobban kihasználhatod a tapasztalatod és a tippek során összegyűjtött szakértelmed.

Attól nem kell tartanod, hogy nem találsz majd megfogadható eseményt, hiszen az online bukik hatalmas mennyiségben kínálnak odds-okat, melyek közül órákon át válogathatsz. Mivel a sportfogadási irodák egymással is versenyeznek a vásárlókért, ezért kihasználhatod őket egymás ellen, hogy végül a lehető legtöbbet hozd ki a rendelkezésedre álló pénzösszegből.

Ha így teszel, akkor nem csak jól szórakozol a sportesemények megtekintésével, de még a bankrollod is hízni kezd!

Utolsó frissítés: 24/02/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a kétesélyes fogadás stratégia, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli