Martingale stratégia – Top 10 oldalak 2023

Szeretnél kitanulni egy egyszerű fogadási stratégiát, ami működik? Egy olyan sportfogadás módszert, ami alapján előbb-utóbb biztosan visszatermeli a korábbi vesztes fogadásokat?

Tényleg hosszú távon szeretnéd elkerülni a veszteség kockázatát, és szeretnéd a minimális szint alá csökkenteni a várható elvesztett összegeket, ráadásul mindezt egy legális és működőképes szerencsejáték módszerrel?

Ha a fenti kérdésekre Igen a válaszod, akkor olvass tovább. Ezen cikkünkben ugyanis a Martingale fogadás alapjait fogjuk bemutatni Neked.

Ez egy olyan fogadási stratégia, ami megfelelő használat esetén néhány kör után a következő fogadás előbb vagy utóbb biztosan vissza fogja nyerni az összes addig feltett tétet. Na de hogy mis is az a Martingale módszer pontosan, már mutatjuk is, olvassatok tovább!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Martingale módszer alapjai – Mi is az a Martingale sportfogadási stratégia?

A Martingale fogadás alapja egy mondattal úgy a legegyszerűbben leírható, hogy a játékos folyamatosan megduplázza a tétet. A stratégia gyakorlatilag ennyi, de ehhez párosul némi alapvető matematikai számítás.

Hogyha megduplázod ugyanis a tétet, akkor értelemszerűen a fogadási módszer csak akkor lehet működőképes, hogyha a szorzó legalább 2.00, vagy annál magasabb. Arra pedig sosincs garancia, hogy egy 2.00 szorzó fölötti esemény biztosan bekövetkezik. Vagy mégis?

A legjobb sportok

Ezt a bizonytalanságot iktatja ki a Martingale módszer, ami megtalálta a sportfogadás tökéletes kiskapuját. Tegyük fel hogy van egy alap tét, amivel játszani szeretnél. Ez működhet például ha rulett vagy foci fogadás a téma, akkor is.

Az alap tétet, mint már mondtuk, folyamatosan megduplázod. Az alap tét legyen X, aztán 2, 4, 8, 16, 32, 64 stb X.

Útmutató kezdőknek – Így kezdj bele a hosszú távon jövedelmező Martingale stratégia fogadásaidba

Ezt a módszert érdemes kis téttel kezdeni, a sportfogadás stratégia lényege ugyanis abban rejlik, hogy minden egyes vesztes fogadást követően megduplázod a feltett tét mennyiségét.

Így tehát ha eleve nagyobb összeggel kezdesz, akkor pár sikertelen fogadás hamar csődbe viheti az egyenlegedet, a cél pedig éppen ennek az ellenkezője: a fogadási sikerek hosszú távú maximalizálása. Ez legjobb esetben minden héten bejön, de ez persze a ritkább változat.

Ahhoz, hogy belekezdhess a Martingale stratégia alkalmazásába, keresd ki a tökéletes online sportfogadás oldalt, ahol szívesen használnád ki a fogadási módszer legjobb előnyeit egyszerű módon.

Kaszinó és sportfogadás esetén egyaránt működik, csak fontos, hogy ne hagyd ki a játékot, különben tönkreteszed a várható nyereményt. A kezdéshez regisztrálj és tedd meg a befizetésedet, ezután pedig válaszd ki a csapatot, akinek segítségével ki szeretnéd élvezni a Martingale stratégia és módszer előnyeit.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Martingale fogadási stratégia bemutatása egy képzeletbeli példán keresztül

A Martingale stratégia akkor igazán jó, hogyha kitartóan és következetesen játszod azt. Ez a tipikus piros vagy fekete stratégia, ami 1000 Ft-tal is működik, de kezdéshez inkább a lehető legkisebb tét javallott, hogy biztosan beleférj a költségvetésedbe.

Ezt érdemes előzetesen kiszámolni, hogy mennyi pénzt szánsz a sportfogadás folytatására, és az alapján kell feltenni az első tétet, hogy mondjuk 10 vagy akár 20 duplázás után is beleférj.

A Martingale stratégia alapja, hogy válaszd ki magadnak a csapatodat. A példa kedvéért legyen ez mondjuk a Ferencvárosi TC az NB1-ben. Fontos, hogy ilyenkor csak az NB1-es meccseiket nézd. A Martingale online fogadás lényege, hogy mivel a tét duplázódik, fontos, hogy az odds 2.00 fölött legyen, 2.00 alatti odds esetén ugyanis nem tudnál profitot termelni.

Így tudod garantálni a profitot. Szerencsére erre a fociban van egy viszonylag biztos megoldás, ez pedig a döntetlen fogadás. A legritkább esetben fordul elő ugyanis csak, hogy döntetlenre 2.00 alatti szorzót kínáljon egy sportfogadás oldal.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Fociban a döntetlenre fogadás általában 3.00 szorzó fölött van, így tisztességes hozamokat lehet produkálni, főleg ha már nem csak 1000 Ft-tal, hanem mondjuk 10,000 Ft-tal, vagy akár még annál is többel játszol.

És hogy miért lenne biztos, hogy a Fradi bárkivel is döntetlent játszik a ligában? Azért, mert minden csapatnak van döntetlenje. A magyar bajnokság 33 fordulós, azaz minden csapat – így pedig értelemszerűen a Fradi is – játszik 33 meccset.

Te pedig minden egyes meccs előtt ott leszel, és fogadni fogsz a döntetlenre. Előbb vagy utóbb jönni fog, a szorzó pedig jó eséllyel 3.00 fölött lesz. Főleg, ha erősebb csapatot fogsz ki, akik általában esélyesként indulnak az ellenfeleikkel szemben.

Ez azért éri meg, mert ilyenkor nem ritka hogy a szokásosnál is nagyobb a szorzó. Akár 5.00 fölött is fizethet, ha mondjuk a Fradi ellen pont az egyik kiesőjelöltnek sikerül pontot rabolnia, azaz még a vártnál is nagyobb lehet a következő nyereményed.

Ha az első fordulóban nyer a Fradi? Ne aggódj. Tedd meg a második forduló előtt is a döntetlent. Kikaptak? Jöhet a harmadik és a negyedik is. A Martingale módszer alapja a kitartás, ezzel lehet sok-sok Ft-ot nyerni.

HotBet Bónusz

Ha az első online fogadás vesztes? Semmi gond, kövesd tovább a Martingale módszert, 1000 Ft helyett tegyél fel 2,000 Ft-ot. Ezt a piros vagy fekete stratégiát a rulettből szerválta a sportfogadás, de tényleg működik. Főleg ha kitartóan és következetesen alkalmazod.

A következő fogadásod biztosan nyerni fog, ha pedig két egymást követő héten nem is nyersz, az csak jó, hiszen a következő alkalommal akkor már például még több lehet a nyereményed.

A Martingale stratégia – következetes és figyelmes – alkalmazása biztos profitot hogy a sportfogadóknak. Ezt az 1 – 2 – 4 – 8 stratégiát érdemes tehát követni, ha nem szeretnél több vesztes szelvényt. Mármint, az lesz bőven, de így is profitálni fogsz a szezon során, hiszen előbb vagy utóbb úgyis fog döntetlent játszani a csapat.

És ez persze nem csak a magyar ligával és a Fradival működik ez a játék, hanem szinte bármeyik ligával és bármelyik csapattal. Így lehet komoly pénz nyereményeket aratni a sportfogadás világában. Légy felkészült, jól fogadni megéri. Akár már kis téttel is nagy pénz jöhet a házhoz!

Hogyan érdemes játszani és kinek ajánljuk a Martingale stratégiát?

Fentebb már taglalgattuk viszonylag komoly részletekbe menően. Fogadni csak úgy érdemes, és akkor lesz megérős a játék, hogyha kitartóan, következetesen és figyelmesen játszol.

Minden héten fel kell adni azt a szelvényt, és minden forduló előtt. Ha kihagyod a heteket, annak semmi értelme, hiszen akkor borítod az egész stratégiát. Minden körben részt kell venni a sok meccsből álló szezonban. Ez az első lépés.

Aztán hogy mekkora lesz a minimális nyereményed, az a választott csapattól is függ. Lehet, hogy már a második héten jön a szelvény, de lehet, hogy csak a tizenötödikben. A lényeg, hogy sose keseredj el, egy sorozat sem végtelen.

Csak tedd fel következetesen az adott összeget a szezon során és vegyél részt minden fordulóban. A Martingale módszer segítségével valódi profitot termelhetsz. Akár már 1000 Ft is elég lehet, de persze minél nagyobb a ökltségvetés, annál tovább bírhatod a játékot.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés – A Martingale fogadás legfontosabb jellemzői

Martingale módszer esetén folyamatosan, hétről hétre duplázzuk az összeget, amíg végre meg nem nyerjük a fogadást. Érdemes megfigyelni, hogy mivel a tét duplázódik, ezért az odds is legyen 2.00 fölött. Ennél alacsonyabb szorzó esetén ugyanis nem fogunk tudni profitálni a rendszerből, azaz bukni fogunk.

Persze a pénztárcánk sem végtelen, ezért már a módszer elején érdemes kiszámolni, hogy a hányszor fér bele, hogy bukjanak a tétek. Ne feldd, duplázunk, azaz az ötödik sikertelen fogadás után már tetemes összeget jelenrhet majd az előttünk álló szelvény.

Ezekre érdemes odafigyelni Martingale sportfogadás esetén, na meg a folyamatos és kitartó játékra. Mi bemutattuk neked, hogy hogy kell elkezdeni, most már csak rajtad áll, hogy készen állsz-e a sikeres sportfogadói karrier beindítására. Mi ebben csakis bíztatni tudunk!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Martingale stratégia fogadási tippjei, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli