Tablet fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az útközben való fogadás ma már nem számít újdonságnak, hiszen a sportfogadási oldalak már egy ideje elkezdék kifejleszteni a mobilos játéklehetőséget. Ezzel együtt természetesen a tabletre készült módszerek sem maradhattak el. Ez pedig annak köszönhető, hogy számos online bukméker felismerte, hogy sokan szeretnék élvezni a fogadás szabadságát, és akár útközben is fogadni, de nem szeretnének lemondani a nagyobb képernyő nyújtotta előnyökről.

A felhasználók a tablet fogadás esetében, akárcsak a mobiltelefonokon, kétféle módon játszhatnak. Használhatják a szolgáltatásokat a böngészőben, vagy pedig letölthetnek egy alkalmazást. A kettő között általában a személyes preferencia a döntő, hiszen mindkét esetben ugyanazokat a szolgáltatásokat, illetve minőséget kapják.

Az alábbi cikkben bemutatunk minden fontos információt a tablet fogadásokkal kapcsolatban. Ha tehát szeretnéd kipróbálni a tableten való fogadást, akkor tarts velünk, és tudd meg a részleteket ezzel kapcsolatban. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit jelent a tablet fogadás?

Ha valaki tableten vág bele a sportfogadásba, az azt jelenti, hogy a sportfogadó szolgáltató weboldalát vagy alkalmazását használja a sporteseményekre való fogadásra. A tableten történő sportfogadás hasonlóan működik, mint a számítógépen vagy mobiltelefonon történő fogadás, a különbség az eszköz méretében és felületében rejlik.

A legjobb sportok

A tablet használatának az előnye a sportfogadások során az, hogy a nagyobb képernyőnek köszönhetően könnyebb navigálni az oldalon, és áttekinteni az eseményeket és a fogadási lehetőségeket. Azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen figyelemmel kísérje a meccseket és az eseményeket, akár otthonról, akár utazás közben.

A legtöbb sportfogadási szolgáltató rendelkezik saját tabletes alkalmazással, amelyet az oldalukról, vagy az alkalmazás boltból lehet letölteni. Az ilyen alkalmazások gyakran kényelmes funkciókkal rendelkeznek, például értesítésekkel és a felhasználói fiókokhoz való egyszerű hozzáféréssel, amelyek segítségével a felhasználók könnyen nyomon követhetik a fogadásaikat és az eredményeket.

Tablet fogadás különböző operációs rendszerek használatával

Magyar zászló

Amikor valaki tablet fogadást szeretne kötni, azonnal látni fogja, hogy alapvetően kétféle lehetősége van. Ezek az eszközök ugyanis vagy Android, vagy pedig iOS operációs rendszerrel működnek.

Amikor fogadásokról van szó, akkor alapvetően nem sok különbséget fogsz látni. Ha a mobil oldalon való játékot választod, akkor mindkét esetben egy böngészőn keresztül kell elindítani az oldalt.

Itt a különbség esetleg a böngésző típusában lehet. Az alkalmazás esetében pedig a telepítés menete térhet el minimálisan, alapvetően azonban ugyanazt a játékélményt nyújtja mindkét típusú tablet. A különbség általában a technikai részletekben van, de a felhasználók ezeket általában nem érzékelik. 

Milyen technikai követelményei vannak a tableten való fogadásnak?

Amikor bele szeretnél vágni a tablet fogadásba, érdemes szem előtt tartani azt, hogy annak vannak technikai követelményei is. Az első, és az egyik legfontosabb, hogy szükséged lesz egy eszközre ahhoz, hogy elkezdhess fogadni. Ha csak most tervezed a tablet beszerzését, akkor érdemes figyelni arra, hogy jó minőségű darabot válassz.

Ezen belül is érdemes figyelni a kijelző minőségére. Bár a táblagépek ugrásszerűen fejlődtek az utóbbi években, a kijelzők még mindig kisebbek, mint amit egy laptopon megszokhattál. Ezért érdemes egy jó minőségű kijelzővel rendelkező modellt választani. 

HotBet Sportok

Emellett érdemes időt szánni a megfelelő tablet fogadási oldal kiválasztására is. Az, hogy ezen belül a mobil oldalt, vagy az alkalmazást választod, már csak rajtad múlik. Ha teheted, akkor érdemes kipróbálni mindkét lehetőséget, és a saját tapasztalataid alapján eldönteni azt, hogy hosszú távon hogyan szeretnél fogadni. 

Végül pedig van még egy fontos szempont a tablet fogadások során. Ez pedig nem más, mint az, hogy a használatuk során megfelelő minőségű, stabil internet kapcsolatra lesz szükséged. Ez lehet akár wifi, akár mobilnet is, a fontos az, hogy játék közben biztosan számíthass rá. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A tablet fogadások előnyei és hátrányai

Azt biztosan állíthatjuk, hogy a mobilitás a legfőbb előnye az Android táblagépen vagy iPaden történő sportfogadásnak. Ezek az eszközök hordozhatóságra készültek. Az igaz, hogy talán nem olyan kényelmesek, mint egy zsebméretű mobiltelefon, de az ellentételezés a jobb grafika, a jobb hardver és bizonyos esetekben a nagyobb funkcionalitás.

A tablet választásának fő hátránya a korlátozott funkcionalitás lehetősége és a tablet kijelzőjének kissé korlátozott mérete egy laptophoz vagy asztali számítógéphez képest.

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy tablet használata esetében nem a fő sportfogadási weboldalon keresztül kötsz fogadásokat, hanem vagy egy erre a célra készült alkalmazást használsz, vagy egy olyan weboldalt, amelyet egy kicsit átalakítottak, hogy lehetővé tegye a mobil fogadásokat. Ez pedig bizonyos esetekben nyomot hagyhat a funkcionalitáson is. 

Mit érdemes tudni a tablet fogadás menetéről?

Az okostelefonon vagy táblagépen történő mobil fogadások egyre népszerűbbek. A bukmékerek természetesen tisztában vannak ezzel, és általában a teljes kínálatuk elérhető a tablet fogadási lehetőségek valamelyikében, legyen szó akár mobil oldalról, akár saját sportfogadási alkalmazásról.

Ahogy tehát azt fentebb is említettük, ahhoz, hogy elkezdhess tableten fogadni, csak egy eszközre, illetve stabil internet kapcsolatra lesz szükséged. 

Ha mobil böngészőt használsz, akkor a sportfogadási oldalt ugyanúgy indíthatod el a böngészőben, mint a hagyományos számítógépeken. Abban az esetben azonban, ha alkalmazással szeretnél játszani, akkor le kell azt töltened a készülékedre.

Ez pedig picit eltérhet az Android és az iOS alkalmazások esetében. Kezdjük is azzal, hogy hol találhatod meg ezeket az alkalmazásokat. Az biztos, hogy a sportfogadási szolgáltató minden esetben elérhetővé teszi azokat a honlapján.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Emellett pedig számos ilyen alkalmazás megtalálható az Apple App Store-ben is. És itt is az első nagy különbség a két operációs rendszer között. A Google ugyanis nem teszi lehetővé azt, hogy valódi pénzes szerencsejáték alkalmazások elérhetőek legyenek a Play Store-ben. Amíg tehát az iOS alkalmazásokat nagy valószínűséggel két helyről is letöltheted, addig Android készülékek esetében csak az online bukméker oldalát tudod használni. 

Ha megtaláltad az alkalmazás, és sikerült elindítani a letöltést, akkor az iOS tabletek esetében nincs semmi más dolgod. Az applikáció egy-két perc alatt letöltődik. Az Android eszközök esetében itt is lehe egy pici eltérés. Számos olyan Android eszköz van ugyanis, amelyen engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.

Erre azért van szükség, mivel az applikációt nem közvetlenül a Google alkalmazás áruházából töltöd le, hanem egy harmadik fél oldaláról. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az adott app ne lenne biztonságos akkor, ha megbízható sportfogadási szolgáltatót választottál. Ezt követően azonban nem lesz más dolgod, és az applikáció az Android eszközre is gond nélkül települni fog. 

Tablet fogadás lépésről lépésre

Miután telepítetted az alkalmazást, nincs más dolgod, mint hogy elkezd a játékot. Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk azt, hogy ezt hogyan teheted meg. Ez az útmutató természetesen akkor is használható, ha a böngészős változatot használod, hiszen ebben az esetben az alkalmazás letöltésén kívül minden lépés ugyanaz lesz. Nézzük is meg, hogy hogyan vághatsz bele a játékba. 

HotBet Bónusz
 • Töltsd le az alkalmazást! – Amennyiben applikációban szeretnél játszani, akkor a fentebb említett módon töltsd le azt. Természetesen a mobil böngészős változat esetében erre a lépésre nem lesz szükséged. 
 • Hozz létre egy felhasználói fiókot! – Ha még nem rendelkezel a választott szolgáltatónál felhasználói fiókkal akkor létre kell hoznod egyet. A regisztráció általában néhány percet vesz igénybe, amelynek során a legfontosabb adataidat kell megadnod. Ez a folyamat mindkét változatnál megegyezik. Ha pedig korábban már regisztráltál az oldalon, akkor csak annyi a teendőd, hogy a felhasználói adataiddal belépj az oldalra. 
 • Fizess be a számlára! – Ahhoz, hogy belevághass a fogadásokban, pénzt kell helyezned a sportfogadási számládra. A szolgáltatók általában több féle befizetési lehetőséget is kínálnak, így kiválaszthatod azt, hogy melyik a leginkább megfelelő a számodra. A legtöbb online bukméker esetében elmondható, hogy a befizetések díjmentesek, és azonnal megjelennek a számlán.
 • Igényelj bónuszt! – Számos online sportfogadási oldal kínál bónuszokat. Ha új felhasználó vagy, akkor igényelheted az üdvözlő bónuszt, de általában a visszatérő játékosok is több ajánlatból választhatnak. A bónuszok előnye, hogy több lehetőséged lesz a játékra azáltal, hogy extra összeget kapsz a játékhoz. Ne felejtsd el azonban, hogy ezekhez a promóciókhoz felhasználási feltételek is tartoznak, amelyek korlátozhatják a felhasználásukat. 
 • Kezdj el fogadni – Ezt követően már semmi akadálya nincs annak, hogy belevágj a fogadásokba. Ehhez először is válaszd ki azt a sportágat, amelyre fogadni szeretnél. Ezt követően döntsd el azt, hogy melyik mérkőzésre akarsz tippelni. Ha ezzel megvagy, és rákattintasz a választott eseményre, akkor látni fogod az arra vonatkozó teljes fogadási kínálatot.

  Nincs más dolgod itt, mint hogy eldöntsd, hogy melyik fogadást szeretnéd megjátszani. A számodra megfelelő oddsra kattintva az eseményt hozzá is adják a játék szelvényhez. Ezt követően, ha szeretnél, akkor még adhatsz további fogadásokat a szelvényhez. Miután kiválasztottad az összes fogadást, lépj be a Saját fogadások kosárba, és válaszd ki a tét összegét és típusát.

  Ez az a hely, ahol a kiválasztott fogadásokat parlay-ekké alakíthatod. Ezen a módon körmérkőzéses fogadásokat is megtehetsz. A legtöbbször azonban valószínűleg az egyes fogadásoknál fogsz maradni. Ilyenkor minden egyes fogadáshoz meg kell adni a tét összegét. Ezt követően pedig már csak fel kell adnod a fogadást, és várnod kell az eredményeket. 

Élő közvetítések és élő fogadások a tableten

Az élő közvetítés egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a sportfogadók számára, hogy valós időben kövessék az eseményeket egy adott sportesemény, például egy futballmérkőzés alatt. A sportfogadók élőben láthatják a mérkőzés eseményeit, mint például a gólokat, sárga vagy piros lapokat, cseréket stb.

Ez lehetővé teszi a fogadók számára, hogy tájékozottabb döntéseket hozzanak a fogadásokkal kapcsolatban. Az in-play fogadás, vagy más néven élő fogadás egy olyan lehetőség, amely a sportfogadóknak lehetővé teszi, hogy a mérkőzés vagy az esemény alatt fogadjanak.

Labdarúgó stadion 13

Az in-play fogadások lehetővé teszik a fogadók számára, hogy gyorsan reagáljanak az eseményekre, és megfelelően állítsák be a fogadásaikat az esemény alatt. Az in-play fogadások különösen hasznosak a fogadóknak, akik követik az eseményeket az élő közvetítés révén, és érzékenyek az eseményekre adott pillanatnyi reakciókra.

A jó hír pedig az, hogy a legtöbb szolgáltató elérhetővé teszi tableten az élő közvetítéseket és az élő fogadásokat is. Így biztosítják a tökéletes mobilitást, vagyis azt, hogy bárhol és bármikor követhesd a kedvenc sporteseményeidet, és akár fogadásokat is köthess rájuk, miközben azt is látod, hogy az egyes csapatok, illetve játékosok hogyan teljesítenek. 

Miért érdemes tabletet használni a fogadások elhelyezésére?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes tabletet használni a fogadások megjátszásához. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be. 

 • Könnyű használat – a tableten történő fogadás egyszerű és könnyű, akár útközben is fogadhatsz, a téteket pedig bármikor megjátszhatod. A tablet fogadással tehát soha nem fogsz lemaradni semmiről. 
 • Biztonságos – a tableten való fogadások biztonságosnak számítanak, különösen akkor, ha egy megfelelő engedélyekkel rendelkező oldalon játszol. 
 • Számos fizetési mód – rengeteg választási lehetőség vár rád a fogadási fizetési opciók tekintetében a tablet fogadások során. 
 • Élő közvetítések – a legtöbb sporteseményt élőben nézheted a tableteden, ráadásul nagyobb kijelzőn, mintha mobilon tennéd ezt. 
 • Sokféle fogadási lehetőség – Azok a fogadási oldalak, amelyek tablet fogadást is kínálnak, általában a legjobbak közé tartoznak. Ez pedig a sportfogadási kínálatukban is meglátszik az elérhető sportok, illetve fogadási piacok tekintetében is. 
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tablet fogadás – Összegzés

A tablet fogadás tehát rendkívül népszerű, hiszen lehetővé teszi, hogy a hagyományos számítógépen elérhető fogadási élményben lehessen része a felhasználóknak, miközben biztosítja számukra a mobilitást is.

A tablet fogadás hasonló a mobiltelefonos fogadásokhoz, mindezt azonban sokkal nagyobb képernyőn lehet megtenni. Sőt, a tablet előnye, hogy sokkal nagyobb teljesítményre is képes a telefonokhoz képest, így sokkal jobb minőségű játékot tesz lehetővé.

Ha valaki tehát komolyan gondolja azt, hogy útközben szeretne fogadni, akkor érdemes kipróbálnia a tablet fogadást, hiszen az rengeteg előnyt kínál a felhasználók számára. Az útmutatónk segítségével pedig minden fontos információt megtudhattál a tablet fogadásokról, így semmi akadálya nem lehet annak, hogy magabiztosan vágj bele a játékba.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a táblagépes fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli