French Open fogadás – A legjobb oldalak 2023

Ha fogadni szeretne a French Open teniszbajnokságra, néhány dolgot tudnia kell. Íme egy gyors útmutató a fogadási típusoktól kezdve a fogadási esélyekig mindenről, amivel foglalkoznod kell. Ezekkel az információkkal a kezedben készen állsz arra, hogy a következő szintre emeld a teniszfogadásodat. Kezdjünk bele!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Oddsok, kellékek, fogadások és határidők

Az idei 2023-as French Open teniszbajnokság remek lehetőséget kínál a tenisz fogadóknak, hogy profitáljanak a meglévő oddsokból, a prop fogadásokból és a futures-ekből egyaránt. A verseny történelmileg mindig is versenyképes volt, a korábbi bajnokok mind a férfi, mind a női oldalon a világ különböző országaiból érkeztek.

Idén a bukmékerek izgalmas fogadási piacokat tettek közzé, mint például a korai fordulók teljesítménye és a tornához kapcsolódó homályosabb kellékek. Ahogy közeledik a torna időpontja, a fogadások valószínűleg még bőségesebbé válnak, így a minden ízlésű fogadóknak lehetőségük nyílik arra, hogy profitot termeljenek a profi teniszről szerzett tudásukból.

A többféle fogadási lehetőséggel sosem késő a sportrajongók és az alkalmi rajongók számára egyaránt belevetni magukat a 2021-es év egyik legnagyobb eseményébe, a 2023-as French Open teniszbajnokságba.

A legjobb sportok

Mi az a French Open?

A French Open, hivatalos nevén Roland-Garros-torna, egy világhírű, évente megrendezett teniszesemény, amelyet a franciaországi Párizsban rendeznek. Az 1891-ben alapított verseny a négy Grand Slam-torna közül a második, és keménypályás mérkőzéseket rendeznek mind a férfiak, mind a nők egyesben és párosban.

Az egyes kategóriák összesített bajnokának meghatározásához a játékosoknak a kéthetes torna során a legjobb öt szettből játszmákat kell megnyerniük. A játékosok a világ minden tájáról érkeznek, hogy megküzdjenek a bajnoki címért, így a verseny izgalmas látványosság, amelyet teniszrajongók milliói követnek figyelemmel minden évben. A sikeres fogadásokkal járó lehetséges jutalmak még vonzóbbá teszik az eseményt.

Hol kerül megrendezésre?

Még nem tudni, hogy hol lesz a torna helyszíne; a teniszrajongók és a fogadók körében azonban már most is burjánzanak a találgatások. Egyesek úgy vélik, hogy az ikonikus torna visszatér a párizsi Roland Garros Stadionba, ahol az elmúlt 125 évben rendezték meg.

Mások úgy vélik, hogy egy új helyszínt választhatnak a rangos esemény házigazdájának – 2017-ben a US Open bejelentette, hogy a hagyományos otthonából, a New York-i Flushing Meadowsból egy új helyszínre, Kaliforniába költözik. Úgy tűnik, számos lehetséges célpont van a torna helyszínének közelgő kiválasztására, így a hivatalos döntés meghozatala előtt izgalmas lesz követni ezt a vitát!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A 2023-as férfi bajnokság favoritja

A 2023-as French Open férfi bajnokság gyorsan közeledik, és a várakozás egyre nagyobb. A versenyre már megjelentek a fogadási oddsok, és egy játékos kiemelkedik a trófea hazavitelének favoritjaként.

Novak Djokovics az elmúlt évben folyamatosan uralta a férfi teniszt; mivel bebizonyította, hogy képes játékát adaptálni és folyamatosan építgetni az eredményeit, megérdemelt favoritként vág neki az idei versenynek. Riválisai talán a válluk fölött nézik a tenisz e keményen dolgozó titánját, aki egyformán félelmetes és inspiráló, hiszen minden egyes győzelmével történelmet ír a pályán.

A 2023-as női bajnokság favoritja

Magyar zászló

Az új évtized beköszöntével a sportvilág máris izgatottan várja a 2023-as French Open női bajnokságot. Miközben a teniszrajongók világszerte megpróbálják megjósolni, hogy ki lesz az idei torna győztese, a sportfogadás legnagyobb neveinek oddsmesterei leszűkítették a listát.

Bár a bajnokságnak számos népszerű esélyese van, a jelenlegi favorit a regnáló Grand Slam-bajnok és korábbi világelső orosz Maria Sharapova.

Eddigi sikerei és hatalmas tehetsége miatt Sharapova várhatóan újabb trófeával gazdagítja gyűjteményét 2023-ban. A rivális versenyzői között régóta zajló, kiélezett mérkőzések és az őt buzdító, villanyfényes közönség miatt nem kétséges, hogy a 2023-as női bajnokság olyan esemény lesz, amelyet érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Hogyan fogadhatsz a French Open bajnokságra

A French Open teniszbajnokságra való fogadás szórakoztató és izgalmas módja lehet annak, hogy részt vegyen kedvenc teniszversenyén. Megfelelő stratégiával és hasznos tanácsokkal meglehetősen jövedelmező is lehet.

Ahhoz, hogy elkezdhessen fogadni a versenyre, keressen egy jó hírű online fogadási oldalt, és végezzen némi kutatást az adott oldal szabályairól és előírásairól. Győződjön meg róla, hogy megértette az egyes fogadásokhoz kapcsolódó esélyeket és kifizetési struktúrákat, mielőtt bármilyen fogadást megtenne.

Miután elvégezte a kutatást, és megértette a szabályokat, elemezze, mely játékosok voltak sikeresek a korábbi versenyeken, kutassa fel a többi ellenféllel szembeni rekordjaikat, valamint tanulmányozza az időjárási körülményeket, amelyek befolyásolhatják a verseny alatti játékot. Ezen információk birtokában megalapozott döntéseket hozhat arról, hogy kire és mikor tegye meg tétjeit a maximális hozam érdekében.

A legnépszerűbb piacok

A French Open az egyik legnépszerűbb Grand Slam-verseny, és minden évben rengeteg fogadási piac válik elérhetővé erre a rangos versenyre. A tornára kötött fogadások közül a legnépszerűbbek közé tartoznak a férfiak és a nők egyértelmű győztesei, a mérkőzésgyőztesek, a szettgyőztesek, sőt, még az olyan top kiemeltekre, mint Rafael Nadal vagy Serena Williams is különleges kellékeket kínálnak.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A játékosok a piacok széles választékát böngészhetik, hogy kiválaszthassák a győzteseket vagy fogadásokat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a tétjeikből. A verseny izgalmas lehetőséget kínál a fogadóknak, hogy részt vegyenek a tenisz egyik legrégebbi versenyén, és izgalmas összeget fektessenek be bármelyik választott piacra.

Moneyline fogadások

A moneyline fogadás az egyik legnépszerűbb módja a versenyre való fogadásnak. Azzal, hogy a játékosok egy meghatározott pénzösszeget fektetnek be egy Moneyline fogadásba, az általuk választott harcostól függően megnövelt összegeket nyerhetnek.

Bizonyos bunyósok nagyobb kifizetéseket jelentenek, mint mások, és jelentős kutatást igényelnek annak eldöntéséhez, hogy a kockázat megéri-e a befektetést. A Moneyline fogadások izgalma vonzóvá teszi a résztvevők számára a verseny során, és a mérkőzéseket nézőket is tartalmasan leköti a kiválasztott versenyzőkkel.

Spread fogadások

A French Open bajnokságra kötött spread fogadások egyre népszerűbbek a teniszrajongók és a profi szerencsejátékosok körében egyaránt. A spreadfogadás lényege, hogy tétet teszünk fel, és két előre jelzett eredmény közötti különbségre fogadunk, megjósolva, hogy az eredmény alacsonyabb vagy magasabb lesz-e, mint a spread.

Például megjósolhatja, hogy Rafael Nadalnak összesen kevesebb, mint 18 játékot fog adni az elődöntő mérkőzésén – a spread-szolgáltató ezután eldönti, hogy szerinte mi lesz a valószínű eredmény, és 0 és 18 közötti számot rendel hozzá.

Ha a jóslatod pontos, megkapod a nyereményedet, amely attól függ, hogy a jóslatod milyen messze került a spreadtől. A spread fogadások még izgalmasabbá tehetik a mérkőzések nézését, és lehetőséget adnak a lelkes befektetőknek arra, hogy nagyot nyerjenek saját tudásuktól és kutatásaiktól függően.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Over/Under fogadások

Az Over/Underre való fogadás remek módja lehet annak, hogy extra izgalmat vigyen a meccsnézés élményébe! Ha úgy gondolja, hogy egy mérkőzés hosszabb lesz a vártnál, akkor az Overre való fogadás egy egyszerű módja a profitszerzésnek. Hasonlóképpen, ha úgy gondolja, hogy egy mérkőzés rekordidő alatt véget ér, akkor az Underre fogadva szép nyereményre tehet szert.

De nem csak mérkőzésekre lehet fogadni – a kéthetes torna során rengeteg más eseményre is lehet fogadni. A topjátékosok fej-fej melletti mérkőzéseitől kezdve a Grand Slam-rekordokig, az idei torna minden mérkőzésére és versenyére való fogadás biztosan mindenkit a tévéképernyő elé szegez.

Fogadási tippek

A French Open bajnokságra való fogadással kapcsolatban van néhány tipp, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki a pénzedből. Először is, végezzen kutatást, és nézze meg, mely játékosok teljesítettek jól a felvezető versenyeken. Az is jó ötlet, ha megnézed a korábbi mérkőzéseket, hogy megértsd, hogyan működnek az egyes játékosok a vörös salakos pályákon.

Emellett fontos, hogy figyelj a sorsolásra és a talajviszonyokra is, mivel bizonyos játékosok jobban alkalmazkodnak bizonyos típusú talajokhoz, mint mások. Végül pedig ne becsüljük alá a nagy hírnévvel rendelkező játékosokat, akik az utóbbi időben alulteljesítettek – bármikor okozhatnak meglepetést! Ha ezeket a tippeket követed, sikerre készítheted fel magad a versenyre való fogadás során!

GYIK

Bár ebben a cikkben szinte minden, a versenyekkel kapcsolatos témát lefedtünk, lehet, hogy van néhány, amelyben nem vagy biztos, és amellyel kapcsolatban kérdésed van. Ezért az alábbiakban bemutatjuk a következő, gyakran feltett kérdéseket.

1Bet Bónusz_3

Kik a 2023-as French Open bajnokság fogadási favoritjai?

A torna még elég messze van, de az elemzők már most elkezdték megjósolni, hogy kik lehetnek a favoritok. Rafael Nadal és Novak Djokovic volt az elmúlt öt év két legjobb játékosa, és sok szakértő szerint 2023-ban is ők fogják ezt a megtiszteltetést tartani.

Emellett az olyan fiatal sztárok, mint Dominic Thiem és Stefanos Tsitsipas megmutatták, hogy képesek felvenni a versenyt a világ legjobbjaival, és erős fogadási figyelmet kaphatnak, amikor eljön a Prime Slam-torna ideje. Mindenki szereti az esélyteleneket, ezért ne hagyj ki néhány sokkoló versenyzőt, akik fantasztikus fogadási értéket jelenthetnek hosszabb oddsok mellett!

Kik a címvédő bajnokok?

A férfiaknál Rafael Nadal, a nőknél pedig Ashleigh Barty a címvédő idén. Nadal spanyol profi teniszező, aki karrierje során több Grand Slam-tornán is sikereket ért el. Tizennégyszeres egyéni bajnok, és jelenleg ő tartja a történelem legtöbb bajnoki címét szerző játékos rekordját. A tavalyi győzelme volt a 12. alkalom, hogy győzött a tornán – ezzel lenyűgözően hatszoros bajnok lett egymás után!

A nőknél Ashleigh Barty ausztrál profi teniszező, aki tavaly a French Open teniszbajnokságon szerezte meg első Grand Slam-győzelmét. Jelenleg a női teniszezők között a világranglista első helyén áll, és reméli, hogy idén egy újabb kemény győzelemmel megvédheti címét.

Hol és mikor lesz a 2023-as French Open teniszbajnokság?

A French Open teniszbajnokság rajongói várhatják a 2023-as kiírást, amely 2023. május 22-én kezdődik a párizsi Stade Roland Garroson. A tornát jellemzően két héten keresztül rendezik meg, és a férfi és női egyéni versenyek állnak a középpontban. Emellett külön férfi és női páros, valamint vegyes páros versenyeket is rendeznek.

Ez nem csak a négy Grand Slam-bajnokság egyike – ez az esemény hihetetlen fogadási lehetőségeket kínál a sportfogadóknak világszerte! Az izgalmas eseményre való korai felkészülés virágzásával az olyan kérdések, mint a „ki fog nyerni?” garantálják a várakozást a mérkőzés napjáig.

Legális a French Open bajnokságra való fogadás?

A versenyre való fogadás jogszerűsége érdekes vitatéma. Míg egyes országok azt állítják, hogy ez illegális tevékenység, mások a felnőttek számára egyfajta szabadidős és szórakoztató tevékenységnek tekintik. Franciaországban például csak engedélyezett és hitelesített szerencsejáték-intézményekben lehet fogadásokat kötni, ami korlátozza a személy lehetőségét az online fogadási oldalakon való részvételre.

Továbbá arra vonatkozóan is vannak törvények, hogy ki fogadhat és milyen korhatár van érvényben. Végső soron, ha szeretne fogadni a bajnokságra, fontos, hogy tisztában legyen a helyi szabályozásokkal és törvényekkel, mielőtt bármilyen típusú sportfogadásban részt venne.

Használhatom a mobilomat vagy a táblagépemet a fogadáshoz?

Ha a French Open bajnokságra való szerencsejátékról van szó, a válasz igen – használhatja mobil- vagy táblagépét a fogadáshoz! Mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező, kompatibilis mobileszközre van szükséged, majd bejelentkezhetsz, és elkezdhetsz fogadni a verseny mérkőzésére.

Ugyanazokhoz a piacokhoz és funkciókhoz férhetsz hozzá, amelyeket az asztali verzió is kínál, beleértve az élő, játék közbeni fogadásokat a játék során, valamint a különleges ajánlatokat és promóciókat is. Mindig van lehetőség online vagy telefonon keresztül történő fogadásra, így idén sem maradhat le a versenyfogadás izgalmairól, ha okostelefonját vagy táblagépét használja!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen típusú bónuszokat kínálnak a teniszfogadási oldalak?

A fogadás izgalmas módja annak, hogy kifejezze támogatását kedvenc játékosai és csapatai iránt, és még további jutalmakat is kaphat maguktól a fogadási oldalakon. Sok oldal különböző típusú bónuszokat kínál, hogy a játékosokat arra ösztönözze, hogy csatlakozzanak a platformjukhoz.

Ezek a készpénzes bónuszoktól kezdve, ha bizonyos számú fogadást teszel meg, egészen a közelgő mérkőzésekhez kapcsolódó további promóciókig terjedhetnek. Mielőtt kiválasztasz egy fogadási oldalt, mindenképpen nézd meg, hogy milyen típusú bónuszokat kínálnak, hogy kihasználhasd őket a bajnokság maximális élvezete érdekében!

Következtetés

A French Open bajnokságra fogadni izgalmas kilátás, tele várakozással, izgalommal és lehetőségekkel. Bár a szerencse megtapasztalása fontos, a tornára való fogadás sikere nagyban függ a játékosok korábbi teljesítményének kutatásától és az egyes mérkőzések formájának tanulmányozásától, hogy megalapozott döntéseket hozhassunk.

A játékosok múltjának ismerete segíthet az eredmények megjóslásában, de figyelni kell a lehetséges meglepetésekre is, amelyek az első kiemelteken kívülről érkezhetnek. Ezután a különböző bukmékerek által kínált promóciók és bónuszok kihasználásával maximalizálhatja a nyereményét, amikor a tornára fogad.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a French Open fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli