Wimbledon fogadás – A legjobb oldalak 2023

Szeretne beszállni az idei wimbledoni eseményekbe? Itt van minden, amit a 2023-as wimbledoni fogadásokról tudni kell. A legfrissebb oddsoktól kezdve a fogadások elhelyezésének helyéig mindenről tudunk. Nézd meg az útmutatót, és készülj fel a profitszerzésre!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Fogadási tippek, oddsok, tétek, élő közvetítés

A 2023-as Wimbledon közeledtével a sportfogadás rajongói tülekednek, hogy megtehessék tétjeiket a tenisz legnagyobb tornájára. A szerencse és a stratégia játékának lelkes résztvevőiként a fogadóknak meg kell ismerniük az esélyeket, a fogadási tippeket, valamint az ajánlott téteket, mielőtt meghozzák a választásukat.

Emellett ezúttal minden szem az újonnan bejelentett élő közvetítési lehetőségre szegeződik, amely magával ragadó élményt ígér a fogadóknak és a sport szerelmeseinek egyaránt. Egy kis gyakorlással és kutatással az övünk alatt, bőséges termésre van kilátás a következő wimbledoni szezonban!

Minden évben ugyanaz?

A wimbledoni füves pálya minden évben teljesen új hangulatot teremt, és a várakozás egyre nagyobb, ahogy közeledik a verseny. De mi a különbség 2023-ban? A változás megelőzi a hagyományos fogadásokat, vagy nagyjából minden marad a régiben?

A legjobb sportok

Mivel a bukmékerek izgatottságuknak adnak hangot a torna előtt, ez nagyszerű lehetőség lehet a fogadók számára, akik valami újat szeretnének felfedezni. Ki fogja kihasználni a 2023-as év előnyeit, és ki fog minket szórakoztató meglepetésekkel izgalomba hozni? Ha a múltbeli eseményekből lehet következtetni, akkor meglepetések várhatók a láthatáron.

Hogyan lehet részt venni?

A wimbledoni fogadásokban való részvétel remek módja annak, hogy fokozza a világ egyik leghíresebb sporteseményének nézői élményét. A részvételhez a fogadóknak fogadási számlát kell nyitniuk egy, a Brit Lóversenyhatóság által jóváhagyott hivatalos szolgáltatónál. Ezután kiválaszthatják, hogy milyen fogadásokat kívánnak kötni, és online nyomon követhetik a verseny során elért eredményeiket.

Az egyes mérkőzésekre tett fogadásoktól kezdve a végső győztesre vonatkozó előrejelzésekig minden rajongó rengeteg lehetőséget talál arra, hogy részt vegyen ezen az izgalmas eseményen. A hihetetlen történelmével és a nagy tétekkel járó akciókkal a versenyfogadásban való részvétel izgalmas és kifizetődő élményt jelenthet bármelyik teniszrajongó számára.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A verseny favoritjai

A 2023-as wimbledoni bajnokság közeledtével a teniszrajongók már mindenhol elkezdtek találgatni arról, hogy kik lesznek a győzelem esélyesei. A férfi egyesben Novak Djokovic várhatóan továbbra is erős esélyes marad a 8. címére, ha a bajnokság idejére eléri a legjobb formáját.

Kemény versenytársa lesz Daniil Medvegyev, aki 2021 óta lenyűgöző Grand Slam-győzelmi sorozatban van, valamint Dominic Thiem, akinek erőteljes ütései előnyére válhatnak a wimbledoni füves pályákon.

A nőknél Simona Halep úgy néz ki, hogy készen áll arra, hogy első wimbledoni koronájáért küzdjön – 2019-ben közel volt hozzá, amikor megállíthatatlannak tűnt egészen addig, amíg a döntőben nem kapott ki Serena Williamstől. Természetesen sok más játékos is van, aki szintén megküzdhet a döntőbe jutásért, és különösen izgalmassá teheti az idei tornát.

Férfi favoritok

Nem meglepő, hogy a 2023-as torna favoritjai Roger Federer és Novak Djokovic. A két játékos már évtizedek óta a sportág erősségei közé tartozik, és úgy tűnik, hogy ez így is marad, hiszen együttesen 39 Grand Slam-címet szereztek.

A két versenyző közötti izgalmas rivalizálás a világ minden táján elragadtatta a teniszrajongókat, akik idén is izgalmas versenynek nézhetnek elébe. Mivel mindkét játékos remek formában van, és nem mutatják a lassulás jeleit, jó esély van arra, hogy ezek a régi riválisok júniusban és júliusban ismét összecsapnak az All England Clubban.

Női favoritok

Magyar zászló

A 2023-as wimbledoni bajnokság közeledtével az izgalom minden eddiginél nagyobb. Ahogy az lenni szokott, több top versenyző is esélyesnek számít arra, hogy hazavihesse a trófeát, és megszilárdítsa helyét a tenisztörténelemben.

A női mezőnyben a sorsolás főszereplői közé tartozik a hatalmas orosz sztár, Natalia Petrova és a kecses francia szupersztár, Adrien Chambray.

Mindkét ambiciózus sportoló keményen készült a nyári összecsapásra a pályákon, és arra készülnek, hogy megküzdjenek egy olyan erős mezőnnyel, mint a korábbi bajnokok, Solana Rojas és Katrin Koseva. A verseny 2023-as kiadása biztosan tele lesz intenzív mérkőzésekkel, amelyek az utolsó pontig lekötik a nézők figyelmét; vajon ki kerül ki győztesen?

2023-as fogadási menetrend

A torna fogadási menetrendjét gondosan összeállítottuk, hogy a teniszrajongóknak világszerte izgalmas és kifizetődő élményt nyújtson. A versenyképes oddsokkal párosított, minden mérkőzésre elérhető fogadási lehetőségek széles skálájával senki sem marad le.

A naprakész meccselemzésekkel és élőben közvetített kiemelésekkel a nézők a nappalijukból is élvezhetik a sportot. Akár alkalmi rajongó, akár lelkes szerencsejátékos, a verseny a brit királyi teniszhez kapcsolódó izgalmakat és izgalmakat ígéri.

Fogadások a magyar teniszezőkre

A torna közeledtével izgalmas fogadási lehetőségek nyílnak a magyar teniszezők körül. A fogadók számára biztosan bőséges lehetőség nyílik arra, hogy tőkét kovácsoljanak Magyarország legígéretesebb tehetségeinek formájából.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A fogadóknak lehetőségük lesz arra, hogy bármelyik mérkőzésre fogadásokat kössenek, valamint a torna során különböző magyar teniszcsillagokra halmozottan fogadjanak. A számos lehetséges kimenetel és az egyes játékosok fejlődését közelről követő teniszrajongók ezrei miatt nem kétséges, hogy a magyar sportolók különösen izgalmas lehetőséget kínálnak azoknak, akik 2023-ban profitot szeretnének termelni.

Hogyan fogadhatsz a mérkőzésekre?

A mérkőzésekre fogadni izgalmas élmény lehet, de egyben ijesztő is azok számára, akik nem ismerik a különböző típusú fogadási piacokat. Azok számára, akik még nem ismerik a fogadást, a piacok választékának megértése sokat számíthat abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az élményből. Többféle fogadási típussal találkozhat, ha egy mérkőzésre szeretne fogadni.

Ezek közé tartozik a mérkőzés győztese, a szett- és játékgyőztesek, a szettek vagy mérkőzések összesített játékai, a pontszerzők és a hendikepek. Használhatod a játék közbeni fogadásokat vagy az élő fogadásokat is, ha a mérkőzés előrehaladtával szeretnéd megtenni a fogadásaidat. A fogadási nyereség optimalizálásához kulcsfontosságú, hogy tudja, melyik piacot válassza!

Fogadás a torna győztesére

A világ egyik legjobb tenisztornájaként nem csoda, hogy a wimbledoni torna győztesére való fogadás olyan népszerű tevékenység. A torna során mindenféle jövedelmező oddsra és speciális, kizárólag a versenyre szóló fogadásra számíthat, amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy kihasználják kedvenc játékosuk vagy az óriásgyilkos underdog előnyét.

Akár teniszrajongó, akár tapasztalt szerencsejátékos vagy, nem akarod kihagyni a torna győztesére való fogadás izgalmát!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadások a mérkőzésre

A 2023-as wimbledoni mérkőzésre való fogadások még sosem voltak ilyen izgalmasak! Mivel a világ legjobb profi játékosai küzdenek a rangos címért, biztos lehet benne, hogy hihetetlenül izgalmas fogadások várják majd a játékosokat.

Fontos, hogy gondosan mérlegelje az összes változót, amikor egy fogadást fontolgat – például a játékosok rangsorát, előéletét és formáját -, hogy a lehető legmegalapozottabb döntést hozhassa meg. De függetlenül az indokoktól, mindegyik egy élvezetes és kifizetődő élményhez vezet, ha részt veszel a fogadásokban ezen a hatalmas eseményen.

Hendikep fogadások

A hendikepes fogadások extra kihívást és izgalmat adnak a wimbledoni élményhez. Ennél a fogadási módnál a hendikeprendszer virtuális előnyhöz juttat egy játékost, hogy kiegyenlítse a játékteret. Különböző hendikepek közül választhatsz, attól függően, hogy melyik mérkőzésre fogadsz – plusz vagy mínusz szettek, játékok vagy pontok.

Vagy még tovább is mehetsz, és beállíthatsz egy meghatározott számú pontot, amelyet előnyként adsz az egyik kiválasztott játékosnak. A hendikepes fogadások a szórakozás és a komplexitás magasabb szintjét kínálják azok számára, akik szeretnének jobban belemerülni a fogadási élménybe.

Over/under fogadások

2021 érdekes év volt a versenyfogadók számára, akik over/under fogadásokkal akartak foglalkozni. Mivel a covid-19 hatása a sportágakat is megviselte, a potenciális győztesek vagy vesztesek megjóslása a sötétben tapogatózássá vált. Mivel azonban 2023 nyarán Wimbledon gyorsan közeledik, ugyanezeknek a fogadóknak nagyobb esélyük van a sikerre, ha az over/under fogadásokról van szó.

Thrillsy Bónusz_3

Mivel a szurkolók visszatérnek a Centre Courtra, és a játékosok új hulláma készen áll a versenyre, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy megalapozottan fogadjunk arra, hogy bizonyos meccsek a tervezett végeredmény felett vagy alatt fognak-e menni.

Akár egy izgalmas módot keresel arra, hogy egy kis plusz érdekességet adj a nézői élményhez, akár egy lehetőséget keresel arra, hogy jobban bekapcsolódj a nyáron, a Wimbeldon over/under fogadások tökéletes lehetőséget nyújtanak a rajongók és a fogadók számára egyaránt, hogy részt vegyenek az eseményekben.

GYIK

A versenyfogadás ijesztő lehet, ha nem tudja, hol kezdje. Szerencsére a fogadási folyamattal kapcsolatban számos gyakran feltett kérdés létezik, amelyek hasznos kiindulópontot nyújthatnak, és az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Mikor lesz a 2023-as wimbledoni bajnokság?

A torna június 26-án, hétfőn kezdődik, és július 8-ig, szombatig tart. Az biztos, hogy izgalmas verseny lesz, mivel a teniszrajongók világszerte várják a Grand Slam-verseny érkezését. A résztvevők a rangos torna teljes időtartama alatt megküzdenek egymással, és minden egyes mérkőzés nagy jelentőséggel bír.

Kétségtelen, hogy a torna nagy érdeklődésre tart számot a teniszközösségen belül és kívül, mivel a mai játék legjobb versenyzői közötti várva várt összecsapásra szomjaznak!

Milyen esélyekkel lehet fogadni az idei tornára?

A torna már a küszöbön áll, és a fogadókat izgatja a potenciális nyeremény, amelyet potenciálisan megszerezhetnek. Bár a győztes megjóslása mindig trükkös vállalkozás, a győztesre vonatkozó esélyek megértése segíthet a megalapozott döntés meghozatalában.

A különböző szerencsejáték-oldalak különböző oddsokat sorolnak fel a játékosok és az elért eredményeik alapján, így ha tisztában vannak ezekkel a számokkal, növelhetik az esélyt arra, hogy extra pénzt keressenek egy teniszmeccsen.

Mindezek mellett, mivel olyan sok minden forog kockán, az okos és kiszámított megközelítés, valamint a vélemények releváns információkkal való alátámasztása kulcsfontosságú minden szerencsejátékos számára, aki ebben a szezonban szeretne megtérülni.

Kik a 2023-as férfi egyesek legjobb esélyesei?

Mivel a torna már a küszöbön áll, a bukmékerek és a szakírók egyaránt zsonganak a Grand Slam-torna várakozásától. A sportvilág egyik legrangosabb eseményeként Wimbledon kiemelkedő szórakozást és izgalmas versenyt ígér a legjobb sportolók között. A 2023-as évre előretekintve a férfi egyesek legjobb versenyzői közé tartozik Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Daniil Medvegyev és Alexander Zverev.

Mindannyian lenyűgöző játékosok, akik az elmúlt években sikereket értek el a Grand Slam-tornákon. Mivel ennyi világklasszis versenyző küzd a győzelemért, biztos, hogy ez egy magával ragadó esemény lesz, amely végtelen izgalmakat kínál majd a rajongóknak szerte a világon.

Kik a 2023-as női egyéni verseny első számú esélyesei?

Ahogy közeledik a verseny, egyre izgalmasabbá válik annak megjóslása, hogy ki lesz a női egyesek első számú esélyese. Mivel olyan nevek vezetik a lehetséges győztesek listáját, mint Serena Williams és Naomi Osaka, ez a torna biztosan a könyvekbe kerül. Emellett a feltörekvő csillagok, Simona Halep és Sofia Kenin is hullámokat vetnek a profi tenisz világában, és jövőre valószínűleg ők is versenyben lesznek a bajnoki címért.

Természetesen, mivel a világ minden tájáról érkeznek versenyzők erre a nagyszabású tornára, nem meglepő, hogy más nagy játékosok, például Elina Svitolina és Petra Kvitova is szeretnének 2023-ban hazavinni némi hardvert. Egyértelmű, hogy a jövő évi verseny izgalmas eseménynek ígérkezik!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mekkora pénzdíj jár az idei torna megnyerésével?

A 2023-as wimbledoni torna győztese minden eddiginél gazdagabb lesz, hiszen 2,96 millió fontot érő, borsos nyereményt vihet haza. Ez a pénzdíj 2013 óta jelentősen javult; ez az ugrás az esemény elmúlt években megnövekedett népszerűségének és televíziós nézettségének köszönhető.

A sikeres versenyzésért járó bőkezű jutalomból azonban nem csak a játékosok részesülnek, hiszen a nyeremény egy részét az All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC) is megkapja. Egy biztos, a versenyen a világ legnagyobb teniszcsillagai között biztosan kiélezett versenyre kerül sor.

Hogyan lehet online nézni vagy streamelni a mérkőzéseket?

A 2023-as wimbledoni bajnokság mérkőzéseinek online nézése vagy streamelése egyszerűbb, mint valaha. Különböző televíziós szolgáltatók, online streaming szolgáltatások és közösségi médiahálózatok kínálnak közvetítést a versenyről, hogy a rajongók élvezhessék.

Manapság már nem is kell tévéelőfizetés ahhoz, hogy hozzáférjen ezekhez a közvetítésekhez – mindössze egy internetkapcsolatra és a megfelelő alkalmazásra van szüksége a készülékének alkalmazásboltjából.

Mivel ennyi közvetítés közül lehet választani, könnyen megnézhetsz minden mérkőzést anélkül, hogy lemaradnál az eseményekről. Kövesd kedvenc játékosaidat, nézd meg a visszajátszásokat, vagy maradj naprakész a legfrissebb tabellákról – bárhogy is választod a mérkőzések közvetítését, biztosan élvezetes élményben lesz részed.

Következtetés

Összefoglalva, a wimbledoni fogadási lehetőségek minden szintű rajongó számára kínálnak valamit. A kezdőtől kezdve, aki a legfrissebb hírekkel és fogadási tippekkel szeretne naprakész maradni, egészen a legversenyképesebb oddsokat és a legjobb bukmékereket kereső profikig, ez egy tökéletes platform bármilyen hátterű fogadók számára. Fogadjon felelősségteljesen, és élvezze a tenisz egyik legnagyobb eseményének izgalmát és izgalmát!

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Wimbledon fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli