Trillium Cup fogadás – Top 10 oldalak

A Trillium Cup fogadás egy izgalmas tevékenység, főleg persze az észak-amerikai foci rajongóinak. De hogy mi is az a Trillium Kupa, és hol érdemes fogadni rá, az az alábbiakban fog kiderülni. Tarts velünk te is és légy a Trillium Cup fogadás nagymestere.

Történelem, csapatok, statisztikát, fogadási lehetőségek, bukmékerek, népszerű piacok, ajánlatok, és számos egyéb fontos információ, amiket tényleg érdemes megismerned. Készen állsz? Akkor már mutatjuk is!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Trillium Cup fogadás alapjai

A Trillium Cup fogadás a Columbus Crew és a Toronto FC csapatai közti rivalizálásra épülő foci kupa. A két alakulat közti rivalizás számos szinten működik. Egyrészt mindkét csapat a Nagy-tavak környékén található, ami az Egyesült Államok és Kanada határán húzódó öt nagy tóra (aka Öt-tó) utal.

A legjobb sportok

A Trillium továbbá a hármasszirom nevű virágot jelöli. Ez a hivatalos virág a kanadai Ontario tartománynak és az USA-beli Ohio államnak is. Ezek mind-mind hozzájárulnak a két csapat közti elképesztő méreteket öltő rivalizáláshoz.

A kezdetek

Magyar zászló

A Trillium Cup, mint olyan, 2008 óta létezik. Ekkor vezették be először és ezóta adják át a trófeát. Az első hivatalos Trillium Cup találkozó a 3-1-es hazai győzelemmel záruló Columbus Crew – Toronto FC mérkőzés volt 2008. március 29-én.

A mérkőzésnek a Columbus Cres Stadium adott otthont, azóta pedig már 40-nél is több alkalommal találkoztak egymással a felek. A meccseket kezdetben a résztvevő városok polgármesterei is támogatták, sőt, fogadásokat is kötöttek egymással – a vesztes polgármesternek a győztes csapat mezét kellett viselnie.

A lebonyolítás

Mivel mindkét csapat az MLS-ben, azaz az amerikai élvonalban játszik, ezért nem rendeznek külön Trillium Cup mérkőzéseket. A Major League Soccerben elért egymás elleni eredményeket veszik alapul, így pedig minden évben találkozik egymással a két csapat, az eredményeiket pedig összesítik, és azé a trófea, aki jobban teljesít a riválissal szemben az adott év találkozóin. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A résztvevők

Mielőtt belekezdenénk a Trillium Cup fogadási tevékenységeinkbe, előtte érdemes utánanézni, mit is tudnak a csapatok, akiket a szelvényünkre akarunk pakolászni. Ezért most a két csapatot fogjuk bemutatni, hogy jobb képet kaphass fogadás előtt arról, mire is számíthatsz tőlük, illetve kik is voltak ők egykoron.

Columbus Crew

A Columbus Crew képviseli Ohio államot a Major League Soccerben, azaz az amerikai labdarúgó élvonalban. A klubot 1994-ben alapították, hivatalos színei a sárga és a fekete. A Columbus Crew legnagyobb sikerei a 2008-as és 2020-as MLS bajnoki címük. Ezen felül megnyerték még a Lamar Hunt US Open Cup sorozatát is, erre 2002-ben került sor.

A Supporters’ Shieldet 2004-ben, 2008-ban és 2009-ben is meg tudták nyerni. Hazai mérkőzéseit a 20,371 néző befogadására alkalmas Lower.com Field stadionban játssza a csapat. Itt játszott Gonzalo Higuaín testvére, Federico Higuaín, aki 210 mérkőzésen 59 gólig és 69 gólpasszig jutott. 

Toronto FC

A Toronto FC fiatalabb klub, mint riválisa, hiszen a kanadai csapatot csak 2005-ben alapították meg. Ők Kanada egyik legsikeresebb csapata, hazájuk bajnokságát hatszor is megnyerték: 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben, 2016-ban és 2017-ben is ők nyerték.

Utóbbi évben ráadásul a Major League Soccer tornáját is a kanadaiak nyerték, ami abszolút siker. A csapat legnagyobb sztárjait rendre a Serie A-ból szerezte, itt játszik ugyanis a Napolitól vásárolt Lorenzo Insigne mellett az egykori Juve tehetség, Federico Bernardeschi is. Mérkőzéseit a 30,000 néző befogadására alkalmas BMO Fielden játssza a Toronto FC.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A Trillium Kupa győztesei

A sikeres Trillium Cup fogadás érdekében fontos tisztán látni azt is, hogy mikor melyik csapat nyerte meg a ligát. A könnyebb átláthatóság érdekében ezért most egy egyszerűen értelmeezhető táblázatba sűrítettük az adatokat. Íme, ők és ennyire nyerték az adott években a Trillium Kupákat:

ÉvGyőztesÖsszesített eredmény
2008Columbus Crew3 - 1
2009Columbus Crew5 - 4
2010Columbus Crew4 - 2
2011Toronto FC5 - 3
2012Columbus Crew5 - 2
2013Columbus Crew4 - 2
2014Toronto FC8 - 4
2015Columbus Crew7 - 3
2016Toronto FC4 - 1
2017Toronto FC8 - 3
2018Columbus Crew5 - 3
2019Toronto FC3 - 2
2020Toronto FC3 - 1
2021Toronto FC3 - 2
2022Columbus Crew4 - 2
2023??

A fentiekből is kiszámolható, hogy jelen pillanatban 8-7 arányban vezet a Columbus Crew csapata az ősi riválissal szemben. A kérdés már csak az, hogy 2023-ban vajon egyenlít majd a kanadai együttes, vagy még nagyobb előnyre tesznek szerint az amerikaiak?

Összesített Trillium Cup statisztikák

A Toronto FC és a Columbus Crew együttesei cikkünk megírásának pillanatáig összesen 42 alkalommal találkozott egymással. Ezek közül 13 mérkőzés zárult döntetlen eredménnyel, 12 alkalommal győztek a kanadaiak, a Columbus Crew pedig 17-szer aratott diadalmat. A gólkülönbség tekintetében már jóval kiegyenlítettebbnek tűnnek az erőviszonyok, hiszen az 59 Columbus Crew gólra 57 Toronto FC találat született eddig.

Trillium Cup fogadás előtt igazán érdemes utánanézni akár ennél részletesebb statisztikai adatoknak is, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg, amit a pénztárcád is értékelni fog. Meg hát különben is te már profi sportfogadó vagy, és mint olyan, tisztában vagy vele, hogy a sikeres fogadás alapja a minél alaposabb kutatómunka és a részletes infürmációgyűjtés.

Trillium Cup fogadási piacok

Ha fogadni szeretnél a Columbus Crew és a Toronto FC egymás elleni mérkőzéseire, azaz a Trillium Kupára, akkor szeretnénk bemutatni neked három alapvető fogadási piacot. Ezeket ajánljuk mindenkinek, ezekkel lehet elég nagyob szakítani a sorozatban!

Thrillsy Bónusz_3
 1. 1X2. Az adott mérkőzés végeredményére leadott fogadást jelenti. Csak a rendes játékidő számít, de ha az alapszakaszban találkoznak, akkor amúgy sem lesz hosszabbítás, vagy büntető párbaj. Az 1 a hazai, a 2 a vendég csapat győzelmét, míg az X a döntetlent jelenti. Ezek alapján add le a tipped, és reménykedj, hogy nyersz.
 2. Pontos eredmény. Ha te nem csak a győztes csapatot akarod megtippelni, hanem azt is, hogy melyik csapat pontosan mennyi gólt fog szerezni, akkor a Pontos eredmény piacát ajánljuk. Itt a magas oddsok bírnak a legfőbb vonzerővel. Persze tudni érdemes azt is, hogy a nyerési esélyed igen kicsit itt, hiszen tényleg csak akkor nyerhetsz, ha telibe trafálod a pontos végeredményt.
 3. Alatt/Felett. Az Alatt/felett piac annak jó, aki szeretne a gólok számára tippelni, de nem teljesen pontosan. Itt akár azt is megteheted, hogy csak az egyik csapat teljesítményére fogadsz, pl a Toronto legalább két gólt lő, vagy hogy a Crew max hármat, stb. Kétesélyes fogadás, jó nyerési esélyekkel – persze csak akkor, ha előtte elvégzed a házi feladatot: a statisztikai elemzéseket.

Trillium Cup fogadási stratégiák, amik működnek

Ne feledd, az online sportfogadás végtére is csak egy szerencsejáték. Mint olyan, ez nem kiszámítható sima matematikai képletekkel: a bukás lehetősége mindig ott lóg a levegőben. Ha viszont okosan játszol és megfogadsz néhány alapvető tanácsot, akkor csökkentheted a vereség, és ezzel együtt növelheted a nyereség esélyét. Ezeket a tanácsokat szeretnénk most ismertetni veled:

 1. Kövesd a csapatok körüli híreket. Gyűjts annyi információt, amennyit csak lehetséges. Tudj meg mindent a csapatokról, a játékosokról, az edzőkről, a lehetséges bukkanókról, a sérülésekről, az eltiltásokról. Legyél képben mindennel, és akkor nem érhet majd meglepetés Téged sem. Ez a sikeres sportfogadás alapja.
 2. Elemezd a statisztikákat. Ne csak a híreket, az eredményeket is tartsd mindig figyelemmel. Melyik csapat mikor mit játszott? Hány góllal nyertek, hány góllal kaptak ki, milyen hatékonyan tudnak támadni és védekezni az adott szezonban? Változott a formájuk a közelmúltban? Elemezz ki minden elérhető adatot és hozz pontosabb és felelősebb döntést ezek segítségével.
 3. Kerüld a negatív spirálokat! Túl sokat vesztettél? Kifogyott a napi keret? Semmi gond, hagyd abba. Pihenj egyet, aludd ki magad, csinálj valami mást. Aztán majd térj vissza kicsit szerencsésebb körülmények között. Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon feletted a játék iránti élvezet. Ez csak egy játék. Ha már nem szórakozol, csak szenvedsz, ne kínozd magad. Nyugodtan hagyd abba. Mindig higgadtan és felelősségteljesen játssz!
Labdarúgó stadion 5

A Trillium Cup fogadás gyakran ismételt kérdései

A Trillium Cup fogadás egy különösen izgalmas tevékenység, amit fentebb már alaposan kiveséztünk. Az alábbiakban még szeretnénk megosztani kedves olvasóinkkal néhány kérdést, amik több alkalommal is visszatértek szerkesztőségünk tagjaihoz. Így most olvasóink kívánalmát teljesítve még szeretnénk megválaszolni a leggyakrabban felbukkanó kérdéseiteket:

Triplázott már valaha a Toronto FC?

Igen, triplázott már a múlt során a Toronto FC. Erre egészen pontosan 2017-ben került sor. Ekkor nyerte meg a Toronto FC az MLS mellett a Supporters’ Shieldet és a Canadian Championshipet is. Ezzel máig ők az egyetlen MLS klub, akik erre valaha képesek lettek volna. A következő évben, 2018-ban ezüstérmet szereztek az észak-amerikai Bajnokok Ligájában.

Mi a Toronto FC mottója?

A Toronto FC mottója “All for One”, vagyis “Mindenki egyért.” A Covid járvány alatt különösen komolyan vették ezt a mottót, ekkor ugyanis – több kanadai klubbal együttműködve – közösen vették fel a harcot a járvánnyal szemben.

Melyik stadionokban rendezik meg a Trillium Cup mérkőzéseit?

A Trillium Cup mérkőzéseide a két csapat otthonában, azaz a Toronto FC és a Columbus Crew stadionjában kerül megrendezésre. A Toronto a BMO Fieldben, a Crew pedig a Lower.com Fielden játssza hazai mérkőzéseit, így ezek a stadionok adnak otthont a Trillium Kupa összecsapásainak is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Cikkünk során megismerkedhettél a Trillium Cup fogadás alpajaival. Bemutattuk, hogy honnan is ered ez a kupa és mi az alapja. Természetesen azt is ismertettük, hogy mely csapatok vesznek benne részt, mit kell tudni róluk és hogy pontosan mi is adja a rivalizálás alapját. Bízunk benne, hogy írásunknak köszönhetően mostmár magabiztosan fogsz bele az internetes sportfogadás sikeres világába.

Főleg, mert ahhoz is számos hasznos támpontot adtunk. Ismertettük a legjobb fogadási piacokat Trillium Kupa fogadáshoz, de még élő fogadási és közvetítési tippeket is adtunk. Akkor most már Te is készen állsz arra, hogy megtedd tétjeidet a soron következő Columbus Crew kontre Toronto FC mérkőzésre?

Utolsó frissítés: 16/06/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Trillium Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli