Druga Crnogorska Liga fogadás – Top 10 oldalak

A montenegrói másodosztályú futball főleg a balkáni országban népszerű, de azért Magyarországon is vannak rajongói. Az online fogadóirodák kínálatában azért rendszeresen ott vannak a mérkőzései, hiszen egy egész országnyi rajongótábort egyetlen cég sem hagyhat figyelmen kívül.

Ha te is azért vagy itt, mert érdekel a Druga Crnogorska Liga fogadás, akkor jó helyen jársz, ez a cikk ugyanis teljességében erről a témáról szól. Itt megtudhatod, mire kell számítani, amikor erre a bajnokságra tennél pénzt, melyek a leggyakoribb sportpiacok, és milyen bónuszokat és promóciókat vehetsz igénybe, amikor a montenegrói focimeccsekre fogadsz.

A cikk végén pedig olyan gyakran ismételt kérdéseket gyűjtöttünk össze, melyek tovább szélesíthetik tudásod, hogy még jobb sportfogadóvá válj.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mi az a Druga Crnogorska Liga és mit érdemes róla tudni

A másodosztályú montenegrói labdarúgó-bajnokság, vagy ahogy a helyiek hívják, Druga Crnogorska Fudbalska Liga az ország focirendszerének második szintjén áll, és minden évadban 10 csapat mérkőzik meg egymással.

A szezon győztese felkerül az elsőosztályba, a második és a harmadik helyezett pedig megmérkőzik az elsőosztály nyolcadik és kilencedik helyezettjével, hogy eldőljön, ki kerül a Prva Liga-ba, és ki a Druga Liga-ba.

Ennél rosszabbul jár a másodosztályú tabellán utolsó két helyen végző csapat, hiszen ők automatikusan visszaesnek a három harmadosztályú bajnokság megfelelő csoportjába. A harmadosztályból a három csoportgyőztes oda-vissza meccsekkel dönti el, hogy ki lesz az a kettő, aki a Druga Liga-ban folytatódik.

A legjobb sportok

Ahogy látod, bőven ad szurkolni valót a másodosztály, főleg az évad vége felé pörögnek fel az események, amikor a top csapatokat már csak egy hajszál választja el a feljutástól, a leszakadókat pedig már lassan eléri a vég a visszaesés képében. Ezt az online fogadóirodák is tudják, ezért ilyenkor a Druga Crnogorska Liga fogadás még izgalmasabb, mint általában.

Fogadási 1×1 – így hozz létre magadnak fiókot egy bukmékernél

Az online fogadóirodákban nagyon egyszerűen létrehozhatod a saját fiókod, ha követed a következő lépéseket:

  1. Válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül, a neked tetsző cégre kattintva átkerülsz a weboldalára.
  2. Ott kattints a regisztrációra, majd add meg a szükséges adatokat. E-mailben kapni fogsz egy visszaigazolást, az abban található linkre kattintva élesítheted a fiókod.
  3. Lépj be a bukméker oldalán a fiókodba.
  4. Tölts fel egy neked tetsző összeget, és vedd igénybe az üdvözlő bónuszt, amennyiben megfelelnek a számodra a hozzá társított feltételek.
  5. Nézz körül a kínálatban, a másodosztályú Druga Liga-t a Labdarúgás – Montenegró kategóriában fogod megtalálni a legtöbb fogadóirodánál.
  6. A neked tetsző fogadási lehetőségre pénzt tehetsz, ezzel élessé válik az első fogadásod az oldalon.

Apróságokban eltérhetnek egymástól a fogadóirodák, de alapvetően mindegyiknél a fenti folyamaton kell végig menned. Arra mindenképpen ügyelj, hogy a valós adataiddal regisztrálj, hiszen a pénzmosás elleni törvények miatt minden fogadóirodának le kell ellenőriznie az ügyfelei személyazonosságát.

Ehhez tőled is be fogják kérni a személyid másolatát, és amíg ezen nem esel át, addig nem utalhatod ki a nyereményed az oldalról. Jó hír, hogy amint kész az ellenőrzés, többet már nem kell foglalkoznod vele.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen fogadási piacokkal találkozhatsz a Druga Crnogorska Liga fogadások során?

Magyar zászló

A másodosztályú montenegrói foci-bajnokság gyakorlatilag ugyanazokkal a fogadási piacokkal rendelkezik, mint más európai bajnokságok. He megnyitod egy buki honlapját, akkor hasonló fogadási lehetőségek várnak majd rád:

Győztesre fogadás: A bajnokság győztesére történő fogadás az egyik leggyakoribb piac, hiszen az emberek kedvelik az egyszerűsége miatt. Itt arra tippelhetsz, hogy melyik csapat végez majd az első helyen a szezon végén. Az odds-ok folyamatosan változnak, és ahogy egyre inkább nyilvánvalóvá válik egy csapat erőssége, úgy kap majd egyre kisebb odds-ot. Ezért akkor jársz a legjobban, ha még az első meccsek után megteszed a helyes tétet.

1×2 fogadás: Ez nagyon hasonló a győztesre fogadáshoz, csak itt a mérkőzés kimenetelét tippelheted meg. Tehetsz tétet a hazai vagy a vendég csapatra, de a döntetlenre is. Vannak olyan változatai is a fogadásnak, ahol az első félidő végének eredményére fogadhatsz.

Gólszerzők: Itt megadott játékosok esetében tehetsz tétet arra, hogy rúg-e gólt, és ha igen, akkor mennyit. Az évadra történő fogadás során pedig a gólkirályt is megtippelheted.

Hendikep: Ez egy olyan izgalmas fogadási mód, ahol az egyértelműen gyengébb csapatnak a bukméker néhány virtuális gólt ad, így sokkal nehezebb az erősebb formációnak megnyernie a mérkőzést. Például, ha a gyengébbek +2 gólt kapnak, akkor a pályán hiába győz 2-0-ra az erősebb csapat, a fogadási szelvényen még csak a döntetlen lesz a megfelelő tipp.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Mit fontolj meg a fogadás előtt, hogyan készülj fel a legjobban a mérkőzésekre?

Az igazi sportfogadók mindig utána járnak a játékosoknak a meccsek előtt, hiszen így tudják, hogy ki szenved sérüléssel, ki tér vissza hosszabb szünet után, és milyen más, zavaró tényezők lehetnek a képben. Ennek segítségével sokkal jobban eltalálható a csapatok erőssége, mintha csak hasra ütés szerűen tennéd meg a téted.

Tájékozódj a közösségi média világából, a szakportálok segítségével, vagy vedd igénybe a számos előre jelző oldal elemzését, amikor a foci fogadásról van szó. Ne hagyd ki az időjárást sem, hiszen Montenegró olyan helyen fekszik, ahol könnyen gyorsan megváltozhat az időjárás. A rossz idő pedig alapvető behatással lehet a csapatok teljesítményére.

Mindig olvasd el a fogadóiroda általános szerződési feltételeit is, hiszen ez szabályozza a fogadással kapcsolatos minden kérdést. Például, előfordulhat, hogy egy fogadóiroda mást ért a mérkőzés vége alatt, mint amit a pályán látsz, ez különösen a hosszabbításoknál lehet érdekes.

Végül pedig, figyelj oda a pénzedre, és mindig csak akkora részét kockáztasd, amelynek elvesztését még megengedheted magadnak. Sohase hajszold a veszteségeidet, mert ezzel csak további pénzt vesztesz, hanem játssz hideg fejjel!

1Bet Bónusz_3

Gyakran ismételt kérdések

A legtöbb sportfogadás után érdeklődő ember általában hasonló kérdéseket tesz fel egy témában, ez a Druga Crnogorska Liga fogadás esetén sincs másképp. Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, melyekből te is sokat tanulhatsz, és felkészültebben teheted meg a tétjeidet.

Milyen szabályok vonatkoznak a másodosztályú montenegrói labdarúgásra tett fogadásra?

A pontos fogadási szabályok fogadóirodánként változhatnak. De általánosságban véve, a fogadási időszak a mérkőzés megkezdése előtt röviddel lezárul, ekkor a már megtett téteket nem lehet módosítani, illetve nem lehet újakat beküldeni. Ez alól kivétel lehet az élő fogadás.

A mérkőzést végét követően a megtett tétek kiértékelésre kerülnek és kiderül, hogy nyertes-e a fogadásod. Ha igen, akkor akár azonnal, de legkésőbb 24-48 órán belül megkapod a nyereményed a saját fiókodba.

Meddig tart egy szezon a Druga Liga-ban?

Általában augusztus végén kezdődnek a meccsek, és egészen a tél kezdetéig elhúzódnak, amikor is szünet következik. A tavaszi újra indulást követően nyár elejéig lezajlanak a fennmaradó mérkőzések, a nyári szünetben pedig az átigazolásoké a főszerep.

Labdarúgó stadion 3

Játszanak külföldi csapatok ebben a ligában?

Nem, jelenleg csak Montenegró területéről játszanak focicsapatok a montenegrói másodosztályban.

Mekkora téttel érdemes fogadni, és mit tegyek, hogy biztosan ne veszítsem el a pénzem?

A sportfogadás mindig kockázatos, hiszen nincs olyan esemény, ahol 100%-ban biztosan bejönnek a tipped. Ezért mindig csak akkora összeggel fogadj, amelyet az elvesztése esetén pótolni tudsz, és nem okoz problémát. A megfelelő tét mérete mindig a fogadótól függ, ezért azt gondold át, hogy számodra mekkora ez az összeg.

Mit tegyek, ha túlzásba viszem a szerencsejátékot?

A fogadóirodák honlapjain elérhető, de akár az ügyfélszolgálatoktól is elkérheted azoknak a szervezeteknek az elérhetőségét, melyek a túlzásba vitt szerencsejáték miatt segítséget kérő játékosokkal foglalkoznak.

Emellett számos eszközt kérhetsz a bukméker ügyfélszolgálatától a saját védelmed érdekében, ide értve az átmeneti korlátozást vagy felfüggesztést, a veszteséglimitek beállítását vagy a napi limitek megadását. Ezek segítenek akkor, ha elkap a gépszíj, és magadtól nem bírnál leállni a fogadás során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Druga Crnogorska Liga fogadás – Összefoglalás

A Montenegrói foci másodosztálya hasonló színvonalat képvisel, mint más európai kisországok bajnokságai. Természetesen a csapatoknak itt is megvan a hűséges rajongótábora, ezért a fogadóirodák szívesen építenek rájuk a fogadási lehetőségek összeállításakor.

Ha téged is a Druga Crnogorska Liga fogadás érdekel, akkor ebből a cikkből nagyon sok hasznos dolgot megtudhattál a témában. Most már szélesebb látókörrel felvértezve indulhatsz neki a tétek megtételének, és könnyebben kialakíthatod a saját stratégiádat.

Ezek segítségével pedig elkerülheted a nagyobb veszteségeket, és még jobban kiélvezheted a sportfogadással járó izgalmakat. Csak mindig figyelj oda arra, hogy a saját lehetőségeidnek megfelelő tétekkel játszol, hiszen így akkor is jól érezheted magad, ha a tipped éppen nem jön majd be.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Druga Crnogorska Liga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli