Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás – Top 10 oldalak

Izland kicsi ország, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne meg a saját labdarúgó szcénája. Az ország elsőosztályú focibajnoksága a Besta deild karla, ami szó szerinti fordításban a férfiak legjobb divízióját jelenti, és 12 csapat verseng meg benne egymással.

A tét ez esetben is nagy, hiszen a győztes indulhat az UEFA Bajnokok Ligájában, egyből a második selejtezőkörben indulva. A második, harmadik és negyedik csapat pedig az UEFA Európa Ligában folytathatja az első selejtezőkörökben. A többi csapatnak is van miért küzdenie, hiszen a legrosszabb kettő közülük visszaesik a másodosztályú 1, deild karla bajnokságba, ahonnan viszont érkezik a helyükre a két legjobban teljesítő csapat.

Bár az országnak kevesebb, mint 400000 lakosa van, azért komoly rajongótábora alakult ki a bajnokságnak, és közöttük népszerű az Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás is. A nemzetközi fogadóirodák természetesen folyamatosan a kínálatukban tartják ezt a szériát is, hiszen nem lehet negligálni egy egész országnyi focirajongót. Sőt, az izlandi focit Magyarországon is sokan követik, ezért, ha te is emiatt vagy itt, akkor érdemes végig olvasnod ezt a cikket.

A továbbiakban megtudhatod, hogy hogyan lehet fogadni az Izlandi labdarúgó-bajnokságra, milyen stratégiát kell kialakítanod a sportfogadás során, és melyek azok a gyakran felbukkanó kérdések, amiket a témában sokszor látni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Online sportfogadás

Ha az Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás érdekel, akkor néhány dolgot szem előtt kell tartanod. Nem lesz nehéz dolgod, mert a nagy fogadóirodák mindent megtesznek azért, hogy minél könnyebben megtehesd tétjeidet, és a lehető legkevesebb nehézséggel találkozz a folyamat során.

Az első lépés mindig az, hogy megtaláld a neked tetsző helyet. Ehhez csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, és kattints rá. Ezután átkerülsz a bukméker oldalára, ahol pár lépésben el is végezheted a regisztrációt. Egy e-mailben megkapod a megerősítő linket, melyre kattintva véglegesítheted a jelentkezésed.

A legjobb sportok

A fogadóid fiókodba belépve számos módon tölthetsz fel pénzt, az elérhető fizetési módok listája mindig a bukitól függ. De a legtöbbször megtalálod a banki átutalás, a bankkártyák, az e-pénztárcák és a prepaid kártyák módokat, gyakran a kriptopénzekkel kiegészítve.

Az Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás a legtöbb esetben a Labdarúgás kategóriában érhető el, ha pedig az országok szerint is szétválasztják a kínálatot, akkor az Izland alkategóriában. Ide belépve máris láthatod, mely mérkőzések indulnak a közeljövőben, és milyen fogadási lehetőségeid adódhatnak.

Miért fontos, hogy a valós adataiddal regisztrálj az online fogadóirodánál?

Magyar zászló

Érdemes megállnod egy pillanatra az izlandi foci megismerésében, és elolvasnod, hogy miért életbevágóan fontos a valódi adataiddal regisztrálni egy online fogadóirodánál.

A szigorú európai uniós pénzmosás és nemzetközi terrorizmus elleni törvények miatt minden olyan vállalkozás, mely online utal pénzeket, kötelezően el kell, hogy végezze az ügyfelei azonosítását. Ez a KYC Know Your Customer előírás, és ide tartozik minden bank, fizetési szolgáltató, e-szerencsejáték oldal stb., ahol pénzt fizetnek be vagy ki.

Ha te az online fogadóirodánál hamis adatokkal regisztrálsz, jó eséllyel el tudsz majd kezdeni fogadni, viszont az első nyereménykiutalás előtt kötelezően lefut a KYC. Az ügyfélszolgálat fel fog kérni arra, hogy tölts fel dokumentumokat, közöttük a személyazonosító igazolványoddal.

Amint az eljárás sikeresen lezárult, többet már nem kell megismételni. Ha azonban itt kiderül, hogy hamis adatokkal regisztráltál a fogadási oldalra, akkor törölni fogják a fiókod, és elkobozzák a nyereményedet.

Akármelyik online bukmékert vagy kaszinót választod, a legálisan működő cégeknél kötelező a KYC lefolytatása, így az sem megoldás, hogy egy másik oldalra mész át az eredeti helyett.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a fogadási szelvény, amikor az izlandi elsőosztályú focira teszel tétet?

A fogadószelvény működése minden fogadóirodánál nagyon egyszerű. Ez egy olyan virtuális jegy, amely összegyűjti a fogadási eseményeidet, hogy aztán egy kattintással játékba küldd.

Amikor látod magad előtt azokat a lehetőségeket, amelyekre tétet tehetsz, akkor az egereddel rájuk kattintva, vagy mobilról az ujjadra rábökve a megfelelő dobozra, az rákerül a fogadószelvényre. Ha csak egy dologra teszel tétet, akkor máris beírhatod a megjátszani kívánt összeget a szelvény megfelelő részére. A nyereményszorzó és az összeg szorzata már mutatni is fogja, hogy mekkora nyereményre számíthatsz.

Ha több dolgot adsz a szelvényhez, akkor annak alján látni fogod az eredő odds-ot, ilyenkor a fogadóiroda összeszorozza a nyereményszorzókat egymással. Itt is meg kell adnod a téted, és az eredő odds-szal ezt felszorozva kapod meg, hogy mire számíts a nyeremények terén.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Több esemény megfogadása azért előnyös, mert a nagyon pici odds-ok is nagyon hamar óriásivá válnak, ha egymással összeszorozzák őket. Ekkor kis tétből is tudsz nagyot nyerni. A hátrány is azonnal nyilvánvalóvá válik, amint belegondolsz abba, hogy elég egyetlen sikertelen tipp, a maga nullás eredményével a teljes kombinált fogadást magával rántja.

A fentiek miatt el kell döntened, hogy inkább egy vagy néhány eseményt teszel rá egy fogadószelvényre, de ilyenkor a várható nyeremény alacsonyabb lesz, vagy a nagyobb potenciális nyereményre hajtasz, ami viszont rendkívül kockázatos.

Hogyan alakítsd ki a stratégiádat az Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás során?

A sportfogadás során szükséged lesz valamilyen stratégiára, hogy ne csak úgy véletlenszerűen szórd el a pénzed. A legtöbb profi fogadó több online bukmékert használ, hiszen így kihasználhatja, hogy melyik helyen adják a jobb odds-okat. Te is választhatsz több bukmékert az általunk ajánlott listáról, ennek semmi akadálya.

Figyelned kell a pénzed felhasználására is. Ha egyetlen eseményre felteszed mindet, és ez szokásoddá válik, akkor előbb-utóbb elveszíted mindet. A profik részekre osztják a pénzüket, hiszen tudják, hogy biztos fogadás soha sincs, és külön-külön eseményekre teszik fel őket.

Thrillsy Bónusz_3

Igénybe veheted a fogadóiroda bónuszait, promócióit is. Csak arra figyelj, hogy ezekhez mindig különféle korlátozások és feltételek kapcsolódnak, melyeket mindenképpen be kell tartanod. Például, lehetnek olyan lejátszási követelmények, melyek teljesítéséig nem tudod kiutalni az ingyen pénz segítségével elért nyereményeid.

Végül pedig, ha a tét megrakása előtt utána jársz a csapatoknak és a játékosoknak, akkor képben leszel az aktuális teljesítményüket illetően, és nehezebben futhatsz lyukra. Ma már mindenki fent van a közösségi médián, de számos szakportál foglalkozik az izlandi foci elemzésével is.

Gyakran ismételt kérdések

Ha a fenti, nagyon részletes cikket végig olvastad, akkor már sok információval lehettél gazdagabb. A következő kérdések és a rá adott válaszok pedig még tovább bővíthetik az ismereteid ezen a területen.

Mi a különbség a Besta deild karla, a Lengjudeild karla és a Bikarkeppni karla között?

Ezek a magyar fül számár kissé furán hangzó, izlandi elnevezések mind az ország fociéletének fő eseményeit takarják. A Besta deild karla az elsőosztályú focibajnokság, a Lengjudeild karla pedig a másodosztályú. A Bikarkeppni karla az Izlandi focikupát jelöli. Mindhárom névvel akár ilyen formában is találkozhatsz az online fogadóirodák kínálatában, ahol rögtön pénzt is tehetsz fel a mérkőzéseikre.

Labdarúgó stadion 6

Hogyan tudok olyan tétet tenni, mely 100%-ban bejön?

Az izlandi foci fogadás is olyan, mint más sportok esetében, azaz 100%-ban biztos tét soha sincs. Még a legtutibbnak tűnő esetekben is előfordulhat véletlen vagy sérülés, ami miatt dől a papírforma. Mindig csak akkora tétekkel fogadj, melyek esetleges elvesztése még nem dönti be a költségvetésed!

Az Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás során is igénybe vehetem az üdvözlő bónuszt?

Igen, semmi akadálya annak, hogy igénybe vedd az online fogadóiroda üdvözlő bónuszát, ha ilyet kínál. A legtöbb esetben valamilyen elérési befizetési bónusz a része az üdvözlő csomagnak, néha kiegészítve ingyenes fogadásokkal is. Sőt, a későbbiekben is figyeld a promóciókat, hiszen a hűséges játékosok számára a buki oldalak további ajándékokkal is kedveskedni szoktak.

Muszáj a pénzemet izlandi koronára váltani, ha az ország focimérkőzéseire szeretnék fogadni?

Nem, egyáltalán nem. Mindig az adott fogadóiroda határozza meg, hogy milyen pénznemeket fogad el a befizetések során, és ennem semmi köze ahhoz, hogy milyen sporteseményre akarsz tétet tenni. A legnagyobb oldalak a vezető pénzneme, mint az euró, dollár, font mellett gyakran a magyar forintot is elérhetővé teszik. Ilyenkor a pénzedet át sem váltják más devizára, hanem az egyenlegedet is forintban látod, és a tétjeidet is ebben teszed fel.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás – Összefoglalás

Az izlandi foci egy újabb színfoltot jelent a sportfogadás területén, hiszen amikor ezekre a meccsekre teszel tétet, teljesen más helyszínekkel és kultúrával ismerkedhetsz meg. Néha jól esik kimozdulni a mainstream foci világából, és ha te is tennél egy próbát az Izlandi labdarúgó-bajnokság fogadás területén, akkor ebből a cikkből mindent megtudhattál hozzá.

Most más nincs is más teendőd, mint választani az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, körbe nézni a mérkőzések terén, és ha találsz egy szimpatikus lehetőséget, azonnal lecsapni rá.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Izlandi labdarúgó-bajnokságra vonatkozó fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli