Admiral 2. liga fogadás – Top 10 oldalak

Az osztrák 2. liga fogadás népszerűsége kissé talán elmarad a Bundesliga népszerűségétől, de ez nem jelenti az, hogy nagyságrendekkel kevesebben érdeklődnének iránta. Ha te is azért vagy itt, mert erre a másodosztályú bajnokságra szeretnél pénzt tenni, akkor jó helyen jársz, a következő cikk ugyanis részletesen taglalja ennek menetét.

Az alábbiakban nem csak azt tudhatod meg, hogyan tehetsz fel pénzt az online fogadóirodáknál, de tippeket kapsz a saját stratégiád megalkotásához, és megismerheted a leggyakoribb fogadási piacokat is. A cikk végén pedig megtalálod azokat a gyakran ismételt kérdéseket, melyeket a játékosok olyan sokszor megkérdeznek az online felületeken. Ez esetben azonban a válaszokat is elolvashatod hozzájuk, így teljes képet kaphatsz.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit érdemes tudni az osztrák 2. Ligáról?

Ausztria másodosztályú bajnokságát hivatalosan 2. Ligának nevezik, és 16 csapat küzd meg benne egymással. Összesen 30 fordulós, mindegyik csapat játszik mindegyikkel.

A 2. Ligát megnyerő csapat felléphet az elsőosztályú Admiral Bundesligába, míg az utolsó két csapat kiesik a harmadosztályú Regionalligába. A meccsek nívósak, minőségi focit játszanak a csapatok, ezért nagyon sokat követik ezeket a mérkőzéseket Magyarországon és Európa más országaiban is.

A legjobb sportok

Hogyan lehet a másodosztályú osztrák ligára fogadni?

Sok online fogadóiroda tartja kínálatában az osztrák 2. Liga mérkőzéseit. Mivel a 30 forduló nagyon sok meccset jelent, ezért mindig van mire tétet tenni. Ha te is pénzt szeretnél feltenni az osztrák másodosztályú mérkőzésekre, akkor először válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül. Hozd létre a saját fiókod, majd tölts fel pénzt a számládra. Ezt követően akár már pár kattintással is játékba küldheted a fogadási szelvényed.

A legtöbb bukméker bónuszokkal és más promóciókkal vár új játékosként, ha ezt kihasználod, az komoly lökést adhat a rendelkezésedre álló kezdő tőkének. Csak ne felejtsd el megismerni a promóciós feltételeket, melyet az ajándékokhoz kötődnek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Osztrák 2. Liga – Stratégia megalkotása és a fogadások jobbá tétele

A sportfogadás az osztrák 2. Liga esetén is akkor a legsikeresebb, ha megalkotod a saját stratégiádat, és ezt felhasználva kockáztatod a pénzed. Ha így teszel, azzal megnő az esélyed a nyereményekre és jó eséllyel nem sétálsz bele a hatalmas buktákba. A saját szisztémád kialakításához ajánlott felhasználni ezeket az ötleteket:

Kövesd az online folyóiratokat és a csapatok közösségi média felületeit: Csak akkor tudsz megalapozottan fogadni, ha naprakész infókkal rendelkezel az osztrák 2. Ligáról. Ehhez követned kell az osztrák és nemzetközi sportsajtót, ahol rendszeresen beszámolnak az újdonságokról. De ha valóban belső infókat szeretnél, akkor arra a legjobb a csapatok közösségi média felületei, melyek igazi aranybányának bizonyulnak az információk szempontjából.

Ismerd az előzményeket és stratégiákat: Egyes csapatok rendszerint jobban szerepelnek bizonyos ellenfelek ellen, néha pedig a pálya fekszik nagyon jól nekik. Ha ismered a korábbi Liga mérkőzések részleteit, akkor ilyen apró, de sokat érő adatokra bukkanhatsz.

Figyelj az időjárás előrejelzést: Az osztrák 2. Liga mérkőzéseit is befolyásolhatja az időjárás, ezért kövesd nyomon, mit mondanak a meteorológusok a meccsek idejére.

Vedd figyelembe az egyéb szerepléseket is: A csapatok sokszor szerepelnek nemzetközi kupákon vagy barátságos mérkőzéseken, ahol a felkészülés, meccse vagy utazás igazán fárasztó lehet. Ha ilyen történik, akkor figyelj arra, hogy az behatással lehet a soron következő másodosztályú mérkőzésre is.

Használj több fogadóirodát: A legprofibb szerencsejátékosok több fogadóirodánál is fenntartanak számlát, hogy kihasználják az egymással versengő bukmékerek odds-ait. Ha te is így teszel, akkor mindig ott teheted fel a pénzed, ahol magasabb nyereményszorzót kapsz.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Milyen fogadási piacokkal találkozhatsz ebben az osztrák ligában?

Az osztrák 2. Liga hasonló más foci ligákhoz abban, hogy ugyanazok a jól ismert fogadási piacok érhetők el benne. Ezek között a leggyakrabban az alábbiak bukkannak fel:

Játékosra fogadás: A játékosokra tett tétek a lehető legváltozatosabbak lehetnek, melyekben az a közös, hogy mindig egy vagy több focistára fogadhatsz. Ide tartozik, hogy egy megadott játékos lő-e gólt, melyik félidőben lesz eredményesebb, értékesít-e büntetőt vagy szögletet stb.

Gólok száma fogadás: Itt arra tehetsz tétet, hogy hány gólt rúgnak a csapatok. Ez is nagyon változatos lehet, hiszen a teljes játékidőre, valamelyik félidőre vagy megadott szakaszra is lehet értelmezni. Tippelhetsz pontos értékekre (pl. 1, 2 vagy több), -tól -ig értékekre (1-3, 4-5 vagy több), esetleg alá-fölé fogadással pl. 3,5 fölött vagy alatt.

Lapokra fogadás: Ez az egyszerűnek tűnő piac is nagyon változatos lehet, szólhat a piros lapra vagy sárga lapra, esetleg mindkettőre, a teljes meccsre vagy az első, illetve második félidőre, játékosokra, csapatra stb. Itt is lehet pontos érték, intervallum vagy alá-fölé fogadás.

Győztesre fogadás: Ebben a típusban arra tehetsz fel pénzt, hogy melyik csapat nyeri az első félidőt vagy a teljes mérkőzést, illetve a félidő vagy a meccs végén lesz-e döntetlen.

Speciális fogadások: A fogadóirodák döntésétől függően nagyon sok mindenre lehet pénzt tenni, például a szögletek számára, a büntetők számára, a cserék számára, hogy lesz-e eső, ha igen, akkor mikor és így tovább.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A sportfogadás előnyei és hátrányai

Ha erre a ligára fogadsz, akkor itt is el kell fogadnod, hogy előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz az online fogadóirodáknál. Ezeket meg kell ismerned ahhoz, hogy ne érjen meglepetés, és biztosan azt kapd, amire számítottál.

Az alábbiakban röviden felsoroljuk a legfontosabb előnyöket és hátrányokat, melyek ehhez a bajnoksághoz kötődnek.

A 2. Liga fogadás előnyei

Nagyon sokféle meccs és fogadási piac: Ha az osztrák másodosztályú ligát választod, akkor biztosan nem maradsz fogadási lehetőségek nélkül. A mérkőzések nagy száma és az elérhető piacok kombinációja biztosítják, hogy megtalálod a neked tetszőt a kínálatban.

Alacsony és magas kockázatú események: Ha te kockázattűrő vagy, és kis tőkéből szeretnél nagy pénzt csinálni, akkor a magas odds-okat is megtalálod ebben a ligában. Ha viszont inkább a biztosabbnak tűnő dolgok érdekelnek, akkor az alacsonyabb nyereményszorzók után érdemes kutatnod. Csak ne feledd, 100%-ban biztos tét nincsen, ezért a kisebb odds-ok nem jelentik automatikusan azt, hogy nem fogod elveszíteni a fogadást.

HotBet Bónusz

Sok bukméker foglalkozik a 2. Ligával: Ha meg szeretnéd versenyeztetni egymással az online fogadóirodák ajánlatát, akkor erre lehetőséged van, mert számos helyen kínálják a másodosztályú liga mérkőzéseit.

Sok hozzáférhető információforrás: Bár ez egy másodosztályú bajnokság, a közösségi médiának köszönhetően ma már a legtöbb csapatról viszonyleg könnyen beszerezheted a szükséges információkat. Így még inkább megalapozottabb döntéseket hozhatsz, és elkerülheted a legnagyobb buktákat.

A 2. Liga fogadás hátrányai

Kevésbé kiszámítható csapatok: Mivel a liga csapatai között kisebb a különbség, ezért nehezebb megtippelni, hogy ki fogja nyerni a mérkőzést.

Kevesebb fogadási lehetőség: Bár sok online fogadóirodánál találkozhatsz az osztrák másodosztályú bajnoksággal, azért azt tudnod kell, hogy más premier ligák, mint például az elsőosztályú Admiral Bundesliga jóval több fogadási lehetőséget nyújt.

Gyakran ismételt kérdések

A fenti részletes tudásanyagot teljesebbé tettük a leggyakrabban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Labdarúgó stadion 4

Hogyan alkossam meg a 100%-ban biztos sportfogadási stratégiát?

Sajnos az osztrák 2. Liga esetében sincs 100%-ban biztos sportfogadási stratégia, mivel bármikor közbe jöhetnek olyan véletlenek vagy nem várt események, melyek még egy tutinak tűnő fogadást is elkaszálnak. Ezért mindig csak akkora összeget kockáztass, melynek elvesztése még nem okoz gondot.

Mekkora a minimális tét, amellyel fogadni lehet a 2. Liga meccseire?

A minimum fogadási összegről mindig az adott fogadóiroda dönt, és ez általában független a 2. Ligától, hanem globálisan érvényes az összes fogadására. Ezt a minimum összeget megtalálod a bukméker általános szerződési feltételeiben, vagy az ügyfélszolgálatot is megkérdezheted róla.

Mi a különbség az Admiral Bundesliga és a 2. Liga fogadások között?

Az Admiral Bundesligában kissé jobb a csapatok színvonala, a meccsek pedig általában nézettebbek. Fogadási piacok és odds-ok tekintetében nincs nagy különbség, hiszen mindkét liga erős szintet visz hazai és nemzetközi összehasonlításban is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az Osztrák 2. Liga nem hiába olyan közkedvelt a határokon belül és kívül, hiszen valódi focit játszanak a csapatok. Ha te is szereted a mérkőzéseket, és feldobnád a hangulatot egy kis sportfogadással is, akkor a fenti összefoglalóból számos dolgot megtudhattál ehhez.

Most már nincs más dolgod, mint felelősségteljesen fogadni. Ha fejben tartod a saját korlátaidat, akkor nem futhatsz bele fájó veszteségekbe, és a szerencsejáték valóban szórakoztató marad.

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Osztrák 2. liga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli