Regionalliga fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ahogy egyre több esély nyílik a Regionalliga mérkőzéseinek követésére, úgy kerül fel egyre több ajánlat az online fogadóirodák kínálatába is az osztrák bajnokságról. Ha te is azért vagy itt, hogy információkat szerezz erről a ligáról, akkor jó helyen jársz, mivel ez a részletes cikk sok mindent bemutat a témában.

Megtudhatod, milyen fogadási piacok érhetők el az online bukmékereknél, és hogyan tudsz náluk pénzt feltenni a Regionalliga valamelyik mérkőzésére. Megismerheted a sportfogadás előnyeit és hátrányait, illetve elolvashatod, mely kérdéseket teszik fel a legtöbbször a játékosok. Így a cikk végére te is teljes képet kaphatsz erről a harmadosztályú bajnokságról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Regionalliga?

Az osztrák labdarúgó bajnokságok legalsó, harmadik szintje a Regionalliga, mely két részre oszlik, egy nyugatira és egy keletire. Mindkét félben 16-16 csapat található, melyek közül az első helyezettek jutnak fel a 2. Ligának nevezett másodosztályba.

A legjobb sportok

A szezon során 30 meccset játszanak a csapatok, egészen nyár végétől a következő év tavaszának végéig. Ez a sok mérkőzés számos lehetőséget nyújt a fogadásokra, még ha ez a liga annyira nem nézett, mint a 2. Liga vagy az Admiral Bundesliga.

A Regionalliga népszerű egész Ausztria területén, mivel a helyi kiscsapatok mellett a nagy fociklubok utánpótláscsapatai is szerepelnek benne. A meccseket sokan követik Magyarországról is.

Hogyan lehet fogadni erre a bajnokságra

Ha a Regionalliga fogadás érdekel, akkor válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, majd hozd létre a saját fiókod. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy fogadásokat köss.

Amint kész az új fiókod, akkor még fel kell töltened a neked megfelelő összeget a fiókodba, ennek segítségével tehetsz tétet. Ezután már bátran böngészheted az elérhető piacokat és lehetőségeket, majd a megfelelőre rátalálva, játékba küldheted a fogadási szelvényed.

A várható nyereményed a téted összegének és a nyereményszorzónak a szorzata. Ha több esemény teszel meg, akkor a szorzókat összeszorozzák egymással, ez lesz az eredő odds, majd ezzel szorozzák fel a tétedet is. Vesztes tipp esetén általában a teljes téted elúszik.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Regionalliga fogadás stratégia

Hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pénzedből, ahhoz nem árt egy megfelelő fogadási stratégia. Nincs ez másképp a Regionalliga esetében sem, ezért az alábbi tippeket és ötleteket átolvasva te is létrehozhatod a saját módszered:

Végezz kutatómunkát: Ismerned kell a Regionalliga működését, a korábbi évek történéseit, a várható legjobb csapatokat, a statisztikákat, így olyan előnyhöz juthatsz, amit tökéletesen tudsz kamatoztatni az e-szerencsejáték során. Emellett olyan ötletekre is találhatsz, melyek a mai napig megállják a helyüket.

Kövesd nyomon a híreket: Ma már nagyon sok online médium érhető el minden foci ligára, és bár hamarosztályról van szó, azért a Regionalliga esetében sem kell a találgatásra hagyatkoznod. A csapatok rendelkeznek Instagram, Facebook vagy Twitter fiókokkal, ahol rendszeresen hírt adnak magukról. Ha ezekre feliratkozol, akkor folyamatos lesz az információ áramlása.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Használj több bukmékert: Ha több online fogadóirodánál is van fiókod, akkor mindig ott tudsz pénzt feltenni, ahol jobb odds-okat ajánlanak. Kihasználhatod az új játékosoknak és visszatérő fogadóknak szóló promóciókat is, melyekkel még többet tudsz kihozni a rendelkezésedre álló pénzből.

Kezeld okosan a pénzedet: Akármennyire is csábító, ne tedd fel az összes pénzedet egy vagy néhány biztosnak tűnő tippre. 100%-ban biztos fogadás soha sincs, ezért inkább fogadj kisebb összegekkel, és akkor tovább kitart a kereted.

Vedd igénybe a felelősségteljes játékhoz biztosított eszközöket: Ma már a legtöbb fogadóirodánál elérhetők az olyan felelősségteljes játékhoz való eszközök, mint a veszteséglimitek és stoppok, az önkizárás vagy a különféle, játékfüggőkkel foglalkozó szervezetek linkjei. Mindig fogadj akkora összegekkel, melyek esetleges elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed!

Milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz az osztrák harmadosztályra való fogadás során?

Magasabb odds-ok: Az egyik legnagyobb előny, hogy ebben a ligában általában magasabb nyereményszorzókkal találkozhatsz, mivel a csapatokra való fogadás kockázatosabb. Emiatt akár kisebb összeggel is nyerhetsz nagyobb nyereményt.

Sok mérkőzés egy évben: Szintén előny a mérkőzések magas száma, hiszen mindegyik csapat játszik mindegyikkel, ez nagyon sok fogadási lehetőséget jelent. Emiatt egész évben van miért izgulnod, az átigazolási szezonban pedig pénzt tehetsz a hírekre.

Sokféle fogadóiroda elérhető: A Regionalliga mérkőzéseire nem csak az osztrák bukmékereknél tehetsz tétet, hanem szerte a világon lévő fogadóirodáknak. A verseny miatt jobb nyereményszorzókat kapsz, és meg is versenyeztetheted a bukik ajánlatait egymással.

Kevesebb infó a döntéshez: Az egyik legnagyobb hátrány a kevesebb információ, melyből felkészülhetsz a csapatok állapotáról és a játékosok sérüléseiről. Mivel ez az legalacsonyabb liga, soksor nehéz lesz megszerezni a szükséges adatokat a megalapozott fogadáshoz.

Magasabb kockázat: A Regionalliga mérkőzésein sokszor nagyon hasonló tudású focicsapatok versenyeznek, melyekről nem mindig könnyű eldönteni, hogy melyik az erősebb. Emiatt kockázatosabbak a tétek, és könnyebb rossz tippet tenni, mint a magasabb ligákban.

Osztrák Regionalliga fogadási piacok az online bukmékereknél

Az osztrák Regionalliga is számos fogadási piaccal rendelkezik a bukiknál, melyek közül az alábbiak kerülnek elő a leggyakrabban:

Győztesre fogadás: Az egyik legnépszerűbb fogadásimód a mérkőzés győztesére történő fogadás, ahol azt kell megtippelni, hogy a melyik csapat nyeri a mérkőzést. Ez egy háromesélyes fogadás, mivel lehet döntetlenre is pénzt tenni.

Gólok száma: Itt arra tehetsz fel pénzt, hogy hány gól fog születni a teljes mérkőzésidő vagy valamelyik félidő alatt. Az alá-fölé fogadások (pl. 2,5 alatt vagy felett) mellett fix gólszámokra is fogadást köthetsz.

HotBet Bónusz

Lapok száma: Itt a sárga- vagy a piros lapokat kell előre jósolnod, a szelvényeden játékba küldve azt, hogy lesz-e sárga lap, esetleg piros lap, vagy hány darab lesz ezekből. Itt is lehet pontos értékre tenni, intervallumra vagy alá-fölé fogadást kötni.

Játékosra való fogadás: Ennél a piacnál egy vagy több játékosra kell tétet tenned, a bukméker által megadott eseményekre. Tipikusan ilyen például az, hogy az adott játékos szerez-e gólt vagy hány gólt szerez, értékesít-e büntetőt, kap-e lapot vagy lecserélik-e.

Speciális fogadások: Mivel a sportfogadók egyre több piacot szeretnének, ezért az online fogadóirodák folyamatosan találják ki az újabb lehetőségeket a tétrakásra. Ide tartozik pl. a fogadás az öngólokra, a kapufákra, a szögletből berúgott vagy a bedobásból belőtt gólokra, az átigazolási szezon híreinek megjátszása stb.

Élő fogadás: Ez a fogadástípus akkor is lehetővé teszi új tétek elhelyezését vagy a régebbiek módosítását, ha a mérkőzés már elkezdődött. Az aktuális események folyamatosan behatással vannak az odds-okra, fogadóként tapasztalat és gyors reagálás szükséges hozzá.

Gyakran ismételt kérdések az osztrák Regionalligával kapcsolatban

Hogy a tudásod még teljesebb legyen erről a harmadosztályú bajnokságról, összeszedtük a fogadók által leggyakrabban feltett kérdéseket. Meg is válaszoltuk őket, így neked már ezzel sem kell törődnöd.

Labdarúgó stadion 10

Mi a különbség a Regionalliga, a 2. Liga és az Admiral Bundesliga között?

A Regionalliga a harmadosztály, a 2. Liga a másodosztály, az Admiral Bundesliga meg az elsőosztály. Mindegyik nívós bajnokság, de a színvonal erőssége fentről lefelé csökken. Fogadási piacokban nincs jelentős különbség közöttük.

Melyik stratégia garantálja a biztos nyeremény a foci fogadások során?

Nincs ilyen stratégia, mivel sportfogadásról van szó. Emiatt bármikor közbe szólhat a véletlen, és akár a teljesen biztosnak tűnő téteket is elkaszálhatja. Neked is mindig csak akkora összeggel szabad fogadnod, melynek elvesztése még nem okoz pénzügyi katasztrófát.

Felhasználható a Martingale-stratégia a Regionalliga fogadások során?

Elméletben igen, a gyakorlatban azonban nem fog működni. Ennek a szisztémának a lényege az, hogy a vesztes tétek után duplázod a téteket, míg nem nyersz. A valóságban azonban könnyen előfordulhat, hogy elfogy a pénzed, mielőtt bejön az első nyertes fogadás, ezért ezt a stratégiát a profik nem szokták komolyabban használni.

Mi kell az osztrák harmadosztályú ligára való fogadáshoz?

Fiókot kell létrehoznod egy vagy több bukmékernél, melyhez felhasználhatod az általunk javasolt sportfogadó irodákat. Ezután pénzt kell feltöltened a számládra, és ezután már fogadhatsz is a neked tetsző eseményekre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Regionalliga tömegeket mozgat meg a meccsek során, és nagyon sokat követik a mérkőzéseket Ausztrián belül és kívül is. Ennek köszönhetően a fogadóirodák is kedvelik a szériát, és sokféle lehetőséget biztosítanak a fogadásokhoz.

A fenti, részletes cikkben sok minden megtudhattál a Regionalliga fogadásokról, a megfelelő stratégia megalkotásáról és a tétrakás előnyeiről és hátrányairól. Emellett részletes képet kaptál az elérhető sportpiacokról is, így most már tényleg nincs más dolgot, mint kiválasztani a neked megfelelő helyeket, és elküldeni az első sportfogadásodat az osztrák harmadosztályra!

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Regionalliga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli