Tweede Divisie fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha valaki a focit említi, akkor egészen biztosan sokaknak eszébe jut a holland futball, hiszen nemcsak a nemzeti válogatottjuk kiemelkedő, hanem rengeteg kiváló csapatuk és játékosuk is van. A holland foci tehát mindenképpen szót érdemel még akkor is, ha éppen nem az legfelsőbb osztályról van szó, hanem például a Tweede Divisie bajnokságról.

Ez a liga ugyanis rengeteg izgalmas lehetőséget tartogat magában akkor is, ha nézőként követed az eseményeket, és akkor is, ha fogadásokat is kötsz rá. Az alábbiakban megnézzük azt, hogy mit is érdemes tudni a Tweede Divise bajnokságról, és az azzal kapcsolatos fogadásokról. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Tweede Divisie bemutatása

A holland labdarúgó-bajnokságok rendszere két teljesen professzionális bajnokságból az Eredivisie és Eerste Divisie ligából, és egy nyolc szintű amatőr labdarúgó-bajnokságból áll. A három legmagasabb amatőr liga, a Tweede, Derde és Vierde Divisie félprofesszionális ligaként működik, és országos bajnokságokban játszanak, az öt alsóbb szint pedig a regionális mérkőzések színtere.

A Tweede Divisie tehát Hollandia legmagasabb amatőr labdarúgó-bajnoksága, amelyet sokan a legalacsonyabb profi bajnokságnak is neveznek. Az Eredivisie-vel és az Eerste Divisie-vel együtt 1956-ban alapították.

A legjobb sportok

A liga 1956 és 1960 között, valamint 1962 és 1966 között két osztályból állt, a Tweede Divisie A-ból és a Tweede Divisie B-ből. A bajnokságot egyszer fel is oszlatták 1971-ben. Hat klub feljutott az Eerste Divisie-be (De Volewijckers, FC Eindhoven, FC VVV, Fortuna Vlaardingen, PEC és Roda JC), míg a többi tizenegy csapat amatőr klub lett.

Az új, amatőr Tweede Divisie terveit 2014-ben hagyták jóvá, amely alapján ez a liga 4 tartalék csapatból és 14 korábbi Topklasse klubból áll. Így a Topklasse, amelyet Derde Divisie-re (harmadosztály) neveztek át, és az alatta lévő ligák egy szinttel csökkentek, továbbá 2016-17-től bevezetésre került a fel- és átsorolás a másod- és negyedosztályok között.

A liga amatőr jellege ellenére a klubokat kötelezi arra, hogy minimális számú játékosnak legyen szerződése a klubbal. A másik jellegzetesség, hogy egészen mostanáig a bajnok csapat nem jutott fel a magasabb ligába, bár a tervek szerint ez változni fog. Kiesni viszont lehet a bajnokságból azon csapatok esetében, akik a legrosszabbul teljesítenek. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Tweede Divisie fogadási piacok

Ahogy az látható, a Tweede Divise egy igazán érdekes amatőr bajnokság. A fogadási piacok pedig ennek megfelelően alakultak ki. Ebben a bajnokságban jellemzőbbek a mérkőzés fogadások például. Természetesen van néhány fogadási lehetőség is, amelyek a bajnokság egészére vonatkoznak.

Mivel azonban itt nincs rájátszás, illetve tovább jutni sem lehet a magasabb szintű bajnokságba, így természetesen ezek a fogadási lehetőségek ebben az esetben nem elérhetőek. De nézzük is meg, hogy melyek a legnépszerűbb fogadási tippek a Tweede Divisie bajnokságban. 

 • Háromesélyes fogadások – Ez az a fogadási forma, amely bajnokságtól, mérkőzéstől és csapattól függetlenül mindig kedvelt a játékosok körében. Az egy egyszerű felépítésű fogadás arra vonatkozik, hogy mi lesz a mérkőzés eredménye, melyik csapat nyeri meg, vagy éppen, hogy döntetlen lesz-e a találkozó. 
 • Gól / nincs gól – Ez a fogadás azért népszerű, mivel nem szükséges azzal foglalkozni, hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye a győzelemre. Itt arra lehet tippelni, hogy van-e esélye mindkét csapatnak arra, hogy gólt lőjön az ellenfelének. 
 • Fölött / alatt fogadások – Akárcsak az előző esetben, ennél a fogadásnál sem kell foglalkozni a mérkőzés végeredményével. A teendő mindössze annyi, hogy a sportfogadási iroda által megadott adat, például a gólok tényleges száma a valóságban több vagy kevesebb lesz-e annál, mint amit a bukméker tippelt. 
 • Hendikep fogadások – Ez a fogadási forma akkor igazán érdekes, ha a résztvevő két csapat között nagyok a különbségek. Ilyen esetben ugyanis mesterséges előnyt adnak a hátrányosabb csapatnak. Például a fogadás során plusz két gólt kap, így sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a fogadás, ugyanakkor ezzel a mesterséges előnnyel a végeredményt is nehezebb lesz megtippelni. 
 • A bajnokság nyertese – Természetesen a hosszabb távú fogadások sem hiányozhatnak a Tweede Divisie bajnokságból. A legnépszerűbb ezek közül a bajnokság nyertese, amely egy ilyen versenyképes ligában egészen biztosan nem könnyű feladat. 
 • A bajnokság gólkirálya – Sok fogadási irodánál olyan izgalmas hosszú távú fogadási lehetőségek is elérhetőek, mint például az, hogy melyik játékos lövi a legtöbb gól. Ami egy ilyen félig amatőr, félig profi bajnokságban hatalmas meglepetéseket tartogathat. Ez pedig természetesen a szorzókon is látszódni fog. 
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Élő fogadási lehetőségek

A sportfogadások terén az élő fogadási lehetőségek egészen új dimenziót kínálnak a játékosok számára. Különösen akkor, ha ehhez élő közvetítés is társul. Ezek ugyanis lehetővé teszik azt, hogy miközben élőben nézzük a mérkőzéseket, úgy fogadjunk, hogy a tippeket a mérkőzések korábbi eseményeire alapozzuk. Ezzel pedig egészen új lehetőségek nyílnak meg a fogadók számára. 

A jó hír az, hogy néhány fogadási irodánál már a Tweede Divisie mérkőzései is követhetőek élőben, valós időben. Ennél azonban több olyan oldal van, amelyek azt is lehetővé teszik, hogy élő fogadásokat kössünk. Ezeknek a lényege az, hogy már nem szükséges minden tippünket a mérkőzés kezdete előtt megjátszani.

1Bet Bónusz_3

Akár a meccs kezdete után is lehet fogadni, így sokkal megalapozottabb döntéseket hozhatunk, sőt, akár újabb fogadási piacokat is kipróbálhatunk, amelyek esetleg a mérkőzés előtti fogadásoknál nem elérhetőek. A fogadók így sokkal rugalmasabban vághatnak bele a fogadásokba. 

Sőt, sokkal egyszerűbb úgy kiszállni egy nem túl jó tippelésből is, hogy a lehető legkevesebbet veszítsük ezzel. Egy dolgot azonban fontos szem előtt tartani. Ez pedig nem más, mint az élő fogadások gyorsasága. Itt sokszor nincs idő nagyon alaposan átgondolni a döntéseket, hiszen, ha nem tippelsz a megfelelő pillanatban, akkor lehet, hogy csak egy kevésbé jó oddsal tudsz fogadni. 

A fogadási oldalak kiválasztásának a szempontjai

Ha a Tweede Divisie fogadáshoz szeretnél kiválasztani egy fogadási oldalt, akkor számos szempontot kell figyelembe venned. Először is, keresned kell egy olyan online bukmékert, amelyiknek a kínálatában megtalálható a Tweede Divisie mérkőzéseire való fogadás.

Sőt, az sem árt, ha több fogadási piacot is kínál erre a ligára. Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy több olyan oldalt is találsz, ahol elérhető ez a bajnokság, akkor ne felejtsd el összehasonlítani a piacokat és a szorzókat, hogy azt tudd választani, amelyik a leginkább megfelel a számodra. 

A Tweede Divisie piacainak az elérése mellett azonban számos más olyan szempont is van, amelyet ellenőrizned kell, mielőtt belevágnál a fogadásokban. Nagyon fontos, hogy még a regisztráció előtt győződj meg arról, hogy valóban megbízható online sportfogadási irodánál szeretnél regisztrálni.

Labdarúgó stadion 11

Csak olyan oldal számára add meg az adataidat, amelyek rendelkeznek hivatalos engedéllyel, amelyet egy jó hírű hatóság adott ki. Emellett azt is nézd meg, hogy az oldal milyen intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a játékosok által megadott pénzügyi és személyes adatok a lehető legnagyobb mértékben védve legyenek. 

Ha mindezeket ellenőrizted, akkor pedig a következő lépés, hogy járj utána az oldal hírnevének. Számos olyan megbízható oldal és fórum létezik, amelyeken a jelenlegi és korábbi játékosok osztják meg a tapasztalataikat. Érdemes ezeken is böngészni egy picit.

Ne feledkezz meg arról, hogy nézd meg az ügyfélszolgálat elérhetőségét. Ha egy bukméker éjjel nappal a játékosok rendelkezésére áll, akkor biztos lehetsz abban, hogy gyorsan választ kapsz a kérdéseidre, amely egy fogadás esetében kulcsfontosságú lehet. 

Végül pedig ne feledkezz el a bónuszokról. Nézd meg, hogy milyen bónuszok igényelhetőek az oldalon. Ez azért fontos, mivel így a befizetett összeghez képest nagyobb bankrollal vághatsz bele a játékba. Ne felejtsd el azonban azt sem, hogy ezeknek a bónuszoknak a feltételeit is ellenőrizd, mielőtt igényelnéd bármelyiket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ha egy igazán izgalmas fogadási élményre vágysz egy nem szokványos bajnokságban, akkor érdemes megnézned a holland Tweede Divisie bajnokság által kínált lehetőségeket. Ez a liga ugyanis hivatalosan az amatőr bajnokságok közé tartozik, miközben azt is megkövetelik tőlük, hogy hivatásos játékosokkal is rendelkezzenek.

Ráadásul ez a bajnokság rendkívül változékony is. Eddig ugyanis nem volt tét az, hogy a legjobb csapat fentebb jusson a profik közé, így talán a motiváció is elmaradt egy picit.

Ez a helyzet azonban mostanában megváltozik, így egészen biztosan feltámad ez a bajnokság, és számtalan, az eddiginél is izgalmasabb mérkőzéseknek lehetnek a nézők a tanúi. Ez pedig azt jelenti, hogy a fogadási lehetőségek is minden eddiginél izgalmasabbak lesznek a Tweede Divisie bajnokság esetében. 

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Tweede Divisie fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli