Beker van Belgie fogadás – Top 10 oldalak 2023

Mi fán terem a Bekee van Belgie fogadás, és van-e egyáltalán lehetőségük a magyar online sportfogadőknak Belga Kupa mérkőzésekre fogadni? Ha igen, akkor mégis hol, és milyen fogadási piacokra lehet számítani? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel kezdő és haladó online sportfogadókban egyaránt.

Nekik igyekszik segítséget nyújtani ezen cikkünket, amelyben minden fontos Belga Kupa fogadással kapcsolatos kérdést megvitatunk. Oddsok, fogadási piacok, tippek, stratégiák, fogadási trükkök, esélynövelés, élő fogadás, és minden, amire csak szükséged lehet. A részletekért már csak egy dolgod maradt hátra: olvass tovább, és tudj meg mindent!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Útmutató abszolút kezdőknek

A Beker van Belgie a Belga Kupa eredeti neve. A Belga Kupát a Royal Belgian Football Association, azaz a Belga Királyi Labdarúgó Szövetség (RBFA) szervezi. Lebonyolítására minden évben sor kerül. Az összes profi és félprofi belga klub részt vehet a versenyen, amit végül csak a legjobb csapat nyerhet meg.

A legjobb sportok

A Beker van Belgie lebonyolítása, szervezői és szabályai

A Belga Kupában kb 350 csapat indul el minden egyes évben. A torna július végén, vagy augusztus elején kezdődik, és április végétől május közepéig érhet véget általában. Az ötödosztályból is indulnak klubok a kupán. Az ötödosztályúak kezdik az első kört, az európai kupákban érdekelt csapatok csak a 7. körben csatlakoznak a tornához.

A továbbjutás sorsa mindig egy meccsen dől el. Az első három fordulóban rendes játékidős döntetlent azonnali büntetőpárbaj követ. A negyedik körtől hosszabbítás előzi meg azt. Az elődöntő az egyetlen kivétel, az oda-visszavágós párharcban dől el. Idegenben lőtt gól nem számít. Ezek a legfontosabb Beker van Belgie szabályok.

A győztes pedig az Európa Liga selejtezőinek utolsó körében, azaz a Rájátszásban (Playoff) kap helyet. Onnantól már csak egyetlen párharcot kell megvívni a csoportkörbe kerülésért, azaz eléggé megéri megnyernie a Belga Kupát annak a csapatnak, aki a nemzetközi szereplést tűzte ki célul.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Belga Kupa történelme

Magyar zászló

A Belga Kupa komoly presztízzsel bír Belgiumban, ezért a legnagyobb csapatok is rendre komolyan veszik azt.

Nem is csoda hát, hogy a sorozat három legsikeresebb klubja történetesen éppen az ország három legsikeresebb, legnagyobb névnek számító csapata: a ClubBrugge, az Anderlecht, és a Standard Liége. Igaz, mostanában egyikük sem tündököl.

A Beker van Belgie abszolút rekordere a Club Brugge, akik 11 alkalommal hódították el a nemes serleget. Ezen kívül 8 alkalommal szereztek ezüstérmet. Őket követi 9 arannyal és 5 ezüsttel az Anderlecht, a dobogó alsó fokát pedig 8 győzelemmel és 10 második hellyel tartja a Standard Ligége együttese.

Közülük legutóbb utóbbi nyerte meg a kupát 2018-ban, azóta csak vesztes döntőig jutottak, mindhárman egy-egy alkalommal az utóbbi három évben. A Genk és a Gent csapata vannak még a legmagasabb szinten, ők rendre 5 és 4 alkalommal hódították el a serleget, legutóbb a Gent 2022-ben. 

Beker van Belgie fogadás

A belga foci egyre népszerűűbb kicsiny hazánkban is, így értelemszerűen a magyar online sportfogadás oldalak is gyakran elérhetővé teszik a belga foci fogadást. Így bőven van fválaszték előtted, hogyha egy kis Beker van Belgie fogadás minden vágyad. 

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A legjobb magyar fogadóiroda kiválasztása

Számos szempont fontos figyelmet kell kapjon a tökéletes Beker van Belgie fogadási oldal kiválasztásakor. A legfontosabb szempontoknak az alábbiakat tartjuk:

 1. Az elérhető foci fogadási piacok. A Belga Kupa fogadás miatt jöttél ide, de ha a bukidnál nem fogadhatsz erre a tornára, akkor miért pazarolnál rá időt? Csekkold le, hogy tudsz-e fogadni belga foci meccsekre, és csak azután regisztrálj.
 2. Zsebeld be a legnagyobb bónuszokat. Szerencsére szinte minden oldal kínál bónuszokat ügyfelei részére, de nem mindegy, hogy mennyit, és milyeneket. Menj rá a 100% fölötti ajánlatokra, minél nagyobb értékben!
 3. A kényelmes fizetés sem hátrány. Megvan a sámodra legkényelmesebb be- és kifizetési opció? Ingyenesen tudod intézni a tranzakcióidat? Várnak rád rejtett költségek? Olvasd el a fogadóiroda értékeléseinket, azokból ezek is kiderülnek.
 4. 24/7 elérhető ügyfélszolgálat. Hosszú távon azon az oldalon fogsz jól szórakozni, ahol ha hibádzik is a rendszer, minél előbb segítenek kiküszöbölni azt. Ezért fontos a 24/7 elérhető ügyfélszolgálat, ami ma már számos online bukmékernél rendelkezésre áll. Te se engedj az igényeidből.
 5. Biztonság. Személyes és pénzügyi adataidal adod meg az internetes sportfogadás oldaladnak, nem akarod, hogy ezek kiszivárogjanak. Ki vagy téve a veszélyeknek, úgyhogy mindig alaposan járd körbe ezt a témát. Szerencsére nálunk csak megbízható oldalakat fogsz találni, így ha rajtunk keresztül regisztrálsz, ettől a szemponttól nem kell tartanod.
HotBet Bónusz

Belga Kupa fogadási piacok

Beker van Belgie fogadás szempontjából van néhány kifejezetten népszerű fogadási piac, amelyek a sportfogadók szívét is elnyerték. Nem véletlenül, mi is főként ezeket a fogadási piacokat ajánljuk. Ha még kezdő vagy, azért, ha már profi vagy, akkor pedig azért.

 1. Végső győztes. A szezon végeztével szinte azonnal kezdhetsz is fogadni a következő szezon végeredményére, és ez alól a Beker Van Belgie fogadás sem kivétel. Ha van egy megérzésed, vagy valami belsős híred arról, hogy az egyik belga csapat hogy erősített, ami alapján biztos vagy benne, hogy meg is nyerik végül a kupát, akkor érdemes kihasználni a szezon eleji magas oddsokat.
 2. X körig jut. Előfordulhat, hogy nem gondolod, hogy egy csapat megnyeri a kupát, ám egy ideig biztos vagy a menetelésükben. A legjobb online sportfogadás oldalakon erre is tudsz hosszú távú fogadásokat kötni. Megteheted, hogy legalább, vagy legfeljebb hanyadik körig jut az adott csapat, hol esik ki, stb. Rengeteg lehetőséged van végső fogadásokat kötni.
 3. 1X2. Egy meccs, és minden eldől. Ráadásul a rendes játékidőben, szóval 1X2 Beker van Belgie fogadási piacon még a hosszabbítás végét sem kell megvárnod, hiszen a 90 perc végeztével rendeződik is ez a fogadás. Tippeld meg, hogy döntetlen lesz, vagy győz a hazai, esetleg a vendég együttes, aztán pedig arasd le a gyümölcsét.
 4. Alatt/Fölött. Minden meccs előtt fogadhatsz arra, hogy minimum vagy maximum hány gólt fog lőni egyik vagy másik csapat. Továbbá a kettő közös eredményére is fogadhatsz. Ez akkor nagy előny, ha két nagyon támadó, vagy két kifejezetten védekező csapat találkozik. 
 5. Dupla esély. Ha mondjuk már a döntőre akarsz fogadni, és csak a rendes játékidős eredményt szeretnéd megtippelni, akkor ajánljuk ezt a piacot. Főleg, ha a két csapat közel azonos erőviszonyokat képvisel. Ilyenkor ugyanis növeled a nyerési esélyeidet, hiszen a három lehetséges kimenetel közül kettővel is nyersz. Persze az oddsok ilyenkor alacsonyabbak, de a nyerési esélyeid pedig sokkal jobbak.
 6. +1: az élő fogadás. Ezt a következő fejezetben részletesebben is kifejtjük, tarts velünk!
Labdarúgó stadion 2

Élő Beker van Belgie fogadás

Beker van Belgie fogadás mehet élőben is, azaz nem kell kioffolnod a szelvény feladásának lehetőségét csak azért, mert már elkezdődött a meccs. A legjobb online sportfogadás oldalakon fogsz tudni fogadni a Belga Kupa meccsekre a mérkőzések ideje alatt is, valós időben.

Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen az élő fogadás a legjobb módja a ház előnyének kijátszására. Ilyenkor ugyanis te már rögtön tudsz reagálni a pályán zajló eseményekre, mikor az oddsok még nem mutatják, amit te már láthatsz. Szóval, magasabb oddsokon fogadhatsz valószínűbb eseményekre, ami mindig jó neked.

Sportfogadási stratégia

Beker van Belgie fogadás mellé nem árt alkalmazni egy jól bevált, működő online sportfogadási stratégiát. Mi a szezon elejére főként a Lucky különböző változatait javasoljuk, attól függően, hogy milyen oddsokat és hány fogadásra érdemes találkozót találsz.

Ha nem tudod, mi is a lucky fogadások titka, ne aggódj. Nálunk részletes ismertetőt találhatsz az összes online sportfogadási stratégiáról, ami működik. Kötzük a Lucky 15 és a Lucky 31-ről is, úgyhogy ne vesztegesd tovább az időd: tanuld meg a fogadási stratégiák alapjait még ma!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Beker van Belgie fogadás – Összefoglalás

Cikkünk során bemutattuk a Beker van Belgie fogadás legfontosabb tudnivalóit, meséltünk a kupa történelméről, bemutattuk a lebonyolítást, a verseny menetrendjét, és bemutattuk a történelmileg legsikeresebb csapatokat is. Ezen felül tippeket adtunk, hogy mely oldalakon tudsz fogadni a Belga Kupa meccseire és milyen fogadási piacokat érdemes kikeresni.

Bízunk benne, hogy minden kérdésedre megtaláltad a választ, ami csak felmerülhetett benned a Belga Kupa fogadással kapcsolatban. Mostmár csak annyi van hátra, hogy beregisztrálj az új bukidhoz, belépj, add fel a tökéletes Beker van Belgie fogadást, és nyerj.

Ne feledd, hozzánk bátran fordulhatsz segítségért bármikor, oldalunkon ráadásul rengeteg különböző sportfogadási stratégia részletes elemzését is olvashatod. Növeld a nyerési esélyeidet a profi hozzáállásoddal még ma!

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Beker van Belgie fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli