Coupe de France fogadás – Top 10 oldalak

A Coupe de France fogadás hatalmas népszerűséggel rendelkezik a legjobb online fogadóirodáknál, hiszen ez a sportesemény kiemelt számú nézőt vonz szerte a világon. Mivel a meccsek éppen annyira érdekesek, mint a hozzá kötött szerencsejáték, ezért nem csak pénzt kereshetsz vele, hanem a meccseket nézve ki is kapcsolódhatsz.

Ha neked több infóra van szükséged erről a kupáról és a hozzá kötődő fogadási lehetőségekről, akkor jó helyen jársz. Ebben a részletes cikkben áttekintjük, hogyan tudsz tétet tenni, a piacokat és a saját stratégiád megalkotásának legjobb módját. Végül pedig megismerheted azokat a kérdéseket, melyeket az emberek a leggyakrabban tesznek fel.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Coupe de France és hogyan lehet rá fogadni online?

A Coupe de France a franciák egyik legnagyobb sportünnepe, ahol Franciaország és a tengerentúli területek formációi küzdenek meg egymással. Több korosztályban mintegy 8000 csapat áll rajthoz benne, ami annak köszönhető, hogy a profi csapatok mellett az amatőrök is labdához jutnak. A Francia labdarúgókupát 1917 óta rendezik meg, és lényege, hogy minden csapat egyszer csaphat össze az ellenfelével, és a győztes jut tovább.

A legjobb sportok

A rendszer a kisebb csapatoknak kedvez, mivel a nagyobb csapatok látogatják meg a kisebbeket, akiknek a helyi pálya extra motivációt jelent. Emiatt sokszor kerülnek ki a győztesek másodosztályú vagy még alacsonyabb rangú bajnokságokból, miközben a top csapatok menet közben kiesnek.

Mondani sem kell, hogy az online fogadóirodák kiemelten készülnek a Coupe de France megmérettetéseire, és nagyon sokféle eseményre fogadhatsz ilyenkor. Hogy ezt megtehesd, hozz létre fiókot egy vagy több bukinál, melyhez válassz az általunk ajánlott listáról. Miután a fiókod készen van, töltsd fel az egyenleged, majd máris készen állsz a kínálat böngészésére.

Melyek a legjobb fogadási piacok a Francai labdarúgókupában?

Magyar zászló

A Coupe de France más focikupákhoz hasonlóan, nagyon sokféle fogadási piacot jelent a fogadók számára. Ha körbe nézel a legnagyobb online fogadóirodáknál, nagyon bőséges a kínálat, mely a magyarok számára is elérhető.

Szinte se szeri, se száma a lehetőségeknek, mivel a bukmékerek nagyon változatos fogadási lehetőségeket állítanak össze. Az alábbi piacokkal azonban rendszeresen találkozhatsz a Francia labdarúgókupával kapcsolatban:

Fogadás a mérkőzés eredményére: Itt arra tehetsz fel pénzt, hogy mi lesz egy mérkőzés végeredménye. Ez egy alap piac, általában mindenhol hozzáférhető.

Gólok száma: Ennél a típusnál arra fogadhatsz, hogy hány gól esik a mérkőzés során. Többféle változata is létezik, például amikor a teljes játékidő helyett csak az első vagy második félidőt, vagy egy fix szakaszt, mint az első 30 percet nézik. A fogadóirodák a tippelési lehetőségeknél megadhatnak számokat pl. 1, 2 vagy több, intervallumokat pl. 1-2, 3-4 vagy több, esetleg alá-fölé fogadásokat, mint a 2,5 alatt vagy felett.

Félidei, teljes játékidős fogadások: Ezeknél a piacoknál valamilyen opcióra tehetsz pénzt, amit a félidőnél vagy a meccs végén vizsgálnak. Ide tartozik például, hogy egyik, másik vagy mindkét csapat lő-e gólt az első félidőre, ugyanaz a csapat vezet-e a félidő végén, mint aki a meccset nyeri stb.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Handicap fogadás: Az ilyen típusú fogadásoknál a gyengébb csapat egy vagy több pluszt gólt kap a fogadási szelvényen, így egyenlítve ki az erőviszonyokat. Például a gyengébb csapat kap két plusz gót, így az erősebb csapat győzelmére tett tét nem lesz nyertes, ha a mérkőzésen az erősebb fél csak egyetlen góllal diadalmaskodik. Ez egy nagyon izgalmas piac, de kockázatos is.

Játékosokra való fogadás: Itt a megadott játékosokra tehetsz tétet, hogy bekövetkezik-e vagy sem a bukméker által kiválasztott esemény. Ilyen lehet például a játkos által lőtt gólok száma, a cserék száma, ezek különböző változatai stb.

Lapokra történő fogadás: A piros- és sárgalapokra tippelhetsz, ezeknél is számos változat van, hány sárga vagy piros kerül kiosztásra az első, második félidőben vagy a teljes meccsen, csapatokra lebontva, top játékosokra lebontva és így tovább.

Speciális fogadások: Az online fogadóirodák speciális fogadásokat is kínálnak a Coupe de France egészére, például azt, hogy melyik csapatok jutnak be az elődöntőbe, döntőbe, ki lesz a győztes, a top csapatok meddig jutnak el, ki lesz a legtöbb gólt lövő játékos, hány gólt fog szerezni stb.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan alakítsd ki a saját stratégiádat a Coupe de France fogadásokhoz?

A sportfogadás igazán akkor célravezető, ha kialakítod a saját Coupe de France stratégiádat, és ennek megfelelően fogadsz. Így elkerülheted azt, hogy belefuss a legnagyobb hibákba, és a lehetőségekhez mérten minél többet hozz ki a pénzedből.

Ismerd meg a csapatokat és a játékosokat: A focinál elengedhetetlen, hogy képben legyél a csapatok és a játékosok aktuális formájával, a sérülésekkel küszködőkkel, a várható stratégiákkal és támadási módokkal és egyéb információkkal. A Coupe de France során nagyon sokszor okoznak meglepetéseket a kis csapatok, akik az adott meccsre felfújják magukat, és kiejtik a nemzetközi top csapatok között forgó tartozó ellenfelet.

Figyeld a statisztikákat és előzményeket: Ha megfelelően böngészed a statisztikákat és a korábbi mérkőzéseket, akkor aranyat érő információkra bukkanhatsz. Egyes csapatok rendszeresen győztesként kerülnek ki, ha megadott csapatokkal kerülnek össze, máskor egyéb furcsaságokra figyelhetsz fel. Ezek mind jók arra, hogy növeljék egy fogadás sikerességének esélyét.

Thrillsy Bónusz_3

Mérd fel a kockázatokat: A foci fogadás mindig emberekről, játékosokról szól, ahol közbe jöhetnek sérülések, betegségek, de akár még magánéleti problémák is. Emiatt soha sincs biztos tipp, még a beton szilárdságú előrejelzések is elbukhatnak.

Különösen igaz ez a Coupe de France esetére, ahol a kis csapatok gyakran erőn felül teljesítenek, és simán kiejtik a legnagyobbakat is. Mindig mérd fel ezeket a kockázatokat, és csak akkora összegekkel fogadj, melyek elvesztése még nem dönti be a költségvetésed.

Használj több fogadóirodát: Az általunk ajánlott online fogadóirodák közül választhatsz többet is, így egy megadott eseményre össze tudod hasonlítani a versenytárs bukik nyereményszorzóit. Ennek köszönhetően még jobb odds-okat érhetsz el, nem beszélve a promóciókról, melyek sokszor kötődnek a Coupe de France fogadásokhoz.

Menedzseld a rendelkezésedre álló összeget: Ha ész nélkül teszel tétet, hamar elfogy a pénzed. A bankroll menedzsmenttel viszont csökkentheted a téteket vesztes fogadások után, és növelheted, ha bejött a számításod. Így abszolút értékben mindig a rendelkezésedre álló összeg egy megadott részével fogadsz, és tovább kitart a pénzed.

Gyakran ismételt kérdések – tudd meg a válaszokat, melyek a kupafogadásokhoz kötődnek

A fenti információkat érdemes még kiegészítened a leggyakrabban feltett kérdések elolvasásával, hiszen ez egy extra tudást jelent neked. Ez esetben ráadásul a válaszokat is megtalálod itt, így még nagyobb tudásbázissal rendelkezel akkor, amikor a valódi pénzt teszel fel a fogadásokra.

Labdarúgó stadion 12

Hogyan lehet biztos fogadást kötni a Coupe de France mérkőzésekre?

A Coupe de France fogadások is szerencsejátéknak minősülnek, nincs olyan tét bennük, melyek 100%-ban biztosnak mondhatók. Ezt amúgy egyetlen összehasonlító vagy elemző oldal sem állítja, a legtöbb, amit megtehetsz, hogy a megfelelő stratégia alkalmazásával megpróbálod minél nagyobb valószínűséggel eltalálni az esemény kimenetelét

Hogyan bírják a top csapatok, hogy ennyit mérkőzést még le kell játszaniuk a kupában?

A Coupe de France kupában minél erősebb egy csapat, annál később kapcsolódik be a megmérettetésbe. A Championnat National 3 csapatai például csak a 4. körben, a Championnat National 2 csapatai az 5. körben, míg a Championnat National 1 csapatai a 6. körben.

Miért különleges a Coupe de France a labdarúgó fogadások között?

Hogy mennyire különleges, azt neked kell megítélni, az viszont biztos, hogy az online fogadóirodák kiemelten készülnek erre a kupára. Nagyon sokféle piacot állítanak össze, ahol mindig találhatsz a kedvedre való fogadást, ráadásul számos promóció is indul kifejezetten a Coupe de France-ra szabva. Ha ezeket kihasználod, akkor még többet tudsz kihozni a rendelkezésedre álló összegből.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Coupe de France nem hiába kiemelt eseménynek számít a labdarúgásban, hiszen világszerte tömegek követik. Tudják ezt a bukmékerek is, emiatt sokféle fogadási lehetőséggel várják a sportfogadókat ezen a területen is.

A fenti, részletes cikkből nagyon sok mindent megtudhattál a Francia labdarúgó kupáról és a hozzá köthető fogadásokról is. A cikk elején elmondtuk, hogyan tehetsz fel tétet a kupára, és milyen sportpiacokkal találkozhatsz a Coupe de France kategóriában.

Ezután bemutattuk a legjobb tippeket ahhoz, hogy megalkosd a saját tétrakási stratégiád, végül pedig a cikk végén elolvashattad azokat a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, melyek a legtöbbször felmerülnek. Most már nincs más teendőd, mint megnézni az elérhető Coupe de France fogadásokat, és kedved szerint tétet rakni rájuk.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Coupe de France fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli