Coupe de la Ligue fogadás – Top 10 oldalak

Nagy népszerűségnek örvend a francia Coupe de la Ligue, és a mérkőzéseire nagyon sokan fogadnak minden alkalommal. Ha te is ezt tervezed és információkat szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz.

Ez a cikk egy nagyon részletes összefoglaló a Coupe de la Ligue fogadásról, annak menetéről és az összes szükséges tudnivalóról. Itt megismerheted, mely piacokat érheted el a bukiknál, és mit kell tenned a saját stratégiád megalkotásához. A cikk végén még a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is elolvashatod, a hozzájuk tartozó válaszokkal. Ezután már sokkal felkészültebben vághatsz bele a sportfogadásba, mely kihatással lehet a pénzügyi sikereidre is.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Coupe de la Ligue, és mi szükséges ahhoz, hogy ilyen mérkőzésekre fogadja?

A Coupe de la Ligue vagy más néven, a Francia Liga Kupa során az ország profi labdarúgó csapatai mérkőznek meg egymással a Ligue 1, a Ligue 2 és a National mezőnyéből, hogy meghatározzák, ki közülük a legjobb. Mivel top csapatok esnek egymásnak, hatalmas média figyelem övezi, és a világ minden részén nagyon sokan nézik a meccseket.

A legjobb sportok

A népszerűségre az online fogadóirodák is felfigyeltek, ezért sok más foci liga mellett a Coupe de la Ligue mérkőzéseire is tudsz náluk tétet rakni. Ehhez nem kell más, mint választanod az általunk ajánlott fogadóirodák közül, majd létrehozni egy fiókot.

Miután a fiókod egyenlegét feltöltötted, már azonnal meg is teheted a neked tetsző tippet. A várható nyereményed a nyereményszorzó és a téted szorzata lesz, vagy ha több eseményt is felteszel egy szelvényre, akkor az eredő odds-od és a téted szorzata.

Mely piacokkal találkozhatsz, amikor az online fogadóirodák kínálatát tallózod?

Magyar zászló

A Coupe de la Ligue is hasonló a többi fociligához abban a tekintetben, hogy megközelítőleg hasonló fogadási piacokat találsz meg a bukmékereknél. A következő lista csak a leggyakrabban előfordulókat említi, mivel a fogadóirodák képzelete szinte végtelen mennyiségű piac létrehozását teszi lehetővé.

Győztesre fogadás: Ez egy eléggé alap tétrakási lehetőség, a legtöbb helyen szerepel. Itt csupán azt kell megtippelned, hogy melyik csapat nyeri meg az adott mérkőzést.

Félidőre vagy a teljes játékidőre vonatkozó fogadások: Ennél a fogadási módnál a fogadóiroda olyan lehetőségeket kínál fel, mely az egyik vagy másik félidőre, illetve a teljes játékidőre vonatkozik. Ide tartozik például, hogy kiosztásra kerül-e sárga vagy piros lap, lesz-e büntetőrúgás vagy gól.

Gólok száma: Ebben a kategóriában olyan lehetőségekkel találkozhatsz, ahol a mérkőzés vagy valamelyik félidőben esett gólok számát adhatod meg. Ez lehet fix szám, mint a 2, 3 vagy több, de akár -tól -ig értékek sorozata is például 1-2, 3-4 vagy több. Ebben a kategóriában sokszor tűnik fel az alá-fölé fogadás, amikor például az van megadva, hogy a gólok száma 1,5 alatt vagy felett lesz.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Játékosokra való fogadás: A kiemelt játékosok a mérkőzésen külön fogadási lehetőséget nyújtanak, hiszen sokféle ajánlat érhető el velük kapcsolatban, például lőnek-e gólt, kapnak-e lapot, hány gólt lőnek stb.

Hendikep fogadás: Itt a gyengébb csapat virtuális gólokat kap, mely megnehezíti a tétrakást. Hiszen míg a pályán egyetlen lőtt gólelőny is elég lehet a másik csapatnak, a szelvényed még vesztes marad, ha éppen a gyengébb csapatnak volt két előre adott handicap gólja.

Speciális fogadások: Mivel a fogadóirodák képzeletének semmi sem szab határt, ezért minden olyan dolgot kínálatban tartanak, amely szerintük az emberek érdeklődésére tarthat számot. Ide tartozik például a Coupe de la Ligue köreinek győzteseire tett tét, a továbbjutók, a vesztesek, illetve a végső nyertes meghatározása is.

Élő fogadás: Ez a fogadási mód megengedi azt, hogy módosíts vagy törölj téteket a mérkőzések elkezdése után. Ennek persze különféle feltételei vannak, de az élő fogadással kihasználható például egy kedvező fordulat a meccsen, vagy legalább részben megmenthető egy bukásra ítélt tét.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Coupe de la Ligue – stratégia, tippek és trükkök

Minden sportfogadás során érdemes kialakítanod a saját stratégiádat, hiszen így jobban tudsz a tétrakásra koncentrálni, és elkerülheted a legnagyobb veszteségeket. A Coupe de la Ligue stratégia elkészítéséhez felsorolunk néhány tippet és trükköt az alábbiakban, így neked már csak át kell olvasnod, és felhasználnod azt a stratégiádhoz, ami a legjobban megfelel.

Ismerd a csapatok előéletét: Kutatómunkát kell végezned, hogy lásd, az összecsapásban részt vevő csapatok korábban milyen eredménnyel játszottak egymás ellen. Néha léteznek olyan fociklubok, melyek általában alul maradnak egy másik ellen, és ezt érdemes kihasználnod.

Ismerd a játékosok formáját: Mivel a Coupe de la Ligue fogadás nagyban a focisták formájára támaszkodik, ezért alapvető fontosságú a hírek követése, és a játékosok állapotának megismerése. Ez a kisebb csapatok esetében nehéz lehet, de ma már a legtöbb formációnak van Facebook oldala, ahol rendszeresen közzé tesznek híreket.

HotBet Bónusz

Vedd igénybe a szakportálok segítségét: Sok szakportál és oldal foglalkozik a Coupe de la Ligue fogadás kitárgyalásával és a résztvevő csapatok elemzésével. Ha ilyen helyet találsz, az segíthet naprakésznek lenni a liga infóiról, és esetleg még direkt tippeket is kaphatsz.

Használd ki egymás ellen a bukmékereket: Ha több fogadóirodát választasz az általunk ajánlott listából, akkor egy-egy eseményre készülve ellenőrizheted, hogy hol kapsz nagyobb odds-ot. Bár a nyereményszorzó nem minden, azért sokat számít a lehetséges nyereményed meghatározásakor.

Csak ésszerű kockázatot vállalj: A focira fogadás mindig kockázatos, mivel bármikor történhetnek balesetek, betegségek a kulcsjátékosokkal, melyek boríthatják a papírformát. Mindig csak akkora összegeket tegyél fel a Coupe de la Ligue fogadások során, melynek elvesztése még nem okoz pénzügyi nehézségeket a számodra.

Igazítsd folyamatosan a tétek nagyságát: A legprofibb sportfogadók folyamatosan aszerint változtatják a tétjeiket, hogy mekkora összeggel rendelkeznek. Emitt kicsit magasabb téteket tesznek, ha éppen nyertek, és kisebb összegeket kockáztatnak, ha amúgy is rossz szériában vannak.

Gyakran ismételt kérdések – hogy még széleskörűbb legyen a tudásod

A következő kérdések gyakran merülnek fel a Coupe de la Ligue fogadás témakörben, ezeket most összegyűjtöttük, és meg is válaszoltuk. Így nem csak többet tudhatsz meg a témáról, de meg is gyorsítjuk az információhoz jutást.

Labdarúgó stadion 8

Mit kell tennem ahhoz, hogy biztosan bejöjjön egy tétem a Coupe de la Ligue fogadás során?

Biztos fogadás soha sincs, mivel a focit emberek játsszák. Mindig lesznek olyan játékosok, akik rossz formában vannak, betegek vagy lesérülnek, és ilyenkor még a beton biztosnak tűnő tét is elbukhat. Az a jó stratégia, ha csak akkor összeget kockáztatsz, melynek elvesztése még nem dönti be a költségvetésed.

Mi a különbség a Coupe de la Ligue és a Coupe de France között?

Fogadás szempontjából mindkét liga sok eseménnyel képviselteti magát a legnagyobb fogadóirodák kínálatában. A Coupe de la Ligue azonban csak a profi fociklubok megmérettetése a Ligue 1, Ligue 2 és a National csapataival, a Coupe de France kupán viszont minden fociklub részt vehet Franciaországból és a tengerentúli területekről, legyen akár profi, akár amatőr.

Elérhető a Coupe de la Ligue a magyar szerencsejátékosok számára is?

A magyar játékosoknak is ugyanúgy elérhetők a Coupe de la Ligue eseményei a bukmékereknél, mint a bárhol máshol élő emberek esetében. Azt, hogy egy országban valamiért nem lehet fogadni, az adott bukméker az általános szerződési feltételeiben szabályozza, ezt mindenképpen érdemes elolvasni első lépésben.

Hogyan fogadjak, ha csak kevés összeg áll a rendelkezésemre?

Minden fogadónak saját magának kell meghatároznia, mi az ideálisan követendő stratégia. De kevesebb pénzzel lehet magasabb kockázatú ajánlatokra pénzt tenni, amely többet fizet siker esetén. Azt azonban figyelembe kell venned, hogy a kockázat ilyenkor nem hiába magasabb, könnyen előfordulhat, hogy elbukod a pénzed. Mindig csak olyan összegeket tegyél fel, melyek elvesztése még nem okoz pénzügyi problémákat a számodra!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Coupe de la Ligue egy igazi fociünnep, ahol Franciaország legjobb csapatai harcolnak meg egymással a kupáért. Kiemelten készülnek rá a bukmékerek is, ilyenkor a sokféle piac és ajánlat mellett gyakran speciális promóciók futnak.

Ha téged is érdekel a Francia Liga Kupa, és pénzt szeretnél rá tenni, akkor a fenti összefoglalóból részletes segítséget kaphattál hozzá. Most már meg tudod alkotni a saját stratégiádat, érted a fogadások menetét, és áttekintheted az ide tartozó legnépszerűbb piacokat is. Ha pedig focirajongó vagy, akkor még olyankor is jól szórakozhatsz a meccsek nézése közben, amikor a fogadásod éppen nem jön össze.

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Coupe de la Ligue fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli