Ligue 2 fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az internetnek köszönhetően ma már a magyar játékosok számára is könnyen elérhető a Ligue 2 fogadás, amikor a francia labdarúgó bajnokság másodosztályának meccseire tehetsz téteket. Ha te is azért vagy itt, hogy erről bővebb infókat szerezz, akkor jó helyen jársz, hiszen ez a cikk kifejezetten ezért készült.

A cikk elején arról lesz szó, hogy mit is kell tudnod a Ligue 2 fogadásokról, és hogyan tudsz téteket tenni. Ezután megismerheted a különféle fogadási piacokat, majd a hátrányokról és előnyökről is képet kaphatsz. Mire a cikk végére érsz, addigra jelentősen bővítheted a mostani tudásod, és ez komoly kihatással lehet a szerencsejátékod sikerességére.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit kell tudni a Ligue 2 fogadásokról és hogyan lehet tétet rakni a liga meccseire?

A Ligue 2 a francia labdarúgó bajnokság másodosztálya, melyben 20 csapat mérkőzik meg egymással az egész idény alatt. Ekkor derül ki az, hogy mely csapatok jutnak fel az elsőosztályba, és melyek esnek ki a másodosztályból.

Mivel a liga általában augusztusban kezdődik és májusban fejeződik be, ezért fontos a szezonalitás, ilyenkor ugyanis vannak Ligue 2 fogadások az online fogadóirodáknál, míg a holtszezonban elsősorban arra tehetsz tétet, hogy mi történik a csapatok táján (pl. átigazolások).

A legjobb sportok

Ahhoz, hogy egy Ligue 2 meccsre pénzt tudj tenni, szükséged lesz egy vagy több online fogadóirodára, melyet kiválaszthatsz az általunk ajánlott listáról. Ezután létre kell hoznod a fiókodat, majd pénzt kell feltöltened. Amint ezek a lépések megvannak, kiválaszthatod azokat a piacokat a bukméker kínálatából, melyek neked szimpatikusak, és fogadnál az egyes ajánlatokra.

Ligue 2 fogadási piacok

Magyar zászló

A bukmékereknél a lehető legváltozatosabb fogadási piacokkal találkozhatsz, melyek közül az alábbiakat találod meg a leggyakrabban. Válassz közülük saját tetszésed szerint:

Győztesre fogadás: Ez a típus arról szól, hogy megtippeled, melyik csapat lesz a mérkőzés győztese. Ez egy nagyon egyszerű piac, szinte minden bukmékernél elérhető.

Gólok száma: Itt azt kell megtippelned, hogy hány gól születik a mérkőzés teljes hossza, első vagy második félideje, esetleg egy megadott időtartama (pl. az első 60 perc) alatt. Többféle lehetőséggel is találkozhatsz, néha fel van sorolva a gólok száma pl. 1, 2, 3 vagy több, máskor egy -tól -ig értéket láthatsz pl. 1-2, 3-4 vagy több, de népszerűek az alá-fölé megoldások is pl. 2,5 alatt vagy felett.

Gólszerzők: Ennél a típusnál arra fogadhatsz, hogy melyik játékos szerzi a gólt. Itt is több lehetőség létezik, ki szerzi az első gólt, az utolsót, a legtöbbet, a legtöbbet a félidőkre lebontva, szerez-e egy játékos büntetőből gólt stb. Néha több játékost is összevonnak az irodák egy-egy ajánlatban, ami még változatosabbá teszi az elérhető lehetőségeket.

Hendikep fogadás: Itt a fogadóiroda a gyengébbnek vélt csapatnak egy vagy több plusz virtuális gólt ad, így egyenlítve ki az esélyeket. Ez a fogadás kockázatosabb, de egyben izgalmasabb is a tapasztalt fogadók számára.

Speciális fogadások: Csak az online fogadóirodáktól függ, hogy mire köthetsz fogadást, és gyakran a legváltozatosabb dolgokkal találkozhatsz. Ide tartozik például a sárga- és piros lapokra való fogadás, a büntetők száma, a szögletek száma stb.

Élő fogadás: Ez az izgalmas fogadási forma arról szól, hogy a mérkőzés elkezdődése után is tehetsz téteket vagy módosíthatod a korábbi szelvényeidet. Mivel az odds-ok is folyamatosan változnak, ezért gyorsnak kell lenned az extra infók kihasználásához, és nagy tapasztalatra van szükséged a megfontolt döntéshez.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Előnyök és hátrányok a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság fogadásai során

A Ligue 2 sportfogadás is rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal, mivel ugyanolyan szerencsejátéknak számít, mint másféle foci fogadás. Ezeket mindenképpen meg kell ismerned ahhoz, hogy megalapozott téteket tehess fel, és ne csak ész nélkül szórd a pénzed.

A következőkben összegyűjtöttük a legfontosabb előnyöket és hátrányokat, melyek a másodosztályú francia ligához kötődnek.

Ligue 2 sportfogadás előnyök

A Ligue 2 sportfogadáshoz köthető előnyök közül a legnagyobb az, hogy ez a széria nagyon kedvelt és sokan követik, ezért nagy pénzek mozognak benne. Emiatt az online fogadóirodák is kiemelt figyelemmel viseltetnek irányában, és szezonban sokféle fogadási lehetőséggel találkozhatsz. Ráadásul szezonon kívül is van esély a tétrakásra, hiszen számos információ és pletyka forog ilyenkor is közszájon.

Szintén nagy előny, hogy itt egy nagyon izgalmas és minőségi focit játszó sportágról van szó. Emiatt nem csak a sportfogadási része miatt izgulhatsz, de a meccsek nyomon követésével is rendkívül jól szórakozhatsz.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A nagyon sokféle piac egyben azt is jelenti, hogy könnyedén találhatsz magasabb odds-okkal rendelkező ajánlatokat a bukmékerek kínálatában. Természetesen ezek jóval kockázatosabbak is, de ha te szereted az ilyen típusú fogadásokat, akkor nem kell sokáig keresgélned.

Szintén a közkedveltséghez köthető a hatalmas médiafigyelem, aminek köszönhetően könnyedén lekövetheted a liga újdonságait, a játékosokkal kapcsolatos híreket. Ezek az információk segítik a megalapozott döntéshozatalt, ami pedig elengedhetetlen a sportfogadás során.

Hátrányok a francia másodosztályú foci-fogadás során

A hátrányok közé tartozik az, hogy a Ligue 2 mérkőzések rendszerint este 8-kor kezdődnek, így magyar idő szerint is este 10 körül számíthatsz a befejezésükre. Ez kissé kellemetlenebb, mint más foci meccseknél, melyeket általában délután rendeznek meg.

HotBet Bónusz

Magyarországról nehezebb lehet nyomon követni ezeket a meccseket, bár több kábeltévé közvetíti a főbb összecsapásokat. Az online streamek gyakran fizetősek, de a fogadóirodák az élő fogadásokhoz streamet is biztosítanak a fogadók számára. Ezeknél azonban sokszor van korlátozás, hogy csak a regisztrált tagok vagy a tétek tevők férnek hozzá a meccs közvetítésekhez.

Fontos hátrány lehet, ha nem tudsz leállni a veszteségeid hajszolásával. Ha rossz szériát fogtál ki, és elbuktad a tétjeid, arra nem az a megoldás, hogy még nagyobbakat kockáztatsz, hanem helyette inkább át kell gondolnod a stratégiád. Ha kell, állíts be veszteség limiteket, önkorlátozó szabályokat vagy más, felelősségteljes játékhoz kötődő eszközöket. Ezeket a sportfogadó irodák is ingyen biztosítják a számodra.

Ligue 2 sportfogadás stratégia, tippek és trükkök

A következő tippek és trükkök megfogadásával te is kialakíthatod a saját stratégiád, és még sikeresebb lehetsz a sportfogadás területén.

Ismerd meg a csapatokat és játékosokat: A csapatsportoknál alapszabály, hogy ismerni kell a csapatok és a játékosok aktuális formáját. Ehhez követned kell a híreket, hogy tudd, éppen ki tölti az eltiltását, ki szenved sérüléssekkel, és ki tér vissza egy hosszabb kihagyás során. Ugyanilyen fontos annak áttekintése, hogy a csapatok egymás elleni meccsei milyen előéletre tekintenek vissza, van-e bármilyen olyan dolog, ami kilóg a megszokottból.

Kövesd a rangadókat: Néhány csapat nemzeti és nemzetközi kupákban és rangadókban is részt vehet, ami utazással és nagyobb megterheléssel járhat. Ennek következtében gyengébben szerepelhetnek a soron következő Ligue 2 mérkőzéseken, ami döntheti a papírformát. Mindig ellenőrizd le, hogy az ilyen megmérettetések és a másodosztályú meccsek között mennyi idő telik el, és hogy van-e alkalmuk a játékosoknak a regenerálódásra, feltöltődésre.

Vegyél igénybe több fogadóirodát: Semmi sem tiltja azt, hogy több, mint egy online fogadóirodánál regisztrálj. Ha áttekinted az általunk ajánlott listát, nagyon sokféle bukmékert találsz, akik közül kedvedre válogathatsz. Amikor több helyen van fiókod, akkor összehasonlíthatod a kínált nyereményszorzókat, és mindig azt választhatod ki, amelyik neked megfelel.

Bankroll menedzsment: Ha figyelemmel követed a rendelkezésedre álló pénzösszeget, akkor elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket. Ez a menedzsment arról szól, hogy kissé emelsz a téteken, amikor nyerő szériában vagy, és csökkentesz rajtuk, ha vesztettél. Így a tétjeid mérete leköveti a pénzed változását.

Vedd igénybe az összehasonlító oldalakat: Ma már a Ligue 2 meccsekhez is rendelkezésre állnak előrejelzések és összehasonlítások. Ezek a szakportálok olyan elemzéseket biztosítanak, melyek segítségével profitábilis tippeket kaphatsz, vagy segíthetnek elkerülni azokat a veszélyeket, melyekre amúgy nem is számítanál.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Ligue 2 fogadás nem csak szórakoztató lehet, de pénzügyileg is jól jöhetsz ki belőle. Ehhez az kell, hogy mindig megfontoltan dönts, kerüld a hirtelen téteket, és használd ki az online fogadóirodák által biztosított lehetőségeket.

Ebben a cikkben számos információt megtalálhattál ahhoz, hogy jobb sportfogadó lehess, most már rajtad áll, hogyan alakítod ki a saját stratégiád. Azt azonban ne felejtsd, hogy mindig csak akkora összegekkel fogadj, melyek elvesztése még nem dönti be a költségvetésed! Ha így teszel, akkor a lehetséges pénznyeremények mellett még nagyon jól is szórakozhatsz!

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Ligue 2 fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli